divendres, 26 de febrer del 2021

PSICÒPATES I NATURALESA


Nota prèvia.

He deixat d’incloure imatges violentes de les bandes criminals uniformades en el blog, perquè no és bo de veure les accions de gossos drogats de supèrbia i ignorància, de projectes humans que se senten homes pel fet de dur armes i exercir la violència i la intimidació. Per això, no les inclouré d’ara endavant, sobretot perquè avui n’he trobat una (no d’Espanya), en la qual una colla de ‘quinquis’ amb uniforme obrien el cap a un home per no portar morrió, i no puc dubtar que el fet de veure aquestes imatges no aporta res de bo ni a la consciència ni a la salut emocional i mental. Fet aquest aclariment, concloc la nota prèvia, constatant que no hem d’oblidar que aquests gossos assassins i agressius ho són perquè tenen com a cap ‘responsable’ una meuca que obeeix els precs i les demandes insanes del nas de torn. Sense dubte, la presó és la justícia contra aquests animals que actuen en banda, però per als seus amos, la presó eterna seria un regal; per això, proposo la pena de mort o, en la defensa del seu legítim rebuig, la presó a pa i aigua fins al fi dels seus dies. No hi ha llibertat si no es pot triar, i no seré jo qui els la privi.


PSICÒPATES


En aquest vídeo podeu comprovar la magnitud de la psicopatia genocida i sàdica del tarat que estan fent servir els nassos per als seus projectes, que per això, aquest dement, per ‘salut pública’, hauria de ser penjat en una cerimònia festiva amb paradetes de menjar i productes casolans, activitats circenses i venda de records i altres punyetetes, tot adobat amb música i alegria. I amb ell, perquè no estigui sol, el seu marit i soci de la màfia criminal de la Fundació. I quant al marit, no puc dir que sigui certa la següent informació, però tampoc no m’estranyaria gens, sabent qui són i el grau de malaltia mental que els ha unit en el crim mundial, que, segons he sentit a dir, l’homenet-esposa del tarat és membre d’una església satànica. Tanmateix, ho sigui o no ho sigui, la relació d’aquests ximples ben ximples amb els nassos fills de les set potestats infernals, és indubtable.

http://euskalnews.com/2021/02/imperdible-documental-sobre-como-bill-gates-gana-billones-con-las-vacunas/

Heu escoltat bé el benefici de la filantropia? Vint vegades la inversió! La mentida satànica no pot ser més perversa. Segons els números, tothom hauria d’aconsellar el seu fill de fer-se ‘filantrop’, que aquest és el camí per a convertir-se en un immens multimilionari! Això no obstant, només les escòries que engendraren el monstre poden aconsellar la carrera criminal al seu fill, el genocidi i l’extermini de l’espècie, ja que qualsevol ésser humà sap que aquestes fortunes són edificades sobre cadàvers, morts per inanició, i les més de les vegades, amb sang (o malalties, com, per citar només un exemple dels molts que es poden argüir, la pòlio que el psicòpata Gates inoculà a mig milió de nens indis).


I no deixem els psicòpates; que continuem amb la xurma mèdica dels execrables col·legis de mata-sans, els genocides professionals i, per afecció, perversos sàdics. Humans massa humans, com els deia Nietzsche. Que en el meu llenguatge es pot traduir per: animals massa animals.

En aquest escrit dels ‘Ciudadanxs por la Verdad’... què deu ser això de ‘ciudadanxs’, en castellà? Vull creure que no és una estupidesa majúscula i que és una errada tipogràfica. I si és el cas que és una estupidesa produïda per imbècils desperts, considerem el grau del crim dels col·legis de metges, si uns imbècils els poden destapar en tots i cada un dels seus execrables crims de LESA HUMANITAT: ATEMPTAT CONTRA LA INFANTESA, GENOCIDI, COL·LABORACIÓ AMB ORGANITZACIONS CRIMINALS PER A LA NETEJA DE L’ESPÈCIE, I, COACCIONS I ABÚS DE PODER contra aquells que defensen la veritat. Ja no contra els que els acusen de criminals, si no contra els que breguen per saber la veritat. Però, a un homínid de Col·legi de Metges dóna-li plàtans o plata per a comprar-los i no li parlis de la veritat. Pobre Padrós! Llenceu-li un plàtan, que es remourà del tot inquiet, però no li pregunteu per la veritat, que es glaçarà com un ximpanzé banyat per un cubell d’aigua. Pobre Padrós! Ha de ser tan miserable haver-se de suportar, que crec que aquest ha de ser el càstig diví.

En les preguntes d’aquest escrit i en les inexistents respostes, perquè no n’hi haurà; ni en les mentides, si n’hi haguessin, tenim la prova jurídica i els arguments ètics per acusar-los dels crims més amunt descrits i sentenciar-los a les mateixes penes relatades una mica més amunt encara.

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1364579840549005&id=100009910067676&scmts=scwspsdd


I no deixem els psicòpates, i fem una referència al criminal més terrorífic que ha trepitjat terra alemanya en tota la seva història: Angela Merkel. Que innocent resulta ara Adolf Hitler! Aquest dimoni amb aspecte femení, i dir ‘aspecte’ és un eufemisme; aquest dimoni està construint camps de concentració per a la reclusió dels enemics dels nassos i per al futur extermini dels qui no combreguin amb el sionisme antialemany i antieuropeu.

Qui no vegi que els grans mals de la societat occidental han estat creats per Margaret Thatcher, 'Killary' Clinton, Christine Largard i Angela Merkel és senzillament cec. L’home és dolent per conviccions, la dona és dolenta per interès. Oblidar això, és ignorar el perill de vestir els llops amb pell de corder. Els sinistres fills de Satanàs, prou que ho saben; que fins i tot la Bíblia ho descriu. Si sumem les morts de cada una d’elles, se’ns ericen els pèls... i Merkel és l’espectacle final, l’apocalipsi de la gran festa jueva de la destrucció d’Europa. Els alemanys ja fa molts anys que haurien d’haver muntat un espectacle circense com el que parlava més amunt, amb paradetes de comestibles i alegria popular davant la joia de la Justícia i la Llibertat.



NATURALESA


Sé que els covidians i els humans potser no entendran la fotografia i el text. Tanmateix, no hi ha una veritat més evident. La imatge que acompanya el text és l’expressió gràfica de la innocència, la llibertat i l’amistat infantils; res a veure amb l’expressió dels ulls espantats damunt d’un morrió, que són els símbols de la submissió, l’obediència cega i la desconfiança envers els altres... que "no ho oblidis, nen, els altres et poden matar o contagiar-te perquè tu matis el teu pare o el teu avi".

https://t.me/RosselloCM/29894

Un record cordial al criminal Reichsführer-SS Bargalló, al qual, espero amb ànsia, que algun dia el poble li dediqui una d’aquestes festes de Justícia i Llibertat. 

Quina catarsi seria!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada