dimecres, 25 d’agost del 2021

LA GUERRA

 

Austràlia. Així actuen els terroristes sionistes uniformats. Observeu la brutalitat d’aquests animals. Ni un culpable sense corda!

https://t.me/RosselloCM/45993


França. Així actua el poble contra els terroristes sionistes uniformats. Cal actuar decididament contra els criminals amb uniforme, aleshores, arribar a l’escòria política serà molt més fàcil. Cap polític sense corda!

https://t.me/RosselloCM/46008


Això és el que fan els polítics: actuar contra el seu poble en favor del Pla Kalergi de la C.E. de la satanista von der Leyden a les ordres del BIS, l’organització del crim jueu.

https://www.google.com/amp/s/www.abc.es/espana/abci-refugiados-accederan-seis-meses-piso-alquiler-ayudas-202108242031_noticia_amp.html

Aquí teniu la realitat de la immigració:

https://t.me/RosselloCM/45997


Aquesta és la demanda de la gent de bé. Bravo per Jon Ander Etxebarria, l’ex-degà del Col·legi de Biòlegs del País Basc (Euskal-Soroslàndia) del traïdor i genocida sionista Urkullu. Per què serà que és ex-degà? Els jueus premen l’accelerador del genocidi mundial. Afganistan n’és la prova.

http://euskalnews.com/2021/08/el-ex-decano-del-colegio-de-biologos-de-euskadi-cree-que-ha-llegado-la-hora-para-que-la-sociedad-pida-responsabilidades-tanto-al-gobierno-como-a-los-partidos-de-la-oposicion/#google_vignette


Els diaris sota comandament jueu, sotmesos a la tirania de Blackrock, la màfia de les màfies criminals, omplen les seves falses notícies del «666», el nombre de la Bèstia. D’aquest detall, que fan servir tots els cagaguanos genocides, dedueixo que l’hecatombe (el sacrifici d’animals – goyim - a la divinitat – Llucifer ) està a punt de començar. La guerra entrarà en la segona fase, i en aquesta fase, serà l’hora de demostrar a tots els assassins que ens governen (avui ningú amb responsabilitat és innocent) que no vendrem fàcilment la nostra pell i que procurarem, en el cas de defallir i d’haver de rendir l’ànima, endur-nos tanta escòria com sigui possible.


MIREU QUI US GOVERNA:

JA HEU TROBAT ELS CÒMPLICES ASSASSINS.

MIREU MÉS AMUNT ENCARA:

JA TENIU ELS GENOCIDES.


EL GOYIM HO SAP.

ELS INFERNS S’AÏREN.

NO PERDEU LA CONFIANÇA

EN LA VERITAT,

PERQUÈ NOMÉS LA VERITAT

US FARÀ LLIURES.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada