divendres, 13 de maig del 2022

LA GUERRA S’INTENSIFICA

 

L’altre dia us posava l’enllaç a una fotografia on es veien cases cremant i al peu de foto s’hi deia que era Sri Lanka i que les cases i cotxes que cremaven eren dels polítics del país. Sense poder donar per absolutament certa la notícia, he vist altres imatges de cases i cotxes de luxe cremant. Si és veritat, vol dir que comencem a fer les coses bé. Fa molt de temps que TOTS ELS POLÍTICS S’HAURIEN D’HAVER LLIURAT per a ser jutjats pels terribles crims que han comès. Com sigui que tota la púrria no s’esmena i rebla els crims, la solució dels habitants de Sri Lanka, em sembla una mesura provisional prou efectiva.

D’altra banda, sembla que l’amic del psicòpata Gates, el Nadal, l’home de les pilotetes, haurà de deixar el tenis gràcies al regal del seu íntim amic. A tothom li arriba el dia. En el pol oposat, el doctor Sucharit Bhakdi ha estat acusat de ‘delictes d’odi’, mentre que l’idiota del Harari parla obertament de prendre per la força la llibertat de les persones, i com sigui que és sant i bo el jueu que ho diu, doncs... com el pobre Harari seria responsable d’un delicte d’odi contra tota la Humanitat? Si això és l’ADN jueu! Tanmateix, no guanyaran. 17000 metges i científics reclamen la fi de l’espectacle i procediments de crims de lesa humanitat contra els responsables https://t.me/elinvestigador_org/11041 i el mateix passa a Suècia https://t.me/resurgente2020/35886, traduït https://t.me/resurgente2020/35889.

Mentrestant, ja se senten veus jueves que comencen a denunciar un creixent antisemitisme, de la qual cosa me n’alegro i molt, perquè aquest és el veritable començ del final, amb el triomf de la Humanitat. Crida l’atenció que acusar del que són els jueus, és un gravíssim delicte contra aquests màrtirs que governen i dirigeixen el món i les matances mundials darrere de les cortines, però com sigui que ells han declarat la guerra a Putin, aleshores no hi ha cap tipus de delicte d’odi contra els russos, només faltaria!, els nassos ho han decidit així.

Ara, passem a la secció bagasseries judaiques, abans d’anar a l’urinari públic i zoològic Europeu, on veureu coses insòlites que fan els simis que l’habiten. Però, fem una breu parada als prostíbuls jueus:

El pallasso Zelensky i el criminal i genocida Trudeau, dues prostitutes molt servicials:

https://t.me/elinvestigador_org/11043.

Tot seguit, els mamarratxos cagaguano, sempre a les ordres de la filantropia exterminadora de la gran raça superior:

https://t.me/elinvestigador_org/11044

ASSENYALEM ELS CULPABLES !

CREMEM ELS ROBATORIS DELS SICARIS !

DIGUEM PROU, D’UNA VEGADA !


Podem començar a dir prou destruint l’urinari públic del zoològic europeu. Aquests són els criminals que viuen allí i mengen de parasitar la dignitat de les persones:

https://t.me/resurgente2020/35896

I per concloure per avui, vegeu què s’hi fa, a l’urinari públic, i fixeu-vos en els simis que duen morrió i aplaudeixen, que semblen talment foques ensinistrades:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/9314

https://t.me/NANOMNOTICIAS/9318


RENDICIÓ INCONDICIONAL.

JUDICIS RÀPIDS.

SENTÈNCIES IMMEDIATES.

CORREGUEM D’UNA VEGADA

ENVERS LA LLIBERTAT.

TOTA LA PÚRRIA DE LA U.E.

HA DE SER DESTRUÏDA.

L’ONU HA DE SER DESMANTELLADA.

L’OMS DETINGUDA I JUTJADA.

ELS JUEUS EXPULSATS PER SEMPRE

D’OCCIDENT,

I ELS CULPABLES

EXECUTATS PER ODI CONTRA LA HUMANITAT.


Ells són el mal, no ho oblideu. Sempre de víctimes, essent els culpables, sempre, de sempre. Sis falsos milions de gasejats són molts més que els vint-i-tants milions de russos morts a la guerra mundial, és clar. Són bons i bona gent, que per això, d’arreu se’ls ha expulsat com la pesta que són. Si ara s’hi val odiar a mort els russos, és perquè als jueus els fa gràcia, no, no és maldat, és que ells riuen amb el mal de la Humanitat... O us penseu que si estiguessin preocupats per la Humanitat aquests criminals no tenen el poder econòmic per acabar amb la fam i la misèria del món? Tanmateix, la bondat de la raça superior considera que cal exterminar la població amb els seus verins, que a més a més, han de pagar les víctimes, i els que restin seran connectats a la màquina del tarat del Harari i seran convertits en zombis sense consciència al servei dels amos jueus, que per alguna cosa són la raça dels elegits. Es pot ser més Harari, sí, però no més pallasso ni més idiota, això no.

ENSUMEU, TOT PUT A JUEU.

Us heu preguntat per què són l’únic poble que no podeu odiar? Us heu preguntat per què heu de creure totes les seves mentides? Us heu preguntat per què sempre, de sempre, darrere de qualsevol massacre, hi ha un nas amagat? Us heu preguntat per què el 0,002% de la població mundial té la riquesa del 95%? Us heu preguntat per què i com feren la fortuna aquests treballadors infatigables? Us heu preguntat per què tot l’ensorrament occidental està teledirigit pels nassos: avortament, drogues, prostitució, pedofília, tracta d’humans, venda d’òrgans, farmàfia, món de la música, del cinema i de les arts en general, polítiques de gènere, comunisme i partitocràcia, justícia absolutament putrefacta, polítics absolutament imbècils i dominats, la màfia criminal bancària, premsa patètica i mentidera, les grans corporacions mundials, les grans crisis que ells provoquen per arruïnar els pobles, la destrucció de tots els països on tenen poder, la degradació de la dona, l’aniquilació de la família, de la dignitat, de la llibertat...

ENSUMEU, ENSUMEU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada