dilluns, 26 de juliol del 2021

MITJÀ: EL TERRORISTA LLIBERTICIDA


https://www.elnacional.cat/ca/salut/oriol-mitja-prohibir-entrada-no-vacunats-covid_631655_102.html


Parlaré amb franquesa d’aquest paraplègic cerebral titulat per serveis, suposo que sexuals, als amos. L’entrevista vomitiva del paper higiènic que dirigeix la dona de fer feines dels jueus és repugnant, perquè NO HI HA UNA SOLA VERITAT en tot el reportatge. Aquesta escòria humana, ignorant fins allò que no està escrit, un perfecte babau, cregut d’uns paperots que el certifiquen com a ‘epidemiòleg’ que potser és la ciència més ridícula de la història del coneixement, perquè és EVIDENTMENT una ficció científica que se suposa que dóna credibilitat als crims dels amos, i als quals, aquest miserable, amb la carona de ximple, que no pot amb ella, serveix i per això pot menjar, ja que si s’hagués de guanyar els cacauets treballant, llevat del circ, el zoològic o una casa de prostitució inclusiva, no crec que servís ni tan sols per recollir les escombraries. Si veu virus (que no existeixen, perquè són exosomes) en la gent sana el molt tarat!, imagineu què veuria en el fet de recollir les escombraries!, ens moriríem de fàstic perquè el retardat intel·lectual proposaria que els escombriaires fessin la feina amb vestits contra la contaminació radioactiva, es fessin una PCR en acabada la feina i l’endemà un test d’antígens abans de tornar a pencar, perquè la propagació vírica i bacteriana exposaria la població a l’holocaust.

Mitjà ets profundament imbècil, tens més d’idiota inclús, que d’imbècil. Sense dubte, que quan això passi, tu, amb els teus amics i bocamolls, les titelles que mouen els nassos, haureu de pagar, i espero que amb la vida, EL TERRORISME SANITARI (per cada cèl·lula pròpia convivim amb 10 microorganismes, per si no ho saps, suro, que no ets més llest que un tros de suro), COL·LABORACIÓ ACTIVA EN GENOCIDI I ANIQUILACIÓ DE LES LLIBERTATS HUMANES. No dubto que la teva neurona coixa i drogada no pot entendre la magnitud del crim que cada dia que parles, embrutes la vida de la gent tot posant com una meuca de Playboy al paper higiènic de la majordoma dels jueus; però la responsabilitat per la idiòcia no la podràs evitar, perquè la teva superior ignorància t’ha fet dir tantes mentides que serà impossible de relacionar-les totes, si és que alguna vegada has dit una veritat a la teva vida, i potser et diràs: «Sí, que estimo la meva parella...». Veus com no saps què dius! Tanmateix llegint la teva diarrea cerebral en diagonal, és clar, he trobat unes perles que demostren com tu, com totes les meuques GENOCIDES, esteu treballant a les ordres dels jueus. Hi poses la cirereta del pastís quan lloes el TIRÀ SANITARI I MEUCA DE LUXE DE L’EDMUND ROTHSCHILD HERITAGE, la puteta francesa, la poupée putain, l’home que representa el cop d’estat NOM a França. Però és clar, papalloneta de vols eteris, com ho podries saber tu, oi, dròpol? I no és aquesta la més sonada, que n’hi ha una altra que demostra, sense dubte, que és una prostituta ignorant i incapaç, que només pot guanyar-se la vida accedint a les perversions més pèrfides i ignominioses, que per això, per posar un plat a taula amb la seva parella, participa activament en el GENOCIDI MÉS TERRORÍFIC DE LA HISTÒRIA. La que no em vull deixar en el tinter, és: «Les regles del joc estan escrites i en la situació actual el que tocava fer era això». T’ho han pagat bé, els circumcidats?

Parles amb una autoritat vergonyant, perquè els que sabem una miqueta de biologia, una miqueta només, sabem que NO DIUS UNA VERITAT. Les PCR són confiables? Tu ets imbècil recalcitrant o en lloc de cervell hi tens un ictus? No has sentit mai l’inventor de l’aparell? El mateix que denunciava Fauci com a genocida, ignorant i inútil absolut? Clar, tu i el teu company deveu esperar que els jueus us ho paguin. Potser esperes un Nobel després de tenir els genolls tan cansats. TROS DE QUÒNIAM, UNA PERSONA SANA NO S’HA DE FER CAP PROVA PERQUÈ ESTÀ SANA, ELS QUE HEU DE FER-VOS UN EXAMEN SOU VOSALTRES, perquè de coneixements no en teniu ni els mínims i la vostra capacitat intel·lectual i el comú sentir brilla per la seva absència. No ets més idiota perquè no t’ho escriuen, que si no, batries tots els records. Jo, ja t’ho vaig deixar dit, ets d’aquells que quan se suïciden fan un favor a la Humanitat. Al capdavall, pensa-t’ho, perquè si no ho fas ho farem nosaltres quan guanyem, o t’ho faran els circumcidats que tant t’agraden... o potser et penses que ells volen estúpids com tu? Potser t’ho creus, la limitació intel·lectual que et fa creure que el que t’han dit que diguis és la veritat, certifica la teva RADICAL INUTILITAT. NO SERVEIXES PER A RES, i si no fos perquè compleixes perfectament amb els pocavergonyes que han de mentir per a fer possible el genocidi Goyim, no tindries cap futur; perquè es pot ser curt, mira, cadascú és com és, però no ha de ser tolerat un curt i immoral, mentider conscient i guia de víctimes en un holocaust. EL TEU ROSTRE EM REPUGNA COM SI M’ESCOPISSIN A LA CARA. Les immenses mentides i el constant terror que has sembrat i que ara vols convertir en l’excusa perquè els teus amos tallin de soca-rel la llibertat de la gent, ho hauràs de pagar, no ho dubtis. I et ben juro, que aquell dia jo seré feliç, perquè el món serà poc (perquè la teva existència és anecdòtica i sense substància), però una mica millor. De fet, si t’amaguessis sota les pedres, potser la teva indigència ètica i la ridiculesa de la teva existència podien ser obviades, però ets UN CRIMINAL PLENAMENT CONSCIENT DEL CRIM, per això, espero que quan els amos es cansin de la IMMENSA MENTIDA i passin al pla B, almenys tinguem la satisfacció d’exterminar assassins com tu.

I no vull entrar en la notícia perquè l’hauria de llegir, i menys sabent que des que va començar tot només has dit una barbaritat terrorífica seguida d’una atrocitat horrorosa, tot, sense el mínim fonament, ja no científic, sinó racional. Tu ets un dels imbècils emocionals que tant agraden als jueus. Però, mira, m’ho he repensat!, i molt breument, però destrossaré l’assortit d’insensateses demencials que dius d’acord, és clar, amb la teva reduïdíssima capacitat intel·lectual i emocional.

Oriol Mitjà, terrorista en el genocidi científic:

- Considera la situació com a greu, i reconeix que hi ha un o dos morts diaris de la suposada Covid que, recordem a l’eminència, fins ara ningú ha aïllat el virus, i per tant la causa-efecte no està demostrada científicament, científic. Pensar que avui científic és sinònim de pallasso!, fa pena, molta pena. A més, gamarús, no és una autòpsia allò que certifica amb criteri científic la mort d’un pacient? Quantes n’has estudiat, eminència?

- Proposa PCR en massa. Ínclita eminència universal, vostè no sap que aquesta és l’estafa més gran i genocida de la humanitat. Estudia la sida... bé, deixa-ho estar, no entendràs res, babau. La Sida era l’AZT després del frau del test PCR, un GENOCIDI dirigit pel teu admirat Fauci, un criminal amb més de tres milions d’assassinats amb la Sida i ara ja en deu portar vora dels dos o tres milions més. Llegeix, idiota! Que l’inventor del PCR (que en sabia molt de molt de molt i més que tu de tot en aquesta vida, ja va dir que no servia pel que tu el vols fer servir, pallasso homosexual – o et creus que la teva tendència no és agradable als jueus que volen destruir la nostra raça?).

- Després ens diu que les festivitats, les discoteques i els restaurants, o sigui, els indrets on la gent va a desfogar-se i a gaudir del plaer i l’oci, aquests són els llocs més perillosos. Tanmateix, ahir vam veure multitudinàries manifestacions arreu del món de gent sense morrió i cridant. Tarat, es moriran tots?

- Referent als restaurants, ens parla d’una ‘infecció que pot ser importada’... Amb aquestes paraules demostres l’absoluta ignorància del que és un virus i una infecció. Tros de dròpol, en una casa on hi ha un refredat, hi ha gent que l’agafa i gent que no. A més, com agafo la grip, si estic sol? El virus m’esperava darrera de la dutxa de la platja? PURA IGNORÀNCIA. Els virus no són el que tu creus. En absolut. Tros de quòniam, els virus (els exosomes) són els han permès i afavorit la vida en aquesta planeta estimulant l’adaptació del cos al medi.

- El no vacunat té quatre vegades més possibilitats de ser contagiós. Per això, les UCI són plenes de la gent enverinada amb les dues dosis de les vacunes. Un no vacunat serà contagiós si està infectat, si no, ni somiïs que contagi res, anormal! Tanmateix, pensa que la inoculació en joves (hi ha vídeos terrorífics dels efectes nerviosos del verí jueu que promociones a comissió, suposo) i embarassades (el 81% perden el fill i s’està investigant alteracions en la menstruació), això ÉS CRIM CONTRA LA HUMANITAT, ridícula ameba!

- Defensa la poupée putain dels Rothschild dient que les seves mesures no són dictatorials, sinó de seguretat col·lectiva. Això em recorda l’atemptat de falsa bandera que els jueus executaren a les Torres Bessones l’11-S. Allà va començar la seguretat col·lectiva, oi, paraplègic cerebral? No ets capaç ni d’un sol pensament propi, pallasso.

- Segons el dròpol, l’augment de casos ha estat causa del fi de curs, de les festes i de sant Joan. Tot allò que fa viure i riure i ser feliç, és una amenaça. Tanmateix... però no dèieu que els joves no encomanaven i no patien cap infecció que no poguessin superar, que al capdavall és el que ha passat sempre amb la grip? Un nen mort per la vacuna, GENOCIDA TERRORISTA ASSASSÍ, I NO PARARÉ DE DEMANAR LA TEVA EXECUCIÓ, que val a dir que ja la tens sobradament merescuda.

- No hem de tornar a la normalitat!!! Això demostra com de ben ensinistrats tenen els goyim traïdors els jueus: t’han regalat el títol, t’han premiat les mentides, t’han donat un home de companyia – un fet que excita molt els nassos – i ara t’han ensinistrat com els antics gossets del circ per a muntar l’espectacle. Fas fàstic com a persona, i encara no he acabat!

- El cagaguano també havia de posar-hi cullerada, que al cap i a la fi, treballa per als mateixos nassos, només que en la secció ‘matrix’. I pregunta, en una extraordinària exhibició de limitacions intel·lectuals: «Hi haurà sisena onada?». I el pallasso de l’epidemiologia, fent ús del seu desconeixement diu: «Depèn». Mentir, no menteix. És cert, quan els amos li diguin ‘onada a la vista’ tots es posaran a xisclar com gallines espantades dins del galliner. Lògicament, ni al cagaguano se li acudí de preguntar com és que saben quan vindrà una onada, que és entre totes les coses insòlites de la immensa mentida, la més extraordinària, apart de la treva que pactà el govern de Veneçuela amb el virus, com explicà clarament la ministra de no sé què. I ell respon la veritat, sí: Depèn; o sigui, quan els amos ens ho demanin o exigeixin.

- Després, l’eminència en epidemiologia i ignorància supina quant a salut biològica, ens adverteix de la necessitat de la dosi recordatòria i que caldrà revacunar tothom. Sense dubte que ha de cobrar comissió per enverinament de goyim. I evidentment, l’eminència en epidemiologia, no cau en el fet que si cal una tercera dosi, vol dir que no parlem d’una vacuna, sinó d’un experiment, i d’una injecció absolutament inútil llevat per als beneficis de la Indústria Criminal i pels innocents goyim que són marcats amb el senyal de la Bèstia. I per cert, a l’eminència epidemiològica no se li ha passat pel cap que les variants que tant li omplen la boca són provocades per la inadequació de la vacuna i per una reacció absolutament coneguda en epidemiologia quan la vacuna se sincronitza amb l’expansió de la malaltia, que converteix els infectats en mutadors del virus, si és que el virus no ve mutat dins dels líquids del verí, en els quals, i l’eminència no ha estat informat, segons que es veu, que hi ha indicis molt evidents d’intoxicació per grafè o algun metall similar o compost sintètic.

https://t.me/elinvestigador_org/4572

https://t.me/elinvestigador_org/4562

- Tot seguit, el pallasso se sorprèn, sí, heu llegit bé, se sorprèn que no hi hagi correlació entre les proves de laboratori i la realitat! Però, per a l’insigne eminència, això és un assumpte menor.

- El pocavergonya després ens diu que el problema del verí és que fa molta reacció, tanmateix, això sí, desapareix de seguida. L’home, com és tan insigne i tan savi, que en les seves paraules demostra com d’ignorant és la seva saviesa connatural, doncs, l’home no ha fullejat el Vaers ni sap que hi ha indrets on la vacuna ha provocat més morts que la malaltia, ni que a Europa hi ha tres-cents mil casos de reaccions adverses greus. Tres-cents mil a 0,1 euro són 30.000. Potser pensava en això, i jo estic calculant molt per baix, que els jueus estan tirant la casa per la finestra.

https://t.me/elinvestigador_org/4569

- I sense temps de donar-nos un respir, ens aconsella la cervesa, però ens recomana de no anar a les platges, curiosament l’indret on SEMPRE s’ha recomanat anar a la gent que patia de problemes respiratoris; però el criminal no vol que la gent sintetitzi la vitamina D del Sol, vejam si el verí aleshores no fa efecte oi? I els 30.000 es redueixen.

- Recomana de vacunar sigui com sigui i passi el que passi, perquè segons les seves mateixes paraules NO PASSA RES (algú damnificat pel teu verí potser un dia et girarà la cara al carrer) i l’homenet ‘epidemiologeg‘ t’anima a injectar-te el verí jueu encara que siguis asimptomàtic (ni s’adona l’ameba de la barbaritat que diu, però, què voleu, on no n’hi ha no en raja!) i encara que no sàpigues si has passat la malaltia. Ell recomana que ningú s’escapoleixi de la marca de la Bèstia.

- Aleshores, animat pel seu ego tan crescut com inexistent, un bluf, l’aire d’un globus, l’ànima d’un fantasma, ens imposa el morrió (salut on hi hagi salut!) i el ximpanzé babau fa un acudit: ‘...llevat que vagis al Montseny’. Dit per ell, hauríem de preguntar si al Cadí, també s’hi val.

https://t.me/RosselloCM/42366

- El cagaguano, enmig de tan de desori de defecció, es creix i fa una pregunta que agradarà els amos perquè restringeix la llibertat de la gent de fer amb la seva vida el que li surti de l’engonal, i espantat pregunta pels fumadors, pel terrible perill que el malèfic virus de la mentida suposa si aprofita l’expulsió de la toxicitat del tabac per infectar qualsevol ànima càndida a deu metres de distància. I el ximpanzé dels jueus, el tranquil·litza: ‘...si no són asimptomàtics, rai’.

- Això sí, tot seguit, enardit per la repressió de la llibertat de cohibir el fet de fumar, perquè tocar la pera és l’única cosa per a la qual serveixen els botxins que vesteixen bata blanca, l’epidemiòleg de l’epidemiologia mundial, ens coarta de cantar, de parlar alt i de fumar si no respectes el metre i mig de distància. Sabíeu que els detectors de fesomia de les càmeres necessita aquesta distància mínima per a ser efectiu? La mona titulada i homosexual, no ho sap.

- I arribats en aquest punt, torna l’esperit genocida del tarat i no s’arronsa a l’hora de proposar l’enverinament dels nens amb les metzines dels seus amos jueus, tot argumentant que és per ells mateixos (no passen la malaltia, i si la passen, se’n fan immunes per a tota la vida i no la transmeten) i en benefici col·lectiu (no passen la malaltia, i si la passen, se’n fan immunes per a tota la vida i no la transmeten). AIXÒ ÉS INFANTICIDI, I SI UN SOL NEN ES MOR PER LA TEVA RECOMANACIÓ, SERÀS CULPABLE D’ASSASSINAT. És clar, que a ell tant se li’n fot, si ja és reu d’un execrable crim de lesa humanitat com el genocidi, en la variant geronticida.

https://t.me/elinvestigador_org/4557

- L’homenet del zoològic científic, el pallasso assassí i model de paper higiènic, ens diu que no s’ha d’obligar a la vacunació (manera d’evadir la responsabilitat manifesta d’un crim de lesa humanitat indiscutible) d’un experiment genètic en humans, però, és clar, aconsella encaridament la recomanació.

- Per anar acabant, el babau ens posa un exemple familiar entendridor segons que creu, però que el vesteix de glòria: el molt imbècil ens confirma que als seus nebots els fa el test d'antígens cada vegada que van a veure els seus pares. No m’estendré, perquè la limitació conceptual d’aquest paraplègic cerebral no mereix perdre-hi un minut, però només diré que el mal psicològic que provoca als seus nebots no se’l trauran del damunt mai, gràcies al simi del seu oncle. No entenc com el seu germà o germana no li han retirat la salutació i l’han engegat a pastar fang. El meu germà li fa un test d’antígens al meu fill sa per anar veure els meus pares i li cau un clatellot que tremola com quan et posen la meravellosa vacuna enverinada que recomana aquest ASSASSÍ.

- Del Pokemon assassí de la Genociditat de Soroslàndia, el que deia que venia una cinquena onada i que l’ha hagut de retirar perquè no s’ho creu ni ell mateix, diu que té sort perquè té molt poca mortalitat. Però, Oriolet, SAPS PERFECTAMENT QUE ESTEM A LA CALMA ABANS DE LA TEMPESTA, OI, GENOCIDA TARAT? I de l’assassina Mengele Vergés, l’esclava de Soros i meuca de la Casa de Putes per a l’extermini mundial, identificat per les sigles ISG, on hi trobareu la flor i nata de la societat, d’infantes a criminals de guerra i banquers de ‘La Caixa’ o ‘Màxia’, els sicaris dels jueus del BIS. Doncs, d’aquesta ens diu que no el tractava bé, no li feia cas, no se l’escoltava, ell que té tantes imbecil·litats a dir!; sense adonar-se que el seu amo Soros li fa fer el paper de poli dolent, de l’alarmista, mentre que la meuca fa la feina bruta que és dur a terme l’extermini d’acord amb les seves ordres. Però, pobret, l’oncle dels nebots antigenitzats a tort i a dret, la Mengele assassina no li feia cas, i entristeix el semblant i fa ganyotes de nen.

- Finalment, ens parla dels projectes... que una cosa així tingui projectes és l’evidència que el món es desfà. I ens parla que anirà a Papua Nova Guinea amb els seu ‘nòvio’, perquè els jueus li finançaran alguna idiòcia que passada a ‘paper’ el convertirà en un imbècil més a tenir en compte en un altre moment. Ells financen els estudis dels esclaus i després els esclaus obeeixen les mentides que els han ensenyat, perquè si alguna coa no tenen, és criteri propi.

En fi, sort que l’article acaba amb una facècia d’aquella de les bones:

Doctor Oriol Mitjà.


I un joia per acabar: https://t.me/RosselloCM/42363


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada