divendres, 20 d’agost del 2021

MACEDÒNIA D’ACTUALITAT


Magnífic vídeo, on podreu veure la reverència del fill de Satanàs als Dimonis Generals de les Set Potestats Infernals, tots amb la quipà.

https://t.me/noticiasNOM/1170


Els jutges.

Cal reconèixer que els Tribunals, en aquest cas la Casa de Putes del Suprem, comencen a aplicar la llei contra les mesures tiràniques dels esbirros dels jueus als governs de cada regne de taifa. Certament els jutges han de denunciar les criminals barbaritats jurídiques dels assassins dels distints governs d’Espanya, perquè és evident que en cas contrari, incorrerien en l’abjecte delicte de prevaricació, que com he escrit moltes vegades, és necessari que sigui penat amb l’execució. Ni fent jocs malabars, poden disfressar EL CRIM ESTATAL CONTRA EL POBLE: L’ENVERINAMENT MASSIU I EL GENOCIDI GOVERNAMENTALS, I L’ALTA TRAÏCIÓ CONTRA LES LLIBERTATS CIVILS I EL PATRIMONI DE LA NACIÓ.

Ara cal que els fiscals seguint les directrius de les seves obligacions, denunciïn i comencin investigació per aquests delictes de lesa humanitat contra TOTA LA CLASSE POLÍTICA OCCIDENTAL. Cap polític n’està exempt, llevat d’aquells que públicament han denunciat els crims, sigui en seu parlamentària, sigui en mitjans de comunicació o xerrades públiques. EL SILENCI DELS FISCALS ELS CONVERTIRÀ INEVITABLEMENT EN CÒMPLICES PER ENCOBRIMENT DE GENOCIDI I ALTA TRAÏCIÓ.

Volem tots els polítics encausats, tots, tots els terroristes cagaguanos, dels directors que mengen de les mans ensangonades dels jueus als presentadors i redactors, com de tots els metges que hagin aplicat la vacuna, sobretot quan hagi estat causa de mort o malaltia crònica, i per damunt de tots, els directius del Col·legis de Mata-Sans, que d’aquests, ni un és innocent!, i volem tots els directius bancaris havent de respondre dels crims contra la humanitat per les investigacions que financen i són un FLAGRANT CRIM, perquè financen el mal, sempre. Què podrien finançar si els seus amos són jueus? No oblideu el criminal Fainé i el trio d’assassins de La Màxia, la corporació mafiosa més perillosa de l’Estat.


Tanmateix...

https://www.20minutos.es/noticia/4797128/0/una-okupa-llama-a-la-policia-para-que-le-abra-la-puerta-de-un-piso-porque-su-dueno-le-habia-puesto-un-candado/

Els polítics són uns lladres sense consciència ni dignitat, que això darrer ni saben què cony deu ser. Per llei cal exigir que els menas siguin instal·lats a les cases dels lladres que roben des dels urinaris públics; i els okupes, traslladats a les cases particulars dels goyim-esclaus de les institucions públiques. CAL QUE LA GENT S’ADONI QUE ELS PITJORS CRIMINALS SÓN ALS GOVERNS O PROSTÍBULS, ALS URINARIS PÚBLICS, MAL ANOMENATS PARLAMENTS, I EN TOTS ELS PARTITS QUE MOU EL SIONISME ANTI-GOYIM.

ELS POLÍTICS SÓN ELS NOSTRES ENEMICS MORTALS.

Confio que el Pétain de Pineda i el seu govern de lladres i assassins en ple, acolliran els refugiats afganesos. No hi ha millor pràctica que l’exemple. A més a més, així l’esclau dels jueus de Soroslàndia, el Pétain de Pineda, el nan feixista, la crossa del menja-senglars, l’escòria de l’antiga Catalunya, podrà restablir els llaços culturals, lingüístics i històrics amb el nostre poble germà.


Aquí teniu un cartell molt interessant. Hi manquen milions de criminals, tanmateix, sí que hi són alguns dels caps visibles.

https://t.me/RosselloCM/45390

Una de les que hi manquen,

https://t.me/RosselloCM/45399

Mentre això diu la indigent intel·lectual, la cultura jueva s’estén a Austràlia:

https://t.me/RosselloCM/45408


I mentre a Austràlia destrueixen els nens amb la barbàrie finançada pels usurers de sempre, a Barcelona comencem de gaudir del somni humit de George Soros, el criminal número 1 del món i amo del Pétain de Pineda i del gos espanyol.

https://t.me/RosselloCM/4542


L’esglaó perdut (el genocida del 11-S i nét del proveïdor de gasolina a Hitler per ordre de la Reserva Federal durant la II Guerra Mundial) ho sabia el 2005. Fallaren al 2009, ara s’han llençat a la piscina de cap:

https://t.me/RosselloCM/45441


El genocida americà amb més de set milions de morts sobre la seva consciència per mentides eugenèsiques i assassines (Sida i Covid, entre altres), Anthony Fauci, el botxí de la Reserva Federal i probablement el més nefast i ignorant responsable de sanitat de la Història. Per què encara és el màxim responsable del CDC, la sucursal de l’eugenèsia silent dels asquenazites, havent demostrat sobradament la seva paradigmàtica incompetència? Perquè és un assassí sense escrúpols ni vergonya, cínic com la mentida i fred com el gel. Sobre la seva consciència, com el veieu, pesen més de set milions d’assassinats ideats amb tècniques d’enverinament mèdic, com va cansar-se de denunciar Kary Mullis, a qui els protectors de la rata Fauci, liquidaren abans de l’extermini general actual, no fos el cas que parlés de massa.

https://t.me/RosselloCM/45436


La doctora Dolores Cahill, una de les veus que més han denunciat l’evidència criminal dels nostres polítics, ara és perseguida per la ‘llei’. NO SÓN POLÍTICS, SÓN MAFIOSOS SENSE ESCRÚPOLS.

https://t.me/RosselloCM/45391


Les escombraries jueves i la intenció de destruir la raça blanca. En això, Hitler no s’equivocava ni per una mil·lèsima.

https://t.me/RosselloCM/45431


Això no obstant, no perdeu la confiança en la Naturalesa.

https://t.me/laquintacolumna/9582

Ja vaig escriure que malgrat tot, tinc tota la confiança que la saviesa i el poder de la naturalesa són infinitament superiors a tots els coneixements de la història de la nostra espècie, i per molt que els fills dels Inferns tractin de convertir-nos en el seu ramat, EL PODER DE LA VIDA TRIOMFARÀ.


VÉNEN TEMPS MOLT DURS,

PERQUÈ LA GENT DESCONEIX QUI ÉS L’ENEMIC.

TANMATEIX, ELS SEUS CRIMS ELS DELATARAN,

I ALESHORES,

SERÀ EL MOMENT DE LLIURAR EL MÓN

DE LES HOSTS DE L’INFERN!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada