dimarts, 13 de juliol del 2021

PALLASSOS ASSASSINS


Hi ha dret a matar pallassos? No, de cap de les maneres! Hi ha dret a matar pallassos assassins? No és que hi hagi dret, és OBLIGACIÓ denunciar, detenir i, si procedeix - per la gravetat dels fets i la magnitud de la matança -, executar els pallassos assassins. Es pot negociar amb qui t’odia, però no es pot negociar amb qui et mata per diners.


https://www.elplural.com/politica/internacional/francia-exigira-certificado-covid-entrar-bares-viajar-tren-avion_270721102

La puteta de l’Edmund Rotschild Heritage, meuca ‘cum laude’; que ja resulta ben estrany com la llibertat, la fraternitat i la igualtat franceses no han acomplert amb el que proclamen i han fet rodar el capet de la ‘poupée putain’ i de les odalisques de companyia, com també els dels cagaguanos i assassins de bata blanca francesos, que per bé que farien emprenyar els nassos que dominen França des de la Revolució jueva de 1789, FRANÇA RECUPERARIA LA LLIBERTAT DE SER FRANCESA I NO ISRAELIANA. https://t.me/RosselloCM/40864


https://t.me/RosselloCM/40823

Dos criminals: un professional i, l’altre, el seu gos. Feu postes, vejam si encerteu qui és qui. Pel gos no cal una guillotina, tan poc espanyola!, els gossos han de morir de mort digna i adequada al seu rang i nivell de fidelitat, tanmateix, no quan el gos és bord, mossega, a més a més traeix com una rata, i mata perquè sí, només per tal de satisfer l’amo i trobar-se més pinso quan va a menjar al plateret amb el seu gos company disfressat de gosseta, la Begoño, catedràtica de lladrucs i màster en micció masculina. ESPANYA HA CEDIT ALS TRAÏDORS? Ja sabem que Soroslàndia és el país on tots els insectes, els llimacs i copròfags viuen als palaus de govern i als urinaris públics, tanmateix, la gent permetrà que quatre imbècils sense conviccions, caràcter i menys encara intel·ligència, violin l’ètica i els drets humans, perquè l’amo del gos se senti feliç de tenir ESPANYA COM A COLÒNIA DEL POBLE D’ISRAEL? I els catalans, no ho oblidem, són els més amants dels circumcidats, que no per altra cosa l’Ameba va vendre Catalunya a la raça superior i avui vivim en el règim d’extermini de la Genociditat de Soroslàndia, de la qual els genocides volen decretar un nou toc de queda, ABSOLUTAMENT IL·LEGAL i pel qual, només per decretar-lo haurien d’anar a presó per violació flagrant i conscient de la Constitució, i des del moment que ho decreten fonamentant-se en UNA REPUGNANT MENTIDA: els PCR, per inèpcia, idiòcia persistent, imbecil·litat irrecuperable, per robatori sistemàtic i abusiu, apart de per GENOCIDES CONSCIENTS I TRAÏDORS A LA GENT I AL PAÍS: tots els polítics catalans haurien de ser executats (https://t.me/RosselloCM/40867, què no sabran els assassins de la Genociditat! Si almenys no mentissin, perquè si han de vacunar els ‘discapacitats intel·lectuals’, aleshores tots els governs i els parlaments haurien de tenir urgent prioritat! https://www.elperiodico.com/es/sanidad/20210712/hospital-clinic-vacuna-hijos-sanitarios-11903860 Això és genocidi i l’Hospital d’Extermini Clínic treballa per als jueus del ISG, per això teniu a tots els retardats intel·lectuals que hi treballen sortint als diaris com les putes sortien al Playboy), ja no val ni tan sols la presó, la VIOLACIÓ CONTINUADA, ORGULLOSA I FONAMENTADA EN IMMENSES MENTIDES, demostren el sotmetiment als amos i el servei al genocidi europeu que han rebut ordres d’executar, i que comanda la Gran Sacerdotessa Negra i esclava de Klaus Schwab, la Bruixa Ursula Bor-da Leyden, l’ama i vigilant de Cancerber, el vigilant de Satanàs, el súperordinador ‘La Bèstia’.

Ara, la raó més que suficient per a l’execució de TOT EL GOVERN I ELS CÀRRECS DE RESPONSABILITAT DELS GENOCIDES SIONISTES A ALEMANYA: https://t.me/RosselloCM/40826 amb la gran ‘odiadora’ del poble alemany Angela Merkel, que ‘Angela’ l’hi posà el seu pare Leviatan per fotre’s del poble alemany. ELS JUEUS SÓN VENJATIUS FINS A ON NO ES POT PENSAR, PER ALGUNA COSA SÓN FILLS DELS DIMONIS. Recordeu que per portar-los la contrària Nicolau I, Tsar de Rússia, assassinaren el Tsar Alexandre II i al darrer Tsar: Nicolau II. Els jueus són així de bones persones i amants dels goyim. El que passa és que la gent els odia sense raó, tan bona gent com són!, que són rics perquè són filantrops de goyim, que mai no han volgut el mal de ningú, ells, pobres!, sempre fent el bé sense mirar a qui el fan, i la gent desagraïda vinga a acuitar-los i expulsar-los d’arreu. Què ha passat quan un poble ha erradicat les rates de clavegueram? Que ha estat un poble sa, lliure i digne, la història ho demostra, on hi ha CORRUPCIÓ HI DOMINA LA RAÇA SUPERIOR DELS DIMONIS DE L’INFERN. O un rabí no té tota la pinta d’un enterra-morts?

Un exemple de la preocupació jueva i filantròpica pels seus goyim.

https://www.diariodemallorca.es/internacional/2021/07/12/grecia-obliga-vacunarse-sanitarios-restringe-54954662.html

El Femer Europeu és el pitjor cau de CORRUPCIÓ DEL MÓN, el prototip del NOM per acabar amb el nostre continent, i tot, regentat pels nostres amics i benefactors, els pastors de goyim, les paneroles del Femer que obeeix el BIS, la seu dels FILLS DE SATANÀS; que pels seus actes els coneixereu.

I tot el que està passant a Cuba i Sudàfrica (https://t.me/RosselloCM/40860) són entremesos per entretenir els nassos, que esperen el gran espectacle de VIOLÈNCIA, SANG I MORT, que tant els fascinen, que bavegen! si els mireu de prop, així que ensumen amb els seus nassos prodigiosos la violència (President d’Haití), la sang (aquests conflictes que els tornen bojos de felicitat, sigui una matança a Ruanda, com una matança a Hèlsinki; que si són blancs, els jueus gaudeixen més, les coses com són, però, fruir, ells frueixen sempre allí on hi sang i patiment), i la mort (o us penseu que no s’han trencat de riure nits senceres d’orgies amb nens, comentant-se els trenta milions de morts de gana que ha provocat la IMMENSA MENTIDA, la ‘llengua blava’ dels goyim. No us ho podeu ni imaginar, com es pixen de riure!). Per això, ara que ja hi estan posats, han manat als seus pastors de goyim, la púrria política, els simis lobotomitzats i drogats, els cucs cagaguanos i els mata-sans assassins, que es preparin per a la divertida cacera del negacionista o el criminal d’odi contra ells, pobres!, tan bona gent que només gaudeixen fent grans graellades en honor dels seus Déus, les Set Potestats Infernals, que estan molt ansioses de la carn que els serviran aviat, que, després d’aquest aperitiu, els Inferns estan que treuen foc de tanta gana, i els jueus són molt servicials amb els seus Déus, i com a RAÇA SUPERIOR I ELEGIDA lliuraran l’escòria goyim, servida en safata de plata per retardats intel·lectuals goyim, tan summament limitats que no saben que una vegada complertes les ordres dels nassos, ells seran el gran final de festa; que els JUEUS ESTIMEN LA TRAÏCIÓ, PERÒ DETESTEN ELS TRAÏDORS, i mentrestant els mitges-merdes s’inflen de vanitat i crims, esperant de ser afavorits pels profetes del Mal. On no n’hi ha, no en raja.

I voleu la prova? https://elmon.cat/societat/linforme-juridic-del-govern-avala-un-toc-de-queda-limitat-a-les-zones-mes-afectades-279340/ Els seus fets contra el poble, la llibertat i la salut, són evidències d’una magnitud tal que corroboren que els miserables són uns paradigmàtics retardats mentals, deficients humans i paraplègics cerebrals; mentre els jueus que els mouen els fils, s’ho passen d’allò més bé. Ja us ho he dit moltes vegades, les escombraries de la raça superior són molt de la gresca, això sí, si hi ha dolor, sang i vísceres, que si no, els sembla més aviat avorrit; però això, el divertiment i l’espectacle estan garantits si tries el més tarat de cada família.


PRETENEN IMPOSAR LA VACUNACIÓ OBLIGATÒRIA. SAPIGUEU QUE TENIU LLICÈNCIA PER A MATAR EN DEFENSA PRÒPIA.

Això és prou, en justícia, per a CONDEMNAR A MORT A TOTS ELS POLÍTICS, ELS JUTGES, ELS SANITARIS I ELS CAGAGUANO DEL PAÍS, sense el mínim dubte. Aquesta és la prova evident del genocidi i de la complicitat de totes aquestes rates covardes, miserables i servidores dels fills de Satanàs. NO ES POT SER MÉS INDIGNAMENT MISERABLE!!! I ara que surti el paraplègic del Pokemon, a un morrió soldat, i digui les beneiteries que la seva paraplegia li fa dir. De fet, amb plena justícia, la pena de mort, és poca cosa, és gairebé perdonar-los; perquè el CRIM ÉS CONTRA TOTA LA HUMANITAT I ALLÒ QUE SIGNIFICA.

Però, és clar, les rates no hi entenen d’això, a elles dóna’ls carn fresca i acabada de morir, que festegen. Oi que sí, polítics del món? I carnissers de bata-blanca (que avui el retardat del Padrós patia de nous vòmits cerebrals. Dels responsables dels Col·legis de Mata-sans i Genocides, no se n’ha d’escapar ni un. Pena de mort a tots i expropiació de tots el béns i patrimoni. Són assassins.) Penseu en la gent que els està acusant de GENOCIDES, ASSASSINS, CRIMINALS i altres benaurances, i penseu que, curiosament, et porten a la presó per penjar una pancarteta dient: «Em pica l’aixella» com feia el nostre pròcer i Ameba, i en canvi, res per cap denúncia per injúries, no greus, gravíssimes! Com podrien denunciar-te per injúries si ELLS SÓN ELS PRIMERS QUE SABEN QUE SÓN UNS CRIMINALS, UNS COVARDS I UNS MISERABLES i en un judici se’ls veurien totes les vergonyes!


L’HORROR QUE ENS VE AL DAMUNT

ÉS OBRA DE L’INFERN I ELS SEUS FILLS,

PERÒ

SENSE ELS POLÍTICS ABJECTES I EXECRABLES,

INDIGNES I MISERABLES,

TOTS, TOTS, TOTS,

AIXÒ NO SERIA POSSIBLE.

NO RESPECTIS UN POLÍTIC

HUMILIA’L, INSULTA’L, VEXA’L,

ÉS EL QUE LI AGRADA,

QUE AIXÒ LI DÓNA L’AMO JUEU,

PERÒ EL POLÍTIC, MORRIÓ I INÈPCIA EN UN,

OBEEIX PERQUÈ COBRA,

AQUESTA ÉS L’ALTURA ÈTICA

DE LES PANEROLES.


EL JUEU ÉS L’ENEMIC.

EL SEU EXÈRCIT, L’ESCÒRIA POLÍTICA.

ELS ALTAVEUS, ELS CAGAGUANO,

ELS ASSASSINS, EL DOCTORS I METGES.

I LES RATES DEL TERROR,

ELS SIMIS LOBOTOMITZATS I DROGATS.


EL JUEU ÉS L’ENEMIC.


De regal:

El pallasso assassí més miserable i abjecte del país, tan summament imbècil que confon PCR positiva (fer trampes d’il·lusionista) amb CASOS! Tu, noi, ets paraplègic mental, i si et restés una neurona no narcotitzada de servilisme immund, suposant, que és molt suposar, tant, com que tinguis cervell, ni que sigui fisiològic, doncs, suposat que tinguis consciència (no coincidència, no et confonguis brètol!), pensaries en els altres i faries un pensament, que qui sap si Déu el tindria en consideració: ‘Al capdavall, l’única neurona li ha salvat l’ànima!’. Però, tu no, noi. Una PCR, un cas. T’adones que s’ha de ser paraplègic cerebral per tenir els títols que tens? O encara et costa d’entendre-ho? Lleva’t, apuja’t les calces, sacseja la neurona i potser després de vomitar davant del mirall, començaràs a comprendre la infinita petitesa de la teva inexistent intel·ligència, tros de suro pixat! Ara bé, un jove o un nen amb seqüeles o mort, i a tu, que ja tens milers de morts sobre la teva consciència, et convertiran en objectiu primordial de la justícia. Si hi ha justícia, ets mort. Si venç l’Infern, la teva vida tampoc no serà llarga, pèsol i bleda: els traïdors, els repugnen! La teva altura com a ésser és comparable en tot sentit a un mocadoret de paper. I ves! Ara t’anomenaré així: mocadoret de paper de Leicester. No et fa goig?

Per si voleu veure l’imbècil i destruir-vos la intel·ligència amb un perfecte babau: https://elmon.cat/societat/macip-costa-molt-entendre-per-que-no-sha-fet-alguna-cosa-abans-per-evitar-lincrement-de-casos-279020/ I hi fa un esment de lloa als subnormals del BIOCOMSC; que els diu experts! No em direu que no és per plorar de tenir tanta ignomínia i limitació intel·lectual en aquest país! I llegiu els comentaris dels catalanets, que és per riure com si fossis jueu. I volíem la independència! I ens caguem amb una mentida? La Mare de Déu, poble de merda!


RECORDEU,

A QUI ET VOL VACUNAR A LA FORÇA

TENS TOT EL DRET DEL MÓN DE MATAR-LO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada