dijous, 1 de juliol del 2021

CALAIX DEL DESASTRE

 

https://www.vilaweb.cat/noticies/coronavirus-2019-catalunya-valencia-mallorca-report-diari/

L’agenda s’ha de complir i els sàtrapes d’Israel obeeixen, i enverinaran la borregada catalana per a major glòria dels ramaders. Ara els joves, després desgraciaran per a tota la vida els nens. Ara bé, creieu-vos que aquests criminals, lladres, hipòcrites i avui assassins en massa, us volen el bé, els angelets dels jueus!


https://www.ultimahora.es/noticias/local/2021/07/01/1280103/respuesta-jovenes-baleares-vacunacion-mas-41000-citas-dia.html

Cada mort i cada lesió permanent dels joves és responsabilitat penal i criminal, en primer lloc de la genocida de les Illes Alcatraz, i després, d’Eugenia Carandell i Javier Arranz. Caldrà seguir ben de prop el desenvolupament dels enverinats, perquè vist que la genocida encara no ha estat detinguda amb el seu govern assassí en ple, així com els ximpanzés i goril·les uniformats i sicaris que protagonitzaren el segrest; caldrà estar atent i denunciar qualsevol mort o danys causats per aquests criminals a les ordres del sionisme internacional.


https://www.youtube.com/watch?v=dBa6EPnxULc

Sicaris dels criminals. TOTS ELS POLICIES HAN DE SER JUTJATS I RECLOSOS AMB CADENA PERPÈTUA (ELS QUE NO HAGIN AGREDIT ELS CIUTADANS) AMB ESTRICTE SEGUIMENT DE LES MESURES ANTICOVID PER TOTA LA VIDA. No hi ha millor justícia que l’exemple. Tota la colla de goril·les, ximpanzés, paraplègics cerebrals i pinxos de casa de putes, han de ser esborrats de la vida pública: SÓN CRIMINALS, SÓN DELINQÜENTS, SÓN ELS SICARIS DELS GENOCIDES CONTRA EL POBLE. CAP NI UN SENSE CÀSTIG, PER ACCIÓ O OMISSIÓ. Que una comissaria de policia sigui el cau dels delinqüents més perillosos és el fracàs d’una societat. No poden ser analfabets amb pistola. En lloc de detenir els colpistes contra l’estat de dret, col·laboren en el crim; per tant són part del GENOCIDI I DE L’ABOLICIÓ DE LES LLIBERTATS, i com sigui que amb retardats no es pot discutir, judici popular i perpètua amb presos comuns.


L’escòria política no té límits en la pocavergonya i les penques. Et robaran fins l’última gota de sang i ho faran amb mentides i donant la volta a la situació perquè ells, els paràsits que no han treballat ni fet res de bo en tota la seva vida més que xuclar la sang dels treballadors i dels empresaris honestos, han de continuar parasitant, al cap i a la fi, no serveixen per a res més. No per una altra raó és de desinfecció social i pública, l’execució dels caps de tots els partits i la perpètua als més significats, com la desaparició pública i social dels escala-graons que encara no han començat. SI SER BANQUER ÉS SER UN DELINQÜENT COMÚ PERILLÓS, SER POLÍTIC ÉS SER UN CRIMINAL ‘CUM LAUDE’.

https://www.elnacional.cat/ca/economia/escriva-triar-baby-boomers-ajustar-pensio-treballar-temps_625157_102.html

I per què no traiem el sou a tots els paràsits socials? Hem de tolerar que els que no han pencat en sa puta vida decideixin que els que han treballat tota la vida han de perdre els seus drets per a perpetuar els paràsits? Aquesta gentalla, de veritat, no us fan fàstic? No us regiren l’estómac? No els trobeu absolutament vomitius? Més que ajustar les pensions, seria qüestió d’ajustar la soga als seus colls. Més justícia, impossible.


https://www.elnacional.cat/ca/editorial/jose-antich-covid-un-avis-serios-estiu_625076_102.html

La meuqueta dels jueus contribuint a l’extermini, que tothom es deu a qui li paga les llenties. I si les llenties són de carn humana, oi que es paguen millor, Antich? Que immorals com aquest lloro impenitent, puguin dirigir un diari i guanyar-se la vida, ja ens diu en quin món vivim. Els Dons de «La Màxia» riuen tot fent copes amb els capos-capos del nas, tot veient com de macot és l’esbirro illetrat que fa paper higiènic.


https://t.me/elinvestigador_org/3831

El diòxid de clor demostra que l’OMS és una organització criminal dedicada al genocidi. Un fet que no m’estranya gens, tot sigui dit, perquè quan el director és un goril·la mascota d’un psicòpata, no s’ha de ser molt llest, i sobretot no s’ha d’haver estudiat on tot els estruços al servei de la Genociditat de Soroslàndia, per a saber una mica de medecina i no de servei sicari a organitzacions mafioses que s’enriqueixen amb el crim. Això que diu la notícia, no feu l’intent d’explicar-ho al Trilla, al Padrós, al Mitjà, al Macip, a l’Arenes, a la Prats, al BIOCOMSC de la Casa de Putes de la UPC dels jesuïtes, etcètera, no us entendran, cercaran amb la mirada el nas que els orienta i si no el veuen tremolaran com pollets que tenen fred, res més. Si els veuen, potser encara se us encarin, que això és molt dels covards, dels indignes i dels estúpids. Però si no veuen el nas que els orienta, no dubteu que no seran capaços de dir res que no se’ls hagi dit, perquè no espereu d’aquestes ments corrompudes i pestilents un pensament propi, de fet, es pensen que això ha de ser un oximoron; sense saber que vol dir oximoron, que tampoc no us penseu que arriben a tant!


Dra. María José Albarracín, que com veureu, no és un jove babau amb cara d’abduït que diu bestieses amb posat seriós i d’entès, sense poder ocultar l’expressió d’idiota que és intrínseca i manifesta en aquesta minusvàlua mental.

https://odysee.com/@canaltlv1:2/Maria-jose-Barcelona:5


Quant a què, quin verí porten els regals dels nostres governants (assassins) no el sabem. Pot ser l’espiga de la qual parla i ha investigat la dra. Albarracín? molt segurament; però potser hi ha algun ingredient que provoca les reaccions pseudomagnètiques i ben estranyes que corren en vídeos per tot arreu, o potser que sigui el grafè que defensa el canal de la Quinta Columna i el doctor Sevillano, i que això estigui relacionat amb les emissions del 5G. Això no ho sé. Sense dubte, els genocides hi posaran de tot per aconseguir l’extermini ràpid dels malalts (per cap d’any i començ del següent). Que cadascú s’ho rumiï i que no sigui tan mesell com per a deixar que el marquin com al ramat del qual ja formarà part després de la inoculació del verí. La meva impressió és que hi hauran posat tot el que els hi hagi cabut, i tampoc no m’estranyaria que de sobte algú descobrís algun verí encara més letal. Quant al grafè, la meva opinió és que és molt arriscat avui assegurar que hi han posat aquest verí (amb intencions de control mental, com ja ho va dir el genocida criminal Piñera; un altre al qual els xilens haurien de començar a pensar com el faran actuar durant la festa d’alliberament de la Humanitat). L’estudi de la Universitat d’Almeria és provisional, i s’ha de ser molt caut per això. Haurien d’accelerar els estudis per tal de poder posar-se ferms en la teoria abans d’invalidar els altres estudis. Tot plegat, està infiltrat pels nassos i els seus esclaus, per això cal prudència i sobretot no fer cap passa en fals. De tota manera el que és absolutament intolerable és que TOTS ELS GENOCIDES DELS GOVERNS MUNDIALS, TOTS, NO HAGIN ATURAT L’ENVERINAMENT NI HAGIN DETINGUT EL PSICÒPATA RESPONSABLE DE LA MORTALDAT I DE L’ESCÀNDOL DELS EFECTES SECUNDARIS. AQUEST PSICÒPATA I ELS SEUS SEQUAÇOS VOLEN ENVERINAR ELS NENS. CAL DIR PROU A TOTA AQUESTA COLLA D’ASSASSINS I ACTUAR CONTRA ELLS A LA PRIMERA OPORTUNITAT. CAL EXIGIR-LOS EL LLIURAMENT VOLUNTARI, EN CAS QUE NO HO FACIN, LA DEFENSA DE LA LLIBERTAT I LA DIGNITAT HUMANA, EN DEFENSA PRÒPIA, ADMETEN I CELEBREN QUALSEVOL ACCIÓ CONTRA ELS CRIMINALS CONSCIENTS I PERSEVERANTS EN EL GENOCIDI.


Vegem ara l’hospitalitat del gran poble de la raça superior, els amants de la llibertat, de la dona, de la diversitat i del LGTBIJKLMZWQ+,

https://t.me/RosselloCM/39919


Per això s’han comprat crispetes i mocadorets de paper els jueus europeus:

https://t.me/RosselloCM/39920


https://vadegust.cat/actualitat/nestle-retira-dels-supermecats-uns-coneguts-gelats-amb-substancies-cancerigenes-13994/

Però no passa res, que les multinacionals mai de la vida fan les coses expressament. Per què no se’ls acusa d’atemptat contra la salut pública, que és el que han comès aquests criminals de l’alimentació, que ens enverinen més que ens alimenten? Recordeu que els que fan el verí de Janssen, Johnson and Johnson venien pólvores de talc per a nens amb asbest, un cancerigen de primer nivell; però els assassins de Johnson and Johnson no ho sabien, pobres, ells; i sentenciats als EUA, les venien als països pobres. Només volien curar el culet escaldat! Com ara, que només volen immunitzar-te del virus, encara que t’immunitzaran de la vida, fent-te passar a la mort, on ja no cal patir. Perquè després gentalla com jo, denunciï aquests modèlics i modestos filantrops desinteressats!


UNA NECROJOIA

https://www.vilaweb.cat/noticies/donald-rumsfeld-lmort-estats-units/

Un sac d’escombraries menys a la Terra. Les últimes notícies de l’altre món ens adverteixen que l’Infern està de festa. Hi ha poca gent, perquè tots estan vacunant a la Terra, però els que hi han romàs per vigilar el recinte, es veu que amb l’arribada del criminal i l’encara fresc virus de la Corona Anglesa, es veu que pensen de muntar-ne una de ben grossa.

TANT DE BO ACONSEGUIM D’ENVIAR-LOS DE 10 A 2OO MILIONS DE NOUS PARTICIPANTS A LA GRAN BACANAL DIABÒLICA !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada