dilluns, 16 d’agost del 2021

TOTS SOM FRANÇA


Mentre els genocides de tots els governs acceleren l’assassinat massiu dels seus ciutadans a canvi d’una recompensa per cap, i ja apunten a la inoculació del verí en els nens, en el que és el PITJOR CRIM CONTRA LA HUMANITAT MAI EXECUTAT MASSIVAMENT (que això no obstant, el psicòpata Gates fa anys que practica allà on pot); mentre els criminals dels metges, els ximpanzés armats i disfressats de policia, i l’escòria dels cagaguanos de la premsa de paper higiènic hi col·laboren activament, amb la devoció que tots els sicaris esclaus mostren envers els amos i senyors; mentre tots aquests miserables que mereixen, sense el mínim dubte ètic, l’execució i l’expropiació de tot el seu patrimoni criminal; mentre els soldats’ goyim dels nassos jueus acompleixen les ordres i els protocols assassins, la gent comença a adonar-se que ELS IMMORALS MÉS ABJECTES I PERVERSOS SURTEN SOMRIENTS A LA TELEVISIÓ, A TOTES LES TELEVISIONS JUEVES, TOTS A DIR EL MATEIX, A PROCLAMAR LA VEU DE L’AMO: «SENSE LA INOCULACIÓ DE LA VACUNA, NO HI HAURÀ LLIBERTAT». El que traduït a la llengua dels dignes és el mateix que: «Amb el verí et farem esclau per sempre i sense remissió, si no et matem abans o t’emmalaltim per sempre». Ara ja sabem qui són, només cal trencar la divisió social sempre executada pels nassos des de darrere de la cortina, i tots plegats i units en un sol crit, anar definitivament per ells. Ja sabem que els seus cataus són les seus de tots els governs i les institucions oficials - cases de putes incloses -, els escabrosos i repugnants urinaris parlamentaris de les democràcies, el centres d’extermini dissimulats sota el rètol Hospital, com les coves de la desinformació i els cataus soterranis de les mones lobotomitzades al servei jueu per al domini sobre el ramat goyim (Darrerament, les mones que vigilen i aterreixen el ramat van muntades a cavall).


Un incís: Algú creu que els talibans, quatre arreplegats armats pel Mossad, han expulsat el règim pro-occidental i sionista imposat per la Reserva Federal? A mi, em costa de creure-ho. Ocuparen Afganistan perquè els talibans prohibiren la producció d’opi, i així, amb la invasió, convertiren el país asiàtic en el magatzem de droga més gran del món, gràcies a la democràcia jueva de la Reserva Federal, que a més a més es féu amb el control del Banc Central. Per això sospito que si ara els jueus del BIS han decidit tornar el poder als talibans, molt probablement serà per impulsar un èxode afganès cap a Europa; que no ho oblidem mai, és el seu enemic mortal, perquè l’escòria asquenazita sap que si els europeus ara ens n’adonem, no hi haurà pau per als malvats. I els fills de Satanàs bé que ho saben, que per això com a pròleg de l’arribada d’afganesos, ens han enviat la magnífica onada de calor prefabricada, a la qual, en honor a una de les seves màximes potestats, han anomenat Llucifer. Penseu-hi només. Penseu-hi, perquè res del que passa al món, passa per casualitat; res de res. Almenys, si són fets que arriben a coneixement multitudinari.

D’altra banda: Mireu els cels. Què hi fan? I torneu a recordar, els polítics són responsables de la contaminació amb tòxics del cel, els militars són còmplices de la contaminació amb tòxics del cel i els cagaguanos són col·laboradors de la contaminació amb tòxics del cel.


Vegem ara alguns vídeos instructius:

Aquí teniu el psicòpata genocida més perillós del món, l’amo de Gavi, el missatger de la invenció jueva del virus mortal i el fabricant de tots els verins que maten i mataran la gent i esclavitzaran els supervivents. Tot responsable polític, judicial i policíac que no actuï activament contra el pitjor criminal genocida de la història, és còmplice de genocidi i serà just que pagui la mateixa pena que el seu protegit (Oi, gos de Soros?).

https://t.me/RosselloCM/44780


Aquests són els sicaris terroristes de la puteta francesa dels Rothschild.

https://t.me/RosselloCM/44793


Aquesta és la violació de les llibertats que executa la meuca inútil.

http://euskalnews.com/2021/08/en-francia-pretenden-prohibir-entrar-a-la-playa-sin-el-pasaporte-de-vacunas-algun-agente-que-otro-va-a-tragar-arena/


Però els francesos són un poble noble, orgullós de les llibertats i no em penso que acceptin l’esclavatge, ja que més confio que abans veurem el capet de la puteta lliscar d’una ‘gillete’.

https://www.lelibrepenseur.org/les-hospitaliers-nicois-ont-decide-de-ne-plus-administrer-le-vaccin/


Les raons contra el criminal traïdor, genocida i tirànic, són més que evidents,

https://t.me/elinvestigador_org/5444


La puteta francesa dels Rothschild, com que és idiota de naixement, covarda de mena i incapaç d’altra cosa que de mirar-se al mirall fent discursos dictats pels nassos, que es masturben tot menjant crispetes mentre el veuen fer el lloro, mentre veuen com obeeix l’imbècil orgullós de convertir-se en una de les pitjors i més repugnants serpents del planeta, i això que no en voldreu tantes, que en són tantes que, per això, no goso fer-ne la llista, vejam si oblido algun miserable prostitut sàdic i abjecte, i espatllo la relació de la indignitat!

https://t.me/RosselloCM/44998


Això és el que li agrada a la puteta, ho enteneu ara? Mireu-li el somrís de deficient mental i de felicitat, que ja ho diu el sentir popular: els imbècils són feliços.

https://t.me/RosselloCM/44834


Tanmateix, hi ha un camí a fer. Francesos i italians ens el mostren en aquesta manifestació contra la puteta i l’escurçó criminal Draghi, el drac posat a dit per la voluntat dels genocides del BIS, l’organització criminal més gran de la història de la Humanitat.

https://t.me/RosselloCM/44843


I els italians, de la seva banda, sols, sense els francesos ara, comencen a demostrar als cagaguanos que la seva complicitat amb el genocidi exigeix en justícia, necessàriament, la mateixa condemna que la dels psicòpates tarats que els dirigeixen i dirigeixen el pla genocida mundial per a convertir els esclaus restants en feliços goyim sense propietat, sense llibertat ni dignitat.

https://t.me/RosselloCM/44815


Però, fixeu-vos què estem descobrint: l’ENVERINAMENT MASSIU NO ÉS NOMÉS LA VACUNA! I TOTS ELS GOVERNS DEL MÓN EL SUSTENTEN, PROTEGEIXEN I OCULTEN.

https://t.me/elinvestigador_org/5440

No ho dubteu, serem capaços de trobar tantes guillotines, tantes cordes, tantes cel·les i tants verins injectables com calguin, per tornar al Diable les ànimes que posseeix, perquè aquí, estimats lectors, no els volem pas, que ens hem adonat que: SENSE L’AMBICIÓ I LA VIOLÈNCIA QUE ELS ENEMICS PROFESSEN, LA LLIBERTAT I LA DIGNITAT HUMANES SÓN MÉS QUE POSSIBLES EN AQUEST MERAVELLÓS PLANETA PODRIT PER LES RATES JUEVES.


Sabeu qui és el CEO d’aquesta organització criminal?

https://t.me/RosselloCM/44878

No fotis! Jueu, també? Sí, estimats lectors. Si feu l’esforç, comprovareu que allà on hi ha Mal, sempre hi ha el nas corrupte d’un jueu, sempre; i que, sempre de sempre, compren les voluntats amb els diners falsos que ells fabriquen. Aquesta és la veritat d’aquesta raça criminal: el poble elegit de les hosts Infernals.


I qui s’uneix als miserables sense escrúpols, vanitosos, envejosos, infeliços, esclaus del seu egoisme i de la seva maldat? Doncs, els llepaculs i els insectes més abjectes que podeu imaginar! Com aquest cagaguano, una prostituta especialitzada en besos negres i altres obscenitats.

https://t.me/RosselloCM/44896


I sense que Mel Gibson sigui sant de la meva devoció, cal reconèixer-li el valor i el coratge (si tot no és una altra falsa bandera, que amb tanta mentida, el Diable ja ens confon quan trobem la veritat). Tanmateix, avui, el fet d’estrenar una pel·lícula sobre els FILLS CARNALS DE SATANÀS, els pitjors assassins de la història Universal, sense pietat ni consciència, capaços de gaudir només amb les més terribles mortaldats; això, el fet de descriure la SAGA ASSASSINA DELS ROTHSCHILD i companyia, és per a ser lloat. I tingueu-lo present, perquè si algun accident inesperat, un llamp o un infart sorpresa provoca la mort de Gibson, ja sabeu que les rates ROTHSCHILD i companyia eren al darrere de tot.

https://t.me/RosselloCM/44917


I concloc, amb una demostració del que cal fer,

https://t.me/RosselloCM/44954

ELLS SÓN ELS VOSTRES ENEMICS, SÓN SICARIS CRIMINALS, GOSSOS OBEDIENTS CAPAÇOS DE FOTRE’T UN TRET PER PASSEJAR, SI L’ESCÒRIA POLÍTICA REGIDA PELS JUEUS ELS HO MANA.


ELS POLICIES SÓN ELS NOSTRES ENEMICS.

NO SERVEIXEN EL POBLE,

SÓN SICARIS MAFIOSOS.

ELS METGES SÓN ELS NOSTRES ENEMICS,

NO SERVEIXEN EL POBLE,

SÓN SICARIS ASSASSINS.

ELS CAGAGUANOS SÓN ELS NOSTRES ENEMICS,

NO SERVEIXEN EL POBLE,

SÓN LA VEU DE LA TIRANIA.

ELS POLÍTICS SÓN ELS NOSTRES ENEMICS,

NO SERVEIXEN EL POBLE,

SÓN TOTS - RAS I CURT – CRIMINALS.

ELS JUTGES SÓN ELS NOSTRES ENEMICS.

SI NO SERVEIXEN L’ÈTICA,

SI NO SERVEIXEN EL POBLE,

SÓN EL CLÍMAX DE LA COVARDIA:

LA IGNORÀNCIA I LA PERVERSIÓ

AL SERVEI DEL MAL.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada