dimecres, 18 d’agost del 2021

EL GOYIM HO SAP


Comencem amb una facècia:

Què és un polític? (Explicat perfectament en un acudit)

https://t.me/RosselloCM/45215


Em crida moltíssim l’atenció que enmig de la MAGNA PANDÈMIA MUNDIAL de la història de la Humanitat amb el nombre més ridícul de morts de totes les epidèmies conegudes, em crida moltíssim l’atenció, que tots els criminals del govern i dels centres d’extermini hagin fet vacances. No seria el més natural i coherent que, davant de la magna pandèmia mundial de la història de la Humanitat, tots els metges romanguessin als hospitals i els polítics als seus despatxos per a fer front al virus més maligne i menys letal que ha conegut mai l’home?

Tot seguit, les notícies que els criminals de vacances no llegiran, perquè ells han rebut la paga de les mans plenes de sang dels jueus per la col·laboració en genocidi i l’aniquilació de les llibertats humanes, i com sigui que dins del crani, el cervell els és fem, no han pogut desenvolupar els principis ètics que constitueixen un home i el diferencien d’un animal; per això, obeeixen com peces inútils d’un engranatge mortal.


Gràfica VAERS, prou il·lustrativa:

https://t.me/elinvestigador_org/5493


Què observen i constaten els científics?

https://t.me/elinvestigador_org/5498


Ens ho explica un doctor, però ens ho diu el comú sentir:

https://t.me/RosselloCM/45153


La prova del genocidi practicat pels POLÍTICS ASSASSINS:

https://t.me/elinvestigador_org/5499

La prova de com consenten i cobren (els diners són l’única explicació al seu silenci) per la mort dels NENS:

https://t.me/RosselloCM/45216


L’evidència de la responsabilitat criminal de la inoculació dels verins per a assolir el pla genocida (o, hi pot haver alguna altra raó?)

https://t.me/elinvestigador_org/5519


El Dr. Wolfgang Wogard parla de l’ADE i de la traïció criminal de polítics, científics

i metges.

https://t.me/elinvestigador_org/5538

I ara, el missatge de Satanàs en boca del seu fill:

https://t.me/RosselloCM/45158


L’horror que ve:

https://t.me/RosselloCM/45189

Les Mengeles han d’anar a presó perpètua - si és que no han assassinat ningú -; i els ximpanzés uniformats i armats, tots han de ser executats, perquè conviure amb gossos sense consciència ni humanitat és un perill (observeu l’actitud dels homínids amb deficiència intel·lectual, durant la cacera).


Aquí teniu la ‘responsabilitat’ política, policíaca i periodística dels gossos dels jueus. L’escòria de la humanitat té les crispetes preparades, perquè no hi ha un espectacle que els exciti més que veure baralles de goyim o el seu extermini brutal. Els asquenazites són així, i s’ho miren tot des de la direcció de la farmàfia, els bancs, els mitjans de comunicació i Internet, intercanviant-se cops de colze i somriures de felicitat:

https://t.me/counterpropaganda20/5553

https://t.me/counterpropaganda20/5555

https://t.me/counterpropaganda20/5556

Recordeu que els Antifa són els terroristes de carrer del criminal número 1 del món: George Soros. L’execució pública d’aquesta vella merda jueva, paradoxalment, demostraria la limpidesa de l’ètica humana.

Això és el que volen els assassins jueus: l’extermini d’Europa, en el que col·laboren TOTS ELS POLÍTICS I ELS PARTITS, tots sota les ordres de la Banca Mundial i l’organització criminal ONU (Agenda 2030 – Tirania NOM).

La prova de la participació dels POLÍTICS, metges i cagaguanos, en el GENOCIDI:

https://t.me/RosselloCM/45194

I recordeu que això acaba de començar, estem en el pròleg de l’acció.


Aquesta notícia ja l’he llegida a diversos mitjans:

https://noticierouniversal.com/actualidad/ultimatum-de-soros-a-sanchez-en-bedford-nueva-york-el-pasado-mes-de-julio-dejara-caer-al-gobierno-espanol-si-no-impone-la-vacunacion-obligatoria-contra-la-covid-19/

Si la notícia és certa, és la PROVA EVIDENT D’ALTA TRAÏCIÓ DEL GOVERN ESPANYOL i de la TOTAL CORRUPCIÓ DEL SISTEMA DEMOCRÀTIC, per la qual cosa TOTS ELS POLÍTICS SÓN CRIMINALS I HAN D’ANAR A LA PRESÓ PERPÈTUA, EN ELS MILLORS DELS CASOS. Des del primer dia ho he afirmat i m’hi ratifico: tots els polítics de Soroslàndia són reus de crims contra la Humanitat per GENOCIDI i contra la sobirania del país per ALTA TRAÏCIÓ, per la venda del país a interessos estrangers sota control jueu. La pregunta més interessant de totes és: on són els militars que tenen el deure de defensar la nació i els ciutadans contra tirans i enemics exteriors? Avui ser militar és el súmmum de la indignitat humana, si és que alguna vegada no ho ha estat, ja que sempre ha significat estar al servei dels interessos sionistes de l’escòria asquenazita, almenys des de després de la Independència Americana, l’origen de tots els mals actuals del món i que tan admirablement ens han venut els nassos genocides com un moment d’alliberació.


I els jueus volen sang fresca, nens petitons, que el Diable els ho agraeix molt.

https://t.me/RosselloCM/45204


TOT ESTÀ DESTAPAT.

EL GOYIM HO SAP.

ELS NASSOS PREMEN

ELS NINOTS I TITELLES.

I ELS MOLT IMBÈCILS I IDIOTES

RATIFIQUEN ELS SEUS CRIMS,

PERQUÈ AL CAPDAVALL,

ELS ESCLAUS DELS JUEUS

SABEN PROU QUE SI NO GUANYEN,

LA JUSTÍCIA I LA LLIBERTAT

EXIGIRÀ ELS SEUS CAPS.

PER AIXÒ, ENCARA SÓN MÉS ESCLAUS

DE LES RATES JUEVES

QUE DIRIGEIXEN L’OMS,

L’ONU I LA GENOCIDA AGENDA 2030.


Si l’esvàstica era lluïda pels nazis

com a símbol de distinció,

el pin de l’Agenda 2030 la lluen

els mercenaris dels sionistes

com a símbol de la corrupció.


NO HI HA DIFERÈNCIA ENTRE L’AGENDA 2030

I ELS MÉS TERRORÍFICS RÈGIMS POLÍTICS,

ÉS MÉS, L’AGENDA 2030

ÉS LA CONSUMACIÓ DEL SOMNI HUMIT DELS JUEUS.


Nota:

L’esvàstica és el símbol del benestar i, en algun lloc vaig llegir, que també de la renovació. Prové de la cultura hindú.

La creu de David: sis puntes, sis triangles, i un hexàgon al mig: 6-6-6. Símbol asquenazita, ja que el símbol dels hebreus és el canelobre de set braços.

Fixeu-vos en les constants demoníaques que ens assetgen. Apart del premi Princesa d’Astúries a una tarada satànica, els escenaris i signes diabòlics del món de la música i els espectacles multitudinaris, com els jocs olímpics, o la inauguració del Túnel de sant Gotard a Suïssa (potser una de les portes de l’Infern)... darrerament. observeu que predomina l'hexàgon: sis puntes, sis costats, sis angles, símbol del grafè i marca del pol nord de Saturn (segons que se’ns diu), el planeta del Diable, del Pare que es menja els seus fills.

Adoneu-vos que hem perdut la relació amb el significat dels signes i símbols. No és superstició, la paraula i el símbol tenen poders, per això ens han deslligat dels seus significats i ens han imposat els símbols i els signes (la llengua a fora, l’exhibició del dit de l’anell, tapar-se un ull, la piràmide – que exhibí tot el govern de la puteta dels Rothschild, amb ella al capdavant fent el paper de vedet idiota -...), tots, signes del satanisme.

No sóc catòlic, admiro la figura de Jesús, em sento lligat a la consciència universal del Tao, i crec profundament que tots els déus són el mateix Déu en diferents manifestacions; com sé que el Bé existeix, com la Veritat, la Llibertat, la Dignitat i la Justícia, i avui, sento, intueixo, percebo espiritualment, la presència del Mal, l’evidència de la seva existència real i corpòria. Per això, aquesta és la lluita de l’home contra el mal.

LA POR ÉS L’ARMA DE L’ENEMIC,

LA POSSIBILITAT DE LA SEVA VICTÒRIA.

LA VERITAT ÉS LA NOSTRA ARMA,

LA SEGURETAT DE LA NOSTRA VICTÒRIA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada