dilluns, 2 de maig del 2022

STOP TARATS !!!


La intel·ligència, la raó, el sentit comú, la coherència, la lògica i l’ètica demanen a crits que exterminem tota la colla de retardats intel·lectuals, deficients cognitius, paraplègics mentals, mestres de l’absurd, màsters de la imbecil·litat i idiotes sense principis, si volem salvar, ja no l’home, sinó la cultura. L’extermini de tota la colla de deficients que han permès aquest crim contra la Humanitat és una NECESSITAT SOCIAL. El fet de pensar que un criminal, delinqüent comú i paràsit, pel fet d’haver estat inflat de diners pels Amos, té dret a obrir la boca, demostra el grau ‘sublim’ de la indigència intel·lectual que s’ensenya als camps de concentració escolars i a les fàbriques de fer putes que són les bagasseries jesuïtes, totes regides per la madame més inútil i servicial.

Us relaciono un seguit de notícies en les quals el protagonista és el psicòpata Gates, l’home de les Ted Talk, o sigui, els clubs de la comèdia per a idiotes i criminals, que darrerament semblen espais de circ on els ‘experts’ vomiten les seves limitacions cognitives a una audiència amb preocupants retards intel·lectuals, perquè el fet de no veure que l’espectacle és un espectacle amb pallassos i animals ensinistrats, i ser capaç de donar-los crèdit, certifica que qui acut a un d’aquests teatres de la ignomínia i l’abjecció ètica i mental, té un seriós problema psicològic. És d’una urgència extrema arraconar, marginar, exiliar o executar tots els imbècils que no tenen altra a cosa a fer que vomitar idiòcies amb tota la vanitat i l’orgull que dóna ser un esclau que canta la cançó que vol l’amo del camp de cotó. Cagaguano, metges ridículs, tifes togades, polítics, o sigui, criminals egoistes, sense amor a res, ni a la pàtria, ni als compatriotes, ni als veïns, ni a la mare que els va parir; o sigui, una colla de lladres, de venuts, d’esclaus miserables que se senten senyors amb els regals enverinats dels seus amos; és a dir, l’escòria social, allò que mai no voldries que fos el teu fill. Al capdavall, l’educació dels fills només reclama l’esforç perquè el fill sigui el que és (no l’empanada mental que li menja el cervell i el fa autopercebre’s; d’altra banda, una cosa impossible, ja que no podem percebre’ns a nosaltres, que suposo que per això Déu ens posà els ulls mirant endavant, per tal d’evitar mamarratxades com l’autopercepció). I perquè el fill sigui el que és, cal estimular-li l’amor propi, perquè genera l’amor a l’altre; cal excitar-li la curiositat i el dubte, perquè pugui pensar per ell mateix i evitar així de convertir-se en un subhumà com ho són els polítics, animals carronyers ben vestits, res més; i inculcar-li els dos valors fonamentals de la vida humana: la llibertat i la dignitat; que ens converteixen en responsables dels nostres fets i paraules, i en valents, perquè la valentia rau en la dignitat, i no en la gosadia sense cervell, la temeritat, ni en la vanitat sense reflexió, la porta de la prostitució.

No podem ni hem de suportar subhumans que ens vinguin a ensenyar a viure i a entendre el que ells no entenen ni entendran mai, per més vides que tinguin. Cal erradicar-los de la societat, i si han fet mal, exterminar-los, sense gaire remordiments, perquè l’extermini dels nocius i perjudicials és, sense cap dubte, un bé social. Volen fer-nos viure un món al revés, per això, cal demostrar-los que el món és el que és, que la vida és una decisió de cadascú, i que, com ells no són capaços de construir res més que mentides i falsedats per a l’engrandiment de la vanitat i així creure’s que la seva indigència mental, ètica i física, és la possessió de la veritat, aleshores, PER CARITAT HUMANA, CRISTIANA I SOCIAL: EXTERMINEM-LOS A TOTS. Que una cosa és ser idiota, i una altra molt diferent ser idiota i voler-nos-hi convertir a tots. El primer, és clar que té dret a la vida; el segon, necessàriament ha de ser aniquilat, perquè el saber costa molt de transmetre, però la idiòcia corre i s’encomana ràpidament, com l’epidèmia de mentides que ens han deixat anar durant dos anys... i els que resten, si no hi prenem mesures.


TARATS A DISCRECIÓ:

https://t.me/elinvestigador_org/10875, el psicòpata que encara juga amb ninotets a fer guerres invisibles. Aquest tarat és a més a més un dels genocides, fill de genocides, més perillosos del segle XX. A més de jugar amb ninotets, l’idiota, finança les armes biològiques per a l’extermini, per a la demostració de la qual cosa, aporto una prova més, apart dels problemes cardíacs, neurològics, reproductius, els avortaments provocats pel verí, etcètera. La prova, la tenim en la conclusió que els verins que ell finança i fabrica el criminal jueu Albert Bourla, provoquen les greus hepatitis que ara es comencen a detectar arreu del món. https://t.me/elinvestigador_org/10884

En aquest vídeo, Robert F. Kennedy ens demostra les pràctiques criminals del tarat en qüestió i del seu soci i genocida inveterat Fauci, la rata de la Casa Blanca: https://t.me/elinvestigador_org/10886.

Tot seguit, Mark Slapinski, cognom que put a jueu, ens fa una extraordinària dissertació sobre com es pot ser abjecte, cruel, deficient i creure’s amb el patrimoni de la veritat. Aquests tipus de tarats han de ser esborrats de la faç de la terra. SI ETS IDIOTA PROFUND, COM UN HARARI QUALSEVOL, ALMENYS CALLA. SI NO, FORCA.

https://t.me/resurgente2020/35567

Ara, el Cottolengo actual, l’organització que recull tots els desgraciats intel·lectuals del món per a donar-los una oportunitat. Finançada pel psicòpata tarat i genocida Gates i els criminals de la farmàfia, la direcció del sanatori per a indigents mentals, està comandada per un goril·la, propietat del psicòpata, que va vestit amb americana i ulleres de pasta dels anys 60, però no pot evitar dissimular que és un infrahumà de manual.

https://t.me/resurgente2020/35546

I, evidentment, no podem oblidar els desperfectes cerebrals que, fent de putes, es pensen fer política. D’aquests, si voleu un món on es pugui viure, no n’ha de restar ni un; com amb els metges dels col·legis de metges. El Femer Alemany, la colònia sionista que sotmet l’abans gran poble alemany, té mamarratxos idiotes per a no acabar-los mai, vegeu què proposen els criminals!

https://t.me/resurgente2020/35539

Després del genocidi executat per aquests deficients, les prostitutes decideixen que els costos pels danys provocats per l’enverinament que han fet la putes deficients, corri a càrrec dels ciutadans, o sigui, que els ciutadans es compensin pels ferits i morts. Si hi hagués un sol jutge digne a Alemanya, un sol jutge!, i un bri de Justícia, demà tots eren traspassats i els seus béns fets servir per a compensar els danys pels crims comesos. Penseu que els assassins del Femer Alemany, com tot el govern i les bagasses jesuïtes de bata blanca, han mort milers d’alemanys amb plena consciència i n’han deixat malmesos uns quants milions, com demostren les dades de l’EMA i que veurem que augmentaran en passar el temps. Matar un polític, avui, és un acte de civisme majúscul. I no crido a l’odi ni a la violència, que és el que creuran els mamarratxos sense cervell, les meuquetes dels amos; demando la més bàsica i civilitzatòria justícia: l’assassí ha de respondre del seu crim. I si la vida que ha furtat no la pot tornar... què fem? El perdonem? Jo, sóc de l’ètic i commiseratiu parer, de fer taules. A més, morta la cuca, s’acaba el verí.


Finalment, el gos de Soros, l’exemple paradigmàtic de la misèria humana, de la indignitat, de la baixesa moral i intel·lectual, de la deformació mental, de la deficiència cognitiva, de la corrupció psicològica, de la patologia feta home, de la vanitat esquizoide, de l’orgull paranoic, de l’exhibicionisme pervertit i malaltís, de la ignomínia parlada, de la vergonya humana, de la degeneració, de la brutalitat inconscient, del paraplègic cerebral, del mamarratxo inútil i orgullós, de l’esclau amb aires de grandor, de la prostituta vocacional, de la palangana feta home, de l’orinal fet polític, d’una immensíssima defecació mental capaç de no perdre la compostura mentre menteix i sap que les mentides emmagatzemen morts i l’enfonsament de la nació i dels seus ciutadans. La notícia és prou perquè els jutges i els militars arrestessin tots els polítics, i el gos de Soros, l’endemà, després d’escoltar-lo mentir cinc minuts davant del jutge, que no és qüestió de perdre el temps amb nimietats, i la vida d’aquest imbècil és menys encara que una nimietat, l’endemà, que faci honor a un arbre i el condecori amb tot el que és: carn putrefacta de traïdor i genocida.

https://t.me/resurgente2020/35543, si els militars no fossin LGTBIQ+, això ja hauria acabat. I que jo!, jo!, demani l’exèrcit que s’alci en armes i prengui el control està més enllà del que mai hauria pensat; tanmateix, contra el sionisme, em faig amic dels nazis, si cal.


L’ENEMIC ÉS LA RAÇA SUPERIOR.

LA QUE T’ENVERINA.

L’ENEMIC SÓN ELS SICARIS

DE LA RAÇA ELEGIDA,

ELS QUI ET ROBEN I TRAEIXEN.

L’ESTAT, VIST QUE ÉS CORRUPCIÓ,

ÉS EL TEU MÀXIM ENEMIC.

O ELLS O NOSALTRES !

I RECORDEU:

ELLS VAN PER TU,

A TANT LA PEÇA.

PER QUÈ NO CACEM ELS CAÇADORS?

PER QUÈ NO JUTGEM ELS CRIMINALS?

PER QUÈ NO FEM DISSABTE?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada