divendres, 9 de juliol del 2021

GOVERNS ASSASSINS


LA PSICÒPATA DE LES ILLES ALCATRAZ JA ENVERINA ELS NENS !!!

https://www.ultimahora.es/noticias/local/2021/07/09/1282361/coronavirus-mallorca-erika-fernandez-las-primeras-ninas-vacunadas.html

Tot el que no sigui l’execució pública d’aquesta genocida ens degrada com a éssers humans. La tirania mèdica d’aquesta genocida és repugnant. No en va tenir prou amb els segrest de més d’un centenar de joves per obeir l’amo i aterrir la joventut amb el que els pot passar si no obeeixen els criminals dels governs il·legítims per il·legals i delinqüents, que ara els vol inocular amb el verí.

Les proves. No és una youtuber qui les aporta, sinó que és una catedràtica d’anàlisis clíniques:

https://t.me/RosselloCM/40510

Si bé mereix consideració la teoria de l’ARN-m tòxic, no és menys cert que caldria investigar la possibilitat de l’enverinament per grafè. Si davant d’aquestes proves, els criminals dels governs i els científics pagats no aturen la vacunació massiva estan cometent una imprudència que en cas de ser nociva els converteix en CRIMINALS CONTRA LA HUMANITAT, de la qual cosa, val a dir, jo no en tinc el mínim dubte. On s’ha vist que t’injectin un vaccí sense prescripció mèdica, i que te la inoculin en centres comercials, als bancs i suposo que a les cases de putes.

I la psicòpata de les Illes Alcatraz, malgrat tot, enverina els nens, i la seguiran tots els sicaris dels regnes de Taifes dels jueus que, no ho oblideu, cobren per mort. EXECUCIÓ PÚBLICA DE TOTS ELS RESPONSABLES GOVERNAMENTALS I PARLAMENTARIS, PER CRIMS CONTRA LA HUMANITAT: ALTA TRAÏCIÓ I GENOCIDI.


Alguns uruguaians ho tenen clar:

https://t.me/laquintacolumna/7723


L’ORGANITZACIÓ MUNDIAL CONTRA LA SALUT.

https://t.me/RosselloCM/40504

No espavilem, no! Urgeix l’extermini de tots els responsables de TOTES LES INSTITUCIONS INTERNACIONALS, DE L’ONU A L’AGÈNCIA DE GENOCIDI DIRIGIDA PEL GORIL·LA-MASCOTA DEL PSICÒPATA AMANT D’HOMES DISFRESSATS DE DONA, com el Begoño, un altre tarat.

Això també ho afirmava el president de Madagascar, que sorprenentment encara és viu, tot i que va comunicar que li van oferir 20 milions de dòlars per intoxicar el medicament preventiu que s’aplica al país, basat en l’Artemisia Annua.


Al mateix temps, ja corren vídeos on camperols i productors agrícoles asseguren que han rebut ofertes dels seus governs (EUA, del pedòfil, i UK, de la bruixa boja) de destruir les collites per cobrar-les amb un 50% més de benefici. MOLT DE COMPTE QUE ELS JUEUS ASSASSINS ESTAN ACOLLANT DE VALENT. MASSA EVIDÈNCIES DEL CRIM ESTAN SORTINT I ELS CORRE PRESSA L’ANIQUILACIÓ DEL MÀXIM NOMBRE DE GOYIM AMB EL MÍNIM TEMPS POSSIBLE.


I, sense dubte, jo no tinc la veritat, però tinc prou seny per entendre quan ens l’estan endollant sense cap mirament ni escrúpol. No oblideu que tots els RESPONSABLES són criminals, per acció o omissió, i sigui per una cosa o l’altra, la mínima pena que han de rebre és la HUMILIACIÓ I L’EXECUCIÓ PÚBLIQUES, apart de l’expropiació de tots els seus béns.


La rata sionista de la Genociditat de Catalunya: https://elmon.cat/politica/aragones-alerta-que-lexplosio-dels-contagis-pot-afectar-la-recuperacio-economica-277561/CAP COL·LABORACIÓ amb els nostres enemics, JUDICI I EXECUCIÓ MASSIVA DE CRIMINALS. I molt de compte amb el nan feixista! Que si el fill dels Inferns li ha donat la presidència per damunt del ‘guanyador’ de les eleccions, és perquè el Pétain de Pineda, segueix les indicacions del menja-senglars jesuïta i vaticanista, que li va dir: ‘Tu obeeix l’amo, que veuràs com de bé t’anirà la vida lliurant catalanets i catalanetes als déus dels Inferns! Mira’m a mi, que m’he carregat tot el procés d’independència, com em va dir el meu amo i senyor, i guaita, quin tipus!’



LLISTA DE CRIMINALS, PRESUMPTAMENT, CIENTÍFICS:

https://www.totbarcelona.cat/societat/lepidemiologa-magda-campins-planteja-recuperar-el-toc-de-queda-per-frenar-la-pandemia-137834/#comment-22939

https://www.vilaweb.cat/noticies/david-navarro-microbioleg-hospital-clinic-assessor-ximo-puig/

https://www.vilaweb.cat/noticies/biocomsc-elevada-probabiltat-trobar-contagiat-coronavirus/

A tots aquests encobridors i col·laboradors en el genocidi, respongueu:

Per què no es fan autòpsies?

Per què l’OMS recomanava la intubació dels malalts, si això els provocava la mort?

Per què l’OMS recomana productes que afavoreixen la malaltia i treuen del mercat els fàrmacs que l’eviten?

Per què hi ha una autorització d’emergència per a les vacunes, quan hi ha productes (hidroxicloroquina, Ivermectina, diòxid de clor, zinc, vitamina C i D, el sol , la platja i l’aire pur...) barats i eficaços contra la grip?

Per què no cal cap prescripció mèdica per a la inoculació intramuscular d’una substància desconeguda?

Com poden recomanar la vacuna si no saben què hi ha en els vials?

Saben què és una PCR? Aleshores com poden parlar de casos? És tan summament limitada la seva capacitat cognitiva?

No saben dels estudis d’Stephan Lanka? Per què aquestes eminències no ens presenten UN SOL VIRUS aïllat, purificat i seqüenciat? Stephan Lanka paga a qui li aporti aquesta prova científica?

Són tan miserables i tan poc científics que pel seu benefici personal mantindran una mentida que costa la vida i la salut de la gent, abans que reconèixer que no en tenen ni punyetera idea del que parlen?

Per què en lloc de garlar tant, no s’hi impliquen, i assumeixen la responsabilitat de vacunar els joves i nens, acceptant que recaigui sobre ells la responsabilitat penal?

Com a membres de la comunitat científica sanitària no els preocupa que avui mori més gent de suïcidi que de la malaltia que ells saben que és una IMMENSA MENTIDA? Perquè, si no saben que és una immensa mentida, la insuficiència neuronal és de psiquiàtric. O són psicòpates?

Quan s’ha aplicat en una epidèmia el confinament, l’aturament de la vida econòmica, el distanciament social i l’obligatorietat de morrió en persones sanes?

Per què no ens parlen dels MILERS DE MORTS I DELS CENTENARS DE MILERS DE PERSONES SANES AMB SEQÜELES PER A TOTA LA VIDA?

Com poden explicar que ells, que se suposa que són científics (són uns inútils mesells a les ordres de l’amo que sempre té raó i paga molt bé l’obediència), que tinguin una desconfiança tan colossal en el sistema immunològic natural? Han estudiat de veritat? o els amos els han donat el títol perquè puguin exercir de criminals sense responsabilitat? això sí, fent el negoci de la seva vida a costa de la vida de les persones innocents que confien en aquests analfabets científics.

Per què no han estat capaços de minimitzar la IMMENSA MENTIDA? Després d’un any i mig sense cap resultat positiu, no s’haurien d’adonar de la seva ABSOLUTA INÈPCIA, IGNORÀNCIA I INCAPACITAT... o saben perfectament què estan fent?

De veritat, creuen científic el fet de vacunar els joves i els nens que no PATEIXEN greus conseqüències de passar la GRIP DE TOTA LA VIDA?

Com expliquen, aquestes eminències, que el morrió serveixi per controlar la grip i no la IMMENSA MENTIDA?

Desconeixen que TOTS ELS EXPERIMENTS PER TROBAR UN VACCÍ CONTRA ELS CORONAVIRUS HAN ESTAT ABSOLUTS FRACASSOS? No saben que en tots els experiments la resposta ADE ha estat letal en els animals d’experimentació?

Com poden tenir la poca vergonya de defensar un vaccí no experimentat en animals? Potser perquè saben que la vacuna és malaltia segura o mort? Per què no han recomanat la inoculació en aquelles persones més susceptibles i que, per raons de salut, poden admetre l’administració dels verins jueus?

Aquests imbècils quan pensen que sortirem d’això, quan els seus amos tinguin el CAMP DE CONCENTRACIÓ PERFECTAMENT ACABAT?

I podria continuar fins demà al vespre...

Que aquests CRIMINALS expliquin això: https://t.me/RosselloCM/40523

Aquesta és la seva proposta? https://t.me/RosselloCM/40517

Més proves contra aquests genocides: https://t.me/elinvestigador_org/3982


Aquesta colla d’ignorants vanitosos, creguts perquè els han donat un paper higiènic d’una Casa de Putes jesuïta, no tenen capacitat de reflexió, d’anàlisi ni de crítica? No s’han adonat, tan llestos i intel·ligentíssims que són, encara que ho dissimulen molt bé, que els han enganyat durant tots els estudis? No sé per què ho pregunto. Se’ls ensenya a obeir i a respectar l’autoritat de l’autoritat. I així ens va a tots, perquè ara que els han pagat els serveis i la ignorància, no volen perdre els privilegis de ser tinguts per alguna cosa, quan són un obstacle per al coneixement i la societat.

SÓN CONSCIENTS QUE SI ES DESCOBREIX LA VERITAT, HAURAN DE SER EXTERMINATS COM ELS MÉS PERJUDICIALS ANIMALS DINS D’UNA SOCIETAT CIVILITZADA? Us adoneu que tots mamen dels polítics? Us heu adonat que a tots els donen els minuts de glòria en els papers higiènics dels cagaguano al servei dels jueus?

LA GUERRA CONTÍNUA.

L’OFENSIVA ENEMIGA ÉS BESTIAL:

VOLEN ELS JOVES I ELS NENS,

SATANÀS TÉ GANA.

I ELS SICARIS ELS LI VOLEN OFERIR

EN SAFATA DE PLATA.


O ELLS O NOSALTRES !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada