diumenge, 29 de maig del 2022

COTTOLENGO F.E.M. (S)


Aquests dies s’han reunit tots els deficients intel·lectuals i ètics en el Fòrum de Davos on el sionisme internacional es manifesta sense pèls a llengua quant a l’esclavització dels goyim. No hi ha mancat cap dels retardats, cap ni un: hi havia, lògicament, el president, la psicòpata boja que es creu comandant de la galàxia, el tarat sexual i mental de Klaus Schwab, el psicòpata ‘cum laude’ Bill Gates, el terrorista número u del món George Soros, el qual, més mort que viu, ha manifestat l’amenaça que suposa Putin per a l’esclavatge mundial, que ell denomina societat oberta, on es garanteixen les llibertats dels esclaus; i també hi havia la bruixa de la Sinagoga Satànica Europea, com tots els gossos de Soros, destacant per damunt de tots el maniquí vanitós i idiota de l’espanyol. Certament, després del disgust de la reunió de l’OMS, en la qual s’han desestimat les reformes que volien convertir el goril·la mascota de Gates en la Gran Mona de la Tirania, i de la imminent victòria de Putin sobre el jueu cocaïnòman i pallasso Zelensky, amb la consegüent i irremeiable derrota d’Europa, que es veurà definitivament esborrada de l’escena mundial abans de la seva destrucció; el sionisme internacional no té grans perspectives d’èxit. Com sempre dic, els sacs d’escombraries jueus són capaços de tot, que prou que la mòmia terrorista de Soros, l’amo de tants de gossos miserables i puçosos, ja ha parlat a Davos de la tercera guerra mundial. Sense dubte, l’escòria jueva deu pensar que posats a morir, val més fer-ho tot rient en veure com la desgràcia, la misèria, la por i l’horror s’escampa entre els goyim, que no amb una vergonyant rendició.

Mentrestant, a Espanya, la satrapia que Soros té guarnida amb el pallasso de ‘El Preparao’, està essent escaldada per tots els aberrants crims de l’organització criminal i assassina PSOE; que ja comencen a córrer les notícies de la corrupció profundíssima del femer judicial i dels crims d’estat que el govern d’Espanya s’ha dedicat a executar durant dècades com a banda mafiosa al servei del sionisme internacional. No hi pot haver cap dubte que si, com espero, cauen tots els assassins, criminals, genocides i delinqüents que han convertit Espanya en un immens femer, hauran de ser jutjats per jurats populars o militars i hauran de retre l’homenatge que deuen a la gent i a la pàtria.

La Humanitat no ha guanyat la guerra, sense dubte que no, però el sionisme internacional comença a veure que han errat en l’intent prematur d’assolir la instauració de la Tirania Mundial Sionista, perquè la gent, primer, i després els homes dignes que tenen càrrecs oficials, a més a més, i si és com sospito, alguns comandaments militars que no són LGTBIJKQ+, han descobert la IMMENSA MENTIDA com a estratègia per a arrasar amb tots els drets de l’ésser humà. Confio que hi haurà un dia que els militars dignes diran prou i acabaran amb els governs il·legítims, posats a dit i frau pel terrorista número u al capdavant de les satrapies i prostíbuls. Després d’instaurar règims militars, convindria que arreu d’Europa, comencin a netejar el femer judicial, processar i executar els traïdors i genocides, a reenviar la immigració a l’origen i a tancar en residències psiquiàtriques a tots els tarats sexuals, per tal de poder permetre el desenvolupament natural dels fills de la gent; com també, i a més a més, una acció fonamental, la detenció de l’escòria sionista i maçònica del país, i també la confiscació de tots els seus béns com a reposició al poble d’allò que és del poble i no dels lladres sionistes o dels delinqüents miserables i comuns d’aquest país de pandereta. Potser somio, i tots els militars són LGTBIJKQ+, però si n’hi ha que tenen un mínim encara de dignitat, saben que la fidelitat al seu jurament reclama inexcusablement la presa del poder i l’enjudiciament de totes les bandes criminals del país, que en són tantes, que per això només les forces armades són les úniques capaces d’arrestar-los tots i no permetre que cap dels assassins i criminals s’escapi.

La guerra no ha acabat i no podem cantar victòria fins que no tinguem ben controlat el dimoni. No cediran, però sí que és cert que la verola de la mona, ja han vist que no se la creu ni el més deficient dels deficients mentals, i que alhora, la gent amb algun recurs intel·lectual ja veu que la camarilla de Gates i Soros, de Schwab i les prostitutes presidents, per sobre de totes, la diablessa del Femer Europeu, són una colla de criminals, de vanitosos, d’ignorants, d’assassins sense escrúpols, l’abjecció més abjecta mai no vista; amb la qual cosa, aquestes rates no tindran forat on amagar-se. No oblidem tampoc, la Llei de Seguretat Nacional del gos de Soros, una llei que per ella mateixa el condemna inexcusablement a mort per alta traïció als principis constitucionals. I no me n’estaré de dir-ho, reconec que el fet de veure-li retre un homenatge de condecoració a un arbre m’ompliria de satisfacció, sobretot, per veure que, alguna vegada, hi ha justícia a la Terra.

LA GUERRA CONTINUA.

HI HA MASSA FRONTS

PER A L’ENEMIC,

ARA ÉS L’HORA

D’ACABAR PER SEMPRE

AMB EL SIONISME INTERNACIONAL

I

ELS SEUS MISERABLES SICARIS ASSASSINS.

LA PAU ÉS IMPOSSIBLE,

SI HI HA JUEUS.

LA HISTÒRIA

HO DIU, HO REPETEIX,

HO RECALCA, HO DEMOSTRA,

HO CERTIFICA I HO CORROBORA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada