dilluns, 23 d’agost del 2021

GENOCIDI I GENOCIDES

 

Emmanuelle’ Macron, la puteta que els Rothschild han posat de primera ‘presidenta’ de França, ja sabia i era conscient abans que ningú del genocidi que li havien encarregat d’executar els amos. Aquí podeu veure i comprovar el cartell del ‘Passaport sanitari’ imprès abans de la declaració de pandèmia: https://t.me/RosselloCM/45733. Aquesta prova és prou per procedir al judici i a la demostració de culpabilitat d’Alta Traïció a França i Genocidi de la seva població, efectuats per la princesa de l’Edmund Rothschild Heritage i el govern de França. Sense el mínim dubte, la corroboració de la participació en el pitjor acte criminal contra la Humanitat, èticament, justifica la disposició de guillotines a les principals places de França i l’espectacle de l’alliberament del poble. No ho dubteu: ells us maten i se’n foten, dels morts. Quina ha de ser la pena per la inconsciència, la manca de responsabilitat, l’abjecció més pèrfida i la ignomínia més detestable de la Història? Matar monstres no pot ser mai un crim, és la demostració de la dignitat de l’ésser humà. La puteta francesa ha de pagar el genocidi sobre els francesos i el lliurament del país als interessos sionistes.


Alfonso Longo posant en evidència el terrorista i genocida Urkullu, el sicari sionista en el País Basc (Ja vaig advertir quant a aquest escurçó amb verí letal):

https://t.me/elinvestigador_org/5691

Les evidències demostren la manca de rigor de les autoritats i la manipulació de les pràctiques de les falses PCR per a fins i interessos espuris i criminals. Sense dubte, el lehendakari i tot el seu govern han de tenir la mateixa sort que la puteta francesa. Alta traïció i genocidi no són delictes menors!, són crims de lesa humanitat i d’una abjecció diabòlica, sobretot quan el benefici dels assassins va lligat al nombre de cadàvers i lesionats crònics que presentin als amos en les cerimònies rituals.


Aquí, a casa nostra, el doctor Joan Ramón Laporte és l’únic a qui li he sentit denunciar les organitzacions criminals farmacèutiques, com podeu comprovar en el documental de Salvados: «Sobremedicados», reportatge de La Secta de 2013, que, si no heu vist, hauríeu de veure’l, perquè la veritat de la corrupció polític-farmacèutica no pot ser mostrada amb més claredat. Eren altres temps, però. https://www.brighteon.com/75ff84c2-8485-495b-a75b-c993eb790638.

Gràfics de dades oficials espanyoles que confirmen la demostració d’Alfonso Longo:

https://t.me/elinvestigador_org/5692


El doctor Hodkinson, director de MedMalDoctors al Canadà, ens ho explica ben clar:

https://t.me/elinvestigador_org/5692

No oblideu mai la meretriu sionista i pedòfila del Canadà, la titella Trudeau, CRIMINAL CONTRA LA HUMANITAT i TRAÏDOR AL CANADÀ I A LES SEVES LLIBERTATS.


Aquí, en canvi, teniu el retardat intel·lectual i genocida infantil, sorprenentment i inexplicable titulat com a pediatra, Federico Martinon-Torres, de la Comunitat Gallega, l’home que recomana enverinar tots els nens amb els verins que fabriquen els que li han comprat l’ànima des de Déu sap quan. Suposo que tota persona enraonada i amb la mínima consciència de la llibertat i la justícia, estarà d’acord amb mi que l’escòria pediàtrica (vejam si no serà pedòfila, i s’han confós) s’ha guanyat l’aplicació de la pena capital. Vegeu-li la cara; ho he escrit moltes vegades, la fesomia diu molt de com és el que s’amaga dins del crani i ens permet de diferenciar qui té un cervell racional de qui hi té budells. Penseu que aquest criminal amb deficiència intel·lectual, com el seu somrís escenifica (l’idiota satisfet del rendiment de la idiotesa), treballa per al goril·la mascota del psicòpata Gates. Déu els cria i ells s’ajunten!

https://es.sott.net/article/79096-Dinero-sangriento-coordinador-de-la-OMS-en-Espana-recibio-un-premio-honorifico-de-Janssen-y-100000-euros-de-Pfizer


I mentrestant, per a demostrar el genocidi indiscutible, observem aquestes dades oficials dels departaments de sanitat de Brasil i Argentina

Brasil. Morts per la inoculació del verí: 32000.

Argentina. Morts per la inoculació del verí: 43000.

I les dades del CDC presenten els morts després de tres dies de la inoculació del verí als Estats Units:

45000.

I ara llegiu aquesta notícia dels jugadors del monopoli, les rates jueves:

https://t.me/counterpropaganda20/5612


Són 120000 morts per la vacuna en només tres països! I tinguem present que són dades oficials. Hi ha dades no oficials que compten els morts per causa directa de la vacuna en 10 milions i més de 50 milions amb problemes crònics en tot el món. Siguin certes o no les dades, el que és evident, és que amb les confirmacions oficials, tot dirigent polític que recomana la inoculació del verí jueu és reu de CRIMS CONTRA LA HUMANITAT. Ja que, si jo tinc aquestes dades, ells no les tindran?... I tot per una grip, per la grip de cada any!!!


Austràlia: http://euskalnews.com/2021/08/a-prision-por-convocar-manifestaciones-contra-el-confinamiento-en-australia/ i https://t.me/RosselloCM/45780. No entenc com els dirigents polítics, sanitaris, judicials, els periodistes i els responsables policíacs no són morts. Estan disposats a enverinar els nens contra la voluntat dels pares. La perversió del sionisme és l’emanació del sofre de les concavitats infernals. Austràlia, com a colònia independent del judaisme britànic, representat per l’esposa dels Inferns i reina, està essent massacrada. Com la veïna Nova Zelanda, on una psicòpata, o un psicòpata, que no ho sabem, baveja cada volta que parla d’enverinar els seus ciutadans amb la metzina jueva, i això, amb un nombre de malalts de grip que és de fer riure!

NO ENS ENGANYEM.

AQUESTS CRIMS NO ES PAGUEN

NI AMB LA MORT.

I NO HO OBLIDEU,

TOTS ELS POLÍTICS SÓN ASSASSINS,

SICARIS DELS JUEUS.


Abans de continuar, adoneu-vos d’aquesta raó, per la qual ens poden sotmetre: sense armes estàs indefens davant dels criminals de l’Estat, sobretot de les bandes de sicaris uniformades; i de les bandes criminals, sobretot de les finançades pels jueus, que sempre són darrere del tràfic d’armes, de drogues, de dones i de nens.

https://t.me/RosselloCM/45735

La tinença d’armes avui és un imperatiu per a garantir la pròpia defensa davant dels criminals de l’Estat (oficials i extraoficials).


Molt de compte amb l’assassí genocida Anthony Fauci! Aquesta notícia pot ser perfectament l’‘emprimació negativa’ per a justificar les seqüeles de l’enverinament dels nens. SÓN PSICÒPATES GENOCIDES, que ningú oblidi això. La rata de claveguera Anthony Fauci, el genocida de la Sida i la Covid (que han provocat milions de morts pel tractament i no per la malaltia – inexistent -), està preparant l’escenari de l’horror final. Anoteu aquest nan tarat a la llista. De fet, que encara sigui viu, demostra la poca ètica i humanitat de la nostra espècie. Qui va fer matar Kary Mullis? Necessiteu que us ho expliqui? I no em digueu que va morir de càncer, perquè em sembla una facècia de molt mal gust. Aquí teniu l’aterridora notícia que ens avancen els sicaris del sionisme tirànic mundial:

https://www.thefloridastar.com/articles/us-warns-of-polio-like-illness-outbreak-in-four-months/


I no podem oblidar a la GENOCIDA DE LES ILLES ALCATRAZ, la meuca favorita dels jueus a Soroslàndia.

https://www.ultimahora.es/noticias/local/2021/08/23/1294745/coronavirus-baleares-govern-pide-autorizacion-tsjib-para-exigir-pauta-completa-certificado-covid-grandes-eventos.html

Tot el que no sigui l’execució pública de tot el Govern Balear serà un insult a la més bàsica justícia, a la intel·ligència, a l’ètica i a la dignitat humanes. Els crims perpetrats per aquesta psicòpata no poden tenir perdó, tot i reconeixent la deficiència mental congènita i l’absència absoluta d’empatia o sentiments humans en aquesta bèstia de l’Avern.


O ELLS O NOSALTRES,

TOTS JA NO HI CABEM.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada