dimarts, 6 de juliol del 2021

COM XALEN ELS JUEUS !


Escolteu atentament el Dr. Matthias Rath, en aquesta conferència de 2014, ho pot dir més alt, però no més clar. Escolteu-lo i aleshores comprendreu perfectament perquè és un imperatiu per assolir la llibertat l’execució de TOTS ELS POLÍTICS.

https://t.me/elinvestigador_org/3928


Aquests són els animals que importa Europa per a fer gaudir les ments malaltes dels jueus. CAL EXPULSAR TOTA LA IMMIGRACIÓ AFRICANA.

https://t.me/RosselloCM/40264

https://t.me/RosselloCM/40260

https://t.me/RosselloCM/40253

https://t.me/RosselloCM/40254

https://t.me/RosselloCM/40255

Potser no són mones...

https://t.me/RosselloCM/40256

https://t.me/RosselloCM/40268

I ara, els refugiats:

https://t.me/RosselloCM/40262


Us adoneu, o no, del que volen les rates jueves fabricants dels verins?

https://canal.ugr.es/ugrcomunica/estudio-de-los-efectos-de-la-vacunacion-del-covid-19-en-el-ciclo-menstrual-de-las-mujeres/


Són uns traïdors els governants de Soroslàndia o no? Han venut el país als jueus i a la gent, com a esclaus. JUDICI I EXECUCIÓ PÚBLICA DE TOTA LA CLASSE POLÍTICA, JUDICIAL, MÈDICA, PERIODÍSTICA I CAPS POLICÍACS.

https://bitcoin.es/actualidad/espana-sancionara-con-5-000-euros-cada-criptomoneda-no-declarada/


El projecte criminal jueu, segons Luc Montaigner:

https://t.me/RosselloCM/40274


El pallasso homosexual que havia desaparegut, ha tornat a aparèixer per a complir les ordres dels amos i cobrar el que li correspon per ENGANYAR la ciutadania i inocular-li el TERROR. Aquest tros d’imbècil ha de ser jutjat i si, com és facilíssim de demostrar, Mitjà, el ximple del poble, ha mentit més que no ha parlat, cal ajusticiar-lo per criminal. Ara el tros de quòniam reclama els morrions dels esclaus (què és això d’alliberar els esclaus sense el permís dels amos jueus?)... i alguna cosa més, però el cas és que la notícia ha desaparegut. És fàcil de creure que a aquest babau, incompetent, inútil i criminal, ja no el creu ni el seu amant! Tanmateix, ja sabeu que els jueus són persistents, no provocaren la I guerra mundial perquè sí, ni la grip espanyola perquè sí, ni la segona guerra mundial perquè sí, no. Havien de tenir content el seu Déu dels Inferns, i ells són persistents com la gota malaia, per a desgràcia de la Humanitat. Per això, la colla d’analfabets titulats de la Casa de Putes UPC, del projecte o el que sigui això del BIOCOMSC, o com es digui, els de la ‘viologia komputassional’, ja han cantat tots alhora, quan el jueu ha alçat la batuta, que ui! la que ens ve al damunt amb la cinquena onada, que 50000 persones es contagiaran a la setmana i un de cada quaranta joves... Jo, i ho dic amb total sinceritat, estic per L’ERRADICACIÓ ABSOLUTA DE LA INDIGÈNCIA INTEL·LECTUAL TITULADA DELS RETARDATS, JA SIGUIN IDIOTES O IMBÈCILS, o dit d’una altra manera: L’erradicació absoluta de tant de subnormal!


Mentre la Casa de Putes de la UPC compleix les ordres dels superiors jesuïtes, les prostitutes jueves de la Genociditat de Soroslàndia ja carreguen contra l’oci nocturn, de manera que d’acord amb les ordres dels jueus, ningú no pugui ser feliç ni desfogar-se una estona, després d’un dia de calor; i l’escòria política, TOTS CRIMINALS I GENOCIDES, NO HO OBLIDEU MAI!, s’agenolla o s’abaixa els pantalons segons quina és la reclamació del nas de torn. I no oblidem que d’altra banda, el menja-senglars traïdor de Catalunya, l’amo del Pétain de Pineda, ja deu estar tramant la trampa per enganxar l’ingenu del Puigdemont, ingenu o sequaç de Soros, si és que s’ha reunit amb el més perillós i sanguinari criminal del món. Però, no us amoïneu que com les paneroles de València, el paraplègic cerebral i socialista, és que ho té tot!, i l’Adolfa Josefa Tunga Armengol la genocida de les Illes Alcatraz (junt amb el seu clauer mongòlic amb morrió: Javier Arranz, un genocida a tenir molt en compte el dia de l’alliberament!) ja parlen d’un estat federal, mentre que el retardadíssim mental d’Aragó, el que es va escapar del Cottolengo o fou alliberat pels nassos d’un sanatori per a deficients-deficients mentals i intel·lectuals sense possibilitat de mínim progrés, vol estar present en la ‘taula de diàleg’ (quins paranys, la mare de Déu!), suposo que per xumar alguna cosa del repartiment del botí que els jueus faran entre el genocida i traïdor a Espanya, el gos de Soros a Madrid i el nan feixista català, si és que no hi envien el menja-senglars; que sigui qui sigui qui hi enviïn només podrà ser un traïdor, que són els únics blancs que els jueus fan servir per als seus interessos.


I si saltem el toll Atlàntic, a l’altra vora, la CDC del genocida per SIDA i COVID-19, Anthony Fauci, reconeix que els suïcidis d’adolescents han augmentat un 51% als Estats Units, la qual cosa no sabeu com fa riure els nassos, com de bé que s’ho passen! Un cadellet goyim a fer punyetes, i per ell solet! I vinga a riure. I no us penseu que riuen només d’això, no, no oblideu que si la memòria no em falla, enguany han mort de fam 30 milions de persones més que l’any anterior (i vinga a pixar-se riure, i més perquè són pobres, negres o color xocolata blanca), i el nombre de goyims pobres ha augmentat en 150 milions, candidats a una bella mort de fam (i vinga a riure, a sonar-se i tornar a riure), i no comptem els 3 milions que han matat de la mentida i els milers, que pel cap baix, ja han assassinat amb els verins per ells fabricats (i vinga a riure, que els esfínters no se’ls aguanten) i no podem oblidar el terç d’imbècils goyim que s’han vacunat i moriran o emmalaltiran greument, segurament amb malalties cròniques, que això els nassos s’ho pensen molt bé, i que vosaltres mateixos podeu fer el càlcul: si s’han vacunat 1.700 milions de persones, un terç són...(I vinga a donar-se cops de palmes al genoll, i a xalar el que no està escrit!).


El més curiós de tot, apart que als lavabos de la Justícia mundial només s’hi trobin excrements amb toga pudents i repulsius a no dir més!, el més curiós és que els jueus poden matar amb vacunes, de gana, de misèria, de guerra, d’allò que els surti de les gònades, però molt de compte, DIR ASSASSÍ ALS ASSASSINS ÉS UN CRIM D’ODI.


ELS JUEUS SÓN ELS ENEMICS DE LA HUMANITAT,

LA HISTÒRIA HO CERTIFICA,

I LA MATANÇA ACTUAL HO CORROBORA.

SENSE JUEUS

EL MÓN POT SER LLIURE I DIGNE,

NOMÉS, SENSE ELS JUEUS.

PERÒ PRIMER CAL ACABAR AMB ELS SEUS ESCLAUS,

i val a dir que aquests retardats, no saben que els nassos són amants dels clínexs, i fan servir els goyim fins que els han proporcionat prou cadàvers goyim, aleshores, com a ells només els excita la mort, han de recaptar els cadàvers dels seus servidors. Per això, és per l’única cosa que podem estar contents, L’ESCÒRIA GENOCIDA serà víctima dels mateixos genocides, o us penseu QUE ES PODEN FER PACTES AMB EL DIABLE, HAHAHAHA!


ELS JUEUS TENEN PRESSA,

SABEN QUE HI HA GOYIM QUE HO SABEM,

I RECORDEU QUE ELLS NOMÉS SÓN

18 MILIONS,

I ELS SEUS ESCLAUS

POTSER UNS QUANTS MÉS.


O ELLS O NOSALTRES,

LA GUERRA ÉS A MORT,

QUE AIXÍ ELS HO HAN MANAT

LES SET POTESTATS INFERNALS.

CONTRA EL SEU HORROR,

LA DIGNITAT I LA VERITAT:

LA JUSTÍCIA.


Per als incrèduls: vegeu què ha ordenat als sicaris traïdors, l’amo jueu de la península de Soroslàndia https://www.armstrongeconomics.com/uncategorized/spain-revealing-the-totalitarian-future-for-all/

LA DEFENSA PRÒPIA ÉS L’ÚLTIMA GARANTIA DE LA LLIBERTAT.

MORIR, MORIREM, SI HEM DE MORIR,

PERÒ PER POC QUE PUGUEM,

MORIREM MATANT.

TOTS ELS POLÍTICS (TOTS DE TOTS)

SÓN TRAÏDORS I GENOCIDES.

Si algun d’ells tingués intel·ligència, honor, dignitat o simplement empatia, defensaria la seva gent contra els enemics, i ells s’agenollen davant dels enemics tot humiliats, però satisfets de cobrar a tant la peça de compatriota. Aquest és el pacte que han signat amb el diable les paneroles que us parasiten i enganyen. Ho he escrit manta vegades: això és un veritable holocaust, violent i sanguinari com mai no n’hi ha hagut cap altre. Els jueus són els cervells de l’operació, NO HI POT HAVER CAP DUBTE, la qüestió és saber si acceptem ser víctimes o, molt a contracor, perquè no és la nostra manera de ser ni la nostra voluntat, haurem de convertir-nos en botxins per tal de SALVAR LA LLIBERTAT I EL MÓN PER ALS NOSTRES FILLS, i que puguin dir-se HOMES LLIURES I NO GOYIM ESCLAVITZATS.

EL TEMPS CORRE A FAVOR DELS DIMONIS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada