dissabte, 21 de maig del 2022

PREPAREN L’OFENSIVA


https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/2764302

L’aparent treva, que els ha servit per esmolar ben esmolat el tall de les armes, sembla que s’acaba. Ja ho tenen tot preparat per executar el cop definitiu i abocar-nos a l’esclavatge sense remissió o a l’enfrontament a mort contra els criminals.


Això, ens ho expliquen aquests vídeos. El primer, de la ja familiar en aquest blog, Christine Anderson, que en poques paraules ens explica què pretenen els criminals i com això serà la institucionalització de l’esclavatge com a règim social:

https://t.me/elinvestigador_org/11118

El segon, de Nauzet Morgade, que com sol en els seus vídeos, explica molt bé el tema que tracta. D’obligada visió i enviament a tots els que estimem:

https://t.me/elinvestigador_org/11147

La llei de Seguretat Nacional t’autoritza a la violació de totes les lleis des del moment que la llei de Seguretat Nacional és una violació de totes les lleis, tractats internacionals i drets humans. Abans de ser esclau, tens tot el dret a matar qui et vol esclavitzar, sense el mínim dubte ni consideració ètica ni judicial. I si la llei no s’aplica, no eximeix la responsabilitat dels criminals, que només pel fet d’haver-la dictat, cometen crim de lesa humanitat, el més aberrant i abjecte mai conegut. Tots els polítics al govern han de ser jutjats i inexcusablement executats públicament i confiscat tot el patrimoni familiar.


Per entendre bé què passa és necessari d’adonar-se de quan estem davant de paraplègics cerebrals i quan no. Aquí us adjunto dos vídeos: un manual pràctic del paradigma de patir idiòcia.

Primer, una colla de cagaguano, amb l’encefalograma tan pla, que la màquina ni s’engega ni atén els paràmetres: «Pa qué!»

https://t.me/NANOMNOTICIAS/9587, no es poden dir tantes estupideses en menys temps, i no es pot ser més imbècil que ells per creure-se-les.

Segon, el paraplègic cerebral i mascota del psicòpata sexual Klaus Schwab, el nostre entranyable simi deficient, el gran Harari, en diversos dels seus espectaculars monòlegs de retardat intel·lectual; i val a dir, que Harari ja és un nom que sembla pensat exprés per a un espectacle de circ: «El gran Houdini i el gran Harari, l’home i la mona».

https://t.me/noticiasNOM/1448


Benvinguts al planeta dels simis!

Ara, els efectes dels verins jueus desembocaran en una altra mentida que els permetrà de continuar amb l’agenda de destrucció de l’home i la civilització. Tots sabíem que la nova plandèmia i les morts serien el resultat dels tòxics inoculats, i gràcies a la nova plandèmia i a la idiòcia social, els tornaran a enverinar amb més verins tòxics, tal com ens ho profetitzava el magnífic best-seller sionista: Els savis de Sió.


Els criminals:

https://t.me/resurgente2020/36187, de ‘The public’ cap amunt, sobren tots, sense excepció. I val a dir, que com sigui que cal estalviar CO2 al planeta, en lloc de cloure aquests criminals a la presó, els estalviarem patiment; d’aquesta manera ells no tindran res, però se sentiran feliços de contribuir fins al darrer moment a salvar el planeta.

https://t.me/resurgente2020/36188 i https://t.me/resurgente2020/36189.

No crec que calguin explicacions. La guerra ja és oberta.

I per reblar aquesta consideració, vegeu el programa que tenen pensat:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/9646


NOMÉS ENS LLIURAREM

DEL GENET DE LA FAM,

ENVIANT-LOS ABANS EL DARRER GENT.

M’ENTENEU?


ET VOLEN ROBAR TOT EL QUE TENS,

I SI ET PODEN MATAR, MATAR-TE.

DE FET, JA HO FAN.

NOSALTRES VOLEM JUTJAR

LLADRES I ASSASINS

I,

EN APLICACIÓ DE LA MÉS ELEMENTAL JUSTÍCIA,

PAGAR-LOS AMB LA SEVA MONEDA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada