dijous, 19 de maig del 2022

EL PSICÒPATA I EL GORIL·LA


Avui us porto una entranyable imatge:

https://t.me/resurgente2020/36144

No em direu que la fotografia de l’esquerra no és entendridora: L’amo, amb la seva expressió més pròpia, la del psicòpata que amaga la rialleta i posa la carona de trapella, fingint la innocència que el psicòpata criminal sap que no té, i al costat, la mascota. És impagable la mirada tendra i submisa del goril·la, la mirada d’afecció incondicional que demostren les mascotes ben ensinistrades envers els amos. És clar que la mascota ha d’estar contenta, perquè d’igual manera que la mona del Michael Jackson va heretar la riquesa del seu amo, el goril·la del psicòpata, si l’estratègia del sionisme internacional triomfa, es convertirà ‘de facto’ en el governador del món, del nou planeta dels simis. Com no hauria d’estar agraït a l’amo, que li dóna a menjar i ara el farà Rei Goril·la del Món!

En una societat civilitzada, el goril·la fa anys que hauria estat ajusticiat per crims contra la humanitat, per atrocitats bàrbares contra ètnies rivals i per l’extermini de la població amb diverses passes de còlera. I l’altre, faria dècades que es podriria a la presó pels crims monopolistes, per les extorsions i les amenaces contra els seus competidors comercials; amb la qual cosa ens hauríem estalviat els crims contra la Humanitat que s’ha dedicat a cometre com a activitat filantròpica, sigui per l’esterilització no consentida de dones a l’Àfrica negra, o l’experimentació amb joves africanes com a conillets d’Índia per provar verins i tòxics, als quals, el psicòpata es refereix amb l’eufemisme de vacunes; o pel mig milió de nens indis que han restat minusvàlids o morts per l’interès del psicòpata de fer uns milions de dòlars amb una vacuna innecessària, però que, sobretot, ha estat efectiva i d’acord amb la voluntat d’extermini, que aquesta voluntat d’extermini és el que amaga el molt trapellota dessota la rialla reprimida; una mena de rialla jueva, però continguda cap a dins.

Aquests dos animals, un per deficient, perquè no arriba a humà, i l’altre, perquè és un simi, simplement, volen controlar la salut de tothom amb les mentides pandèmiques que han descobert gràcies a una bola de vidre que els devia regalar la bruixa von der Leyen en algun moment no documentat. El cas és que el psicòpata té dots de futuròleg, com el psicòpata sexual Klaus Schwab, un altre deficient mental, o el terrorista número u del món, George Soros, que saben què ens convé a tots: vacunar-nos contínuament amb verins per no morir de viure la vida; cedir-ho tot als amos perquè ens ensenyin a fer la vida que ells volen que fem perquè així ens faran feliços; i el terrorista número u, que ens aconsella a tots fer-nos homosexuals o anormals perquè és el millor per a tots i per al món, com destruir els països i la nostra cultura i civilització, perquè nosaltres, com a goyim, no sabem què és civilització i cultura, i el criminal d’Ucraïna, ens ensenyarà què hem de fer perquè l’escòria jueva sigui feliç, que per a ell, és el mateix que fer-nos feliços a tots. En una societat avançada i desenvolupada, aquests criminals no haurien tingut mai un espai on vomitar les seves estupideses patològiques i criminals, i faria anys que farien malves o es podririen on haurien de ser: a presó i amb penes perpètues.

Tanmateix, això no passa i, de resultes, això és que ells ens volen:

https://t.me/resurgente2020/36151

AQUESTS SÓN ELS GENOCIDES DE LA COVID.

I el festival de morts només acaba de començar, que per això el psicòpata amaga la rialleta, perquè sap que ara vindrà una nova IMMENSA MENTIDA, muntada per ell i per a la qual ja té el verí que suposadament ha de guarir la gent que s’intoxica amb la immensa mentida que ha fabricat aquest sac d’escombraries i putrefacció cerebral, que en un món de magna estultícia, s’ha convertit en l’imbècil número u del món, expert en virus, en sanitat, en gestió pandèmica, en farmacèutic, en pidolaire de subvencions estatals, o sigui, robatoris als pobles per engreixar la seva cartera, i tot això, sense poder-ho acreditar amb cap paperot signat per cap bagasseria jesuïta, menys encara per sentit comú, que és l’única cosa que li manca a aquest integral idiota, que per això no és capaç de sentir el mínim remordiment mentre executa la gent; com es pot veure en imatges de quan ell mateix anava a les vacunacions amb verins a les poblacions africanes, o aquell vídeo on, al tarat, se’l veia excitat de tal manera en fingir la inoculació de gèrmens manipulats genèticament en els bracets dels nens directament, tan excitat estava!, que jo crec que es va embrutar els pantalons.

L’ESCÒRIA HA DE SER CREMADA.

Això no obstant, segons que sembla, als assassins sionistes internacionals, les coses se’ls compliquen. Ho vèiem en la primera notícia, la instantània amorosa del goril·la i el psicòpata deficient mental https://t.me/resurgente2020/36144. Hi ha massa gent ja, que els ha descobert, que saben que TOTS ELS PROBLEMES DEL MÓN ELS GENERA EL SIONISME, TOTS. Per veure-ho clar, només cal que en lloc de parlar de les institucions mafioses que governen el món, parlem dels amos jueus que les dirigeixen. Quan se’ls assenyali directament, la guerra la tindran perduda, i la Humanitat podrà viure definitivament lliure del Mal, almenys, del Mal organitzat; que delinqüents i assassins sempre n’hi haurà, ara, carronya ètica, com aquests excrements de la raça superior, podeu estar ben segurs que no. A totes les races hi ha gent ambiciosa i megalòmana, però només en ells hi ha el plaer en l’abjecció cruel i en la ignomínia sense límits.


Mentrestant, en els caus sionistes espanyols, Soros imparteix les ordres al seu gos, que està molt content, perquè si el goril·la serà amo i senyor del món gràcies a l’amor i la fidelitat al paraplègic cerebral, el gos de Soros ho serà de la pell de brau, quan Soros li ho ordeni - si no el trasllada, com a premi a la submissió -, gràcies al delicte indiscutible d’ALTA TRAÏCIÓ I VIOLACIÓ DE TOTS ELS DRETS HUMANS que el gos de Soros i la seva neurona d’espill, perquè només en té una i funciona quan l’imbècil es mira al mirall i es creu humà – suposo - no essent més que la més descomposta de les deposicions, ben vestida i pentinada, això sí, però que put a immundícia a no dir més. Aquest criminal, que els LGTBIJKLMQ+ de l’exèrcit obeeixen, suposo que seguint les ordres del pallasso sionista i preparadíssim babau de l’Agenda 2030, el criat dels jueus, o Rei d’Espanya, si voleu dir-li així a això; doncs, aquest criminal que governa Espanya ens demostra la magnitud de la mentalitat d’esclau del poble espanyol, perquè, si no fóssim esclaus i tinguéssim dignitat, aplicant-li la llei en vigor, aquest criminal, que ha comès tants de delictes que no crec que n’hi hagi un que no hagi comès, avui seria en estricta justícia més mort que a la presó. Per cansament, per fastig, per vergonya d’altri, per respecte a la intel·ligència i commiseració amb els imbècils, tothom hauria d’haver demanat, per pietat de l’altre, per magnanimitat, per misericòrdia, lliurar a tan summament deficient mental d’haver de suportar la vida, i de passada, fer-nos-la suportar a nosaltres, que en això, sí que no hi pot haver dubte ni atenuació. Doncs, aquest idiota, sense superior en aquest país, gràcies a la violació de totes les lleis i principis ètics i jurídics de la Llei de Seguretat Nacional, dictada pels sionistes i transferida al testaferro terrorista Soros perquè la fes arribar al seu animal de companyia, com han fet amb el psicòpata i el goril·la; d’acord amb aquesta llei, els espanyols estaran sotmesos a la voluntat d’inspiració divina del retardat de La Moncloa, que recordeu que és incapaç d’expressar en frases pròpies un pensament, que necessàriament ha de ser d’un altre, és clar. Aquesta llei és la reinstauració de la llei de la selva, per la qual cosa, ja ningú no pot estar obligat a obeir res. La mateixa llei justifica qualsevol reacció dels esclaus, ja sense cap dubte ni consideració de caràcter jurídic. Només preval l’ètica i els drets naturals. Per això, si la llei és executada, res no hi ha que pugui impedir legítimament, que la dignitat i la llibertat de la gent executi TOTS ELS POLÍTICS de qualsevol manera.

DAVANT DE LA IMPLANTACIÓ

DE LA TIRANIA

ÉS LEGÍTIMA LA DEFENSA:

CONTRA LA LLEI DE SEGURETAT

L’IMPERI DE L’ANARQUIA

PERMET MATAR POLÍTICS,

I ARA JA, SENSE JUDICI.

QUAN NO HI HA DRET NI JUSTÍCIA,

LA JUSTÍCIA PER LA TEVA MÀ

ÉS ABSOLUTAMENT LEGÍTIMA.

AIXÒ, O ESCLAUS

DE TITELLES IDIOTES!

A Sri Lanka sembla que els polítics i criminals ja no són tan feliços. No siguem els últims!

NOMÉS DESTRUINT EL SANTUARI

SIONISTA EUROPEU,

EL FEMER,

EUROPA SERÀ LLIURE!

I no faig cap crida a la violència ni a l’odi. La revista dels amos ho explica, pels qui no ho acabin d’entendre:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/9549

Ells us mataran de fam per fer uns riures. Perdoneu-los, ells són així!

L’odi sempre és legítim, només faltaria! Altra cosa és l’odi injustificat, aquell que no s’até a raons, sinó a la visceralitat desproporcionada. Ara bé, l’odi als criminals és la més digna i ètica de les actituds, i com més astut i pervers és el criminal, més es justifica l’odi. No us deixeu enganyar: ells són el mal del món:


EL SIONISME INTERNACIONAL

I ELS SICARIS GOVERNAMENTALS

SÓN ELS ENEMICS.

FA DOS ANYS QUE MATEN GENT.

FINS QUE NO ENS N’ADONEM,

L’EXTERMINI CONTINUARÀ

PEL CAMÍ DE LA TIRANIA.


* El sionisme internacional fa més d’un segle que professa la religió de l’extermini blanc, només heu de cercar a Internet i us en fartareu, de declaracions d’aquests criminals aleshores que, tot el que veiem ara, no era ni tan sols sospitable; amb la qual cosa, aconseguien d’advertir-nos sense que els féssim cas. Declaracions, testimonis i cites n’hi ha per avorrir-se, de Herzl a Kissinger, passant per Rockefeller (l’inventor del genocidi per enverinament sanitari), Rothschild, Turner, Baffet, Gates... i tota la resta de servidors dels Inferns.

MOLT DE COMPTE,

PERQUÈ ELLS SABEN QUE SE LA JUGUEN

I

AQUESTES MALES BÈSTIES

NO ES RENDIRAN SENSE FER

TANTA SANG I TANTS ESTRALLS

COM SERAN CAPAÇOS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada