dimecres, 11 d’agost del 2021

ACLARINT DUBTES


https://www.laprensa.com.ar/505135-Pandemia-el-montaje-comenzo-a-fraguarse-hace-20-anos-y-hay-patentes-que-lo-prueban.note.aspx

Això, com tots sabem, són teories de conspiradors que tot s’ho inventen. Fa vint anys!, diuen. Com si això hagués estat planejat fa un segle! Diuen unes coses aquests conspiradors! Esmenten el Fauci, el clarivident genocida de la sida (hi ha alguna cosa que no lliga), i l’acusen de finançar el virus del partit comunista. Diuen cada cosa aquests conspiradors! A saber si les patents són reals! Tanmateix, ben pensat, esbrinar-ho ha de ser un bon exercici indagatori... potser alguns obririen els ulls. Sí, no us espanteu, i aleshores potser s’adonarien que els governs volen el teu bé i les farmàfies més encara, que per això es dediquen en cos i ànima a tenir cura de la teva salut, com tots sabem.

Us animo a comprovar les mentides documentals dels conspiradors. Així tindreu els arguments per acusar-los de mentiders. No hi ha res com arribar per tu mateix a ensumar la veritat.


https://t.me/RosselloCM/44316

Veieu quant en saben aquests cagaguanos i les titelles dels urinaris públics? Ja saben que vindrà una sisena onada i que vindrà pels nens, que han vist que el virus ha mutat i duu globus, llaminadures i té més aspecte de pallasso. La senyora aquesta ens ho ha dit. Hem de creure-la a ella com a les eminències de l’OMS, homes íntegres i formats a uns nivells d’intel·lectualitat que tot el món clàssic s’obscureix davant de la lluminositat dels sequaços del goril·la mascota del psicòpata Gates. Fins i tot, n’hi ha una, que es veu que és la cap mèdica de la sucursal de la farmàfia, que diu que com sigui que aquest és el virus de les ones, que ja en van cinc i ens en ve la sisena, que és la dels nens, i com que, a més a més, li agraden les soques, doncs que, per si s’acaba l’alfabet grec, ja han pensat en les constel·lacions. Ja ho veig: soca de Cassiopea, soca de Pegàs, soca d’Aquari... Serà bonic, perquè els cagaguanos ens il·lustraran la notícia amb una fotografia via satèl·lit feta a l’ordinador de la NASA, i tindrem una relació de morts i casos asimptomàtics decorats amb la immensitat de l’Univers. I tant se val que les soques hagin sortit allà on s’ha estat vacunant. Les casualitats són casualitats, com el fet que mai cap virus hagués estat una corrent marina i aquest sí, corrent marina, arbre del vi i demà-passat constel·lacions. No n’hi ha més que restar estabornit, davant d’aquest monstre terrible fet de fal·làcies, contes de terror per a nens i rialles nassals.

L’OMS sap molt bé què fa, ho va demostrar amb les autòpsies, que confirmaren, quan es feren sense l’autorització de la benefactora organització criminal, que el goril·la mascota del psicòpata Gates, l’amant d’homes disfressats de dona, s’havia confós, el pobre simi, i no eren pneumònies bilaterals sinó trombes. I sort en tenim dels responsables polítics, que malgrat que aquesta errada del goril·la del psicòpata va comportar totes les atribucions al Covid de la iatrogènia genocida, continuen donant-li confiança absoluta, perquè el psicòpata i el goril·la no en tenen ni punyetera idea de medecina, i per això, els nostres il·lustradíssims pròcers, menys il·lustrats, això sí, que untats, s’han posat en mans d’aquests homes ignorants de la medecina, però decidits a demostrar els seus coneixements, pesi a qui li pesi.

Tots hem vist l’interès del goril·la del psicòpata com deia ‘tests, tests, tests’, que més d’un es va pensar que li havia donat algun vessament cerebral, tot i essent improbable que fos cerebral, però, de segur, que era un vessament. Una mica com li va passar al gos de Soros amb ‘vacunas, vacunas, vacunas’, bé, una mica, no; igual. I entre tests i vacunes, els europeus es pregunten per què els europeus s’han de vacunar amb el verí de la spike i els immigrants no, independentment que sigui perquè són negres o musulmans. I els europeus s’equivoquen, perquè el fet que la vacuna hagi mort més de trenta mil persones i deixat malmeses a més de cinc milions (escric les xifres que em sonen, perquè cada volta augmenten), no pot oposar-se als beneficis d’injectar-se el verí que no immunitza, que no impedeix transmetre la malaltia, i que, ben mirat, només serveix per a enriquir els fraudulents fabricants del verí químic, i potser metàl·lic, i dissenyat, segons que diuen, per a resoldre la terrible pandèmia que ha estès pel món la IMMENSA MENTIDA.

Un pobre desgraciat com jo, que escriu com pot i d’aquella manera, un ignorant, un rebel sense causa, ja va dir des del començament que l’atac era contra els goyim. La sisena onada, fabricada als laboratoris dels filantrops, va al moll de la qüestió. Els vells eren una nosa que havien de treure’s del damunt. Tot seguit van venir els adults. Després els joves. Tot perquè, finalment, l’objectiu sigui aconseguit: els nens. No oblideu que els Diables adoren els nens com a víctimes. Què més diabòlic que destruir la innocència! Com estan fent els comunistes sense cervell del govern jueu de Soroslàndia amb les matèries d’estudi (La notícia de la ‘perspectiva de gènere’ a les matemàtiques, ho diu tot. Al segle XIX tothom se n’hagués fotut d’aquests retardats, però avui, els urinaris votaran a favor de la no discriminació en els polinomis ni en les funcions, i ja no dic en les matrius!). Sense dubte, avui, el fet de portar un nen a l’escola és destruir-lo com a persona, i portar-lo a la Universitat, destruir-lo com a intel·ligència i llibertat. Només veient i sentint els paraplègics cerebrals que són responsables de l’educació, us en fareu càrrec. Recordeu el Reichsführer-SS Bargalló, l’infanticida, el ‘lliberticida’ i l’aniquilador del coneixement, que en els seus anys de direcció del camp de concentració, secció educativa, ha deixat Catalunya, avui Soroslàndia, arrasada. Els pares, de veritat, pensen deixar els seus fills en mans d’aquests psicòpates amb retard intel·lectual?

I mentre l’OMS baveja amb les vacunes que fan rics els seus patrocinadors, per casualitat, és clar, per casualitat, l’ONU baveja amb el conte de terror per a nens que explica la mar de bé la tarada de la Greta, la cuetes del canvi climàtic. I creieu-vos-ho, és molt seriós! Els pets de les vaques, l’expiració de la respiració sobretot humana i goyim, els tubs d’escapada, el fet de menjar carn... i això ho decideixen els estimats filantrops que arriben a una illa paradisíaca en un avió privat que no contamina ni contaminarà mai a fotre’s fins a dalt de tot de les més selecta fauna del món. I si no, els Rothschild posen a mar un catamarà perquè la Greta travessi el toll atlàntic sense contaminar, perquè ella no contamina, gairebé ni respira, una mica més que pensar, però gairebé no respira; i menys encara contamina, Greta, la taradeta.

Els cagaguanos de la tele diuen la veritat veritable, que per això els insectes dels urinaris dictaran lleis sobre la veritat i la mentida que tothom haurà de creure per a ser lliure i viure en la veritat, com els insignes metges d’avui, especialistes i experts en iatrogènia impassible, eutanàsia somrient i eugenèsia dissimulada. Tot és tan bonic i real, que si doncs no fos pel virus, que bé que viuríem amb aquests polítics al servei del poble! Hi ha gent que creu que si la política sanitària provoca cinquanta morts per les vacunes i es demostra que són verins, per cada cinquanta morts, cal l’execució de tots els responsables... però, on anirem així, sanguinaris! Com voleu demanar responsabilitat a un polític? Per a ser responsable cal ser lliure, digne i honrat. No sigueu babaus, no els podeu demanar responsabilitats, si ni tan sols saben què fan; que la manca de consciència és un fenomen propi de psicòpates i paraplègics mentals.

Per què us penseu que als urinaris d’Estrasburg i Brussel·les mana la Gran Sacerdotessa Negra von Leyden, l’esclava de Klaus Schwab i les hosts infernals governades des del BIS mitjançant el gran súperordinador La Bèstia, que una volta vacunats els goyim europeus, serà l’amo absolut de les seves vides i ànimes? Amb el fill carnal de Satanàs a la Gran Bagassa de Roma, La Bèstia serà la consciència dels goyim esclavitzats pels fills de Sió, un altre nom de l’Infern.

I per sort, els catalans no hem d’anar gaire lluny, perquè a casa nostra tenim el catau sionista maçònic més gran d’Europa, que així ho demostra la televisió (TV3) i sobretot el seu segon canal: 33. Crèiem que era casualitat... ingenus! Tenim les Cases de Prostitució més notables, on estudien tota classe de miserables esclaus, que fins i tot, arriben a ser exportats, com l’infanticida de Leicester, entre moltes altres eminències de la incultura, la ignorància i el mal. Si això fos poc, aquestes intel·ligències abduïdes i inútils treballen en col·laboració amb empreses privades, curiosament dedicades al grafè i els seus derivats. I a més a més, com a grans institucions sionistes i genocides, tenim el ISG de Soros amb tota la púrria humana del país, com també l’Espai Societat Oberta, l’Open Society catalana, des d’on Soros dirigeix els crims antigoyim a tota Europa. Vivim a l’Infern, com els nostres socis més enllà de l’Ebre, tots sotmesos als designis filantròpics i antigoyim del Gran Soros, el vigilant de camp de concentració nazi, l’especulador sense principis ni ètica: el gran filantrop del món!


No sé si us he aclarit els dubtes, si no m’he expressat bé, o si encara us he enredat més. Tanmateix, TOT ÉS TAN SENZILL: ESTEM EN MANS DE CRIMINALS. NO HI HA CAP VIRUS. HI HA UNA POLÍTICA PLANIFICADA D’EXTERMINI I SOTMETIMENT A L’ESCLAVATGE. Per això, les vacunes i la Covid sovint estan plenes d’enigmes i misteris. Quan no poden descobrir la mentida que els enfonsaria el pla del crim mundial, aleshores, sorgeixen enigmes inexplicables i misteris insòlits. Els comprats riuen i s’omplen les butxaques amb la tirania i el genocidi, i els homes lliures s’ofenen, s’aïren, s’esgarrifen, però confirmen la DEFENSA DE LA VERITAT.


ANALITZEU AMB EL COMÚ SENTIR QUÈ PASSA.

RUMIEU UNA MICA.

UNA MICA MÉS.

HO VEIEU, OI?

NOMÉS HI POT HAVER MENTIDA

EN QUI ATACA LA VERITAT.

LA VERITAT CERCA, NO SAP.

COMPRENEU ARA QUÈ ÉS

LA VERSIÓ OFICIAL?


Escolteu aquestes paraules del doctor Antonio Aguirre, cirurgià:

https://t.me/elinvestigador_org/5251


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada