dimecres, 7 de juliol del 2021

ACRÍTICS I DIACRÍTICS


Com ja vaig advertir fa uns dies. amb l’alliberament de la humiliació del morrió, ELS CRIMINALS POLÍTICS, JUTGES I POLICIES - ja deixo per deficients sense recuperació possible els lloros cagaguano i els assassins sanitaris -, obrien la porta a nous confinaments i a noves restriccions per l’emergència d’una nova soca de la IMMENSA MENTIDA; al capdavall, d’acord amb les ordres dels nassos, segueixen fil per randa el Diagrama de Coerció d’Albert Biderman. https://t.me/elinvestigador_org/3932: el sistema de coaccions per sotmetre els presoners de guerra. El Diagrama és un mètode de tortura psicològica que avui s’està aplicant a la població mundial pels criminals de lesa humanitat que dirigeixen tots els països del món. Albert Biderman, serà jueu? O només són casualitats de la vida moderna des de l’1 de maig de 1776, fundació de la secta satànica dels Illuminati? Per això, la generosa magnanimitat dels criminals ja sabia prou que era un pas més en l’agenda de la destrucció de la psique o consciència social. Després d’aïllament, de la monopolització de la percepció, de la humiliació i la degradació, de l’esgotament i les amenaces, procedeix d’aixecar el peu de l’accelerador i oferir als esclaus indulgències ocasionals, abans de tornar a la tortura i concloure amb la destrucció de la resistència psíquica amb la demostració de la Omnipotència del torturador i l’exigència de l’admissió de la conformitat. Així, després del confinament, de l’única veritat oficial, del morrió i les restriccions contra les relacions personals i el manteniment de la salut, acompanyades de sancions i persecució i violència dels gossos criminals dels sicaris, simis orgullosos d’exercir el monopoli del terror, havien de deixar-nos respirar, per això, tots els ASSASSINS GENOCIDES alhora, ens van fer el regal de l’amo de deixar-nos treure el morrió i respirar (qui hauria pensat fa dos anys que ens impedirien l’acte fonamental de la vida humana!!!), per tot seguit, en l’actual situació, tornar a acollar, i, de mica en mica, ens clouran a les cel·les i ens tornaran a imposar les vexacions que tant fan riure els jueus, tot just abans del darrer pas de la coerció Biderman: la imposició tirànica del consentiment en la humiliació, la vexació i la destrucció de la persona amb l’exigència de l’admissió i la satisfacció de ser esclava. Aquest és tot just el programa dels sicaris genocides dels jueus assassins, que val a dir, estan fent una estesa digna d’un estat de guerra, perquè al cap i a la fi, és la guerra dels jueus contra els goyim. O per què us penseu que fa uns dies, la Bíblia o la Torà moderna, del ‘The New York Times’, el més jueu dels diaris jueus, en un article titulat: «En defensa de la vacuna obligatòria», escrivien:

LA PERSUASIÓ HA DE DONAR PAS A L’OBLIGACIÓ.

Qui tingui orelles, que escolti!

Els criminals de lesa humanitat que podreixen totes les institucions públiques i viuen del robatori i del terror provocat als seus ciutadans, segueixen el programa dissenyat fa molts anys pels fills dels Inferns. La indigència ètica, la mancança de capacitat racional, la vanitat i l’orgull tan pròpies dels miserables, l’exercici del poder i la imposició del sotmetiment voluntari, fan d’aquests criminals genocides l’exemple paradigmàtic del que la psicologia abans definia com a psicòpata, però que avui, la colla de retardats psiquiatres americans, hauran canviat per indicació del nas de darrere de la cortina, com en el seu dia canviaren l’homosexualitat, que de ser una malaltia, va passar a ser salut pública, mental i sexual. En mans d’aquests ignorants, d’aquests paradigmes de la baixesa ètica i moral estem vivint. O prenem cartes en l’assumpte o ens menaran als estables, lamentablement, acompanyats del silenci dels corders. I ho torno a dir: L’HORROR QUE ENS TENEN PREPARAT NO US EL PODEU NI IMAGINAR. Si ja han fet tot el que han fet, què no seran capaços de fer ara que tenen l’absolut poder sobre els animals del ramat! Han convertit el món en una presó sense barrots, assolint que els esclaus-presoners obeeixin sense reflexió, que per això, tot i que ens han alliberat de dur morrió, tothom l’ha continuat portant perquè la seva psique ja està destruïda, i tot i això, els genocides ens renyen perquè per treure’ns el morrió, estem tornant a portar la situació al desastre. Ells, que han gestionat la IMMENSA MENTIDA de tal manera que en un estat de dret, TOTS HAURIEN ESTAT AJUSTICIATS. Recordeu les autòpsies, les recomanacions contra la salut de l’OMS, la falsedat vergonyosa dels PCR... i tot plegat, els sodomitzats i segrestats pateixen la síndrome d’Estocolm i no volen ser abandonats pel segrestador i estan disposats a totes les vexacions que el maltractador els demani, perquè el maltractador tot ho fa pel seu bé.

L’home ha perdut la facultat de la crítica, de ser capaç de pensar per ell mateix, i tot ho delega als ‘experts’, una colla de ganàpies amb menys facultats cognitives que un ximpanzé lobotomitzat, per tal que els orientin en la seva destrucció. I tant se val que la gent mori i emmalalteixi, potser, per a tota la vida; després de la inoculació dels verins dels jueus (totes les farmàfies d’aquest holocaust són jueves), tant se val que el 81% de les dones embarassades hagin tingut problemes i moltes d’elles hagin patit avortaments espontanis, tant se val que les dones comencin a sofrir disfuncions en el seu cicle menstrual, tant se val tot, que quan els demanin que els joves els posin els braços per a esclavitzar-los, els pares correran a lliurar els fills per a la gran hecatombe dels jueus a les divinitats Infernals; i ja no vull pensar quan els demanin que les criatures, els seus fills menors, els nens i segurament els bebès (que no sabeu com exciten l’escòria jueva!), hagin de ser enverinats amb les metzines a curt, mitjà i llarg termini, que els infiltraran; que veig els pares posant-los les vacunes a El Corte Inglés, al Banc de Santander o en qualsevol circ que muntaran en qualsevol lloc on uns contractats sense cap experiència mèdica els punxaran com he fet jo amb el meu animal de companyia. Aquesta és la realitat d’una societat perduda, morta, ACRÍTICA, que camina mig zombi ja cap a la destrucció, i ni tan sols acompanyats dels cants com els cristians als circs romans, sinó amb la mirada perduda a terra o al mòbil, sense somrís, sense alegria, amb el terror dibuixat als ulls morts.


Que l’assassí massiu de l’Argimon, el clauer pokemon de l’assassina del ISG i abans consellera d’Iatrogènia, Eutanàsia i Eugenèsia, no facin cap reflexió, no ens ha d’estranyar, perquè primer s’ha de tenir cervell i no budells dins del crani, però que els cagaguanos llepin els culs de l’amo, ja és veritablement escabrós. I un bon exemple d’aquests repugnants animals de la sutzura és la majordoma de ElNacional.cat, el paper higiènic finançat pels sicaris mafiosos de ‘La Màxia’, d’acord amb les ordres dels màxims representants de la ‘família’, els jueus del BIS. Per això, la majordoma, acrítica, cínica i abjecta, ha fet un pamflet avui (que no us enllaço; si voleu, cerqueu-lo al paper higiènic) tan vomitiu que si sabés què és la dignitat humana i el concepte de llibertat, sense dubte, la majordoma se suïcidaria per humanitat; però quan la teva baixesa ètica i moral, quan la teva neurona coixa i malalta, cansada d’excretar fems, no tenen solució, et converteixes en un monstre inhumà. Per això, la majordoma se sent contenta de ser saludada i de llepar les mans ensangonades dels amos assassins, mentre fa genuflexions i reverències constants amb el cap quan el nas de torn li cedeix un paper amb el que ha de pensar. Ho torno a dir, un ésser humà se suïcida abans; i si no ho fa, no és un ésser humà, és un esclau, una rata, una majordoma, una escòria cínica i abjecta que es prostitueix per uns bons calerons, indiferent a la llacor pestilent que l’envolta, perquè al capdavall, són animals de fems, ho han estat sempre i mai no podran deixar de ser-ho. I dic tot això, amb reconeixement per la funció regenerativa d’aquests insectes i microorganismes copròfags que sanegen el món, que no voldria que la societat protectora dels animals o els LGTBIJKMLQ+ se sentissin ofesos. El que dic, ho dic dirigit personalment a la majordoma dels tres (quatre) tenors o Dons de ‘La Màxia’, avui l’organització criminal més important del país, després de l’emblemàtica agència de terrorisme, corrupció, genocidi i nepotisme internacional del país de Soroslàndia, que evidentment dirigeix la maldat personificada a Europa, George Soros. Tots els altres, tots els sanguinaris criminals que l’obeeixen, són això, esclaus sense consciència, menys encara intel·ligència ni valors, uns sacs de guano passat que passegen amb orgull i satisfacció els seus cossos podrits darrere del morrió que els esclavitza per al seu plaer; que la indigència espiritual arriba i sobrepassa qualsevol límit racional i ètic que pot concebre un ésser humà. Però és clar, aquests miserables tenen el deure i han assolit el compromís de destruir fins a l’últim ésser humà. No podem demanar-los més, si ni són capaços de comprendre que després ells seran els que esquarteraran sense escrúpols ni remordiments els jueus!


I deixo els acrítics, els animals, els no humans, per a fer una breu referència a la pallassada dels diacrítics. Suposo que el IEC deu ser una menjadora per a paràsits ben destruïts intel·lectualment a les Cases de Putes catalanes (no oblidem mai l’eficient tasca de destrucció del coneixement, del saber i de la dignitat humanes, exercida pel Reichsführer-SS Bargalló, tasca que Stalin, Mao o Goebbels haurien elogiat aplaudint dempeus i amb les orelles), i és clar, com han de fer veure que treballen, i com sigui que no estan capacitats per això, doncs, allò que toquen, allò que esguerren. Farien una millor feina cobrant el sou de la guingueta i almenys no perjudicarien el català. I això que se suposa que la seva feina és la protecció i l’estudi de la nostra llengua. En fi! Com sigui que tots els limitats se senten millor quan poder exercir el poder, quan poden coartar, quan poden violar la llibertat dels altres, aquests caps de suro, després de destruir el català, prou significat amb el diacrítics - com ho era el francès amb l’accent circumflex -, ara ens diuen que ja ha vençut el termini, i si no escrius el català com a aquestes soques els surt de l’engonal, et diran que no saps escriure català, quan en realitat el que els passa és que la curtedat d’enteniment té molt mal arranjament. JO NO ESCRIURÉ MALAMENT LA MEVA LLENGUA, i si cap lector se sent ofès, doncs, pitjor per a ell, perquè el gran problema del català han estat tots aquests il·luminats que s’han cregut Pompeu Fabra i són poc més que mones dins d’una gàbia del zoo. En lloc de consolidar la llengua, s’han encarregat any rere any, mes rere mes, dia rere dia, hora rere hora, vejam qui la pot dir més grossa i contribuir a destruir una llengua que ja és pràcticament morta, que jo em sento gairebé com si m’expressés en llatí.

Si no tenen res a fer, que llegeixin o passegin, però que no desgraciïn més aquesta llengua, que rep més mal des de dins que dels seus enemics. Entenc perfectament que s’encaparrin a defensar d’escriure: «Jo soc», perquè això els descriu; però haurien de comprendre que hi ha gent més desenvolupada intel·lectualment, i que no pot ser que perquè una Casa de Putes t’hagi titulat et creguis amb la patent de cors de destruir la intel·ligència dels altres. La finalitat i la intel·ligència dels diacrítics és profunda, per això no podem demanar-los que l’entenguin. I val a dir que ja m’estranya que no s’hagin reunit en algun cau d’alguna Casa de Putes i hagin tirat pel dret, que de veres que em sorprèn que no puguem escriure sense que sigui una incorrecció ortogràfica coses com aquestes:

La dona k dona els tickets de les entrades a dit k qui no s’agi vacunat no podra entrar perk el pokemon de la Genociditat de Soroslandia a imposat akst rekriment.

No em direu que no enteneu el missatge! Doncs, per què complicar-nos!

Malauradament, la descomposició mental i cognitiva és total des dels primers anys d’escolarització; penseu que ara els ensenyen la cultura ancestral dels LGTBIJKLMQ+ i totis són homens i dones alliberats i alliberades, o alliberatis, si ho voleu així, perquè cal enfortir els llaços i sobretot la resiliència i sa puta mare. Fins que no dissolguem les escoles i les Universitats, bé, si els jueus ens deixen dissoldre aquests antres de corrupció intel·lectual i ensinistrament en la bogeria i la insipidesa cognitiva, ara que l’educació serà televisiva i inserida amb un USB al cervell, per a saber-ho tot, que llestos que serem!, doncs, fins que no dissolguem els centres de destrucció de l’enteniment, no sortirem de l’edat de pedra en la qual fa un segle que hem tornat a entrar.

Res és el que sembla, i les mecàniques gramaticals tenen una profunditat insondable, però és clar, parleu als superficials de profunditat, si no saben que ells la suren com un excrement l’aigua de mar. Les dificultats ens mostren sempre la profunditat, les facilitats ens converteixen en papallones eixelebrades. Que una paraula tingui una forma és perquè aquesta és la forma de la paraula. Les paraules tenen història i sentit. No ens comuniquem només per a comentar si el Barça ha guanyat. Per això, quan pretenem d‘expressar un pensament, ens cal ser molt delicats amb l’ús que fem de les paraules. De fet, heu pensat que un estranger que hagi après la nostra llengua, ara encara tindrà més dificultat per entendre el grau de deficiència intel·lectual del poble català! I recordeu que aquests pallassos del IEC van atabalar tant amb els pronoms febles que ja no hi ha ni Déu que els sàpiga fer servir. L’imperatiu generalitzat de fer les coses com més senzilles millor, és la prova fefaent de la infantilització de la societat i del desig de convertir els animals de ramat en bens que belen sense saber què belen. Fer-ho amb la llengua és terrible, perquè la llengua és l’instrument dels nostres pensaments. La subtilitat de la llengua, de la mal·leabilitat i complicació inherent a tot pensament, és una cosa que sobrepassa els nivells d’enteniment de gent formada per a ‘funcionar’, per a ser ‘efectius’, i que es pensen que aquesta vida és un engranatge i no LA MÉS GRAN DE LES POSSIBLES CREACIONS; però això, aneu-los-ho a dir al IEC, que es creuen que ets tu qui ha d’interpretar el que et diuen, i no ha de ser la paraula qui et digui el què. En fi. Ara jugarem a saber si ‘soc’ és ‘soc’ o ‘sóc’, si ‘dona’ és ‘dona’ o ‘dóna’ o si ‘venen’, és que vénen, o venen. I tot i això, doneu gràcies que els dictadors de la llengua no han gosat encara de normalitzar amb unes formes com el ‘si’ o el ‘és’, donem gràcies al Senyor! I al capdavall, no ens entendríem, si escrivíssim?:

«Si, vindré avui», «Ell es vell».... Però, hi ha una profunditat que a la menjadora del IEC no poden veure, ells mengen a la superfície. De fet, pensar que uns suposats intel·lectuals han malbaratat el temps per tal de veure com podien treure l’accent d’una paraula que el demana com un vaquer americà el barret, ens ho diu tot. I encara gràcies que no hi ha hagut cap d’aquests ‘experts’ que ha proposat de treure tots els accents! Si els deixem un temps, jo crec que ens treuen les hac (que ben mirat només et fan perdre unes mil·lèsimes de segon quan tecleges), i els apòstrofs (podien adherir-se els dos termes separats i així fomentem l’empatia i vencem la discriminació), i les bes baixes i les altes (vones ganes de veure bi), que són un enrenou dificílissim!; i ja no et dic la ela geminada, que ja és un entrebanc això de pitjar la majúscula i damunt del 3; millor ens les mengem i al capdavall, igualment ens entendrem, que és el més important, entendre’ns, encara que no sapiguem què ens diem! Que bonica que és la filologia!

Des d’avui, ja no sé català. Oh!... Els que més bé que mal, en sabíem, ara no en sabem; i els que no el sabien, ara en sabran més. No hi ha res com el comunisme! Ja ens ho diuen els jueus, preocupats des de sempre per la cultura dels pobles goyim, els seus amics.


NOTÍCIES D’ÚLTIMA HORA:

Quan trigarem a executar TOTA LA CÚPULA DELS DARRERS TRENTA ANYS FINS ARA DEL F.M.I. I DEL BANC MUNDIAL. L’execució de la serpent de la foto, ha de ser retransmesa en directe arreu el món: CAL EDUCAR ELS NOSTRES FILLS EN LA DEFENSA DE LA LLIBERTAT. I no oblidem tampoc les organitzacions genocides que s’emmascaren sota les sigles de la màfia O.N.U.

https://www.libremercado.com/2014-01-07/el-miercoles--fmi-insiste-en-la-posible-confiscacion-de-ahorro-privado-para-reducir-deuda-publica-1276507734/


https://t.me/laquintacolumna/7611

El sionisme genocida ha matat el president d’Haití, un altre president que es negava a riure els crims dels jueus. Aquesta és la realitat dels assassins que governen el món i dels seus sicaris, els que embruten els governs dels països i els parlaments. PENA CAPITAL per a tots ells. Avui no hi pot haver dubte: la mort amb mort es paga. I consti que tots els presidents dels governs del món són responsables d’aquest assassinat, com els dels presidents de Tanzània i Burundi, perquè els seus amos són els assassins als quals serveixen de genolls.


https://t.me/laquintacolumna/7620

Aquesta és una de les coses que més agrada als nassos. Millor morts, les coses com siguin; però sinó, els nassos amb això ja s’ho passen bé.

I si anem per ells d’una vegada? I no us enllaço un documental anglès del canal ‘El Investigador’ a Telegram, sobre els atemptats del 7 de juliol de 2005 a Londres. Perquè potser em titllaríeu de conspirador. Però segur que sabeu qui hi havia darrere... i no era musulmà, oi? Recordeu l’11-M a Madrid o l’11-S a Nova York... qui seran les ments criminals i perverses que perpetren aquestes mortaldats per imposar la seva agenda i al mateix temps passar-ho d’allò més bé? Qui serà? Què seran?

Els jueus van pels vostres fills https://www.mentealternativa.com/como-pfizer-manipulo-los-protocolos-del-ensayo-de-la-vacuna-covid-para-obtener-la-autorizacion-de-emergencia-de-la-fda-para-su-uso-en-ninos/?fbclid=IwAR0kWfOWk_zvYBRMSW4KqCPO9s3YTPCDBI7ZrYGZLeNU56cu4ph2io7dzlg (I l’estudi i la denúncia estan fets per una jueva, i és just reconèixer que la generalització inclou sempre digníssimes excepcions).


Només els sense-ànima de l’Infern no tenen empatia, són éssers buits, i aquesta buidor, aquesta misèria, aquesta enveja de la felicitat i del sentiment del bé dels altres, els pot, per això han d’exterminar tot el que sigui bo i sa, perquè la llibertat i la dignitat els horroritzen.

NO HI HA DUBTE DE QUI ÉS L’ENEMIC.

AJUPIREM EL CAP DAVANT DELS ASSASSINS

O

RECLAMAREM ELS SEUS CAPS PER A FER JUSTÍCIA?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada