dimarts, 10 d’agost del 2021

VERINS, DOCTORS I RESISTÈNCIA


Els verins i el doctor Ryan Cole,

https://t.me/elinvestigador_org/5203

Per què si aquest senyor és estúpid i ignorant no apareix un metge del sistema i li revoca una per una les insensateses? Molt senzill, el metge del sistema participa activament i es beneficia del genocidi i el doctor Ryan Cole, com ens diu en la xerrada, apel·la a la ciència. Més clara, l’aigua.


Els verins i el doctor Byram Bridle,

https://t.me/elinvestigador_org/5208

Per què cap dels genocides dels Col·legis de Metges mai no ens parlen de la proteïna Spike i sí dels fraudulents tests PCR, alhora que ens recomanen el bolquer a la boca i confinaments i tocs de queda? Molt senzill, els col·legis de metges tenen la mateixa qualitat ètica i de dignitat col·lectiva que els prostíbuls. No hi ha cap dubte que si aquestes denúncies són veritat (no poden ser altra cosa, si no, serien desmuntades immediatament) tots els metges que han participat en el genocidi són culpables de crims de lesa humanitat i d’extermini sistemàtic.


Els verins i la destrucció de la Humanitat per la doctora Astrid Stuckelberger,

https://t.me/RosselloCM/44195

Recordem que els assassins dels governs pretenen enverinar amb les metzines recomanades per l’Organització Mafiosa de la Salut els nostres joves i els nostres nens. L’evidència del CRIM CONTRA LA HUMANITAT i la imposició de la TIRANIA DE LES TIRANIES només la pot negar qui encara no s’ha desempallegat de la por. Sense por, els jueus estan perduts. Mentre hi hagi por (especialitat en què són mestres de mestres i mentiders de mentiders) el goyim estarà perdut. Ja ho van fer l’any 1918: https://t.me/RosselloCM/44196.



Diversos científics de veritat ens ho expliquen,

https://t.me/RosselloCM/44247

Per què els genocides dels Col·legis de Metges i advocats, res no diuen? Perquè, de la mateixa manera que pagant, sant Pere canta; pagant, les putes callen, això sí, amb permís dels ‘proxenetes dels nassos’.


Tot, explicat d’una altra manera https://t.me/RosselloCM/44207


Això és el que els jueus volen fer pels goyim i els seus fills. Primer, escolteu com el jueu de Pfizer vol enverinar els goyim, i després, llegiu els resultats de les polítiques contra la IMMENSA MENTIDA.

https://t.me/RosselloCM/44223

https://www.elmundo.es/ciencia-y-salud/salud/2021/08/07/610e4393fc6c83c3338b461c.html

Demostració objectiva de la IMMENSA MENTIDA JUEVA:

https://t.me/RosselloCM/44248


El Senador nord-americà Rand Paul,

https://t.me/RosselloCM/44238


FRANÇA, primer dia de la TIRANIA JUEVA DE L’EDMOND ROTHSCHILD HERITAGE https://t.me/RosselloCM/44261. Aquesta és la resposta!: primer, DESOBEDIÈNCIA I REBUIG envers els covards i venuts (l’hostaleria és còmplice d’aquesta barbaritat, perquè no saben ni defensar el dret al treball, que és INVIOLABLE), després, PLACES PLENES I EL GRAN ESPECTACLE.


Els jueus s’ho passen bé veient això https://www.youtube.com/watch?v=aFcUX64y9Mk i sabent tot el que vindrà. Els que van de groc no són canaris, són bandes criminals uniformades que actuen com manades de llops. Aquesta escòria animal són els primers enemics que cal desarmar.


Tanmateix, hi ha resistència, i n’hi ha de ben simpàtica,

https://t.me/RosselloCM/44285


Estem en la calma abans de la tempesta. El 14 d’agost hi ha una convocatòria a manifestar-se en moltes ciutats, entre elles Barcelona - a l’Arc de Triomf, a les vuit del vespre -, per tal de dir als assassins dels governs, als sociòpates genocides dels urinaris i a les titelles dels partits que ELS NENS NO ES TOQUEN. Molt de compte, perquè aquesta sí que serà la seva definitiva victòria, i no dubteu que tots els assassins de la Genociditat de Soroslàndia com els de l’altra banda de l’Ebre, per no esmentar el psicòpata basc o el gallec, sense oblidar-me de l’infame personatget de les anxoves del Cantàbric o el deficient mental d’Aragó o la genocida ansiosa de les Illes Alcatraz... Hòstia, si hi ha criminals contra la Humanitat! I ara, van pels vostres fills!

Pregunta: quina és l’obligació d’un pare: enverinar el seu fill amb la metzina que imposen els polítics criminals, o salvar el fill, si cal aniquilant el polític assassí?

No oblideu mai que

LA DEFENSA PRÒPIA ÉS ABSOLUTAMENT LEGÍTIMA SEMPRE.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada