diumenge, 29 d’agost del 2021

MÓN INFAME


Per què els pitjors criminals i terroristes del país s’asseuen en els escons dels urinaris públics? Perquè són rates al servei de Soros, que és qui els hi posa i els dóna l’aliment; per això, les rates mouen les cuetes i els musellets i infecten la vida pública sense posar-se vermelles.

https://t.me/RosselloCM/46220

ELS POLÍTICS SÓN ELS PRINCIPALS ENEMICS DEL POBLE. CAP D’ELLS SENSE CÀSTIG. PARÀSITS, LLADRES, INÚTILS I TRAÏDORS AL POBLE; NOMÉS ELS MANCAVA EL GENOCIDI PER A TENIR-HO TOT.


Austràlia, l’estat on la guerra dels criminals polítics sionistes, els genocides de nens, s’està imposant a la dignitat i la llibertat del poble australià. Bravo pels rebels! I esperem que ben aviat TOTS ELS POLÍTICS AUSTRALIANS DECORIN LES CARRETERES DEL PAÍS.

https://t.me/RosselloCM/46238


I qui hi ha darrere de tot això?

https://t.me/RosselloCM/46240

El Goyim ho sap, només cal despertar, marcar les besties sionistes i procedir al seu judici i a l’execució de les sentències. ELLS SÓN ELS ENEMICS DE LA HUMANITAT, CINC MIL·LENNIS NO ES PODEN EQUIVOCAR.


Aquí els sicaris terroristes dels assassins polítics (tots) i dels genocides jueus,

https://t.me/RosselloCM/46247

https://t.me/RosselloCM/46249

Cal començar a actuar contra els simis lobotomitzats. Viuen en cases com les persones encara que siguin animals. Cal localitzar-los; perquè no sempre fan l’animal, els simis. SÓN ELS MÉS PERILLOSOS DELS ENEMICS. UN POLICIA ÉS UN ENEMIC DECLARAT DEL POBLE I UN SICARI DELS CRIMINALS.


Mentrestant, l’escòria jueva, els fills dels Inferns, gaudeixen i s’ho passen d’allò més bé prostituint tothora la dignitat humana:

https://superocho.org/watch/io2oG86xsIa88C3

o més directament, matant gent, que és el que més els meravella i fa feliços:

https://t.me/RosselloCM/46178


I ja no dic res d’aquesta GENOCIDA, la prostituta favorita dels jueus. Com és possible que aquesta delinqüent i criminal (amb segrests a les seves esquenes i assassinats) pugui comandar les Illes Alcatraz; que abans, quan eren lliures, eren conegudes per tothom, com les meravelloses Illes Balears. Tot segon que aquesta meuca jueva sigui al poder, és un insult i una ofensa a la intel·ligència, a la llibertat i a la dignitat de la Humanitat. Judici, i si és responsable de tots els crims que li adjudico, sense dubte només la pena capital pot compensar mínimament la nostra consciència. No demano la pena de mort per una mala gestió, la demano per a una tirana GENOCIDA.

https://www.ultimahora.es/noticias/local/2021/08/27/1295795/coronavirus-baleares-govern-recomienda-aplicar-medidas-tumbadas-por-justicia.html

i si amb això no en teniu prou, mireu fins a on arriba la paraplègica mental de la tarada integral:

https://t.me/RosselloCM/46283

i si no en teniu prou, penseu que la meuca jueva s’esparvera de no poder matar més gent, a ella que tant la feliciten els nassos quan la veuen i li compensen els cadàvers amb una bona paga:

https://www.ultimahora.es/noticias/local/2021/08/27/1295891/coronavirus-baleares-casi-mitad-personas-que-baleares-intenta-repescar-para-vacunacion-responde-telefono.html

Hi insisteixo, cada segon que aquesta tirana terrorista i assassina és lliure, és una ofensa a la dignitat de l’espècie humana. No hi ha cap dubte ètic que la seva execució pública seria una de les demostracions de dignitat i llibertat més extraordinàries de la història de la Pell de Brau, per clarivident, per netedat ètica i per higiene social.


I no oblideu TOTA LA CLASSE SANITÀRIA QUE ASSASSINA LA GENT ALS HOSPITALS, O EN EL SEU DEFECTE, ELS CONVERTEIX EN MALALTS CRÒNICS; que la farmàfia paga molt bé. Cap director d’Hospital és innocent del GENOCIDI. Cal obrir els ulls, perquè per fer justícia cal ser molts, perquè si no en som, els covards, els miserables, els gossos i les rates s’escamparan pel planeta condemnant-lo i condemnant-nos a la mort. Es pot ser més vergonyosament miserable, que exercint de metge?

https://www.elperiodico.com/es/sociedad/20210826/juez-autoriza-tratamiento-ozonoterapia-covid-12019223

No són científics, són els ximples útils, els idiotes titulats, els imbècils aplaudits, els no-ningú raspallats. La medecina mai no havia estat tan desacreditada fins al punt que els seus ‘executors’ són més botxins que curanderos. Recordeu que aquests paraplègics mentals amb titulació de ‘suposada’ medecina, obedients als paràsits ignorants i prostituïts dels Col·legis de Mata-sans, NO CUREN LA GENT AMB PRODUCTES COM A IVERMECTINA O LA HIDROXICLOROQUINA, demostradament eficaços en els casos de Covid i excepcionalment barats!... Però, quins són els nassos darrere de la cortina? https://t.me/RosselloCM/46492 Aquests assassins de bata blanca, com més maten, més guanyen. Bons uns ells per a denunciar els criminals! Callen i paren la mà. Quan ho sapiguem, què farem? Jo sóc més partidari de posar-los una soga al coll que no una medalla. Espero que majoritàriament la gent sigui del meu parer, aleshores, hi haurà menys malalties i més metges, paradoxalment.


El Genocida professional Anthony Fauci, mal anomenat doctor, ja ens avança que calcula que cap a la primavera de 2022 ja hauran exterminat el nombre de gent que tenen calculat i que aleshores podran considerar que aquest primer apocalipsi víric fabricat amb els diners que ell facilita, haurà acabat; tot a l’espera de la pròxima estrena, de la qual, no dubteu que el cara-rata ja sap quan començarà i quin verí i quines mentides propagaran els seus socis jueus (No us puc posar l’enllaç del vídeo perquè no el trobo. Ho sento).


I ja que parlo de genocides, a la puteta del Rothschild, l’Escòria Macron, encara trigaran molt els francesos a ajusticiar-lo públicament amb tot el seu govern?

https://www.redaccionmedica.com/secciones/sanidad-hoy/francia-frena-a-los-sanitarios-antivacunas-3-750-euros-de-multa-y-carcel-4544

No em diran que és més difícil tallar el coll d’una titella retardada intel·lectualment que el coll d’un absolutista! Que pensin que fins i tot em penso que el Rei estimava més França i els francesos que aquesta amant de negres i prostituta dels jueus. Francesos! No us fa vergonya que un sac d’escombraries, posat pels jueus, ofengui la vostra història? Aux armes citoyens!!! que per alguna cosa teniu un himne que provoca emoció fins i tot als no francesos.



CAL UN PRIMER ACTE DE JUSTÍCIA:

MACRON, TRUDEAU, FAUCI, GATES,

qui sigui, però un primer acte que serveixi de tret de sortida.

La llàstima és que aquí, a Soroslàndia,

ni el gos de Soros ni el nan feixista,

agafadet de la mà del menja-senglars,

made in spain - i a molta honra -,

no constituiran el nostre espectacle.

Una veritable pena,

perquè si alguna cosa és bella i sana

ÉS L’ÈXIT DE LA JUSTÍCIA.


LA GUERRA CONTINUA,

ELLS VAN PER TOTS NOSALTRES,

ENS DECIDIM?


La fàbrica sionista de paper higiènic, amb el seu emblemàtic paraplègic cerebral de comandant en cap, ens anuncia ben aviat el propòsit de l’assassinat o degeneració irreversible de menors de dotze anys, que els jueus tant desitgen:

https://www.larazon.es/sociedad/20210821/ej5feaxlofcbtk3jfxnbw5k4mq.html


CAL COMENÇAR-LOS A ENSENYAR LES DENTS,

I MOSSEGAR-LOS.

VOLS TROBAR UN TERRORISTA?

ET VAL QUALSEVOL POLÍTIC, BATA-BLANCA,

CAGAGUANO, SIMI DISFRESSAT,

I LES TOGUES ENSUTZIDES.

I RECORDA: SÓN TERRORISTES INDISCRIMINATS,

COBREN PER MORT O LESIONAT CRÒNIC.

CAP D’ELLS, NI UN DE SOL, SENSE EL CÀSTIG

QUE DEMANA LA JUSTÍCIA I LA DIGNITAT HUMANA.

NO SÓN ÉSSERS HUMANS,

NO US CONFONGUEU,

SÓN BÈSTIES SENSE ÀNIMA,

SENSE COMPASSIÓ NI PRINCIPIS,

L’OBRA CIMERA DELS INFERNS:

SÓN ELS SEUS GOSSOS,

SÓN LES SEVES RATES,

SÓN LA CORRUPCIÓ

I LA DESCOMPOSICIÓ.

Si això és veritat, què els fem: un monument o un patíbul?

https://t.me/RosselloCM/46490

Jo sóc partidari cent per cent dels patíbuls, i ens en caldran a carretades.


O ELLS O NOSALTRES.

HEM DE TRIAR SI VOLEM

MILERS DE MILIONS DE MORTS

O

ENS BASTEN

UNES QUANTES DESENES DE MILIONS:

E L L S.


No ho dic jo només:

https://francais.rt.com/international/90116-suisse-commission-nationale-ethique-juge-vaccination-obligatoire-contre-covid-19-injustifiee, tot i que la Comissió d’Ètica, em temo que desconeix que el principi fonamental de qualsevol anàlisi ètica exigeix saber quina és la finalitat de l’acció, i si com aquí, la finalitat és el genocidi, CAP RAÓ ÈTICA JUSTIFICA LA NECESSITAT DE DEIXAR VIU UN GENOCIDA, CAP NI UNA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada