dilluns, 2 d’agost del 2021

SICARIS DEL TERROR


Diversos exemples de la baixesa dels terroristes uniformats:

https://t.me/RosselloCM/43230

https://t.me/RosselloCM/43229

https://t.me/RosselloCM/43248

https://t.me/RosselloCM/43250

Són els sicaris dels criminals, són els MÉS TEMIBLES ENEMICS DEL POBLE. Avui, un policia és un perill per a la gent de bé. Entre tots, a per ells! Us penseu que el seu aspecte és de protegir-vos o d’amenaçar-vos? Per què no detenen els CRIMINALS DELS GOVERNS, ELS PARLAMENTS I ELS PARTITS que han demostrat ALTA TRAÏCIÓ I PARTICIPACIÓ ACTIVA I NECESSÀRIA EN GENOCIDI? Doncs, perquè són delinqüents, pinxos de casa de putes al servei dels macarrons jueus. Així de senzill, i cap d’ells té ni paraula, ni valor o coratge, ni dignitat de policia, sinó que són la pura evidència de l’amenaça i el terror; només els heu de veure. ELLS SÓN ELS PRIMERS AMB ELS QUI HEM D’ACABAR. No ho oblideu, són els vostres veïns, i sempre no estan de servei; malgrat que sempre són sicaris. Albert Pla cantava: «Un polícia muerto... un polícia menos».



La puteta dels Rothschild:

https://t.me/RosselloCM/43292


Ja triguen a fer anar la guillotina:

https://t.me/RosselloCM/43293


https://t.me/RosselloCM/43326

https://t.me/RosselloCM/43327

https://t.me/RosselloCM/43328

https://t.me/NANOMNOTICIAS/1762

Fer anar la guillotina, : SÓN CRIMINALS I GENOCIDES a les ordres del sionisme internacional (comunisme-esclavatge). La paciència s’ha d’acabar. Primer, és natural demanar. Després, és natural exigir. Finalment, cal executar. M’enteneu, oi?


LA LLIBERTAT I LA JUSTÍCIA

DEMANEN ELS CAPS DELS RESPONSABLES,

PER DIGNITAT,

PER ÈTICA,

PER HUMANITAT !!!


Ai, Satanàs, que se’t veuen les banyes, la cua i se sent l’olor a sofre... a jueu!

https://t.me/NANOMNOTICIAS/1753


RES NO ANIRÀ A MILLOR,

LES POTESTATS INFERNALS

I ELS SEUS EXÈRCITS ESTAN

PREPARATS!

NO PRESENTAREM BATALLA?

TOTS SABEM QUI SÓN ELS CRIMINALS,

TOTS SABEM QUI SOM ELS INNOCENTS,

SI RENUNCIEM ARA A FER JUSTÍCIA,

MAI MÉS EN TINDREM.


Cerqueu notícies sobre la TIRANIA N.O.M. A AUSTRÀLIA, A ISRAEL, A PORTUGAL, A XILE, A L’ARGENTINA..., I LA PROGRESSIVA IMPOSICIÓ ALS ESTATS UNITS, AL REGNE UNIT, A ALEMANYA, A FRANÇA, A ITÀLIA, A ESPANYA... tots països blancs, curiós, oi? El sionisme internacional una altra vegada està darrere d’aquest crim, el pitjor i definitiu cop contra la HUMANITAT. No hi ha cap malaltia, hi ha un GENOCIDI PERFECTAMENT ORQUESTRAT PER ANIQUILAR DEFINITIVAMENT EL GOYIM. Podeu no fer-me cas i no creure’m, però el jueu (i òbviament n’exceptuo els dignes i innocents, que n’hi ha, és clar, que tota llei té la seva excepció) és qui fa impossible que gaudiu la vida... I, us pregunto, teniu una altra cosa, algun altre bé? Ells són els enemics de la vida i la llibertat, sempre ho han estat i fins i tot han assolit de ser capaços de donar-nos l’estocada. De nosaltres depèn, doncs, de ser el brau que de la seva feblesa, després de tant de martiri, acaba amb el seu botxí. Assenyaleu-los tothora, traieu els vels de la història i descobriu als vostres companys, amics i família, qui era el nas de darrere de la cortina, només així l’imperi del bé i de la vida tornaran al món; ells i els diables ho saben, i prou que ho saben. Tot depèn de nosaltres i de la nostra fidelitat a la Veritat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada