dimarts, 31 de maig del 2022

ARMES, DINERS, VERINS I IDIÒCIA

 

ARMES


Ahir comentava quant a l’estratègia dels criminals de deixar desarmada la gent perquè només les armes dels delinqüents uniformats i sicaris directes dels governs genocides i traïdors, no trobin obstacle en la rendició absoluta dels pobles goyim del món per a la major glòria de la raça elegida. Doncs, avui, us porto la notícia que la prostituta-pedòfila de l’harem de Schwab que ofèn la intel·ligència i la dignitat dels canadencs, però que Soros es va encarregar de posar per a pasturar el ramat jueu de goyim al Canadà, ha prohibit la compra, la venda, la transferència i la importació d’armes, per tal que només els sicaris mafiosos dels jueus i els simis que Trudeau ha disfressat de policia (suposo que perquè, sexualment, això excita el tarat) siguin els que tinguin llicència per a matar, això sí, sempre per a major glòria de la raça superior.

https://t.me/elinvestigador_org/11271

Aquí teniu imatges de la prostituta-pedòfila esclava de l’harem Schwab, i al darrere, la colla de simis esclaus que comparteixen govern sionista amb la prostituta. Foto veritablement ‘entendridora’; entenent ‘entendridora’ com la sensació que transmet la corda quan es tiba i entendreix la carn, no sé si m’explico bé. Cal destacar, l’imbècil de la banda esquerra, paradigma del paràsit indigent intel·lectual, que com a bona prostituta de segona - de suposar, que pedòfila també – obeeix la gran prostituta del país mentre se sent humit en pensar en els membres circumcidats. Tot un exemple:

https://t.me/resurgente2020/36491

I mira, ja que parlem de subnormals, un breu vídeo del futur Premi Nobel a l'encefalograma pla, el nostre admirat Harari, portent sense igual de la descomposició que comporta la indigència cognitiva, la misèria ètica i la idiòcia remunerada:

https://t.me/resurgente2020/36492, si us fixeu, la mona fa gestos perquè l’acabem d’entendre. Cada dia més, penso, que si depengués de mi, malgrat tot el mal que ha fet el criminal, jo no l’executava. Li faria una gàbia ben bonica al zoològic i oferiria un parell de breus conferències diàries com a homenatge al Club de la Comèdia. Després, un plàtan i a dormir fins a l’endemà. L’única sort que té aquesta cosa amb aparença humana, és que no li poden hackejar el cervell... com ho farien! Hackejaran l’USB que porta inserit, però el cervell, ni l’hi trobarien, pobra criatura!


IDIÒCIA


Quins millors teloners per aquest apartat que la Puteta Trudeau i el Ximpanzé privat de Schwab! Per això, com la cosa en el món avui va de veure qui la diu i la fa més grossa, vegeu aquestes notícies:

Antena 3 en una exhibició d’idiòcia absoluta nivell Déu:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/9936, una vacuna que protegeix fins i tot de virus no descoberts! Compreneu el greu estat de les coses? Tots els relacionats amb aquesta notícia, que és un ridícul número de circ, haurien de ser automàticament acomiadats i prohibida per tota la vida, la proximitat a qualsevol cosa amb què es pugui escriure un missatge. Això almenys, que ja sabeu que jo, com ho diré?... sóc més de la via expeditiva.

I l’altra, publicada per l’ABC: https://t.me/NANOMNOTICIAS/9939. Necessiteu explicació? Això són el tipus de retardats intel·lectuals que les bagasseries jesuïtes ensinistren perquè destrueixin tot el que de bo i intel·ligent hi ha en un humà per naixement. Que aquestes dues pallasses deficients mentals després d’aquesta fotografia, continuïn fent classe, és la prova evident que l’ESCOLARITZACIÓ OBLIGATÒRIA ÉS UN CRIM DE LESA HUMANITAT, PER ATEMPTAT SAGNANT, AMB TRAÏDORA I SADISME, CONTRA LA INTEL·LIGÈNCIA HUMANA. Només heu de veure els paraplègics dels ministres d’educació per adonar-vos que aspirants a simis no poden comandar l’ensenyament de la gent lliure. Per què em recordaré ara del Reichsführer-SS Bargalló, un dels criminals més pèrfids i cruels que ha parit la nostra terra? Va encomanar la seva estultícia a tota Catalunya, bé, a allò que ho era, i que l’altra paraplègic cerebral, el de les pancartetes, va vendre a Soros per un sou vitalici, un despatx i cotxe oficial. Nivell, sobretot, nivell, ètic i intel·lectual en els nostres polítics! Bisca Cagarrúndia!


Per sort, encara hi ha gent que sap que les neurones són unes cèl·lules molt especials, de ben segur, les més meravelloses de totes. No tothom les té, bé, avui, la veritat és que escassegen més que la dignitat dels polítics catalans. El Harari se’n faria creus, de què són, si les pogués conèixer. Aquesta és la realitat, el treball perfecte que han fet genocides i criminals de la talla del Reichsführer-SS Bargalló, la magnitud dels crims del qual, només es podran comprovar eficientment passades unes dècades. L’idiota del Bargalló, el destructor de l’enteniment per a major glòria dels amos jueus! En fi... Val la pena de llegir aquestes poques línies, perquè Christophe Clavé exposa les claus fonamentals de la idiòcia galopant que assola el nostre planeta i que comença indiscutiblement a l’escola, el camp de concentració per a l’ensinistrament i la destrucció de la creativitat i llibertat humanes https://t.me/resurgente2020/36509. I llegit això, podem parafrasejar Friedrich Nietzsche quan deia que: «Qui no sap escriure, no sap pensar».


DINERS I VERINS


D’aquella pols, vénen aquests fangs. Comproveu el crim contra la Humanitat en aquest minidocumental de Noticias Nom, i que corrobora el que sempre he defensat en aquest blog: tots els assassins han cobrat per les víctimes aportades a la gran causa del poble elegit, tots, sense excepcions, sense remordiments, amb passió a col·laborar-hi i sense fer-se preguntes que poguessin qüestionar els ingressos als comptes corrents.

https://t.me/noticiasNOM/1475

I per acabar de comprendre els criminals, que són els més rics, i que ho són perquè s’han dedicat tota la vida a delinquir, a robar, a subornar, a extorsionar, a coaccionar, a amenaçar, a represaliar i, quan els ha vingut de gust, a matar, vegeu aquesta notícia https://ctxt.es/es/20220501/Firmas/39774/observatorio-social-la-caixa-desigualdad-covid-19-pandemia-milmillonarios-riqueza.htm. Aquests són 573 genocides i criminals que hauríem de liquidar sumàriament i repartir-nos el que han estat robant durant tota la vida, ells i els seus criminals avantpassats, i així resoldre per sempre la problemàtica de l’abjecció venerada i dels sàdics respectats. I no cal mirar-s’ho gaire, que amb aquesta gentalla, ni judici no cal, perquè les evidències són tals, que pretendre d’enjudiciar-los és una ofensa a la intel·ligència i una pèrdua inútil de temps.


I si encara hi ha algun lector que no acaba d’acabar d’entendre del tot de què va tot plegat, el simpàtic Bugs Bunny, li ho explica:

https://t.me/elinvestigador_org/11270


¡Y esto es todo, amigos!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada