diumenge, 29 d’agost del 2021

DOCUMENTAL


Us recomano aquest documental de ‘Dones per la Llibertat’ Holanda,

https://odysee.com/Monopoly---Follow-The-Money-Spanish-subtitles:1a1da659c1c4166a4f8c89a5380dcb26f391546b


Un bon treball d’investigació que si bé no va al fons de la Maldat, ens presenta l’assortit de criminals que són els enemics de la Humanitat.


Com diuen al final del reportatge, ells són l’1%, nosaltres el 99%.

Per primera vegada a la història, la Humanitat pot reconèixer els criminals que han convertit la vida en un seguit de desastres per a benefici propi, en lloc de permetre la Humanitat de gaudir de la vida, que aquest és el seu sentit més profund. La nostra experiència, almenys fins on sabem, és única: ningú ha de regir la teva experiència. Ara sabem que una colla de nassos darrere de la cortina ens construeixen una presó a mida nostra i seva; és l’hora de canviar els trumfos. ACABANT AMB ELLS COM ELLS VOLEN ACABAR AMB NOSALTRES, NO NOMÉS SALVAREM LA HUMANITAT, SINÓ LA VIDA EN AQUEST PLANETA.


ELLS SÓN ELS NOSTRES ENEMICS

EN L’HARMAGEDON:

O ELLS O NOSALTRES.


CAL CORATGE,

PERÒ EL BÉ ESTÀ AL NOSTRE COSTAT,

PERQUÈ CERQUEM LA VERITAT.


Interessant descripció de l’Harmagedon a Vickipèdia.

«Harmagedon o Harmaguedon és un mot que prové de l’hebreu i significa «muntanya del Meguidó». Apareix a l’Apocalipsi 16:16, que diu: «Els van reunir, doncs, al lloc que en hebreu s’anomena Harmagedon». Harmagedon és un lloc simbòlic (una muntanya, har-) on s’apleguen els reis de la terra per preparar-se per a la batalla final contra Déu*, els qui, segons algunes creences, són convocats pels dimonis.


* Canvieu-hi Déu, o interpreteu-lo, com les ‘seves criatures’, i la pintura no pot ser més realista.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada