dimecres, 11 de maig del 2022

JUEUS, SICARIS I HUMANS

 

Obrim l’espectacle amb un dels actuals herois del sionisme internacional, el multipremiat i genocida de manual: Albert Bourla.

El doctor Peter Chambers ens explica quant als verins tòxics i com el sionisme internacional et bandeja si ‘goses pensar’ que els verins jueus són tòxics.

https://euskalnews.tv/video/teniente-coronel-despedido-por-ofrecer-consentimiento-informado/

Tot seguit, la prova que són el producte més tòxic que mai ha estat posat al mercat, i recordem-ho: els governs t’obliguen i et coaccionen perquè t’inoculis el verí voluntàriament, atemptant contra els drets fonamentals de les persones – delicte de crim de lesa humanitat -.

https://t.me/RosselloCM/63426

Més de 70000 morts i més de 5 milions d’afectats! I això en un registre que no abasta més que entre l’u i el deu per cent del total. Feu números i caureu d’esquena veient la magnitud de la matança de persones sanes del Bourla i els sionistes riallers.

Apart d’això, els filantrops dels goyim s’esforcen el que no està escrit per fer-nos feliços en la ruïna i la misèria:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/9263, i t’ho diuen a la televisió sionista, sense rubor, mentre darrere de les cortines els nassos es pixen de riure. Al capdavall, qui gestiona aquesta misèria és l’altre gran heroi jueu actual: el pallasso Zelensky, genocida del seu poble i pont d’entrada de la ruïna energètica a Europa, amb l’aquiescència del Femer Europeu, l’urinari de la Comissió, o sigui, ‘Com-’ de comunitat, ‘is’ de ser (en la llengua europea que no parla cap dels integrants, però que és la llengua goyim dels jueus) i ‘Sió’, que no necessita traducció. Tot plegat, La comunitat (goyim) de Sió, que els europeus coneixem com Corrupció Europea i que avui està dirigida per la bruixa khàzar de la Gran Sinagoga, l’ínclita del Mal, Úrsula von der Leyen. I com sé que hi ha molt descregut, aportaré una altra prova dels plans de la Gran Sinagoga d’Europa, el zoològic israelià al continent: https://t.me/RosselloCM/63404. El Pla Kalergi. El sionisme criminal sosté tota la fauna de l’urinari públic, cadascú al seu vàter, i sempre disposats a aplaudir el lloro de la sacerdotessa recitant els mantres de la màfia sionista que vol destruir i arrasar l’home blanc per sempre; ja que saben que som el seu únic enemic, avui ja. La Xina fou aniquilada pel genocida Mao amb els diners jueus, i només el Japó conserva encara la dignitat com a poble, per bé que no són avui cap amenaça que no pugui controlar la raça superior. Però els blancs... ai, els blancs! Quantes vegades no han obert els ulls i els han tractat com es mereixen! I això, que no podem comparar com se’ls ha tractat sempre, amb com ells tracten el ramat! Inventaren l’holocaust i es convertiren en víctimes els mateixos promotors de la guerra, de la destrucció absoluta d’Alemanya i del poble alemany (recordeu els bombardeigs sobre les poblacions civils amb bombes incendiàries i prohibides) o el magnífic enginy que idearen els jueus, fabricaren els jueus i decidiren de llençar sobre les poblacions cristianes del Japó, a Hiroshima, i tres dies després, amb el Japó rendit, a Nagasaki, només per fer uns altres riures, els finals. Ells són així, filantrops i finançadors de tot tipus de pallassos i sàdics, i si són pallassos i sàdics alhora, què us diré! La gresca els va, que no us ho podeu ni imaginar!

Deixem aquesta gentalla i passem als seus sicaris.

La fotografia no sé si és real, tampoc no sé si el peu de foto és veritat o no, tanmateix, aquest és el camí, abans de la rendició i el judici de tots els criminals.

https://t.me/RosselloCM/63408

No ens confonguem, això no és odi. És cremar el fruit del robatori. Altra cosa seria si se’ls cremés a ells. Per això dic que una vegada cremat el fruit dels robatoris, els delinqüents han de ser detinguts i jutjats, evidentment, que per nous jutges i en jutjats populars, que els excrements amb toga també són d’aquells estafadors a qui se’ls ha de cremar el fruit de tanta prevaricació.

L’estat és una organització criminal que viu de l’espoli del treball dels seus esclaus, els ciutadans. Els polítics, com sigui que han venut els països a les corporacions criminals jueves, tenen el privilegi de saquejar amb total impunitat, que per això deixen als lladres i criminals polítics triar els excrements que vestiran amb toga, i així els excrements somriuen i puden més encara, però executen obedientment la prevaricació oficial i sistèmica, que permet que les presons siguin plenes de gent sense sort, mentre als urinaris públics i als Prostíbuls principals de cada país hi regnin les reines de les prostitutes. Cap ajuntament ni cap entitat oficial és propietària de res del país, de res, només és una organització (avui criminal) per a l’administració del país per al bé de la majoria de ciutadans, i no pels lladres que els jueus col·loquen un a un en els vàters de l’urinari. El polític és un criat del país, un criat, i com més criat sigui, més digne serà, perquè el servei l’ha de fer al país, no al seu partit, a les seves butxaques ni al pagament dels deutes contrets amb la màfia asquenazita per tal de ser qui creuen ser que són; però, no ens enganyem, ells són menys que ningú: sense dignitat i sense llibertat, què són més que gosses inútils i obedients?

Perquè les institucions no són propietàries de res, no hi ha cap ajuntament que pugui cobrar per estacionar el vehicle al carrer, perquè l’ajuntament pot administrar les places d’estacionament, però no pot llogar-les, perquè no són seves, sinó que són tan seves com del ciutadà que estaciona el vehicle. Ara bé, en això no hi ha cap advocat que hi hagi pensat i menys encara cap excrement corrupte sota toga que s’ho hagi ensumat, encara que en aquest segons cas, també s’entén, que el tuf propi emmascara qualsevol altra corrupció, i si no, pensem en el cas Royuela... i mira, ja que l’esmento, vegeu aquest curt i il·lustratiu vídeo: https://t.me/elinvestigador_org/11014.

Però què voleu, si ara t’entren a casa i has de mantenir l’okupa sense que cap excrement hi digui res, això sí, si no és que és la màfia de la UGT qui denuncia l’ocupació. Jo dedueixo, aleshores, que hauria de ser legal ocupar un cotxe, i que el propietari pagui les multes i exigir-li uns ingressos per posar-hi gasolina, ja que al capdavall l’ús pràctic el fa qui ocupa el vehicle i no el propietari, que no el té. Aquesta és la colla de deficients mentals que serveixen els dimonis sionistes, i si amb això no fem net d’avui i per sempre, la Humanitat sencera se’n va a fer punyetes. Ni Déu mateix s’oposarà a la lluita contra el Mal.


I conclourem amb éssers humans, que ja sabeu que són més que els humans, que aquests són una subespècie majoritària avui gràcies a la protecció sionista, però que són retardats intel·lectuals, deficients de dignitat, limitats de conceptes, sobretot, la llibertat, i veneradors del Déu d’Israel: Els bitllets del monopoli. Però aquí no hi portaré un humà, un gos de Soros qualsevol o una prostituta privada d’aquests prohoms nassuts de la Humanitat, no, us porto a l’esplèndida doctora Ana María Oliva, i si bé, l’entrevista no és allò de dir ‘no hi ha més enllà’, no per això, la passió de la senyora Ana María Oliva us deixarà de sacsejar per dins. Aquesta doctora té passió per les coses que fa, sent i pensa, i la passió és la innocència de l’adult, ja que la innocència, una vegada perduda amb el descobriment de la mentida, ha de ser substituïda per la passió, la renovada disposició a recuperar la innocència infantil, ara sabent que hi ha d’haver una veritat, i res no hi ha de més fascinant ni estimulant ni poderós ni satisfactori que ensumar la veritat. Ningú no l’agafarà amb les mans; ningú, mai, però sempre és arreu perquè la distingim. I, com saben els savis, només des de dins se sent la veritat, la de dins i la de fora. Escolteu les paraules apassionades de la doctora, val la pena, i més, quan ella també recorda la saviesa de Sant Agustí, en una de les més belles frases que construí, bella, perquè la llum de la veritat l’envaeix tota:


ESTIMA, I FES EL QUE VULGUIS !




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada