dijous, 22 de juliol del 2021

PER QUÈ DIEM ‘POLÍTICS’ SI PARLEM DE CRIMINALS ?

 

https://t.me/RosselloCM/41713

Ja és hora de considerar a cadascú d’acord amb el que és. TOTS ELS POLÍTICS del món en actiu són lladres, traïdors a la pàtria, colpistes contra l’estat de dret, prevaricadors, reus de delicte de coaccions, atemptat contra la salut pública, segrest, tortura infantil, terrorisme informatiu per manipulació i pressió política, violació del Codi de Nuremberg, Tractat de Hèlsinki, Conveni d’Oviedo, declaració de la UNESCO, etcètera, per concloure amb la cirereta dels crims més execrables i imperdonables: el GENOCIDI.

Si algú pensa que un sol polític és innocent, és més babau que no podia pensar. TOTS ELS POLÍTICS SÓN UNS CRIMINALS, ELS DEL GOVERN, ELS DE LES COMUNITATS, ELS PARLAMENTARIS I SENADORS, ELS AJUNTAMENTS, ELS CÀRRECS DELS PARTITS POLÍTICS I ELS SINDICATS. Només els preocupa apujar impostos, dictar violacions de la llei i vantar-se i predicar absolutes estupideses i barbaritats, a conjunt amb el seu encefalograma pla. Que per això són perillosos, aquests psicòpates, perquè tenen la mateixa ètica que els escurçons.

Recordeu que quan violin els Drets Humans teniu tota la LEGITIMITAT DE LA DEFENSA PRÒPIA.

Això és tot just el que esperen els jueus asseguts amb les crispetes al costat. Aviat encendran el 5G i comprovarem si és una arma de destrucció, si és el cas que després de l’encesa el nombre de morts i malalts es dispara; aleshores, matar polítics ha de ser convertit en un esport.

https://t.me/RosselloCM/41914


Evidentment, si els sacs d’escombraries amb bates blanques fossin metges i no botxins, tota la IMMENSA MENTIDA no hauria pogut començar, però aquesta escòria social (no els he tingut simpatia mai als mata-sans) ha comptat els euros per callar i se’ls ha fotut el jurament hipocràtic. CAP RESPONSABLE DE COL·LEGIS DE METGES POT SER EXONERAT DE PAGAR AMB EL PATRIMONI I EL CAP ELS SEUS CRIMS DE COL·LABORACIÓ NECESSÀRIA I ACTIVA EN GENOCIDI.


Evidentment, si els simis lobotomitzats i els residus socials que integren la policia i les forces armades d’arreu haguessin estat fidels al jurament de servir el poble i a la pàtria, haurien defensat els seus ciutadans contra la matança jueva amb la col·laboració dels llimacs, insectes i rates de la política, però han demostrat sobradament estar MANCATS D’HONOR I DE DIGNITAT. Si ells haguessin complert amb el seu deure, això no hauria passat. I ara estan com amagats, i jo no puc treure’m del cap que els estan preparant pel que vindrà. Veure les ciutats i els pobles lliures d’aquests perillosos sicaris armats, em fa témer que els estan acabant de macerar com a criminals. TOT REPRESENTANT DE L’ESTAT ÉS EL VOSTRE ENEMIC, SENSE EXCEPCIÓ, I SI VA UNIFORMAT ÉS UN PERILLÓS TERRORISTA ARMAT, que no saps si és pitjor per estar armat o pel cap buit.


No oblidem els excrements amb toga. Si bé és cert que hi ha honroses excepcions, la immensa majoria de togats són la gent més vil, miserable, roïna i abjecta de la societat. Només poden ser excusats els jutges que han denunciat els crims, els altres han de ser TOTS AJUSTICIATS, sense festa, en un acte amagat de tothom i executat on els trobarem sempre: a les clavegueres. D’allà al mar, i ja se’ls menjaran els taurons.


A QUI DIGUI QUE EXAGERO:

QUE QUALSEVOL D’AQUESTS GENOCIDES I COLPISTES

PRESENTI L’ESTUDI AVALAT DE L’EXISTÈNCIA DEL VIRUS.

Mentre no ho facin, la carnisseria no l’hauríem d’aturar.


O ells o nosaltres.

ELS JUEUS TENEN PRESSA

PERQUÈ EL GOYIM HO SAP.

Per què els negres i els musulmans no són requerits a la vacunació?

Potser perquè els jueus només volen l’extermini dels blancs?

https://t.me/RosselloCM/41901


Dels cagaguano, no res.


No sóc, no he estat ni seré franquista, per bé que la història i la putriditat ètica de l’escòria política democràtica, la partitocràcia jueva, ha demostrar sobradament que el petit dictador tenia raó quan va proclamar, per a rialla monumental del personal, allò del ‘contubernio judeo-masónico’. Doncs, vàrem riure llavors, tanmateix, ara hem de donar-li la raó. I si bé, i ho torno a dir, no li tinc cap simpatia, sempre respectaré més els homes de conviccions, coratge i honor que les meuques que infecten els parlaments, i les putes de luxe que prostitueixen les institucions dels pobles. Hi havia potser diferència entre el terrorista d’Estat Felipe González i el Generalíssimo? No és un genocida més terrorífic Javier Solana, el monstre del Balcans, que muntà la que muntà per tal de satisfer els circumcidats (avui al ISG com a pagament pel genocidi); o el criminal de guerra José María Aznar López? Podeu comptar els suposats morts arreu del món per la IMMENSA MENTIDA com a execucions sumaríssimes sense judici ni acusació, i aleshores considereu èticament i en justícia si aquests gossos són mínimament millors que els grans genocides del segle XX; tots els quals, val a dir-ho, seguien fil per randa les ORDRES DELS JUEUS.


«AMB L’ENGANY FARÀS LA GUERRA»

Aquest és el tendre lema (Mossad) dels perseguits, d’aquest malaurat poble, fet de gent honrada i treballadora, pacífica i solidària, gens orgullosa i menys encara racista; aquest poble que, de tan bo, Déu ‘in person’ els trià com a rates escollides. Em penso que hi ha hagut una errata: rata escollida. Rates escollides. No sé per què, però la ce, ni trencada ni sense trencar, no es vol posar on li toca, i tothora hi surt la te!


Senyor que escriu, vol dir que no podria ser que el Bé hi estigui intervenint?

Veig que vostè, encara ronda per aquí.

Sí, em féu pensar i he descobert que allà on hi havia víctimes, realment eren els més sàdics i cruels botxins.

Home, me n’alegro, de veritat! Potser no puc escriure ‘rata’ (veu, no surt la ce trencada) perquè els Dimonis, les seves respectades divinitats, no me la deixen posar. Que em temo que el Bé, si està decidit a actuar, ho farà a última hora, com el setè de cavalleria a les pel·lícules. De fet, no m’estranya. Senyor que m’interromp, amablement, sí, amablement, no creu possible que veient la sutzura de l’espècie Ell, com a Sodoma i Gomorra, no hagi decidit de permetre el màxim extermini per tal de deixar un món amb dignitat per a viure-hi?

Potser, però hauria de carregar-se els senyors dels nassos.

No, amic meu, això és cosa dels humans, Déu no lluita contra els dimoniets de merda, només ho fa amb les grans Potestats Infernals, l’escòria de les rates ha de ser exterminada per l’home blanc.

Només el blanc?

Els qui s’hi apuntin; però només l’home blanc pot vèncer l’estirp dels Inferns, les altres races, fa molt de temps que hi han sucumbit.

Per això no vacunen negres i musulmans?

Ells són els hereus del Camp de Concentració Jueu d’Europa. No hi ha poble més racista i que es consideri superior als altres que aquests nassos; però en realitat són hipòcrites, mentiders, lladres, usurers, compradors d’ànimes, assassins i per damunt de tot GENOCIDES. Ells mai surten a la primera plana, fins i tot poden ser-ne les víctimes, però són els autors sempre. I dic sempre, perquè és sempre. La història, si hi saps fer encaixar les peces i descartar les mentides dels nassos, és una demostració esfereïdora dels sadisme d’aquesta raça (ara sí!) de psicòpates.


ELLS ESTAN DISPOSATS A TOT.

NO TENEN PIETAT NI COMMISERACIÓ.

NO HO OBLIDEU:

SÓN ESTIRP DEL MATEIX SATANÀS.


Us recordo que les meuques de Sanitat i la President de les Illes Alcatraz van cometre un delicte de segrest amb més d’un centenar de joves lliures, i declararen la MENTIDA IMMENSA DE LA CINQUENA ONADA, això no obstant, només hi ha hagut un ingressat i cap mort. NO CREIEU QUE ÉS HORA DE FER JUSTÍCIA I UNA NETEJA PER DIGNITAT I INTEL·LIGÈNCIA? La ximple de Sanitat no hauria de sortir de la presó mai més de la vida i hauria de ser expropiada per compensar els segrestats, i la meuca dels jueus, apartar-la dels circumcidats i muntar la gran festa de les retrobades Illes Balears, i no sé si seria més lluent la guillotina o la foguera. Potser, la foguera és més mediterrània. Però el cap de la tarada com una nina escapçada, a mi, i és molt personal, ho reconec, però em faria gràcia, com si fos un corrupte jueu d’aquests que gaudeixen de la sang i el sofriment tot fotent-se crispetes.

D’altra banda, el genocida Pokemon, el clauer de l’Alba Mengele, l’odalisca de Soros per a allò que se li mani, ha hagut de fer-se enrere, perquè la IMMENSA MENTIDA NO SE L’EMPASSA NINGÚ. Espero que els catalans sabrem retre honor a aquests traïdors i assassins de la llibertat... Hahaha, si en dic de bestieses!


I conclourem amb una llista d’alguns estats i països que han expulsat dels seus territoris ‘la bondat’.

https://t.me/RosselloCM/41856

Coneixeu algun altre poble que hagi estat tan perseguit injustament pels altres pobles? Tant si és que sí com si és que no, podríeu donar-me’n una raó. De veritat creieu possible que tots els pobles odiïn la bondat?


A EUROPA HI HA GOYIM QUE HO SABEN,

ELS ASSASSINS NO S’ATURARAN,

NO SABEN FER ALTRA COSA QUE EL MAL,

PER AIXÒ, CAL ATURAR-LOS I EXTERMINAR-LOS.

(No sigueu tan ingenus per confondre-us: no és odi, és defensa pròpia)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada