dijous, 26 de maig del 2022

RESURGENTE


Resurgente és un esplèndid canal de Telegram que, com haureu comprovat, segueixo, i del qual he penjat no poques notícies. La seriositat i el rigor em semblen dignes de reconeixement, com també l’àrdua tasca de fer-nos a mans notícies i documentals. Avui titulo l’article amb el nom del canal, perquè us remetré a tres de les notícies que hi ha penjat avui, prou per entretenir-vos i informar-vos durant hores.

El moll de la qüestió és el documental «Amos del dinero», de més de tres hores de duració, però que passen volant. Val a dir, que és un documental seriós, dedicat a donar informació a carretades i que no es permet cap frivolitat. És un magnífic treball que descriu de manera elogiable la història i l’economia dels darrers segles, sobretot als Estats Units, però descrivint-hi la situació mundial, amb el més que destacable detall que, ja en 1996, ens parla del Nou Ordre Mundial. IMPRESCINDIBLE.

https://youtu.be/zmL6jdlnVrI

I per postres:

Declaracions de Jacques Attali el 1981 https://t.me/resurgente2020/36359,

i de cafè:

La veu d’un Premi Nobel de la Pau: Henry Kissinger, l’any 2009,

https://t.me/resurgente2020/36357


NASSOS DARRERE DE LES CORTINES.


P.S. Serveixi aquest escrit per reconèixer la tasca d’aquest canal i per convidar-vos a seguir-lo, amb el risc que aleshores abandoneu el meu blog. Al capdavall, però, es tracta de fer saber què ens passa i quina és l’amenaça que ens sotja, i per això, el de menys és la veu que t’ho comunica.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada