dissabte, 21 d’agost del 2021

SICARIS I TERRORISTES


La guerra continua i els sicaris comencen de tenir por, per això apliquen la ‘repressió tova’ sense aturament. Hom diu que el 30% de la gent creu els mentiders dels seus polítics i les fal·làcies per a estúpids de la televisió; i també, que hi ha un 25% de la gent que ja sap de què va això. La clau són els 45% restants. Primer s’alinearen amb la fe en els mentiders professionals, lladres i criminals dels polítics, després, alguns d’ells han començat a desconfiar; i ja hi ha prou gent, almenys la gent que té el cervell format per neurones, que s’adonen que després d’aquest teatre de més d’any i mig de representació, això és una absoluta pressa de número i que, per tant, hi ha d’haver raons ocultes i gens tranquil·litzadores al darrere. Crec que de mica en mica s’omple la pica, i cada dia hi ha més gent que per evidències o convicció intel·lectual s’adona de qui són els enemics de la Humanitat i què ens volen fer. La clau la té aquest 45%. Si es decanten per la Humanitat, serà la fi dels fills de Satanàs. Si ho fan, però sense ser en la necessària mesura, podem tenir un escenari de guerra caòtica i general. I si són pocs els que abracen la llibertat, aleshores, l’última possibilitat de resistència serà la clandestinitat. La guerra continua. Aviat l’enemic passarà a la segona fase de l’atac, cal estar preparats i començar a destruir la maquinària de la massacre, denunciant-los tothora, amb proves i arguments, perquè si la ‘nostra’ Veritat es confirma, aleshores l’evidència del genocidi serà clara per a tothom. Sabem qui són, és molt fàcil de localitzar-los (mireu dalt), l’organització del Mal és una piràmide on les ordres s’imposen de dalt a baix.


I per mostra, basta un botó:

https://t.me/elinvestigador_org/5609

Aquesta és una altra criminal que només pot reposar la magnitud dels seus execrables crims amb l’execució pública. Potser aleshores sabrem si és un home disfressat de dona, si és una dona amb sobreproducció de testosterona, o si és una trans guarnida amb totes les virtuts sexuals; com els agrada als jueus asquenazites, que per això adoren a Baal, Bafomet, el Diable mascle i femella que menja nens. Què haurà fet un paradís terrenal com Nova Zelanda per a tenir la desgràcia de ser governada per una sicària diabòlica? Ho han fet els neozelandesos? No. La hi han posat els jueus, la corrupció sistèmica que ofega el món i la gent.


https://t.me/elinvestigador_org/5611

El terrorista australià ha rebut el premi que es mereix. No oblideu que els jueus i sobretot el Diable se’n fot dels imbècils que li lliuren l’ànima. Sincerament, m’alegra molt que aquest terrorista australià i traïdor al seu país, rebi en la seva pròpia carn la medecina que receptava. Salut i per molts anys!


https://t.me/elinvestigador_org/5614

El genocidi israelià és absolutament innegable. Tots els qui participen en els processos de vacunació són culpables de crims contra la Humanitat. Només que aquestes escòries que canvien vides humanes per un suplement s’haguessin plantat, perquè l’execució massiva és un crim de lesa humanitat, i ja ho és el fet d’induir a la participació en un experiment genètic, aleshores, res no hauria passat. Del terrorista Netanhayu a tots els seus sequaços, cap d’ells no pagarà prou el mal que han fet, ni amb el lliurament de la vida. Val a dir, que em resulta interessant i curiós que les rates jueves s’hagin encapritxat del seu ‘poble’. És perquè no són asquenazites? El poble israelià està patint tant com la resta del món els criminals jueus-asquenazites. Els jueus són els primers que els han de denunciar, si ells ho fan, acabar amb aquesta pesta assassina, serà qüestió de temps, sabem on són totes aquestes rates: dalt de tot de totes les organitzacions criminals bancàries, mass-media, mèdiques i artístiques. Els fems polítics no els hi incloc, perquè són només defecacions asquenazites.


Recull d’imatges de França, AUX ARMES, CITOYENS !!!

https://t.me/elinvestigador_org/5617

https://t.me/elinvestigador_org/5618

https://t.me/elinvestigador_org/5621

https://t.me/elinvestigador_org/5622

https://t.me/elinvestigador_org/5625

https://t.me/elinvestigador_org/5626

https://t.me/elinvestigador_org/5635

https://t.me/elinvestigador_org/5636

https://t.me/elinvestigador_org/5653

https://t.me/RosselloCM/45548

VIVE LA FRANCE! (Compareu-la amb casa nostra).

Certament, encara cal moderació: aquesta és l’última oferta de rendició que ofereix el poble. Després no hi haurà res a discutir. Cal ser prou gent, però res no ens ha d’aturar, perquè la por paralitza i les hosts dels Inferns ho saben. Tanmateix, cal tenir presents aquestes paraules:

https://t.me/RosselloCM/45569


Només els falta agafar els terroristes sionistes, amb la puteta dels Rothschild davant de tots, i EXECUTAR-LOS A LA GUILLOTINA A LA PLACE DE LA BASTILLE, aleshores la lluita per la llibertat humana haurà començat, i les rates jueves hauran de començar a amagar-se. Voleu saber on són els fills del Diable?

https://t.me/elinvestigador_org/5627

Blackrock, dirigida pel JUEU LARRY FINK. I no, no és casualitat que aquesta escòria dels inferns dirigeixi una organització mafiosa particularment vinculada al genocidi goyim; no, no és casualitat.


https://t.me/elinvestigador_org/5603

Armes biològiques dissenyades deliberadament’, tots els que hi participen són inexcusablement reus de CRIMS CONTRA LA HUMANITAT, i en aquest repugnant cas, el genocidi obliga a implantar la pena de mort i executar tots els responsables i col·laboradors. La massacre està servida, només cal saber si en serem les víctimes (milers de milions d’innocents) o els botxins (milions de culpables).


Què és Google? Un catau de jueus.

https://t.me/loboestepariodifusion/1396

Compreneu les coses?


El genocidi està preparat, fixeu-vos que la mateixa ‘Secta’ explica clarament les complicacions per ADE, per la resposta exagerada del sistema immunològic per efecte de la vacuna.

https://t.me/laquintacolumna/9625

Manipulació psicològica: Emprimació negativa. Mètode que consisteix en el fet de gravar de manera inconscient uns estímuls, de manera tal que, quan els estímuls siguin presentats amb posterioritat, conduiran inconscientment la resposta del subjecte.

La maldat d’aquesta gent no la podeu ni tan sols concebre.


La prova del CRIM CONTRA LA HUMANITAT i la participació en genocidi (no en tingueu cap dubte) de polítics, metges, jutges, periodistes i simis disfressats de robocops.

https://t.me/RosselloCM/45480

Una altra prova:

https://t.me/RosselloCM/45546


Interessant publicació, en la qual podreu tenir moltes sorpreses:

https://www.enlacejudio.com/2014/01/08/michel-rod/

No hi afegeixo res.


Els metges alemanys (23000) refusen continuar injectant els verins:

https://www.welt.de/wirtschaft/article233146801/Impfkampagne-Mehr-als-23-000-Aerzte-sind-ausgestiegen.html


Sense paraules:

https://www.laverdad.es/salud/espana-vuelve-niveles-20210820220958-ntrc.html

https://t.me/RosselloCM/45527


Lliguem les històries, i preguntem-nos: Qui és l’assassí?

https://t.me/RosselloCM/45523


Una reflexió filosòfica final:

https://t.me/RosselloCM/45577


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada