dijous, 5 de maig del 2022

LA REACCIÓ ÉS URGENT


L’estultícia afavoreix l’imperi dels criminals. La intel·ligència - no la confonguem amb la barroera i bruta astúcia - és creativa i, per tant, lliure. Un idiota mai no pot ser lliure per limitacions cognitives, i un imbècil és aquell que renuncia a pensar per a viure, que és el que fan tota l’escòria de polítics, metges, científics, jutges, cagaguano i defecacions similars, amb tot el respecte envers les defecacions. Gràcies a aquests ganàpies, menja-cacauets, servils i, sobretot, vanitosos, els criminals executen el seu pla de destrucció econòmica, de destrucció d’Europa i de l’home blanc, la destrucció de la civilització cristiana i grecollatina, la destrucció de qualsevol principi moral i la menor evidència d’ètica, i la reducció dels esclaus que han de servir a la raça superior. Sense imbècils amb poder, això no seria possible. Per això, prou s’han encarregat de posat un gerro amb flors en totes les institucions, per guarnir la putrefacció, mentre els ‘geranis’ somriuen, s’embutxaquen el premi per la traïció i així se senten, com qualsevol retardat mental, superiors a la resta. I consti que hi ha gent que té tot el dret de sentir-se superior als altres, perquè aquesta superioritat la poden demostrar, i no han de recórrer als seus càrrecs i poder per a confirmar el que no són ni seran mai. Si els tarats que contribueixen a la destrucció de mil·lennis d’història i cultura tinguessin intel·ligència, això seria radicalment impossible, però com són el més baix del més baix de la societat, i de l’única cosa que estan mancats és de pensament propi i dignitat, doncs, obeeixen, se senten grans quan l’amo els acaricia o els suborna amb sobres tacats de sang, i ells tan feliços, els pobres. Què podeu esperar de pobres d’esperit! Mamarratxos, espantaocells i pallassos funcionals no són els líders d’una societat, però són els líders del sionisme internacional.

Escolteu el psicòpata genocida de Gates que, ja aleshores que dirigia Microsoft, hauria d’haver entrat a presó anys i panys per lladre i pocavergonya. A la presó, qualsevol s’hauria adonat que el deficient mental amb megalomania nivell Déu és un pobre d’esperit, un imbècil sense remissió, un paràsit perillós i una amenaça perniciosa, i de segur, que hauria estat ingressat en algun psiquiàtric, que és on hauria de ser des de fa temps, i que ara ja no ens val. Escolteu el tarat:

https://t.me/RosselloCM/63231, i ara comprovem la magnitud del genocidi d’aquest criminal, que val a dir, converteix en criminals tots els responsables polítics, policíacs i judicials que tenint-lo al costat no el detenen immediatament. Més proves de l’extermini:

https://t.me/resurgente2020/35701, si això no és genocidi, no sé què ho serà.

I si no estava perfectament preparat, com explicarem aquesta estremidora notícia, estremidora perquè tots els que proposen el verí, saben que aquest és el resultat d’administrar-lo:

https://t.me/elinvestigador_org/10905

Si els pengem a tots, ens mancarà corda. Haurem d’aplicar el mètode globalista de l’economia circular, i penjar-los en sèrie. No sé si m’explico, però jo m’entenc. Siguem ecològics, i si una es trenca per acumulació de feina, es canvia i aquí pau i després glòria.

Mentre els genocides continuen amb el crim, l’organització que els dirigeix, l’OMS, fa el paper de democràtica i consulta les entitats de salut perquè diguin la seva amb la intenció de convertir l’OMS del goril·la amb desperfectes mentals en l’eix de la tirania mundial. Això no obstant, hi ha persones dignes, com la doctora Lawrie de ‘World Council for Health’ que els canta les quaranta:

https://t.me/elinvestigador_org/10902


Alex Jones en un reportatge de 2002 ens advertia del present:

https://t.me/resurgente2020/35614

El que ara fan els mafiosos de l’Agenda 2030. Les escombraries sionistes col·laboradores, com el pudent Guterres, de la més pudenta i criminal ONU, es reuneix amb el seu soci de cop d’Estat mundial, la psicòpata sexual Klaus Schwab, per aplicar els seus propòsits, que val a dir que CAP POBLE DEL MÓN NO HA VOTAT, essent només per això que TOTS ELS POLÍTICS SÓN REUS DE TRAÏCIÓ (que en una societat digna es castiga amb l’execució i la degradació públiques, i segons el cas, amb humiliació, sense tortura, però amb humiliació).

https://t.me/RosselloCM/63226

No hi ha res més desagradable que un esclau feliç, i ho dic per l’imbècil que parla, que llegeix però no sap ni el que diu.


El sionisme té els seus plans per a destruir els goyim que no els fan falta per a la gran granja d’Israel (recordeu el sistema Pegasus, jueu). Aquesta és una mostra de com prostitueixen els nostres fills, almenys, fins que no els assenyalem i acabem amb l’escòria i el mal del món:

https://t.me/RosselloCM/63222


Per concloure, un esplèndid treball de Hispania Eterna, titulat «Què és Europa?», que demostra el punt fins on ha estat destruïda ja la nostra cultura, per la ingerència criminal del sionisme, present arreu, dels Prostíbuls autonòmics, al Prostíbul principal dirigit pel gos de Soros a cops de lladrucs, o els prostíbuls d’arreu del món, i ja no dic de la Bagasseria de les Bagasseries, amb bandera de les dotze tribus d’Israel i la gran sacerdotessa negra com a oficiant del sacrifici goyim a la raça superior, aquell abocador d’escombraries nacionals que es diu Femer Europeu. Vegeu aquesta exhibició de veritats que ens haurien de fer caure la cara de vergonya davant de la passivitat que presentem contra la insolència i crueltat dels jueus que controlen els països amb els titelles prostitutes i idiotes - que ho tenen tot -, i amb el consentiment passiu i dòcil dels perjudicats.

https://t.me/RosselloCM/63216


CAL SALVAR EUROPA

PERQUÈ SOM NOSALTRES,

LA NOSTRA CIVILITZACIÓ,

UNS POBLES QUE HAN ESTAT DIVIDITS

SEMPRE PER LA INTOXICACIÓ

SIONISTA CRIMINAL.

ASSENYALEM ELS ASSASSINS DE SEMPRE,

DEMOSTREM ELS SEUS CRIMS CONTINUS,

ACUSEM-LOS DEL QUE SÓN,

I QUAN TOTS SE N’ADONIN

EL MÓN SERÀ LLIURE

I

L’INFERN A VESSAR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada