dimarts, 31 d’agost del 2021

CATALUNYA, TERRA MORTA


Ha costat, però quan el mort put tothom ha de tapar-se el nas. Recomanable article del sempre interessant Joan Ramon Resina, en el qual ens esmenta tots els plats que ha tastat la catalanitat fins a dissoldre’s al no-res.

https://www.vilaweb.cat/noticies/potser-si-que-barcelona-era-el-titanic/

La gran desgràcia dels catalans, que per això avui som soroslandians, ha estat sempre la putrefacta classe política. Si volem ser seriosos i no pecar de xovinisme ridícul, la nostra història està farcida de traïdors – sobretot -, oportunistes, delinqüents i – darrerament – d’inútils ‘cum laude’, que han constituït la mal dita classe política, una colla de pocavergonyes decidits a enriquir-se de la traïció al poble Catalunya. Els lamentables presidents de la refundada Generalitat de Catalunya són per posar-se a plorar, ja que qui no era un capo mafiós estil Al Capone, era un inútil que no sabia ni parlar el català (s’ha de ser ben babau per a fer president d’un país en vies d’extinció, un estranger!), i la resta, una colla d’aprofitats que han jugat amb l’anhel dels catalans de recuperar i enfortir la nostra cultura i l’acció política. La prova d’això és la vergonya nacional de l’actual i molt deplorable president de la Genociditat, el lacai de l’enemic, que ha sobreviscut a totes les mesures repressores i sancionadores de l’Estat, perquè ell era la peça espanyola que el menja-senglars tenia a la recambra per si li fallava la traïció a Puigdemont. ERC és, i crec que no m’erro si estenc aquesta definició a la història, la punyalada per l’esquena que han rebut els catalans. Si analitzem la història, comprovem que quan els energúmens d’ERC han actuat suposadament en defensa de Catalunya, Catalunya ha caigut sota les dictadures de Primo de Rivera i del General Franco (I no ho dic per Companys, que ho pagà amb la vida; sinó pels qui l’hi conduïren. Al capdavall, la història és repeteix: Companys-Puigdemont, alta traïció ERC - avui amb el menja-senglars de protagonista, i ‘home lliure’). Casualitats? Jo no crec en les casualitats. De fet, quan s’ha consolidat la destrucció del nostre país com a cultura i entitat política? Quan els traïdors d’ERC han assolit de substituir la burgesia catalana, que fins ara feia el joc del tira-i-arronsa a la política espanyola. No és tampoc cap casualitat, que quan ERC ha anat agafant embranzida i poder, pel fet d’aglutinar la majoria del moviment i les demandes independentistes, l’independentisme hagi mort. El Pétain de Pineda és la prova fefaent de la destrucció de Catalunya. Si això pot ser president de Catalunya, el país és mort.

El sorgiment del moviment independentista ha estat incentivat per interessos jueus, sí, jueus, que no és cap casualitat que Soros hagi centralitzat les empreses criminals que dirigeix en el nostre territori, sigui l’execrable i terrorista Open Society, aquí dissimulada pel kumbaià ‘Espai societat oberta’, sigui la repugnant institució genocida del ISG, on treballa tota la púrria espanyola i catalana, tots a una, tots a defensar els interessos del nou país Soroslàndia. Si Ebre avall els jueus hi tenen un gos dòcil, imbècil i obedient fins al vòmit; Ebre amunt han fabricat una ERC que és l’abreviatura de l’Extermini Radical de Catalunya. I val a dir, per a ser justos, que TOTS ELS POLÍTICS CATALANS han fonamentat la seva intenció política en la traïció al català i als catalans com a mètode d’engrossir els seus comptes bancaris amb els diners que els espanyols ‘ens roben’. De fet, els primers lladres del nostre país els tenim al prostíbul i cau de diners-addictes de la Plaça sant Jaume i als urinaris del zoològic. Cap d’ells no estima més que la seva cartera, de l’ignominiós Jordi Pujol, l’amic del Rei, que amb això ja està tot dit; a l’esperpent de la titella ridícula que insulta la història i la dignitat dels predecessors governants de Catalunya, i no la d’ara, que essent del més baix que ha trepitjat el Palau de la Genociditat, tampoc no hi ha gran diferència amb la colla de traïdors que l’han ocupat abans. I obvio, l’alcaldia de Barcelona, perquè l’ofensa a la intel·ligència, és colossal. Què han fet els barcelonins per a tenir la desgràcia de la Colau? Molt senzill, haver viscut d’esquena a la realitat que els polítics manegaven i no adonar-se de la venda de Catalunya als interessos jueus. A Catalunya hi mana més el president d’Israel que el pallasso del Pétain de Pineda, l’amic del gos de Soros.

No és cap casualitat que les urpes de Soros hagin estat darrere del moviment independentista. No diré que tothom ho sabia, però és evident que si els de dalt no ho sabien, demostren un nivell cognitiu molt deficient. Jo, que vivia fora, m’estranyava del ressorgiment de la reclamació independentista quan tot semblava indicar que els catalans ja havien renunciat a tot, llevat de l’estatus social. Els jueus han manegat la massa al seu interès, i ens han conduït a la vergonya de país que tenim ara.


EL CATALÀ ÉS UNA LLENGUA AMB LA MATEIXA ACTUALITAT I VIDA QUE EL LLATÍ. Sempre he estat del parer que l’única manera de fer algun esforç útil per defensar la nostra llengua (la nostra essència), era la contribució humanística d’algun català a la cultura universal. I mal que ens pesi, no el tenim; els tinguérem quan eren nació, però fa molts de segles que tenim una cultura amb moltes xerinoles, autoelogis i masturbacions, però que no és capaç de traspassar els límits territorials de les nostres ‘províncies’. Per exemple - i sé que hi haurà gent que es posarà les mans al cap -, si el referent literari del país ha de ser la Mercè Rodoreda, que m’ha semblat sempre una cagarada de colom, estem llestos! Tanmateix, el català és un ‘tieta’. A parer meu, l’únic que ha fet un treball digne de literatura ha estat Josep Pla, que més enllà de tot el que es pugui dir, ha estat una ment de l’Empordà amb visió universal. Però, és clar, això no els ho podem dir a les tietes que dirigeixen la cultura catalana, fonamentada en l’esnobisme, la integració, la innovació i la renovació, és a dir, el no-res. Cert que és un no-res ben farcit de suports institucionals, la creu de Catalunya, perquè si algú es pensa que Miró i Tàpies són referents mundials de la pintura, és que es mira el melic i s’hi treu la brossa. Miró és el símbol de ‘La Caixa’, poqueta cosa cal afegir. Tàpies, ell mateix reconeixia que no sabia pintar, per això embrutava el que podia i com sigui que el pujolisme li ho pagava, doncs fem pàtria i cultura.


I no m’estenc amb la barbaritat de la immigració. Un problema que és evident que a la colla de deficients intel·lectuals i limitats cognitius de l’urinari de Catalunya serà impossible de fer-los-ho entendre, si bé, fa molts anys que l’únic republicà independentista en quaranta anys, Heribert Barrera, ja ho va dir: ‘la immigració era la destrucció de Catalunya i del català’. Lògicament, els paraplègics cerebrals el titllaren de nazi (el recurs més sovintejat) i d’anar contra el vent dels temps, el vent que bufen els jueus, i que ara s’ho passen d’allò més bé amb les morts de Kabul i el circ afganès que portaran al cor d’Europa. Però, aneu als imbècils a demanar-los raons! https://sociedad.e-noticies.es/la-generalitat-alojara-refugiados-afganos-en-micropueblos-137221.html


Catalunya és morta. El que fou el govern de Catalunya, avui és una tirania sanitària, vergonyosa, ridícula i criminal, que descriu perfectament els genocides de la llibertat i del país que encarnen les institucions. Ells han estat els primers que han destruït la identitat. Un poble petit no pot arreplegar nacions senceres, si no vol morir. I els polítics, TOTS, han bregat per matar Catalunya i sotmetre els catalans als nouvinguts, als nou catalans, als amics de l’execrable i vomitiu conseller moro que es creia català, i que mai no ho serà. No és defensant moros, o ara afganesos, que es protegeix la cultura i la llengua catalana, perquè tot just, el fet d’acceptar el que no pots dissoldre, és el que et farà col·lapsar i desaparèixer. Ara bé, prou que sentireu el nan feixista, que després de vendre Catalunya als jueus i sotmetre-la al seu gos, ens parlarà de la solidaritat i la cooperació amb els nostres germans afganesos, que com tota persona intel·ligent comprèn, és més lògic que vinguin aquí, a aprendre català i a ballar sardanes, ja que som un país que els diners ens surten per les orelles,; més que els acullin els països àrabs més pròxims i que tot just tenen una situació de solvència econòmica més forta i que – qui ho hauria de dir! – pertanyen a la mateixa cultura social, política i religiosa. Però el pallasso de la Genociditat de Catalunya els vol aquí, i com ja va deixar anar el Reichsführer-SS Bargalló – una de les desgràcies més grans i definitives que ha patit el país, apart de ser un decidit infanticida – potser caldrà ensenyar l’islam als nostres fills, perquè aquesta és la voluntat hebrea. Recordeu a l’assassina de les Illes Alcatraz, una altra joia per omplir-nos de vergonya nacional. De fet, veient la classe política, com a català, ja se te’n fot què et diguin, menys que no et diguin català.

Catalunya és morta, ara és la tifa de Soros, on les mosques i les larves devoren l’excrement amb passió i això sí, amb molt belles paraules, que això del català com a llengua bonica, ni el Pétain la nega, tot i que són això només, paraules boniques sense fons ni sentit.

Catalunya és NOM. La púrria política arreu ens ho demostra amb l’obediència als mandats de l’amo Soros i a la corrupció sistèmica que no tenen cap intenció de denunciar sinó de viure d’ella. Per això el Pétain de Pineda, l’enemic que presideix la defunció catalana, vol mantenir el negoci nocturn tancat, s’agenolla davant dels lladres de les elèctriques i dels seus amos de la màfia bancària i farmacèutica, i com un bon sicari dels criminals, pretén de viure de l’extorsió i el xantatge sobre els ciutadans catalans, que no és altra cosa el que fan TOTS EL POLÍTICS.

L’assortit de prostitutes i retardats mentals que han posat els jueus arreu del món per a la instauració de la tirania mundial amb la IMMENSA MENTIDA, ha estat un èxit (Merkel, Biden, Trudeau, Macron, el gos, Draghi, Fernández, Piñera, Johnson, els tarats de la geografia austral, tarats-tarats, etcètera, fins a arribar a la rateta que escombrava l’escaleta i que s’ha amagat molt ben amagadeta darrera de les altres ratetes, per a fer-se per a ella soleta amb el tros de formatge i el ral, perquè ella és llesta i obeeix la corrupció dels nassos, que ensumen el formatge quan encara no és llet i el ral quan encara no és llest (acabat de fer); doncs, això, tota aquesta colla de rèptils i escurçons que han enverinat els seus països i lliuren a l’esclavatge els seus ciutadans són els instruments jueus per a la tirania mundial). I per què ha estat un èxit? Perquè quan tractes amb idiotes plens de vanitat, amb imbècils plens d’ambició, amb psicòpates sense escrúpols ni vergonya, decència ni dignitat; amb infeliços farcits d’enveja i ganes de venjances personals; quan comptes amb insectes verinosos com aquests, i amb animals copròfags, el regne de la màfia i del terror triomfa, perquè només els principis i els valors ètics i socials són el fonament d’una societat, i com sigui que els jueus volen el ramat ben estabulat i res de valors ètics ni justícia social ni meritocràcia, els gossos pastors tracten el bestiar com a bestiar.

De nosaltres depèn acabar amb l’estirp dels Inferns. El bé i la veritat estan del nostre costat, cosa que no poden argumentar ni demostrar els criminals que executen el pla de destrucció de la Humanitat. Què hauria de fer el ramat? (És clar, si doncs no fossin tots babaus i ‘tietes’) El ramat hauria de demostrar-los constantment que no se’ls perdonarà el crim contra la llibertat ni el genocidi: Increpar-los tothora, expulsar-los d’allà on vagin o anar-se’n tots si ells hi entren, ensenyar-los pancartes on se’ls expliqui amb dibuixets quin és el destí que els espera si els jueus no sotmeten els goyim, i altres accions i demostracions de menyspreu, constants i sagnants. Que sentin a la pell l’odi que els té la gent. Val a dir, un odi absolutament justificat. La prova concloent del menyspreu més absolut seria si ningú acudís als mítings, si ningú acudís a deixar la tifa dins de l’urna, si ningú els considerés homes dignes ni respectables, perquè no ho són. Si això fos el pa de cada dia, ja no salvarem el país ni la nostra cultura, però desembussarem les clavegueres que han convertit aquest racó del món en un sanatori dirigit pels més desequilibrats psicòpates del món, i que, a més a més, es creuen psiquiatres.


CATALUNYA ÉS TERRA MORTA.

EL PÉTAIN DE PINEDA N’ÉS LA PROVA,

LA GENOCIDITAT DE SOROSLÀNDIA

L’INSTRUMENT,

EL ’TIETISME’ XOVINISTA,

LA SENTÈNCIA.


Són criminals o no, l’escòria que han posat els jueus a la Genociditat? (L’estratègia de genocidi és la mateixa arreu, només canvia la tàctica a seguir, emmotllant-la a cada país i regió, depenent de l’abjecció dels polítics de torn i dels assassins mèdics de bata blanca, teledirigits pels genocides dels infames col·legis de metges - tots reus de crims contra la Humanitat sense possible excepció).

Reiner Fuellmich, ho pot dir més alt, però no més clar:

https://t.me/counterpropaganda20/5656

Dos metges en un programa de televisió francesa:

https://t.me/counterpropaganda20/5657


No són polítics, són perillosos criminals: traïdors al poble que diuen representar (només representen els interessos corruptes dels jueus i les elits) i genocides (les dades no enganyen; fins i tot l’OMS – organització d’extermini única en el món – reconeix que la IMMENSA MENTIDA té els mateixos números que la grip comuna; per això, el nostre president és un criminal genocida com tota l’escòria que avui infecta els governs i els urinaris de tot el món).


P.S. Algú podria dir, un representant públic mereix ser tractat amb respecte, pel que és i pel que representa. Responc: Un genocida no és un ésser humà, és un animal amb deficiències mentals i d’empatia, que el converteixen en molt perillós, i és recomanable, sempre, d’acabar amb ells: Bé, no en poden fer cap, en són incapaços. Mal, en poden fer molt; per això, és defensa pròpia acabar amb els animals perillosos, siguin agents de policia com presidents de govern. Sempre demanaré un judici, breu, perquè no hi ha gaire a discutir, però després d’un judici i la prova indubtable i constatable de culpabilitat per acció o omissió, tot seguit, al patíbul i que el Senyor de l’altra vida recompongui el nostre error, si és que així ha estat. Recordeu les paraules de Reiner Fuellmich: «no són humans». Aleshores no hi pot haver consideració ètica sobre el seu dret a la vida. Si fan mal a la Humanitat, l’extermini és un bé. A l’Índia, on el tigre és un animal sagrat, se’l mata quan mata una persona. Què haurem de fer nosaltres, no amb tigres!, sinó amb titelles sense cervell? De veritat, algú es pensa que hi pot haver alguna mena de crim? I no ens confonguem:

NO ÉS VENJANÇA.

ÉS JUSTÍCIA.


Això és d’un dels comptats NOM de Soroslàndia (almenys encara està escrit en català – un llatí ‘modern’ -):

https://t.me/RosselloCM/46603


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada