dilluns, 5 de juliol del 2021

ELS JUEUS I LES CRISPETES

Aquí veureu imatges molt entendridores del que és la gran promesa que han fet les elits mundials passant-se per l’engonal la voluntat de la gent. Al capdavall, mai no han considerat que un goyim tingui dret a res; o potser un ramader de bens consulta les seves bèsties sobre què ha de fer? No, les esquila quan vol, les punxa quan li ve de gust i se les menja quan ho considera oportú. Només faltaria que un exemplar de la raça superior hagués de consultar a les bèsties què ha de fer!

Aquí veureu la comprensió i la capacitat de diàleg dels sicaris uniformats dels sionistes, l’expressió gràfica d’allò que volen els seus amos. Per sort, la gent comença a obrir els ulls i fa front als criminals al servei del terrorisme genocida jueu, representat per tots els insectes i paràsits dels governs d’arreu d’Europa sobretot, tots aquests éssers inferiors a les ordres de la Gran Sacerdotessa Negra, l’odalisca de Klaus Schwab, el criminal econòmic del món i aniquilador de qualsevol vestigi de llibertat en els seus animals.

https://t.me/RosselloCM/40156


I ara, unes imatges de com de gran és la solidaritat i l’encaix de la multiculturalitat en la nostra societat, perquè, segons que sembla, això és Terrassa.

https://t.me/RosselloCM/40157


Ja vaig dir que els fills dels dimonis han monopolitzat la compra de crispetes. Ho tenen tot preparat i cap d’ells no es vol perdre un espectacle de violència, sang i terror com el que han muntat. Per a ells, molt aviat començarà el circ de veritat. Aquestes imatges que us he presentat són la dels teloners de la gran banda que actuarà molt aviat: ‘Genocidi Goyim’, que així es diu la banda, una formació integrada, finançada i promoguda pels grans amics de les bèsties: els jueus.

GENOCIDI GOYIM

Compositor i director Larry Fink, el monstre.

Guitarres i bandúrries Elon Musk i Bill Gates, els psicòpates.

Sintetitzadors i tecles Mark Zuckerberg, l’androide.

Bateria i percussions Els farmacèutics

(Mode-Rna, Pfizer, Johnson2, A. Zeneca)

Baixos elèctrics Els Soros, la remor de l’horror.

Cantant Klaus Schwab, la veu de l’Infern.

Cors i Mims de por Greta Thunberg, la nena de l’exorcista

Productors i autors de la Idea BIS, FED, CFR

Basat en el projecte original: ELS PROTOCOLS DELS SAVIS DE SIÓ.



Qui controla la banca? Qui controla la premsa? Qui controla les organitzacions d’extermini dites farmàfies? Qui controla l’esport? Qui controla la prostitució i la indústria del sexe i la tracta de dones i nens? Qui controla els sicaris lobotomitzats uniformats que sembren el terror arreu on apareixen? Qui controla els paràsits socials i els insectes, amebes incloses, que podreixen la dignitat de les institucions públiques europees? Qui controla la Gran Sacerdotessa Negra del Femer Europeu? Qui controla el moviment feminista i el LGTBIJKMLQWZ+forever-and-flowers? Qui controla la música i tota la manifestació satànica que l’envolta? Qui controla la destrucció de les Arts i la sublimitat creativa? Qui ha destruït la societat lliure que hi havia a Europa en només quaranta anys? Qui ha enfonsat l’economia de la potència europea només en quaranta anys? Qui ha aniquilat els valors i la història de la raça blanca? Qui controla i dirigeix les hordes invasores que han podrit tots els racons del continent europeu? Qui imposa la beneficència amb races estrangeres, estranyes i culturalment als antípodes, abans que la protecció dels autòctons que han fet el país, que mantenen els lladres assassins que els governen i veuen com els seus esforços serveixen per a ensorrar la nació? Qui gaudeix amb les mentides immenses i els holocausts? Quina és la raça superior que per dret pot i ha de sotmetre els goyim? Qui són, d’on són, d’on vénen, d’on surten els diables? De l’Infern.

Aviat l’hecatombe començarà. Els jueus ja són tots davant de la televisió, amb sacs de crispetes i mocadorets de paper, tot esperant que comenci el festival. En tenen ganes, perquè serà el principi del fi de la raça que la raça superior ha odiat sempre: la raça blanca. Podeu no creure’m, i confiar en els genocides amb morrió i les mans plenes de sang de compatriotes, que amb els pantalons abaixats i els ulls mirant el terra sempre, rendeixen servei i honors als ‘homes superiors’, tanmateix, quan l’evidència sigui incontestable, aleshores ja serà massa tard, i les escòries de l’Infern ho saben. S’ha de ser babau per no veure que ABSOLUTAMENT TOTES LES INSTÀNCIES DE PODER I REPRESSIÓ són en mans dels jueus, els enemics eterns de la Humanitat, els injustament perseguits, pobres, tan bona gent que són... Pregunteu-ho als palestins, i veureu com es desfaran en elogis a la gran raça que els ha convertit a tots en homes feliços, i com resen cada dia a Déu per la fortuna i la gran idea que va tenir de regalar Palestina a la raça dels Inferns, que han convertit tota la zona en un desert de mort.

NOMÉS SI LA GENT DIU PROU,

HI HA ESPERANÇA.

CAL UN EXTERMINI INSÀ? SÍ,

CAL CONSTRUIR PRESONS IMMENSES? SÍ,

NOMÉS AIXÍ SALVAREM L’HOME,

LA DIGNITAT,

LA LLIBERTAT

I

LA VIDA.


ELS JUEUS SEMPRE HAN PUDIT A MORT

(On ells són, ella no hi manca. La història ho demostra).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada