dilluns, 30 de maig del 2022

ARMES, DINERS, VERINS I MÉS...


ARMES


Parlem de les armes. És just que només l’exèrcit, la policia (avui un cos exclusivament repressor) i els delinqüents tinguin armes? Si l’exèrcit té armes, els policies tenen armes i els delinqüents tenen armes, aleshores el poble és l’únic que està desarmat. No crec que costi d’entendre-ho. Si sabem que la policia és corrupte i que a dins hi ha més delinqüents que gent de bé, si sabem que els militars són LGTBIJKLQ+ amb metralladora i que els delinqüents atemptem contra els béns i les persones, no és lògic, coherent i amb tot el sentit, o sigui, absolutament racional, que la gent també ‘pugui disposar’ d’armes, si així ho vol? La legítima defensa és principi fonamental de la vida social. Si ningú no tingués armes de foc (llevat dels militars, per raons òbvies, que no faran la guerra amb ganivets i bats de beisbol), aleshores seria enraonat de no posar armes en les mans de ningú, però si els delinqüents les tenen, vagin uniformats o no, quina defensa té el ciutadà davant d’una agressió amb arma de foc? No és legítima la defensa de la teva persona i la teva propietat contra una agressió armada? Sense dubte, que l’ús arbitrari de les armes ha de ser castigada, però la tinença d’armes és un dret fonamental, com ho declara l’esmena de la Constitució Americana. Que no en vols tenir, molt bé! Ara bé, amb lliure disposició d’armes, aleshores, els delinqüents sabrien que podrien trobar-se amb una sorpresa i la policia també. I això bé al cas, per l’atemptat de falsa bandera ocorregut a Texas, amb la matança de dinou nens i dues professores per un suposat desequilibrat, tot just mentre es discuteix i es debat quant a la prohibició de la tinença lliure d’armes! Res no és casualitat. El sionisme internacional sap perfectament que el problema fonamental als EUA és que la gent està armada. Això no passa a Europa, on la població està agenollada davant dels criminals, siguin professionals del crim o del govern, perquè està desarmada. Si sempre havia pensat que una societat sense armes és més segura, ara penso tot el contrari, és clar, que perquè els assassins, els lladres i altres delinqüents campen lliurement i poden executar els seus crims emparats en la protecció il·legítima de les armes, que ells tenen, i tu no. I concloc aquest apartat, fent referència a les dades de crims per arma de foc, que contràriament a allò que la gent creu, no és on hi ha més lliure disposició d’armes, on hi ha més crim, sinó més aviat tot el contrari. Podeu cercar les dades i ho comprovareu. Almenys, convé reflexionar-hi, ara que tots els delinqüents i criminals estan armats i la gent del poble exposada a la seva voluntat sense possibilitat de defensa.


DINERS


L’atac sionista pel control del món s’executa en diferents fronts, tant per necessitat estratègica com perquè d’aquesta manera la gent no pot ser plenament conscient de tots els fronts des d’on se l’ataca. Així, actuen amb la por de les pandèmies creades per la premsa i per la corrupció del sistema sanitari (?), amb la destrucció psicològica mitjançant mesures antipandèmiques inútils, però que serveixen per a aïllar i descompensar l’estabilitat emocional, com també amb les absurdes i imbècils polítiques de gènere i d’assumpció d’absolutes deficiències mentals i cognitives, sense oblidar, les constants amenaces que els cagaguano escampen, com el seu nom indica, siguin guerres interessades (perquè la matança al Iemen o Síria no interessa ningú), siguin restriccions energètiques, desabastament de mercaderies i menjar, un meteorit perdut de l’Univers que passarà fregant la terra o la invenció de visites extraterrestres, qualsevol cosa els val. Tanmateix, la clau, és el control absolut de l’economia mundial, i això, el sionisme internacional, ho vol dur a la pràctica amb la moneda digital dels Bancs Centrals, dit d’una altra manera, amb un control absolut dels teus ingressos i les teves despeses, tot en les mans de la família criminal per excel·lència: els Rothschild, els amos dels Bancs Centrals del món i del Banc Central dels Bancs Centrals del món, el BIS, la gran cova dels escurçons enviats per Satanàs.

Per tot plegat, tot el que estem vivint, està encaminat a ‘no tindràs res i seràs feliç’, val a dir, que si obeeixes sempre. Volen controlar en què gastes els teus diners, com, quan i per què, i si no els agrada la teva manera de viure, clicaran un botonet i ja no seràs ningú. Màgia ‘potàgia’! Per això, els que teniu diners, traieu-los del banc, pagueu sempre en efectiu i tingueu present l’objectiu dels fabricants de diners falsos, perquè, i ho saben molt bé, o acaben d’esclavitzar tothom, o quan la gent s’adoni de l’IMMENS FRAU d’aquests lladres i criminals, no hi haurà racó a la Terra on es puguin amagar. Ells saben que més del 90% de la moneda del món és paper sense valor, que ells han acaparat la riquesa i l’han aconseguida amb el parany dels diners del monopoli, però que els diners del monopoli no valen absolutament res, i la veritable riquesa és la propietat material que ells han robat durant tants d’anys. Si la gent ho sap, les seves vides es contarien en hores, ni a dies no crec que arribessin, val a dir, que per a bé de tota la Humanitat.

QUALSEVOL CONTROL DIGITAL

ÉS EL COMENÇ DE L’ESCLAVATGE.

RESISTÈNCIA I DESOBEDIÈNCIA ABSOLUTES!


VERINS


Poc hi ha a afegir quant al GENOCIDI que no hagi estat dit, però com no vull que sigui per mancança proves, aquí en van unes quantes més, de les quals destacaria la de Nova Zelanda, on mana l’home que es fa passar per dona i tiranitza el país, que després d’obligar a la inoculació del verí a tota la població, ara es comencen a veure els primers resultats del genocidi massiu.

https://www.heraldo.es/noticias/salud/2022/05/26/una-elevacion-de-las-transaminasas-tras-la-vacuna-del-covid-puede-indicar-la-presencia-de-hepatitis-autoinmune-1577210.html

https://cienciaysaludnatural.com/riesgos-potenciales-para-la-salud-de-la-terapia-con-vacunas-basadas-en-arnm/

https://www.ultimahora.es/noticias/local/2022/05/27/1739051/crecen-infartos-ictus-muerte-subita-traumas-graves.html

https://t.me/elinvestigador_org/11238

https://beckernews.com/scientists-discover-covid-vaccines-trojan-horse-delivery-may-lead-to-serious-neurological-disorder-45143/

La de Nova Zelanda:

https://nzdsos.com/2022/05/24/deaths-following-c-19-vaccination/

Potser no és un genocidi...


ESPECIAL ‘COTTOLENGO FEM(S)’


Per completar l’escrit anterior, vegem alguns vídeos de la reunió anual dels deficients mentals, perquè més perversitat, més hipocresia i més abjecció no les trobareu enlloc. La FOX, amb ironia, ens ho resumeix:

https://t.me/elinvestigador_org/11259

En el següent enllaç, el genocida i Premi Nobel de la Pau repapieja que no crec ni que sàpiga ben bé què diu, mentre que el terrorista número u i filantrop de les causes perdudes, l’inefable George Soros, exhibeix altra volta la perversitat de la seva persona, la hipocresia de totes les seves paraules i l’abjecció més pura que és ell i les seves intencions, com ho demostra el fet que amb noranta-tres anys tot el que és destrucció, dolor i mal, el posa. Vegeu dues mòmies assassines en – esperem-ho - un dels seus darrers discursos.

https://t.me/RosselloCM/63842

I ara, una sorpresa majúscula a Davos, una curta intervenció de l’historiador Rutger Bregman, convidat al Cottolengo FEM(2) 2022 per primera vegada. Escolteu-lo, perquè sorprèn que se’ls hagi colat, sempre que no sigui una estratègia del FEM(S) que, recordem, els primers que demanen augmentar els impostos són els més rics. Per això, m’estranya que se’ls hagi pogut colar, per bé que com el que diu té gràcia que ho digui en aquest festival d’anomalies mentals, per aquesta raó us l’enllaço:

https://t.me/elinvestigador_org/11262


NEURONES CONTRA GÒNADES


I conclourem l’episodi d’avui, amb una trista i grata notícia. La publicació d’un llibre titulat: «Nadie nace en un cuerpo equivocado» de dos professors de psicologia de la Universitat d’Oviedo, els senyors José Errasti i Marino Pérez Álvarez. La notícia és trista perquè és trist que s’hagi d’escriure una cosa tan evident, i és grata, perquè almenys, amb tanta discapacitat cerebral, és benvingut qualsevol convit a recuperar el seny.

https://t.me/resurgente2020/36477

Mentrestant, la caixera de Mercadona, dedica els 20000 M d’euros a destruir el sentit comú i la societat, amb la imposició de les diarrees dels seus budells cranials, propis d’una indigent intel·lectual, ètica i sexual. És incomprensible que aquesta tarada no estigui ingressada en un centre psiquiàtric, perquè una cosa és que tingui flatulències que confon amb pensaments, i una altra és que ens vulgui convèncer si us plau per força, que les seves ventositats són veritat veritable. Ho he escrit moltes vegades, la idiòcia ha de ser un delicte castigat amb presó.

https://t.me/RosselloCM/63824

L’heterosexualitat no és normal, només un fet comú. Què dir! L’heterosexualitat és la relació natural entre gèneres, i per tant, és la més normal del món; i, a més a més, per causa de ser normal i natural, és el fet més comú. La manipulació i tergiversació del llenguatge també ha de ser un delicte, aquest castigat amb l’ostracisme vital. El llenguatge és l’essència de les relacions socials humanes. Qui atempta contra l’estructura fonamental de la societat, de la relació social i de l’essència de la comprensió humana del món i del que és, ha de ser separat de la societat per una delicada qüestió de salut pública mental. Avui hi ha molta gent, però molta de molta, que hauria d’estar reclosa, per tal de protegir la resta de ciutadans de la idiòcia i l’absurd que defequen els seus cervells corromputs i defectuosos. Malauradament, la saviesa no s’encomana; però l’estultícia, més que el virus de la grip!


QUÈ ÉS LA INTEL·LIGÈNCIA HUMANA?

SABER ÈTIC.

HI HA SOCIETATS HUMANES

I HI HA CIVILITZACIONS.

VEIEU QUÈ CAUSA LA DIFERÈNCIA?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada