dissabte, 14 d’agost del 2021

LA GENT DIU: PROU !!!


Èxit espectacular de les més de dues-centes manifestacions a França (Hi ha imatges per a avorrir-vos a Internet). La puteta dels Rothschild deu estar plorant a la falda d’algun dels genocides. Confio i desitjo que el veurem executat per crims contra la Humanitat, apart de fer un servei a l’espècie humana amb l’extermini d’un deficient intel·lectual sense escrúpols ni principis, una mena de bèstia vergonyosa, covarda i traïdora.

Quant a Espanya, cal considerar un èxit l’assistència a les convocatòries i l’expressió col·lectiva goyim que sabem què passa i que ELS NENS NO ES TOQUEN. Ha estat la primera vegada que el poble espanyol ha sortit al carrer i ha manifestat el rebuig a la TIRANIA MUNDIAL IMPOSADA PER LA IMMENSA MENTIDA. Això no obstant, la guerra no ha acabat, acaba de començar una nova etapa. No dubteu que els assassins, sobretot els polítics, periodistes i metges, que estan de fems i responsabilitat penal i criminal fins al coll, faran fins i tot l’impossible per assolir de materialitzar l’extermini que els demanen els nassos darrere de la cortina. Al cap i a la fi, la pròxima onada i l’obertura de les emissions del 5G són immediates i augmentaran el nombre de morts que, val a dir, no han deixat de créixer malgrat que els cagaguanos ens ho ocultin. La voluntat d’imposar la vacuna ja per ella mateixa és un CRIM DE LESA HUMANITAT i tots aquells que s’hi han manifestat a favor hauran de respondre dels seus execrables crims. No oblidem que al Regne Unit ja tenen més morts per la vacuna que de Covid. No passem per alt les alteracions que la vacuna provoca a les dones, i les morts de fetus després de la inoculació del verí a la mare. A més a més, cada dia surten estudis que demostren que LA VACUNA ÉS UN VERÍ LETAL, que és un toxina. Mentrestant el pedòfil Biden ja ha mort 300 bebès i 2000 tenen seqüeles després d’haver-los administrat la vacuna directament o via maternal. A tot això, els joves presenten miocarditis i pericarditis que són conegudes per les autoritats criminals, però que no per això ajornen l’administració dels verins, sinó que no deixen de bregar per intoxicar els joves. EL CRIM DE LESA HUMANITAT ÉS MANIFEST I INDISCUTIBLE. Tots els polítics són culpables i han de pagar amb la vida el genocidi. I amb ells. els assassins de bata blanca i tots els responsables dels Col·legis de Mata-sans, involucrats directament i activa en el genocidi. Sense deixar de banda els cagaguanos mentiders i les bandes organitzades i uniformades de criminals contra la llibertat. En un altre escrit ja vaig manifestar que el propòsit dels genocides de l’elit era matar milers de milions de persones, i que, per tant, haver d’executar públicament i en un ambient festiu milions d’aquests criminals genocides i dels seus lacais, no ens ha de comportar cap remordiment: han matat els vells, han escurçat la vida dels adults, malmeten les dones en edat de procreació, enverinen els joves per a tota la vida i ara volen inocular els verins en els nens. SÓN ASSASSINS, CRIMINALS, GENOCIDES I TRACTEN D’IMPOSAR UNA TIRANIA ETERNA !!!

Espereu grans desastres, perquè el grau de maldat d’aquests fills dels Inferns no el podem ni imaginar. Tanmateix, de mica en mica, la gent s’adona del terrible i horrorós engany que vol acabar amb la llibertat, la dignitat i la independència de les persones.

https://t.me/elinvestigador_org/5384

Aquests són els passos,

i el darrer, el més important

i el que ens dignificarà com a espècie.


LA GUERRA CONTINUA.

NO ESTEM VENÇUTS.

L’ENEMIC ÉS PODERÓS,

PERÒ MÉS GRAN ÉS EL CORATGE

QUE DONEN LA LLIBERTAT I LA VERITAT.

PODREM MORIR, PERÒ NO ENS RENDIREM.

I SI GUANYEM

PEL BÉ DE LA HUMANITAT

CALDRÀ EXTERMINAR ELS DIMONIS (TOTS).

AIXÒ ÉS LA LLUITA DEL BÉ CONTRA EL MAL.

L’ABJECCIÓ INSÒLITA DEL MAL

NO ADMET PERDÓ NI MISERICÒRDIA.

ELLS NO LA TENEN NI LA TINDRAN !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada