dilluns, 23 de maig del 2022

BIOTERRORISME

 

La prova que el psicòpata Bill Gates és un bioterrorista, culpable del genocidi que està comportant l’enverinament massiu amb els tòxics que fabriquen els seus amics jueus.

https://www.mundodeportivo.com/actualidad/20211105/1001709291/proxima-gran-amenaza-mundo-segun-bill-gates-bioterrorismo-act-pau.html

En plena IMMENSA MENTIDA ja va fer unes declaracions amenaçant amb la segona plandèmia, la qual, ens advertia amb la rialleta de psicòpata que li és tan habitual, tothom se la prendria seriosament. No hi pot haver el mínim dubte racional quant a la culpabilitat d’aquest criminal en el genocidi actual. I per a corroborar la prova, vegem què ens diu Tucker Carlson de la mascota del psicòpata, i aleshores serà senzill fins i tot per a jutge actual (la deficiència de la deficiència mental, agreujada per l’absència absoluta de qualsevol vestigi d’ètica) de veure la relació i la magnitud del crim:

https://t.me/elinvestigador_org/11155

No en teniu prou? Doncs, vegem ara aquesta publicació del BOE en la qual es palesa la culpabilitat i participació del govern i els polítics del país en l’extermini de Gates, seguint les ordres del sionisme internacional. Hi ha alguna justificació enraonada i racional perquè el govern espanyol comprès aquests verins contra una malaltia erradicada del món fa dècades?

https://t.me/elinvestigador_org/11171

No en teniu prou amb aquestes demostracions i proves indiciàries que són absolutament irrebatibles, ja que només amb l’argumentació d’un crim global es poden explicar mitjanament aquestes ‘misterioses’ prediccions de futur? Doncs, vegem què provoquen els verins que fabrica el genocida Albert Bourla, guardonat i reconegut per la Sinagoga d’Israel i pel Prostíbul Sionista Europeu com a una eminència, que ja sabeu que els criminals solen rebre el premi Nobel de la Pau, que els jueus són molt de la facècia, sobretot, si va acompanyada de crueltat, mentida i abjecció, que aleshores, la raça superior està en la seva salsa.

https://www.redaccionmedica.com/secciones/sanidad-hoy/el-87-de-los-casos-de-miocarditis-aparecen-tras-la-segunda-vacuna-covid-9388

Compreneu per què cal comprar moltíssima corda?

Podria ser que la ‘verola de la mona’ hagi estat injectada amb els verins de Bourla com estratègia per a la segona gran plandèmia del sionisme internacional?

https://t.me/resurgente2020/36255

https://www.informacion.es/sociedad/2022/02/24/herpes-zoster-nuevo-efecto-secundario-pfizer-56144079.html

Satanàs, el gran déu de la Sinagoga:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/9670


Mentrestant, tots els papers higiènics que fabriquen els jueus menteixen i enganyen la gent, gràcies a les col·laboracions de les Bagasseries Jesuïtes, que dia sí, dia també, aporten ‘estudis’ que demostren el que el sionisme internacional necessita per tal que es mantingui ocult el genocidi mundial i l’extermini d’Europa i la civilització blanca. LES MENTIDES INFUMABLES SÓN AVUI LA NOVA CIÈNCIA, LA NOVA RELIGIÓ, EL DOGMA.

Per comprovar que les mentides infumables són el que exposen com a veritat els jueus, vegem el deficient mental del Harari, i consti que no és un insult; és la constatació científica del seu estat mental, perquè algú que propugna el disseny de l’home per damunt de la Naturalesa, no pot ser altra cosa que un perfecte subnormal. I Harari és l’indigent intel·lectual que veu compensada la seva idiòcia amb les felicitacions i reconeixements públics dels amos de la raça superior, que per això avui et diu que ja poden hackejar els cervells de la gent i controlar-la per dessota de la pell, i quan els jueus porten la mona que munti l’espectacle a Europa, canvia el discurs i es mostra preocupat per la llibertat dels goyim. Tot depèn de si està amb la raça superior o si es dirigeix als goyim. I val la pena fer l’observació de com el presenta la cagaguano de torn, tot anomenant ‘pensador més influent’ a un retardat cognitiu. I així va el món.

https://www.youtube.com/watch?v=RUIKxDwXnRM

Harari és la perfecta definició del jueu: la mentida, l’orgull, l’engany, el cinisme i la més abjecta i oculta perversitat.

Mentre aquest limitat va escampant les seves diarrees pel món, el terrorista número u, per l’altra banda, com el psicòpata Gates per l’altra i el tarat Klaus Schwab per l’altra, no sabem si vestit de dona o de comandant de les galàxies, doncs, mentrestant els psicòpates acompleixen el pla previst pel sionisme internacional, el terrorista número u, George Soros, continua destruint la civilització occidental arreu on pot, com ho demostra aquest àudio de la situació a Xile, on l’escòria jueva té clavades les urpes, com a Argentina o Espanya, aquí, amb el seu gos Antonio, el maniquí babau, i el mamarratxo del prostíbul de la plaça sant Jaume, l’escuder del menja-senglars jesuïta, és a dir, els sionistes d’ERC, que presenten un musulmà a Martorell per a major glòria de la catalanitat! Però, deixem de banda els miserables lacais i escolteu què fa amb Xile el terrorista número u del món:

https://t.me/RosselloCM/63710

Tingueu present aquestes paraules. El jueu vol la guerra civil, perquè així els jueus tindran motius per a riure, que ja sabeu que ells són així de filantrops, que només volen un món de gent feliç i ple de rialles.


I concloc amb una frase, que val a dir que no és meva i vaig veure a Internet, i que reflecteixo perquè és el primer pas per a sortir de l’Infern:


EL VIRUS SÓN ELS POLÍTICS;

LA VACUNA ÉS LA GUILLOTINA.


No cal afegir-hi ni una paraula més, perquè la veritat, l’ètica, la justícia i la dignitat ens enlluernen amb la claredat de l’evidència.


NOTA: Observeu que Iraq fou destruït per la mentida jueva de les armes de destrucció massiva, però ara, Gates és el salvador del món, perquè aquesta és la voluntat dels jueus, i si bé Iraq no tenia armes de destrucció massiva, Gates és sense el mínim dubte un bioterrorista que escampa patògens manipulats contra la Humanitat, tanmateix, Gates és bo i Saddam Hussein, dolent. La Sinagoga de Satanàs sempre té la raó, malgrat que mai no tingui la Veritat.

SI COMENCEM PELS POLÍTICS,

ELS JUEUS CAURAN SOLS.

No oblideu els laboratoris de la Reserva Federal de la corporació EUA a Ucraïna, la revolució, com no! jueva, i què ha significat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada