dissabte, 7 de maig del 2022

A L’ALTA TRAÏCIÓ, COP D’ESTAT MILITAR

 

Antecedents


Perfecte resum de la destrucció dels països i la col·laboració activa dels governs:

https://t.me/elinvestigador_org/10951

Més proves irrefutables de l’engany sionista i de l’alta traïció de tots els governs que han humiliat els seus pobles durant dos anys, de moment.

https://t.me/elinvestigador_org/10954


Intencions de l’enemic


L’organització criminal Fòrum Econòmic Mundial (Sionista), FEMS, fa magnífics reportatges ensinistrant-nos a menjar cucs. Deuen pensar: «Si són idiotes!» I veurem com la immensa majoria acceptarà les mentides amb satisfacció i l’ufana d’estar al cantó dels ‘bons’ pel bé de la Terra i de la sostenibilitat.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/9106

D’altra banda, els excrements amb toga, com sempre, fent el servei que se’ls demani, sense límits, i tothora amb els ‘pantalons’ de la toga als turmells, amb el cervell al descobert. Aquí teniu (la imatge és veritablement repugnant!): excrements sionistes amb toga traint Alemanya.

https://t.me/resurgente2020/35740


Realitat sionista


Ucraïna:

https://t.me/RosselloCM/63273

Els goyim abduïts, el jueu que dirigeix la destrucció de vides i propietats, i el pallasso jueu que fa de pastor en la ‘hecatombe’ de goyim ucraïnesos (que els ucraïnesos immigrants, o sigui, negres, l’oncle Soros els trasllada a contaminar altres països).


Realitat goyim


Genial: https://t.me/RosselloCM/63273, no sé qui és, però sense dubte és l’únic ésser humà en el plató ple de simis; i lògicament, l’estultícia i el ‘simionisme’, acaben per fer-te perdre la paciència.


Vist tot això, escoltem les declaracions del coronel Carlos Vara de Rey:

Declaració


https://t.me/elinvestigador_org/10958


Tot el que diu pot ser matisat, ja que reconeix la pandèmia, accepta les mesures preses pels governs i altres detalls que mereixerien anàlisis més primmirades, però com no és per això perquè he enllaçat el vídeo, centrem-nos en el moll de tot plegat. El fet important de les seves paraules és que posa en evidència que el que hi ha i hi ha hagut arreu del món, sobretot occidental, ha estat una pèrdua de la sobirania a favor d’interessos estrangers i obscurs; amb la qual cosa, es demostraria l’alta traïció dels governs. D’altra banda, si hi ha hagut un atemptat contra la salut pública, els governs són responsables de crims de lesa humanitat, sobretot, perquè s’han humiliat i han humiliat els països respectius a interessos estrangers, permetent amb plena coneixença del fet, l’assassinat i enverinament massiu de la població.

La pregunta és: Aleshores, què esperen els militars d’arreu per alçar-se contra els governs sionistes, arrestar tots els traïdors, sotmetre’ls a judicis militars i executar les corresponents sentències a mort per alta traïció i genocidi? El poble no pot alçar-se contra els traïdors i la màfia sionista perquè els militars i els policies són sicaris d’aquestes organitzacions criminals. Són els militars i els policies els primers que han d’alçar-se contra els traïdors i genocides per defensar la NACIÓ i la GENT contra la submissió esclava al sionisme internacional. Són els militars i els policies els que tenen les armes. Les paraules poden obrir la ment, però no són capaces de detenir un criminal armat. És l’hora dels militars, és l’última oportunitat de demostrar què són, perquè en no res no hi haurà nació ni poble, sinó un magnífic govern mundial sionista i unes granges d’esclaus goyim. Si l’única vegada que actuarien amb fidelitat al poble i a la nació seria ara, per què no ho fan? Sempre han defensat els interessos de les màfies nacionals, monàrquiques o republicanes, ara és l’hora que per primera vegada els exèrcits demostrin la raó de la seva existència, si no, no existiran mai més i certificaran que no han estat més que instruments per a la destrucció i el dolor. I concloc amb unes paraules que diu el coronel, i que caldria que s’apliquessin tots aquells que han jurat alguna fidelitat:

«L’honor, quan es perd, no es recupera mai».


COP D’ESTAT MILITAR JA.

ARREST DE LA MÀFIA POLÍTICA.

CONFISCACIÓ DELS BÉNS SIONISTES.

JUDICIS MILITARS I SENTÈNCIES EXEMPLARS.

GOVERNS DE TRANSICIÓ:

INSTAURACIÓ DEL DRET NATURAL,

GOVERNS LOCALS, SENSE POLÍTICS,

DONACIONS I NO IMPOSTOS:

DESTRUCCIÓ DE L’ESTAT EXTRACTIU.


L’Estat, només ho és, si i sols si, el poder executiu està sota el control estricte del poble, i si la justícia, emanada del dret natural sense interferències, és independent. Qualsevol altra interpretació, conté la llavor de l’engany. El poble ha de manar per delegació, cert, però tenint un absolut control dels gestors. La justícia és el dret natural: el respecte a la vida i a la propietat. No hi ha res més. Qualsevol altra consideració és un parany que amaga intencions no declarades. L’Estat és una creació humana, i no és l’Estat qui ‘cria’ humans, com en una granja, ni tampoc qui s’arroga el dret de tenir potestat sobre cap individu.

LA LLIBERTAT MÚTUA

ÉS GARANTIA DE COL·LABORACIÓ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada