diumenge, 31 de gener del 2021

DIARI DE LA GUERRA

 

Aquests darrers dies s’han esdevingut diferents accions en els diversos camps de batalla. A Àustria, la policia s’ha manifestat al costat del poble https://t.me/counterpropaganda20/3900. Abans que això passés a Àustria, a Itàlia els comerciants ignoraven les mesures del govern, obrien els establiments i feien vida normal, sense que la gent caigués morta al mig del carrer per tanta irresponsabilitat https://t.me/counterpropaganda20/3898. En oposició a aquests pobles valents, en la resta països continuava l’ofensiva NOM. Així, a França, vam veure que els sicaris uniformats de la criminal poupée putain dels Rotshchild estomacaven els ciutadans francesos que protestaven contra les mesures dictatorials de la nina inflable i el seu govern de titelles. A Alemanya, la sionista Merkel, la pitjor traïdora del poble alemany que mai hagi nascut en aquelles terres, ja té enllestits els camps de reeducació i extermini, després de convertir el país en un camp de concentració. Si fa no fa com a casa nostra, que ja vivim en un camp de concentració dirigit pels criminals de la Genociditat jueva, que el dia 14 pretenen que els imbècils catalans els legitimin en el crim. MOLT DE COMPTE, ÉS FONAMENTAL NO LEGITIMAR ELS CRIMINALS! Per la seva banda, segons que corren rumors, el gos de Soros, Imbécil, reconegut també com a Pedo Sánchez, i el seu equip de criminals assassins, traïdors a Espanya i al seu poble, violant totes les lleis i tota la garantia de l’estat de dret, han publicat en el BOE la construcció dels camps de reeducació i extermini de la llibertat (de moment no sabem si de la vida també) amb un pressupost de milions d’euros de tots els espanyols (350 milions per al camp de reeducació i extermini d’Alacant). De la seva banda, l’amic i protector de narcotraficants, el gallec Feijoo, ha aprovat la reforma de la llei de salut, que converteix l’organització criminal de la Xunta de Galiza en una tirania amb dret a l’expropiació, detenció i segrest de propietats i ciutadans, d’acord amb la voluntat i els capricis malaltissos del criminal que la dirigeix.

Els camps de reeducació i extermini s’estan escampant com una veritable pesta arreu; comparats amb la immensa mentida, la immensa mentida no és res, més que l’excusa dels terroristes genocides per a complir les ordres dels seus superiors. L’ALTA TRAÏCIÓ DELS POLÍTICS NO POT SER POSADA EN DUBTE, ÉS FLAGRANT DELICTE I EVIDÈNCIA. LA VIOLACIÓ DELS DRETS HUMANS I DE LES GARANTIES CONSTITUCIONALS DELS POLÍTICS NO POT SER POSADA EN DUBTE, ÉS FLAGRANT DELICTE I EVIDÈNCIA.

Per tot plegat, convé que tots els que ens hi enfrontarem fins a la mort, els denunciem i els EXIGIM LA RENDICIÓ SENSE CONDICIONS, d’altra manera, la lluita haurà de ser atroç, i si algun dia la policia i l’exèrcit es comporten com el que són, INSTITUCIONS AL SERVEI DEL POBLE, i no com a SICARIS DELS CRIMINALS, si s’adonen del crim contra el seu honor i els seus juraments de fidelitat – val a dir, que la màxima deshonra per a un policia o militar que es preï – els hem d’exigir la detenció immediata de TOTS ELS POLÍTICS, siguin del govern, del parlament, dels ajuntaments o de les cúpules dels partits polítics, perquè tots ells són sicaris del NOM i cometen delicte manifest d’ALTA TRAÏCIÓ i, quant a l’agressió i violència contra el poble, CRIMS DE LESA HUMANITAT.

Per això, cal EXIGIR LA RENDICIÓ IMMEDIATA, de manera que amb la rendició i la delació dels seus amos i senyors, podran rebre una rebaixa de la pena de mort. Sense dubte, de cap de les maneres, poden ser exonerats dels seus execrables crims, i hauran de pagar amb justícia la magnitud desproporcionada en la comissió de delictes continuats; tanmateix, la rendició incondicional ens obliga a tenir-los consideració i, si bé hauran de romandre per sempre apartats de la societat, se’ls deslliurarà d’haver d’afrontar penes capitals, sempre i quan es lliurin i col·laborin en la delació dels seus amos i senyors, ja que en cas contrari, tot i la rendició, hauran de ser considerats reus dels mateixos delictes que els seus amos.

La guerra està indecisa, sense dubte, els genocides guanyen, però tothora es veuen moviments que fan tremolar la seva posició, i cada volta hi ha més gent que comença a obrir els ulls i, val a dir, que als sequaços criminals, molt els convé d’adonar-se que els que arriben tard a l’esclariment són els que més ràbia i ànsia de venjança tenen. Jo no vull cap venjança; vull justícia, encara que la justícia ens demani amb equanimitat el cap com a penyora. El NOM avança en el camp de batalla, no podem tenir-ne dubtes, però els flancs i la rereguarda comencen a mostrar escletxes. Cal que ens hi infiltrem i els fem rebentar, aleshores l’avantguarda criminal, dirigida pel terrorista Soros i el genocida psicòpata Gates i el seu estimat marit, i el cos de l’exèrcit, sota les ordres del terrorífic criminal Klaus Schwab, que obeeix la intendència dels amos del BIS i del Vaticà, amb el suport de la repugnant i criminal reialesa europea, faran aigües, i quan els nàufrags són a l’aigua i no tenen flotador on agafar-se, estan indefensos i sotmesos a la voluntat dels ‘salvadors’.

La guerra l’han començada ells i és una guerra a mort. La guerra l’hem d’acabar nosaltres i complir amb la seva voluntat.

La policia i l’exèrcit són els que han de posar-se primer al costat del poble i complir amb el seu deure, jurat i compromès amb el seu honor, de defensar el poble i la nació contra els seus enemics externs i interns. Amb ells, tot serà molt més fàcil. Policies i militars, obriu els ulls, avui sou SICARIS CRIMINALS UNIFORMATS, enemics del poble! Aquesta és la vostra moral i aquests són els vostres principis: ser enemics del poble?


COMENCEM A EXIGIR LA RENDICIÓ SENSE CONDICIONS

ALS ASSASSINS DE BATA BLANCA,

ALS LLOROS MISERABLES, ALS EXCREMENTS AMB TOGA

I A TOTA L’ESCÒRIA POLÍTICA,

LA VOSTRA RENDICIÓ POT SER LA VOSTRA SALVACIÓ.


P.S. Els diferents governs d’Espanya, el nacional inclòs, no cal que s’esmercin a rendir-se; amb ells, ni clemència ni perdó. No oblidem, i volem que els assassins i els terroristes, els traïdors i els enemics de la Humanitat paguin amb el just i exacte càstig els seus horribles crims. No us poseu les mans al cap: LA PENA CAPITAL per a ells és una NECESSITAT HISTÒRICA, el definitiu exemple perquè els judicis de Nuremberg no siguin un teatre sense sentit. El genocidi no pot pagar-se amb altra pena que amb el cap com a responsabilitat i el patrimoni com a compensació. És pura ètica, pur dret i pura justícia. De l’assassí indiscriminat per a benefici personal no es pot rebre cap altra retribució. L’obligació del bé és assenyalar i, si pot, destruir el mal allà on l’albira.

Alba Mengele Vergés, ja corren testimonis del que passa a les residències de vells (Comuniqueu-ho al moro que es creu català i que no ho és ni ho serà mai).

Reichsführer-SS Bargalló, ja corren estudis i testimonis dels danys que són provocats en els nens i joves pel vostre sadisme. Sabeu que ha augmentat un 40% el desig del suïcidi entre els adolescents? Vós en sou culpable en exclusivitat.

Cap GESTAPO i gos de Soros, Sàmper, el fet de mantenir oficines de terroristes obertes al públic és un crim de Lesa Humanitat.

Preneu nota, que nosaltres ja ho hem fet.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada