diumenge, 30 de juliol del 2023

DE MICA EN MICA


Ells’, de mica en mica, van omplint i ompliran la pila dels cadàvers:

https://t.me/elinvestigador_org/14190

https://t.me/elinvestigador_org/14195

https://t.me/resurgente2020/48380.


Però de mica en mica, comencen de veure que hi haurà resistència. El goyim no és tan summament imbècil com els assassins sionistes creuen. L’avantatge dels criminals és que el goyim no arriba als graus aberrants de la seva abjecció, que aquesta és la diferència entre un ésser humà i un dimoni de Satanàs. La immensa estafa del canvi climàtic ja comença de tocar els nassos al goyim i els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem sionista, han de canviar de parer, perquè, al final, si no rectifiquen, seran ells els primers a caure.

https://t.me/elinvestigador_org/14198

https://t.me/elinvestigador_org/14193.

Vegem què ens en diuen els científics, del canvi climàtic:

Carl Sagan ja fa uns quants anys:

https://t.me/elinvestigador_org/14200

John Clauser, Premi Nobel de Física i vetat pels criminals del Fòrum Econòmic Mundial (Sionista) que comanda el psicòpata sexual Rothschild, Klaus Schwab.

https://t.me/resurgente2020/48358

https://t.me/resurgente2020/48359

https://t.me/resurgente2020/48360

https://t.me/resurgente2020/48361

https://t.me/resurgente2020/48362

Ara escoltem l’experta dels experts, Greta, la Taradeta (fidel als amos que li posen catamarans a disposició):

https://t.me/resurgente2020/48364

Comprovem l’ebullició climàtica que ens advertia el terrorista Antonio Guterres:

https://t.me/RosselloCM/77583?single.

La Gran Sinagoga Mundial, o ONU, i la Sinagoga del Femer Europeu són els instruments polítics que els criminals sionistes fan servir per a la destrucció de les nacions i, amb elles, la destrucció de la civilització i les societats de progrés.

Vegem què ens han portat els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem jueu, i val a dir, que aquests desgraciats que fan de polítics són responsables de la situació que han creat, i com sigui que ha estat creada mitjançant alta traïció, deixant desemparats els ciutadans autòctons (que s’han de defensar dels criminals que els jueus els fan importar), caldrà que els criminals de les diferents bandes polítiques de delinqüents, paguin. I no cal dir que a grans mals, calen grans remeis. Per això, l’execució és l’única sortida per als traïdors i genocides:

https://t.me/RosselloCM/77569

https://t.me/RosselloCM/77572,

recordeu l’agressió al cec d’ahir, etcètera, etcètera. I si bé és cert que no tot el que entra és delinqüència, no hi ha cap raó ni necessitat de córrer el risc de rebre criminals estrangers. Es barren les fronteres, i cadascú a casa seva i Déu en la de tots. Jo no sóc racista, si per racista s’entén l’odi sistemàtic envers les altres races, com és el cas paradigmàtic dels jueus, però el sentiment de superioritat, sí que existeix, perquè les proves d’aquesta superioritat me la demostren; tanmateix, sóc del parer, que cada u amb els seus costums i maneres de fer, però ja és hora que les mones romanguin a la selva i els àspids als deserts; no sé si l’analogia animal s’entendrà.

El sionisme és qui mou tots els desastres actuals, i només cal anar a les fonts i als finançaments per a veure-ho. Comprovem-ho amb els mamarratxos dels cagaguano i els deficients mentals titulats per les bagasseries jesuïtes:

https://t.me/No_plandemia/6086.

Gras asimptomàtic, la nova invenció.

Per cert, les bagasses que dirigeixen la casa de putes ‘Computense’ de Madrid, on s’ha format molta de l’escòria política del país (mig Podemes), demostren que la fidelitat al sionisme està per davant de tot, ja no dic de la veritat, sinó de la discussió contrària al discurs únic jueu, que com sempre, és una immensa mentida:

https://t.me/resurgente2020/48379.

Les escombraries romanen.

https://t.me/No_plandemia/6089.

Us podeu imaginar que la NASA sigui una immensa mentida? Si fos així, on van els milers de milions per a suposades investigacions, les imatges de les quals elabora Jewllywood?


Però deixem-nos de febleses i indirectes i parlem clar.

QUI ÉS L’ENEMIC?

https://t.me/RosselloCM/77577,

s’entén?

LA DINASTIA CRIMINAL ROTHSCHILD

https://t.me/resurgente2020/48371

Són cinc hores de vídeo, però és la millor manera de comprendre fins a on arriba el nivell d’abjecció, ignomínia i crueltat dels pitjors criminals que mai han existit al planeta. O per què us penseu que són els amos del món? Perquè han treballat molt, o perquè han viscut del robatori i l’assassinat impunement? Vegeu el reportatge i comproveu quina mena de monstres hem d’exterminar.

I acabem amb un altre destacat criminal jueu, que malgrat ‘la tendra i amorosa mirada’, oculta un veritable monstre:

https://t.me/RosselloCM/77585.


O ELLS O NOSALTRES.

NOMÉS HI HA UN ENEMIC.

SI LA HUMANITAT EL RECONEIX,

NO HI HAURÀ MÉS ENEMIC.

PER AIXÒ CAL ASSENYALAR-LOS.

SÓN JUEUS,

AGRADI O NO AGRADI,

SÓN JUEUS.


P.S. Us estalvio les imatges repugnants de dos tarats trans donant de ‘mamar’ – ho fa el mascle! – una pobra criatura. Les imatges són vomitives sense terme mig. Només el fet que hi hagi gent que no giti en veure-ho, demostra fins on ha arribat la manipulació mental sionista. Les imatges corren per Internet, malauradament. NOMÉS QUAN ACABEM AMB LA IDIÒCIA, RECUPERAREM LA VIDA HUMANA. IDIÒCIA I HUMANITAT SÓN INCOMPATIBLES. Fins ara l’estupidesa i els imbècils regnaven, avui, la insolència que governin els idiotes exigeix l’única solució possible: l’extermini. O els exterminem o ens exterminaran, no hi ha cap altra possibilitat amb els idiotes amb vanitat, si a més a més són psicòpates, sàdics i manquen de qualsevol bri d’empatia. No sobrem set mil milions, no; només sobren cinc-cents milions: ELLS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada