divendres, 23 de juliol del 2021

IMATGES DIVERSES


https://t.me/RosselloCM/42002

Pla contra la Humanitat. La substituta del babau Illa, havia de ser més criminal i pocavergonya. Des d’ara ja li hem de preparar el patíbul: per esclavista.


https://t.me/RosselloCM/42017

Aquest es el camí, i denunciar-se entre la gent on viuen els sicaris armats de l’Organització Criminal Sionista. Semblen persones i viuen com a persones, per això, no sempre van armats. Els policies són els enemics del poble, cal detenir-los i DESARMAR-LOS, d’aquesta manera començarem a exercir la defensa pròpia contra la violència dels genocides.


https://www.google.es/amp/s/www.libremercado.com/2021-02-03/botin-la-vacuna-es-la-politica-economica-mas-importante-para-2021-6704916/amp.html

Important declaració: Mato el pare, em converteixo en prostituta de Soros, i com ell és l’amo del Banc i jo una meuca assassina, doncs lloo els lladres, els genocides i els destructors de la cultura i la llibertat, els jueus, que la meva indigència intel·lectual no em dóna per a més. Suposo que em comprendreu. Si el fet de matar el pare no em crea remordiments! Alguna cosa me’ls podrà donar? Llúcifer em vol així, i els meus amos jueus també.


https://t.me/RosselloCM/42036

Un dels nostres objectius: perquè cal exterminar els psicòpates del món (cerqueu la seva història i si no vomiteu és que sou com ell, un deixeble del Diable), cal anorrear els que detesten la vida i la felicitat i envegen, fins a haver de matar, la llibertat i la innocència dels vius. Aquest mort que estima homes disfressats de dona, que gaudeix malmetent i matant nens innocents, esterilitzant dones, entre molts altres entreteniments mortals, cal detenir-lo i dedicar-li un dels grans dies de LA RESURRECCIÓ DE LA HUMANITAT.

Jo per a la seva execució, proposo: vestir-lo de dona amb morrió, amb taló alt i ben maquilladet, injectar-li les dosis corresponents de totes les vacunes, per tal garantir-li la vida eterna, essent totes les inoculacions seguides per càmeres de televisió i retransmeses al públic en grans pantalles, davant de les quals, la gent s’ho podrà mirar com un partit de futbol, i així que el botxí (el Fauci o algun criminal de qualsevol col·legi de metges que es presti a fer la feina abans de la seva execució) tothom cridarà i saltarà com si l’equip dels seus somnis hagués aconseguit el gol de la victòria. Si després del subministrament de la vida eterna l’home encara és conscient, jo proposaria de demostrar al públic que no és una dona i d’una manera, si voleu, una mica bàrbara, fer-la-hi; després de la qual cosa, cobertes les parts venerades però sense treure-li el morrió, el podríem fer ballar la dansa del vent, tots aplaudint amb les mans al compàs i dansa alguna cançó del gran Marley, que des del cel somriurà en solidaritat per l’acte de magnànima virtut que contemplarà. Són idees només. Suggeriments per a una justícia equànime fins al paroxisme.


https://t.me/counterpropaganda20/5329

VIVE LA FRANCE! Aquesta és l’actitud. Quan pengin en públic la puta dels Rothschild i el seu govern en ple, aleshores les rates jueves hauran de començar-se a amagar. Perquè, sapigueu rates, que aleshores anirem per vosaltres: no hi ha altra oportunitat. Maleïts fills dels Inferns: el Goyim ho sap.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/1492

França i Alemanya són els països clau. Per què penseu que sempre han estat enemistats? Hi veieu algun nas, potser? França i Alemanya juntes contra el judaisme, i Europa es lliura de les rates per sempre. I els nassos ho sabien. ENDAVANT FRANCESOS I ALEMANYS, US MANEN TITELLES DELS JUEUS QUE VOLEN FER-SE AMOS DELS VOSTRES PAÏSOS I ANIQUILAR LA VOSTRA CULTURA. La revolta de la gent més civilitzada d’Europa, no podria ser considerada mai un crim, llevat que pels sicaris dels jueus i per la deficiència intel·lectual inherent al càrrec dels seus sicaris actuals, putetes de barri baix i amb deficiències cognitives greus.

I els anglesos, si bé el poble anglès és un magnífic poble, tenen la desgràcia de ser la seu terrenal del Diable, representada per la Reina del Subsòl i la Cort de nassos jueus. Al capdavall, la City és la caldera de Pere Boter.

EUROPA ÉS IMMENSAMENT MÉS GRAN, RICA I BELLA, QUE QUATRE NASSOS DEVORADORS DE SANG, VIOLÈNCIA I HORROR. Ahir us posava la llista dels indrets on gent valenta i digna féu fora la llavor del Diable, ara toca fer-los fora i erradicar-los. NO ÉS NOMÉS EUROPA, EL FUTUR DEL MÓN DEPÈN D’AIXÒ, SI NO VOLEM QUE LA GRAN BAGASSA DE ROMA DEL FILL DE DIABLE - SI NO ÉS EL MATEIX DIABLE EN PERSONA - CONVERTEIXI LA MERAVELLA D’AQUEST PLANETA I LES SEVES CRIATURES EN L’ARA DELS SACRIFICIS DE LA SINAGOGA DE SATANÀS.


https://t.me/counterpropaganda20/5327

Hi ha violacions tan abjectes i execrables que ni els jutges les poden aprovar. Els excrements amb toga saben i han de saber que només corregint el bàndol poden salvar la vida, d’altra manera, o nosaltres o els seus amos, els liquidaran... O no ho saben?


https://t.me/NANOMNOTICIAS/1486

EXHIBICIÓ D’ASSASSINS: TOTS JUEUS I UN GOS MIG PUTA-MIG IDIOTA. I pensar que el gos es pensa ser alguna cosa més que un gos! Els altres SÓN ELS GENOCIDES I ASSASSINS DELS GOYIM, ELS ARTÍFEXS, ELS QUE S’ACOSTEN AL CERVELL DEL MAL.


https://t.me/NANOMNOTICIAS/1483

ELS MÉS TERRORÍFICS CRIMINALS DEL MÓN I LA SEVA PUBLICACIÓ FAVORITA.

Potser les rates són sota les aigües?


ELS JUEUS PREMEN,

SABEN QUE EL GOYIM HO SAP,

SABEN QUE EL GOYIM SAP QUE HA ESTAT ENGANYAT,

ROBAT, DESTRUÏT I ARA ASSASSINAT

PER L’ÀNSIA DEL N.O.M.:

L’INFERN A LA TERRA

SOTA GUIA JUEVA.

HO PERMETREM?

O CONCLOUREM LA FEINA.

SENSE ELLS,

LA VIDA ÉS POSSIBLE.

FA MAL DIR-HO,

PERÒ ÉS AIXÍ,

LA HISTÒRIA HO DEMOSTRA,

LA REALITAT HO CONFIRMA:

ELLS SÓN LA MORT.

Cal protegir tot ésser viu de la terra,

però tothom té dret a matar els paràsits,

i quan són paràsits nefastos i cruels,

amb més raó. I tot i que siguin

criatures, no són d’aquest món,

per això la societat que els ha hostatjat

és com l’home que té

sarna, polls, xinxes, tènies,

fongs coents i infeccions gàstriques.

No trobareu una sola civilització

enriquida per ells,

i no cap de les que hagi desaparegut,

us mostrarà l’absència d’un nas.


NO SÓN FILLS DE DÉU, DEL BÉ NI DE LA BELLESA,

SÓN FILLS DE L’AVERN, DEL MAL I DE LA DESTRUCCIÓ

I LA VIOLÈNCIA.


https://elarconte.com/la-historia-contada-por-un-judio/

(Hi ha alguna errada de traducció, per la qual cosa no descarto que la traducció no estigui manipulada)

Sempre hi haurà excepcions que hauran de ser controlades, salvades, si la dignitat de la vida que és la recerca de la Veritat, és més que la passió pel Mal.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada