dijous, 12 de maig del 2022

ASSORTIT DE DELINQÜENTS IMPUNES


La magnitud dels crims comesos pels governs occidentals superen de molt els crims comesos per dictadors. És horrible haver-ho de dir, però és la crua realitat, la penosa actualitat que dirigeixen una colla d’organitzacions mafioses i jueves, amb tot el gruix del seu exèrcit: els governs i la partitocràcia que, de genolls i amb les calces als turmells, esperen l’empenta del nas de referència; ja m’enteneu. Ells només són la cadena de transmissió, l’amo empeny i ells executen, creient-se superiors perquè l’amo els sodomitza. Són així, aquesta mena de meuques. Dóna’ls un mirall i un lacai i se senten déus, els molt ‘microorganismes copròfags’! Tanmateix, sembla que la gent s’hi sent bé, vivint sota la tirania de gèrmens nocius! Si no reaccionen, les meuquetes seran senyores de la bagasseria, i els esclaus passaran a fer les feines de les meuquetes. Però, deixem-nos de dissertacions i vegem les prostitutes criminals en la seva salsa.

L’infame Illa i la successora Darias han mentit la gent per tal d’imposar normes que violen els drets bàsics fonamentals, o sigui, han comès sobre 48 milions de persones, crims de lesa humanitat. Aquesta xurma ha d’estar en una presó psiquiàtrica i amb règim de cadena perpètua. Això sí, jo sóc partidari d’anar per feina i no donar de menjar a estómacs inútils, que aquests sí que no serveixen per a res, sinó per a atipar-se ells i defecar. No crec que trobem un animal més inútil en tota la creació, i com sigui que són nocius i socialment perillosos, l’extermini és la solució pràctica i ètica, a més de fer-los un favor. Vegeu la notícia i la gravetat del crim del Ministerio de Sanidad, essent TOTS ELS RESPONSABLES, REUS DEL CRIM.

https://t.me/elinvestigador_org/11023. NI OBLIT, NI PERDÓ.

D’altra banda, el gos de Soros i els delinqüents que han usurpat el poder i l’han cedit als enemics jueus, estan preparant la submissió del poble espanyol i de l’europeu a les directrius de l’Organització Genocida per excel·lència: l’OMS. Una cessió de sobirania nacional com aquesta és ALTÍSSIMA TRAÏCIÓ, i un estat que es preï, no dubtarà en executar tots els traïdors. https://t.me/resurgente2020/35856. NI OBLIT, NI PERDÓ. Quan els ‘governants’, les meuques de l’harem jueu, signin l’acord, la seva vida ja no valdrà res, perquè hauran perdut la condició d’éssers humans. O què és, qui ven gent per veure’s bé al mirall i tenir un lacai que li rigui les ximpleses? No m’ho cansaré de dir, un idiota amb responsabilitat ha de pagar la irresponsabilitat de ser orgullós a més d’idiota. La pena capital per a aquests deficients mentals és garantia de salut pública i de magna compassió.

Però no us penseu que el gos de Soros s’atura aquí, no, que apart de la Llei de Seguretat Nacional que és una nova alta traïció a la Constitució, i apart del genocidi sistemàtic que dirigeix seguint les pautes de l’organització del Cottolengo ISG, experimentada en l’extermini silent i a mitjà termini, apart d’aquests ‘peccata minuta’, el gos de Soros, seguint les indicacions de l’amo, ha decidit de socórrer el mamarratxo de la Genociditat de Soroslàndia, i així la vergonya catalana veurà resolts els problemes econòmics, gràcies a la meravellosa solució del gos: que els espanyols paguin la factura. https://theworldnews.net/es-news/los-hoteles-de-la-familia-aragones-reciben-siete-millones-en-creditos-del-ico. Aquests lladres han de pagar els robatoris amb presó, però com a més a més, són TRAÏDORS AL POBLE I GENOCIDES PROFESSIONALS, jo, sincerament, sóc més partidari de condecorar arbres amb els seus sacs d’escombraries. NI OBLIT, NI PERDÓ.


I us preguntareu, i això com ha estat possible? I, molt a pesar meu, em ve a la memòria un dels darrers discursos del Generalísimo Franco, quan va dir allò del ‘contubernio judeomasónico’. I ves!: https://t.me/RosselloCM/63436, del Ministerio de Cultura i Deportes, que val a dir ja t’ho diuen tot quan mesclen la cultura amb l’esport. On no n’hi ha, no en raja! La imbecil·litat campa sense brides arreu. Quanta raó tenia el dictador! I qui li hauria d’haver dit que, tota la colla de deficients mentals, criminals, traïdors i gentalla que l’han succeït - començant pels pallassos ridículs de la Corona -, el convertirien en un home digne; sí, almenys, un home molt millor que aquesta marabunta d’indignes i miserables, perquè un home amb principis és un home, millor o pitjor, però un home. En canvi, les meuquetes calcetaturmelleres són el que una diarrea a una merda ben feta.

I encara us preguntareu, i aquests imbècils, com és possible que arribin on són? Els jueus, amics meus, els jueus; els amos i senyors dels cossos i del femer intracranial d’aquest esguerros de la humanitat. I com ho sé? Vegem una notícia i un vídeo, vejam si així acabem de veure-ho clar:

Tres jueus: https://t.me/resurgente2020/35863

Herzog, Zelensky i la boja de l’Abramovic, la que la raça superior considera el nou Miquel Àngel. El primer caça palestins i periodistes darrerament, és la seva afecció; això sí, sempre per a bé dels palestins i dels periodistes, cosa molt judaïca. El segon caça russos a Ucraïna, amb el somriure còmplice de la khàzar von der Leyen i del tarat del Borrell. La tercera, què dir, què es pot dir d’una psicòpata de psiquiàtric? Tanmateix, és la diva del sionisme internacional, i per això a la Casa de Putes Espanyola la condecoraren amb l’excrement de la Princesa d’Astúries, una cagarada insigne, que té la gran virtut de fer pública tota l’escòria social. Veieu! De tot se’n pot treure un profit, i per a alguna cosa, almenys, serveix la cagarada asturiana de la monarquia.

Per acabar-ho de veure-ho bé, enllaço un vídeo que crec que ja vaig penjar en el seu dia, però que com sigui que serveix per a descriure el sionisme criminal internacional i els tentacles sobre els sacs d’escombraries occidentals, de manera excepcional, us el torno a penjar... a més a més, no us perdeu les barbaritats de l’idiota profund del Harari, un tarat que suposo que aviat passarà per Oviedo a agafar la cagadota de la princesota pels seus mèrits en pallassades de subnormal, expressades en un anglès tan repel·lent com repugnant. Adverteixo que el vídeo conté escenes que poden ferir la sensibilitat de l’espectador. No hi voldríeu veure tanta merda, us ho asseguro. Sort que el simpàtic pèl-roig que ens guia per l’escenari de l’escatologia suavitza la gravetat del que s’hi diu per boca de simis sense desenvolupar, la majoria, escòria jueva, i ho dic, sense odi, simplement, manifestant l’evidència dels fets irrefutables.

https://trotapoker.tv/video/si-hay-justicia-algun-dia-en-este-mundo-klaus-tendra-que-pagar/

Oi que el Harari hauria d’estar entre barrots, en una camisa de força i amb un drap a la boca? Per l’alimentació no patiu, la hi subministrarà el ‘núvol’! I com a més a més, és feliç de no tenir consciència ni capacitat mental, ell no se n’adonarà. De fet, jo crec que li proposes de lobotomitzar-lo, i em penso que ho demanaria sense anestèsia. Bromes apart, idiotes com aquest és NECESSARI CALLAR-LOS, i si no callen, EXTERMINAR-LOS. Per què? Perquè, mira, que siguis idiota, passi; però que vagis espargint la teva idiòcia amb aires de llumenera intel·lectual, ho sento, però no. I la prova de la deficiència cognitiva de l’animaló ensinistrat és evident, perquè si no, si fos conscient del cúmul d’imbecil·litats que és capaç de vomitar per minut*, fa molts anys que per dignitat s’hauria suïcidat, i de passada, hauria fet un gran favor a la Humanitat sencera i futura... i a la passada, en fi, que l‘Univers sencer esclataria de joia!


*No veig necessari de descriure-les, ell ho fa a la perfecció: descriure-les i descriure’s. Pobra bestiola!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada