diumenge, 1 d’agost del 2021

LA SOLUCIÓ FINAL


L’agenda 2030, o agenda genocida, emparada i executada per tots els governs CRIMINALS del món, fa aigües per tot arreu. La IMMENSA MENTIDA s’ha demostrat una falsedat insòlita en la història de la nostra espècie, i en haver estat descoberta, ha destapat tota la CORRUPCIÓ SISTÈMICA que abasta dels metges assassins i absoluts ignorants del què és la medecina, als jutges prevaricadors i delinqüents que desconeixen qualsevol principi ètic i de justícia, i apliquen l’obediència i la fidelitat als subornadors; tot passant pels cagaguano, les antigues dones de fer la bugada o les més modernes tafaneres de celobert, convertides en meuques dels banquers i els seus interessos, tot exhibint en les pàgines dels rotlles de paper higiènic els nous actors: els polítics, unes titelles sense intel·ligència, dignitat ni valors, que moguts per la vanitat, l’enveja, el desig de venjança i autoritat, i la manca absoluta d’escrúpols, es llueixen a les seves pàgines com abans ho feien les ‘pornostars’ al Playboy.

Ahir, 31 de juliol, tota França va viure multitudinàries manifestacions contra el tirà dels jueus, la Poupée Putain, i contra la violació dels principis que fan de França l’estendard de la llibertat. Certament, si els francesos apliquen la justícia de tot poble i sotmeten la nina jueva a la guillotina, aleshores França tornarà a ser la llum del món. En altres escrits, he manifestat la impressió que eren els alemanys els qui ens farien obrir els ulls, però convenço a veure que m’equivocava i que el poble francès - que serà el que serà i seran com seran, però són una nació admirable i modèlica, apart de l’exemple de l’amor a les arts com a transcendència de l’home -, estan donant un digníssim patró de conducta del que s’ha de fer (Avui els alemanys em volen contradir, perquè a Berlín hi ha hagut una manifestació important on la gent s’ha enfrontat amb la policia. Aquests dos països són claus). La resistència i la manifestació de la disposició a la desobediència absoluta al govern traïdor i tirànic que mana, són l’exemple a seguir arreu. ELS POLÍTICS TOTS SÓN CRIMINALS, GENOCIDES. Només esborrant la partitocràcia i els femers dels partits, l’home tornarà a ser lliure. No hi ha pitjor enemic per a la dignitat humana que un polític. Perquè un polític avui (com des de fa més d’un segle) és una titella inútil al servei d’interessos corruptes i perniciosos per al propi país i la gent. SÓN L’ENGANY I EL FRAU EN PERSONA. Per això, el que cal per a començar a caminar, és que algun poble practiqui la Constitució i els Drets Bàsics Fonamentals i executi el genocida de torn. Pot ser a l’Argentina, a Xile, a França, a Alemanya, a Anglaterra, a Itàlia, a Austràlia, on la tirania ja no s’amaga, que tots tenen ABSOLUT DRET A L’EXECUCIÓ DEL RESPECTIU TIRÀ TRAÏDOR I GENOCIDA, perquè no crec que els espanyolets ho facin amb el gos de Soros, i menys encara els catalanets i les catalanetes amb la Genociditat de Soroslàndia. Que, per cert, avui he pogut llegir una comunicació interna del departament de salut per la qual és obvi de deduir que els responsables de la conselleria saben que això és un enverinament massiu (em manca assegurar-me de l’autenticitat, però si és cert, el crim de lesa humanitat és manifest).

Que ningú no tingui cap por, la justa execució d’un polític no pot ser cap mena de pecat contra cap manament religiós de cap confessió, perquè totes elles professen el seguiment dels mandats de Déu i l’abandó de la corrupció, i recordem que malgrat que la paciència i el respecte per la vida aliena en totes hi són sagrades (llevat de la religió dels asquenazites, on hi ha un poble elegit i animals o goyim), la defensa del Bé com la defensa pròpia hi són autoritzades com a manaments divins, perquè si el Mal no el pots esquivar més que enfrontant-lo, l’hauràs d’enfrontar. I tot això, els enemics de la Humanitat, els fills dels Inferns, ho saben, i s’adonen que els cal accelerar l’agenda perquè de mica en mica el goyim obre els ulls i s’estranya de tot plegat: de les incongruències, de les fal·làcies, de les mentides, de les prohibicions arbitràries, de la repressió, de les morts curioses de presidents anti-OMS, com de les morts de la gent que hauria de salvar la vida amb la vacuna que el mata o li destrossa la vida. Per això, prepareu-vos, perquè els jueus no volen deixar refredar les crispetes, i ben aviat començaran amb l’espectacle que ens tenen preparat. Mentrestant, els criminals que fan política s’esmerçaran a agilitzar-ho tot, perquè saben millor que els nassos que els manen, que si hi ha algun contratemps en els propòsits jueus, els seus caps correran, perquè si alguna cosa no poden pensar els polítics, és que podran esmunyir-se en un judici i eludir la pena capital, la més digna pena per la participació en traïció i genocidi, com també per la perseverança, les coaccions, la prevaricació, el segrest i tants altres delictes que per raó de no acabar amb la paciència del món, és recomanable tirar pel dret i no entretenir-s’hi gaire. Cap polític amb responsabilitat pot ser alliberat de la pena capital, com cap jutge d’alt nivell, cap director d’Hospital o d’investigació, cap responsable universitari, cap criada dels jueus en els papers higiènics, cap responsable dels simis uniformats, cap, tots ells són CRIMINALS DE LESA HUMANITAT PER GENOCIDI I COL·LABORACIÓ PER A LA INSTAURACIÓ DE LA TIRANIA MUNDIAL. Les proves són escandaloses i les coartades inexistents.

Temeu-vos el pitjor perquè els jueus van per la SOLUCIÓ FINAL, que per això l’atac serà despietat contra ELS NENS i ELS JOVES. De fet, ja hi ha reports de morts d’infants per causa de la vacuna. I ho he escrit diverses vegades: UN NEN MORT HA DE SER PENA CAPITAL PELS RESPONSABLES, PER A TOTS ELS RESPONSABLES, del que li inocula el verí al president del govern o, en el nostre cas, el nan del circ de la Genociditat de Soroslàndia.


ELLS VAN PER TOTS NOSALTRES,

SOM GOYIM!

ENS DECIDIREM A DETENIR ELS SEUS SICARIS?

JA NO HI POT HAVER PERDÓ:

ELS SEUS CRIMS ELS DELATEN,

L’ABJECCIÓ ELS CONDEMNA,

I

LA FORCA ELS ESPERA.


Un afegit:

Què passa al cel? Tot l’estiu hi ha hagut un cel anormal, gairebé cap dia no hem vist el blau límpid d’estiu tan propi de la mediterrània. Els chemtrails no sé què seran, però no és la condensació de l’aigua que expulsa un avió, perquè aquesta condensació desapareix molt aviat, pràcticament segueix el vol de l’avió, i el que ens llencen, sigui el que sigui, se sosté a l’aire, genera núvols estranys i tenyeix tot el cel d’un blanc mort que n’espatlla la visió. Hi ha imatges que destrossen qualsevol teoria que defensi que no són res d’anormal:

https://t.me/laquintacolumna/8769.

https://t.me/laquintacolumna/8711.


ESTIGUEU PREPARATS!

L’ATAC SERÀ PER TERRA, MAR I AIRE.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada