dimarts, 10 de maig del 2022

LES MENTIDES SIONISTES

 

No exposaré aquí totes les mentides sionistes perquè no acabaríem mai. Només us referiré els darrers crims, els actuals, a fi que els jutgeu, i jutgeu els sicaris que els serveixen i que, com sabeu, són molt fàcils de detectar perquè lluen les calces als turmells, mouen la cua com els gossos i repeteixen com lloros les consignes que els dicten els jueus que estan perpetrant el genocidi d’Europa, l’enfonsament de totes les nacions occidentals i la guerra sionista d’Ucraïna.

Comencem per la guerra. Vegeu aquest documental italià sobre els antecedents de la guerra d’Ucraïna i comprovareu quina mena de rates de claveguera dirigeixen el Femer Europeu i quins són els nassos de darrere de la cortina. I, com veureu, és cert que en el reportatge les referències al sionisme criminal es disfressa amb l’eufemisme dels EUA, o sigui, de la granja d’animals que els jueus gestionen com a una corporació després que exterminaren els indis americans, en la demostració més palpable que l’escòria dels falsos jueus són genocides per genètica. Vegeu el documental i comprovareu a favor de qui es posicionen els insectes del Femer:

https://t.me/RosselloCM/63355

Si deixem de banda les rialles jueves veient les massacres sobre població civil, una cosa que troben d’allò més còmic, ens podem concentrar en el genocidi mundial que l’escòria dels falsos jueus, el sionisme criminal, està duent a terme des de fa dos anys contra l’home blanc i la civilització occidental. Són més proves que s’afegeixen a les proves que dia a dia surten i demostren sense possibilitat del mínim dubte ni la mínima objecció ni el més lleu atenuant, la responsabilitat criminal dels governs occidentals en l’extermini de la pròpia població. Cap psicòpata imbècil com el gos de Soros i els pallassos dels regnes de Taifes ha dirigit mai aquest país, malgrat que ha estat dirigit durant molts anys per deficients borbònics i altres animals carronyers. En Justícia, i l’he escrita en majúscula, la pena capital pel màxim responsable és ineludible, perquè no hi pot haver lloc per a la més mínima condescendència ni la més lleu magnanimitat envers un animal egoista i vanitós, capaç d’exterminar la pròpia població per sentir-se ‘senyor’, una cosa que mai no serà. Aquest criminal se sentiria feliç governant sobre un desert ple de cadàvers, això és el gos de Soros, i per això, l’execució per salubritat pública, una necessitat; això sí, una execució que perquè no se senti sol, convindrà farcir de teloners, molts de teloners que entretinguin el poble abans del gran moment de la condecoració de l’arbre amb la carronya del gos sicari dels jueus, responsable de l’enfonsament del país i de la mort de milers de persones intoxicades pels verins que el gos imposa a la ciutadania seguint les ordres del sionisme internacional que és el seu pinxo, i al qual, la prostituta els deu tot:

Prova de gerontocidi: https://t.me/RosselloCM/63325, a la foto, el cadàver.

Prova de l’oficialitat del genocidi: https://t.me/RosselloCM/63332, https://t.me/elinvestigador_org/11008

Prova de la corrupció absoluta del Femer Europeu, de la Sinagoga d’Israel a Europa, i com la gran sacerdotessa negra, la bruixa von der Leyen, és la conductora dels genets de la misèria i la fam, de la mort i de la pesta que assolen el continent. D’aquest monstre, l’altra dia, veia una fotografia – i ja és estrany que surti a les fotos! - amb el gos de Soros, suposo que en alguna de les trobades per ajustar els mètodes de crim i supressió de les llibertats goyim; i ambdós reien com riuen els depravats quan poden exercir sobre els indefensos la mateixa violència que ells reben. No oblidem que si el Mal sionista no guanya, i no guanyarà, caldrà tenir preparada molta corda, però molta de molta, que d’altra manera, ja sabem que les males bèsties solen reproduir-se exponencialment, com les rates. Escolteu a la més gran criminal de la història d’Europa (en tant que dona, però també en comparació amb els homes), perquè ningú mai no havia ni tan sols pensat en l’extermini massiu dels seus governats per sistema, mitjançant l’engany, la coacció i la violència. Cap perdó envers aquest monstre que insulta la dignitat dels europeus només per existir.

https://t.me/elinvestigador_org/11002, llegiu la nota al peu, i comprendreu el grau de criminalitat d’aquest sac d’escombraries que els jueus posaren al capdavant de la seva sucursal de granja i camp de concentració, o sigui, l’escorxador de la Sinagoga europea destinada a retre honors i hecatombes a les Set Potestats Infernals.


Mentre això passa a l’occident europeu, un antic país occidental, avui NOM, decreta la prohibició que puguis plantar el teu propi aliment! A Austràlia passen coses com aquesta: https://informatepy.com/2021/2022/05/09/victoria-australia-autoridades-aprueban-una-ley-que-prohibe-a-la-poblacion-el-cultivo-de-sus-propios-alimentos/amp/. Compreneu que ja és hora de matar qui et vol matar. ÉS PURA DEFENSA PRÒPIA.

Ens estant fent la guerra sense declarar-la; un acte molt jueu. No t’ho han dit, però ets el seu enemic. Ells saben que si tu no saps qui és el teu enemic, ells estan a resguard. Per això, és necessari que els assenyalem a tot arreu i fem veure els incrèduls que ells són qui ens munten la pel·lícula del món, des de H ollywood, amb la premsa que controlen, amb les multinacionals que et controlen i destrueixen el teixit econòmic de les nacions i dels particulars, amb la indústria d’extermini o farmàfia, amb la intoxicació amb tot tipus de verins: pornografia, ideologia de gènere, drogues, esclaus, pedofília, joc, prostitució... a tot arreu hi ha un nas d’aquesta malèfica estirp vinguda dels mateixos inferns. I a ells es deuen tots els idiotes, imbècils, deficients intel·lectuals, retardats mentals o paraplègics cerebrals que... què haurien de menjar si no mengessin ‘el que no diré’? I pensar que l’exèrcit abans estava per a impedir coses com aquestes! Però, és clar, aneu ara a dir-los això als covards i venuts militars que s’ensenyen les coses i la doctrina LGTBIJKLMQ+ en els lavabos i a les dutxes, abans de sortir amb els avions a omplir de tòxics els cels que dibuixen nous estels del gust de la Gran Sinagoga, uns aerosols que en cas de ser nocius, que ho són, s’ajuntarien a la colla de crims del gos de Soros, i augmentarien els ja inacabables càrrecs del més gran criminal i traïdor d’Espanya de la història, amb la qual cosa encara podré justificar més l’únic premi que li ha de donar el poble de la pell de brau per la seva fidelitat als sicaris de l’Infern, dels qual ell és, més que sicari, un repugnant gos.


COMENCEM A PREPARAR-NOS.

CAL DONAR-LOS GUERRA.

TRAIEM LA RÀBIA

I

PLANTEM CARA AL DIMONI.


DESOBEDIÈNCIA ABSOLUTA!

INSUBORDINACIÓ TOTAL!

ELLS SÓN ELS CRIMINALS!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada