diumenge, 8 de maig del 2022

CONTRASTEM

 

El Femer Europeu, que és la bagasseria de la gran Sinagoga o Corrupció Europea - una opaca i lúgubre institució que ha estat dirigida pels més repugnants copròfags des de la seva fundació - avui és dirigida per la criminal i genocida von der Leyen, la bruixa que s’encarrega de les cerimònies de destrucció d’Europa en honor del gran Baal, el seu amo i senyor. El Femer Europeu és un urinari públic farcit de meuques i depravats, però, com sol passar arreu, entre tanta púrria i escòria amant de la defecció, hi destaquen dignes representants polítics, que malgrat que la professió hagi de ser esborrada de la faç de la terra, la dignifiquen; i no com els pelacanyes catalans que els sionistes han col·locat al Femer per compensar-los per la feina d’entreteniment de la pallassada independentista. Cal destacar, com ja he fet en altres escrits, en Christian Terhes, el polític romanès, de qui avui no us porto cap declaració, però cal esmentar-lo al costat dels dos polítics que ens explicaran clarament la tirania i violació de l’esperit de la Comunitat Europea que representa la satànica von der Leyen, culpable de tants de crims i assassinats, que matant-la cada dia fins al dia de la seva mort, no pagaria el que deu, i la Corrupció Europea, la latrina més infecta mai creada a la història humana. Els dos polítics han estat presents en aquest blog, perquè m’agrada, i molt, posar el focus en la gent que veritablement té dignitat i amor per la llibertat. Avui, escolteu els fragments que us porto de les intervencions de:

Miroslav Kolakusic https://t.me/elinvestigador_org/10964, demostrant la baixesa ètica del Femer Europeu i de les prostitutes que l’integren, i la magnífica

Christine Anderson https://t.me/elinvestigador_org/10963, que ens exposa com la bruixa criminal ha venut Europa al goril·la del psicòpata Gates i quina és la resposta de la genocida a la pregunta de la parlamentària.

LA DESTRUCCIÓ DE LA U.E.

ÉS SALVAR LA LLIBERTAT.

L’EXECUCIÓ DELS RESPONSABLES

DE L’ENFONSAMENT D’EUROPA

ÉS UN IMPERATIU SOCIAL

DE JUSTÍCIA I DIGNITAT.

Voleu proves? https://agroinformacion.com/la-comiion-europea-acepta-tramitar-una-iniciativa-que-propone-retirar-todas-las-ayudas-al-sector-ganadero/

GOVERNEN CONTRA LA GENT,

CONTRA LA LLIBERTAT,

CONTRA LA DIGNITAT,

SEMPRE A FAVOR

DE LA RAÇA SUPERIOR.


El gos de Soros, amb les calcetes als turmells i la cara insuportable de retardat intel·lectual, ens demostra la limitació cognitiva i la descomposició cerebral que pateix el deficient mental. Ell sol ho demostra tot! Encara el recordo en aquella imatge on se’l veia jugant amb el fill del terrorista Soros, amb el monstre somrient i el gosset movent la cua amb la cara de babau inflada d’urc. Vegem la carn de patíbul:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/9147, «Europa es nuestra patria». Aquesta desgràcia no pot arribar a ser més ignorant ni imbècil!... I Àsia la pàtria dels singapuresos. Com Àfrica la pàtria dels d’Ifni. Ni sap què és Europa, ni sap que és la pàtria, ni sap que vol dir ‘nuestra’, menys encara ‘es’. Que aquest traïdor i genocida sigui viu és una ofensa per a qualsevol europeu de pro. El gos de Soros es mereix que se l’ofereixi com a condecoració a un arbre, això sí, entre aclamacions i alegria popular. Que almenys serveixi per alguna cosa!

https://t.me/resurgente2020/35753, aquest crim de venda de la sobirania i exposició dels ciutadans del país a l’extermini dictat per la raça superior, és un càrrec més al que ja fa més d’un any i mig l’hauríem d’haver fet moure’s al compàs del vent component la figura del Conde de Godó, retallada sobre l’horitzó.


Malgrat tots els criminals que tracten de derruir la civilització occidental, els homes i les dones que són Occident comencen a demostrar que, arribat el cas, la lluita serà dura, i de mica en mica, es van veient actuacions que demostren que l’intent lliberticida del Nou Ordre Mundial Sionista, mai no podrà triomfar. Mireu, si no, que es pot aconseguir si la gent deixa d’obeir les imposicions injustes, absurdes i pernicioses:

https://t.me/resurgente2020/35748, i val a dir, que jo els jutjaria tots pels delictes de perversió de menors i proselitisme de pederàstia i pedofília; i considero que la perpètua és el mínim, si és que no han comès cap acte criminal contra els menors. Només el fet de proposar l’ensenyament d’educació sexual ja demostra una limitació cognitiva insuperable, perquè no es pot pensar amb les gònades; i el fet de fer-ho a menors, en nens que no estan desenvolupats sexualment, i que mentalment no ho poden comprendre, per pur sentit comú, ja que no saben de què cony se’ls parla; en aquests, no hi ha cap atenuant que impedeixi de seure’ls davant d’un jutge per corrupció de menors, ja que el delicte és evident, apart d’insolent. És clar que el gos de Soros i tota la bagasseria de Schwab, el tarat sexual, en coalició amb l’enemic públic número u, George Soros, es pixen sense poder-se aguantar quan els amos els parlen de destruir la innocència dels nens. CAP PENA ÉS PROU PER AQUELLS QUE AMB ELS SEUS ACTES SENTENCIEN LA VIDA D’UN INNOCENT A LA DESGRÀCIA, menys encara quan és amb perversió i insolència, a més a més, de fruit de l’estultícia perenne i la idiòcia progressiva que els impregna.

Apart d’aquest acte de justa segregació d’una tarada, hi ha cagaguano que, malgrat que els costa, acaben pensant per ells mateixos, com és el cas d’Allison Royal exreportera de CBS: https://t.me/resurgente2020/35762. Aquesta gent que ha participat en el genocidi, per limitació comprensiva i costum en el servei, és molt bo que manifestin el que saben, perquè ajudaran la Humanitat a no caure en els urpes sagnants dels fills de Llucifer. I val a dir, que amb testimonis com aquest, encara que hi pugui haver motius per a reprovar-la, cal reconèixer el valor de canviar de posició i assumir els perjudicis que comporta posar-se del cantó de la veritat, i per tant, és oportuna i recomanable la magnificència i el perdó.


I conclouré amb dues imatges que revelen clarament el meu pensament. La primera és relativa al sionista i desestructurat mental Elon Musk, home amb més complexes que Resines i més traumes que el psicòpata Gates, el deficient per excel·lència, amb relació a la compra de Twitter. Una imatge val més que mil paraules:

https://t.me/resurgente2020/35756


I, ara, traieu-vos els barrets, que qui acomiadarà l’escrit d’avui és Sant Agustí d’Hipona, la demostració de la importància de la saviesa i la dignitat contraposada a la ridiculesa de la ignorància i l’esclavitud a les passions que mouen els nostres temps i els idiotes que s’han cregut amos del món. Les paraules sàvies són les que han de ser transmeses, no les idiòcies dels estúpids! I sí, potser hauríem de tancar tots els papers higiènics i totes les editorials, potser sí; tanmateix, de ben segur que poc després començaríem a veure els avantatges i la virtut d’aquest procediment. Us deixo amb Sant Agustí:

https://t.me/resurgente2020/35746.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada