dissabte, 2 de setembre del 2023

NOTÍCIES QUE S’EXPLIQUEN SOLES


Magnífic documental: ‘No oblidem’, de Kla.tv, sobre l’holocaust que els sionistes i sicaris estan executant sobre la població mundial, especialment - que ens consti – sobre l’occidental. En el documental, s’hi mostra l’evidència del crim de genocidi de les farmacèutiques i els governs, amb ple coneixement de l’extermini que materialitzen – que ens consti -, així com la col·laboració dels cagaguano, d’una munió de miserables que per quatre duros induirien a la mort la mare pròpia, i la xurma d’alemanys sionistes que desgovernen i destrueixen Alemanya per a major glòria d’Israel, a qui mantenen amb els diners alemanys i a qui obeeixen sense gosar fer-hi cap objecció.

https://t.me/RosselloCM/78940.

Magnífica exposició de Monsenyor Viganò sobre els temps actuals i la colla de criminals que els dirigeixen. Lògicament, ell parla de Satanàs, però tots nosaltres sabem qui són els fills del Mal, oi?

https://t.me/counterpropaganda20/11000.

Per a veure la influència d’aquesta raça dels elegits, un vídeo de Kennedy Jr. on es mostra clarament qui són els xantatgistes i els amos de la partitocràcia. L’actitud de Kennedy és veritablement repugnant. El vídeo ja el vaig penjar al blog, però crec que no està de més de tornar-lo a pujar, perquè cal que la gent s’adoni que ‘qualsevol salvador’ serà un sicari d’ells:

https://t.me/RosselloCM/78954.

Fem ara, un petit recorregut per notícies locals:

A Londres:

https://t.me/RosselloCM/78908,

preguntes que no necessiten resposta, purament retòriques: Si la gent destrossa els mecanismes de control dels polítics, no serà que els polítics estan fent malversació de diners públics i actuant contra la voluntat dels seus representats? No és això un delicte econòmic i contra la llibertat i els drets humans?

A l’Argentina, on Israel i els sionistes són els amos:

https://t.me/RosselloCM/78909

https://t.me/RosselloCM/78910,

com s’hi diu a la segona notícia, matar polítics no és més que defensa pròpia, ja que el que estan fent els polítics és matar i robar la seva gent. Cap objecció legal hi pot haver a algú que mati un polític d’un govern en actiu, cap ni una. Sempre l’empara la legítima defensa.

A la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, Tom McClintock posa en evidència la discapacitat racional dels gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem sionista a la Reserva Federal:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15769.

Aquí teniu la prova que no els interessa el més mínim el planeta, sinó la seva destrucció amb la població inclosa. El psicòpata dels psicòpates ho demostra. Com és que aquest deficient mental, sàdic i perillós, no ha estat executat legalment? Potser perquè és jueu?

https://t.me/RosselloCM/78944

Evidentment, les putes dels jueus són putes perquè estan al seu servei, i així el criminal més gran que ha nascut mai a França, mana destruir boscos per a construir-hi una autopista, curiosament, una autopista per al projecte de futur de la Gran Israel, d’un món sense cotxes ni propietat privada! L’execució de tots aquests criminals és una obligació ètica i la responsabilitat de tota la Humanitat.

https://t.me/RosselloCM/78946.

això és el que volen fer, els psicòpates:

https://t.me/RosselloCM/78918.

Mentrestant, els jueus no perden punt i ataquen els nens per a destruir-los en totes les capacitats que els fan humans i els permeten el desenvolupament. Això és un llibre de text, amb el qual, com a prova, n’hi ha prou per a cloure tota la vida en un psiquiàtric els responsables de singular barbaritat, només possible en ments absolutament depravades i descompostes, les quals, per a un bé per a ells, convé - i això és un parer meu -, d’eliminar-los sense gaires complicacions i menys encara dubtes ètics, aquests darrers, perquè són impossibles.

https://t.me/RosselloCM/78928.

L’ESCOLA PÚBLICA HA DE SER PROHIBIDA

PER A DEFENSAR ELS MENORS.

L’EXECUCIÓ DELS RESPONSABLES,

ÉS UNA OBVIETAT QUE NO FRETURA D’EXPLICACIÓ

EN UNA MENT SANA I EQUILIBRADA.


Si volem acabar com Cuba, aquest és el camí, que els comunistes ens l’ensenyaren:

https://t.me/RosselloCM/78949

Si volem salvar les nostres nacions i països de la corrupció i degeneració sionista, aquest és el camí:

https://t.me/RosselloCM/78900,

malauradament, a Occident tots els que van de caqui sembla que els preocupa més el color de novetat amb què il·lustraran les ungles o les galtetes anteriors o posteriors, que la destrucció del país i de la gent. Tanmateix, si entre tant de tarat, hi ha encara homes d’honor i de paraula - veritables militars -, el camí és el pres pels exèrcits africans que derroquen els criminals dels sionistes. És el primer pas, les execucions ja vindran, no gaire després; que feia feta, no fa destorb, com ens ho explicava l’ínclit mestre d’ètica política i de gestió administrativa d’un país, el capo mafiós Jordi Pujol. No destacarem en cultura, però púrria política, com aquí, en pocs llocs, i això que tot està farcit d’insectes i animals verinosos, però la ignomínia i la traïció dels polítics catalans, l’escòria del país, no la superen. Penseu en la independència’, i com tota la xurma l’ha aconseguida a costa dels diners i les il·lusions robades als seus estimats conciutadans i compatriotes de pa sucat amb oli.

VISGA CAGANLÚRRIA !

I au, prepareu-vos a fer l’idiota, que s’acosta l’11 de setembre; un nombre ben maçònic, a més a més.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada