dimecres, 18 de maig del 2022

HISTÒRIA I ACTUALITAT DEL SIONISME


Estimats lectors, avui farem una miqueta de cultura. Com sigui que jueu, israelià, israelita i jueu-sionista són coses diferents, avui començarem veient un esplèndid documental fet per Ronen Berelovich, d’origen jueu i israelià, que ens parla sobre el sionisme. Potser per un altre dia deixarem la qüestió dels israelites, els habitants de l’antic Israel, la civilització de l’edat de ferro, cap al segle XII i X abans de Jesucrist, situada en els regnes de Samària i Judà.

El documental de Ronen Berelovich és del 2009. Vegeu-lo primer i després faré unes referències a allò que se’ns explica en el documental, que és excel·lent, però que no pot abastar tota la magnitud del sionisme, un pop amb molts de braços. En recomano la visió perquè pot ajudar, i molt, a diferenciar entre jueu i sionista, que són tan pròxims que es confonen, per bé que hi ha jueus que no són sionistes, amb la qual cosa demostren pertànyer a l’espècie humana. Malgrat l’hora i quart de durada, no us el perdeu.

https://odysee.com/La-historia-sionista:c5485024b0d80ab399d3201813aaec7243df8f19

Els fets que cal destacar i que demostra aquest documental israelià són:

- El poble palestí viu en una presó immensa i està absolutament sotmès al control sionista.

- Que les estratègies sionistes són dissenyades molt abans de ser executades.

- El sistema de control és basat en l’aïllament social i la dependència del control israelià de les infraestructures, energia, aigua, menjar, etcètera.

- La majoria de primers ministres del Govern d’Israel han estat sanguinaris terroristes, tal qual, el goril·la de Gates a l’OMS (Res no és casualitat).

- Política sistemàtica de neteja ètnica.

- Sempre es presenten com a víctimes i són els botxins (L’holocaust és evidència de l’assumpció de culpabilitat d’Europa, que ajup el cap i no investiga unes badomeries que no se sostenen de cap de les maneres. Per exemple, si haguessin estat convertits en cendra sis milions de jueus, ara ja no n’hi hauria, ja que el cens de jueus en el món durant el període de la segona guerra mundial era de sis milions, com és molt fàcil de demostrar amb diaris de l’època).

- Analitzeu la repressió, submissió i control sobre els palestins, els veritables amos de la terra palestina, i compareu-los amb el que pretenen fer a Europa i, de pas, a tot l’Occident.

Per completar aquest documental, ara una breu explicació del famós Pla Kalergi, una realitat indubtable, com veurem tot seguit, després del vídeo:

https://odysee.com/Plan--Kalergi--exterminio-de-la-raza-blanca.-(bajaryoutube.com):6b48686e07dabf2a4d5e717f9b5907e603b0b3cd

El començament del vídeo ja ens ho diu tot, oi? I què dir de la colla de criminals guardonats amb el Premi Nobel de la Pau! Doncs, per aquells que encara no s’ho creuen, presentem algunes proves:

https://odysee.com/@carlosantoniodocus:3/Propaganda-plan-kalergi:8

I hi podeu afegir aquesta exhibició de deficient mental https://t.me/RosselloCM/63638, que suposo que era per les subvencions a la discapacitat que treballava a Mercadona, però que per la mancança de principis, d’ètica i de sentit comú, a part de l’encefalograma pla, el gos de Soros l’ha sentida tan pròxima a la seva pròpia abjecció, que l’ha anomenada Ministre per tal que destrueixi els nens blancs des dels fonaments educatius obligatoris. Val a dir, només de passada, que aquesta idiota, que ni per a caixera de supermercat ha de servir, ha comès i està cometent dos delictes que, si hi haguessin jutges i no excrements vestits amb toga, estaria encausada per corrupció de menors i malversació de diners públics, essent el primer un delicte, que en tant que responsable polític, li hauria de costar la vida, perquè, com he dit moltes vegades, si no tens intel·ligència, si ets un perfecte idiota, estúpid i sense ètica ni pensament propi, el fet de representar els altres és un delicte d’extremada gravetat, perquè seria com si a una imbècil que l’única cosa que sap fer és patinar amb penes i treballs, li deixéssim pilotar un avió, i ella acceptés. Vegeu-la i jutgeu si després de dir això no hauria d’haver estat ingressada en una presó psiquiàtrica mentre espera el judici i l’avaluació psicològica, que val a dir, que per molt tarada que estigui, només s’ha de veure què vomita la descomposició intracranial, no l’eximeix de la responsabilitat en el delicte gravíssim de la perversió de tots els menors d’un país.

Un nen ha de jugar i anar a l’escola per aprendre els coneixements bàsics que li permetran enriquir-se en un futur, no va a l’escola perquè li ensenyin a masturbar-se abans que el nen no sàpiga ni senti en ell mateix, i menys encara pugui comprendre, res del que li expliquen. Això és un CRIM IMPERDONABLE de perversió, perquè mata de soca-rel la innocència del nen, probablement, la més bella experiència vital.

És clar, que qui l’ha posada a fer el ganso és una altra desgràcia de la naturalesa, un gos execrable, un animal que tot ho farà per defensar els interessos de l’amo, lògicament, sense pensar, que el fet que un gos tingui cervell, no vol dir que pensi, una cosa absolutament impossible per aquest deficient mental que ha de llegir el que ha de dir perquè és incapaç de construir una frase per ell sol, com vèiem l’altre dia.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/9489

Si no hi hagués excrements dins dels Palaus de Justícia, els jutges aplicarien la llei, manarien de detenció immediata d’aquests colpistes (l’estat d’alarma il·legal és ‘de facto’ un cop d’estat), els jutjaria, els empresonaria, i si fos justa, els executaria públicament, i els expropiaria de tots els béns per tal de sufragar el mal causat pels seus actes criminals. Però a les latrines dels jutjats només hi ha fems agraïts als criminals que els donen a menjar.

Finalment, un resum perfecte de l’estratègia político-sionista. I recordeu: ELS POLÍTICS TOTS SÓN TRAÏDORS (I com sempre dic, en el ‘tots’ hi ha excepcions, però com són excepcionals excepcions, l’ús del ‘tots’ és absolutament correcte i real).

https://t.me/elinvestigador_org/11096


SIONISME I SICARIS:

LES SIBIL·LINES SERPS DE SATANÀS.

No les sentiu xiular?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada