divendres, 16 de juliol del 2021

CONTINUA L’OFENSIVA ENEMIGA


Austràlia anuncia el N.O.M. després d’un any de la IMMENSA MENTIDA i UN SOL MORT. En el vídeo hi surten tres dels primers i merescuts candidats amb qui començar l’extermini de la repressió: El goril·la genocida de l’OMS, el genocida jueu del Fòrum Econòmic Mundial i el pedòfil amb demència senil Biden, president del Prostíbul Americà de la FED; sense obviar el pallasso del començament.

https://t.me/elinvestigador_org/4168 i https://t.me/elinvestigador_org/4161


I els jueus s’orinen al damunt amb l’espectacle de l’aquelarre:

https://t.me/RosselloCM/41184

https://t.me/elinvestigador_org/4152

I veient com els obeeixen els ‘animals negres’, necessiten els mocadorets de paper, perquè ejaculen sense voler:

A Sudàfrica: https://t.me/RosselloCM/41181, on ja han mort 117 persones.

A Lleida, mentre el nan feixista, el Pétain sionista, calla i fa l’idiota, la seva especialitat: https://t.me/RosselloCM/41172


Mentrestant la ‘poupée putain’ privada de l’Edmund Rothschild Heritage és feliç d’enfonsar França. I qui és aquesta meuca dels jueus?

https://t.me/NANOMNOTICIAS/1287

Economista, banquer, polític i filòsof!!!, o sigui, retardat mental amb innata discapacitat cognitiva; de professió real: puta privada dels jueus, encara que l’encobreixin amb tota aquesta grandiloqüència banal. Si el més subnormal, sap que és un imbècil profund!

Però a ‘ella’ li agrada això: https://t.me/RosselloCM/41120

I per tenir això, ha de fer això altre: https://www.lavanguardia.com/internacional/20210712/7595996/francia-obliga-personal-medico-vacunarse.html

Perquè la puteta dels jueus, el francòfob amant dels negres, no se n’amaga de mostrar a qui li arranja les castanyoles: https://t.me/RosselloCM/41091. No em direu que la puteta i les odalisques que l’acompanyen no consumarien un espectacle meravellós a la Plaça de la Bastilla, per bé que a ella, tota soleta, jo li seccionaria el coll davant de Notre Dame, perquè els focs artificials de després lluiran molt més entre les dues torres de la catedral. https://t.me/RosselloCM/41189


El programa genocida de l’escòria jueva està descrit pel criminal del Fòrum de Davos, el pertorbat que es creu conductor de la nau de Star Treck, que ens ho explica en un llibre: https://t.me/RosselloCM/41118. Ho voleu més clar i satànic? No justifica això, sobradament, l’espectacle «Forca» de la Plaça de la Bastilla? I no ho dic pel llibre, si no perquè ara estan executant el pla i ell mateix s’encarrega de fer entrevistes per anunciar als esclaus blancs que es rendeixin o moriran a mans dels jueus: ‘Si no voleu ser feliços com jo vull, aleshores us matarem a tots perquè no sabeu què voleu. Deixeu-vos enverinar amb les metzines de les nostres indústries d’extermini i obeïu, és pel vostre bé. No sabeu que els jueus som la raça superior perquè som els més bons de tots?’


L’esperança rau aquí:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/1290

Si no assolim de fer el GRAN FESTIVAL PER A LA LLIBERTAT, aquesta és l’altra opció. No oblideu que posats a morir, si morim matant, i si tots ho fem bé, d’ells no en restarà ni un, i almenys haurem alliberat el món de la RATES DE L’INFERN.


Tanmateix, aquí tenim els genocides psicòpates, deficients mentals i ètics, que per ambdues facultats poden ser perfectament considerats llimacs. Al capdavall, no fan altra cosa que arrossegar-se i bavejar. El nostre Pokemon, l’assassí de reemplaçament de la genocida Alba Vergés, la Mengele de Soros a Catalunya, que des que ha assumit la direcció de l’extermini, l’home, això sí, sense separar-se del morrió que demostra la seva condició miserable de feliç d’esclau i meuca dels jueus, no fa altra cosa que tractar de servir en safata de plata catalans al sacrifici dels Inferns, tot, mentre en privat va comptant el benefici dels seus assassinats: El sicari, limitat intel·lectualment com l’Ameba que presidí i vengué Catalunya, ha manifestat que ‘si el coronavirus s’estén, una variant podria escapar a les vacunes’. Penseu-hi un moment, per què només una variant, setciències? Com ho sap, mestre? Li ho ha dit un jueu mentre li feia feines personals i que aquí no poden ser descrites? A més, el miserable, ens diu que els festivals van ser una errada i que no han fet les coses bé. Aleshores, criminal, inútil, esperpent, perquè no dimiteixes? O el preu per cadàver o malalt crònic, et compensa, assassí? Aquest sac d’excrements, que es tapa la boca perquè no ens adonem del tuf a podrit que emana de tot ell, necessita un dia especial de la Gran Festa d’Alliberament, i jo proposaria que el reggae el ballem tots plegats al ritme dels cossos dels dos Mengeles moguts pel vent. No em preocupa aquest criminal, em preocupa que aquest genocida provocarà pericarditis, miocarditis i trombes en els joves, i només espero que aleshores, els mateixos joves siguin els que demanin el seu cap: https://t.me/NANOMNOTICIAS/1303 No ho oblideu, joves, ELL SERÀ EL RESPONSABLE DE LES VOSTRES MORTS I MALALTIES CARDÍAQUES. I no us deixeu enganyar, ell ho vol perquè cobra per cada un de vosaltres que surti malmès, que els jueus els conec com si els hagués parit. De fet, tampoc no és tan difícil: concep l’abjecció i la ignomínia més inconcebible, i t’hi apareixerà el nas criminal d’un jueu.


Si amb tota aquesta colla de psicòpates no en teniu prou, sapigueu que el risc de pobresa en el món ha augmentat al 26,3% el 2020. Gràcies a TOTS ELS CRIMINALS POLÍTICS, JUDICIALS, SANITARIS I CAGAGUANO, un de cada quatre persones està en risc de pobresa. https://t.co/af4zqd2BU7?amp=1 Vejam si sabeu quin és el percentatge que correspon als jueus?


I no vull deixar de banda els excrements amb toga, una infàmia que si tinguessin un bri de seny, se suïcidarien per decència i dignitat, però com l’únic que tenen és abjecció i perversió, orgull i vanitat, com l’homosexual torturador del Ministeri - una altra meuca de serveis especials per als jueus, actes al quals acut amb el gos de Soros i, si s’escau, amb la trans del Begoño, que als jueus tot el que sigui putrefacció, corrupció, indignitat i vilesa, els posa... recordeu les meravelloses imatges que us he ofert al començament de l’escrit -, doncs, la Fiscalia de la Soroslàndia catalana, aquest clavegueram pútid i que remou els budells, ha acceptat EL DELICTE DEL TOC DE QUEDA DE LA GENOCIDITAT DE SOROSLÀNDIA dirigida pel criminal Pétain de Pineda, el nan miserable que ha crescut sota la protecció del traïdor vaticanista i jesuïta del Menja-senglars. SENSE CAP DUBTE, EL TOC DE QUEDA ÉS UNA VIOLACIÓ FLAGRANT DELS PRINCIPIS CONSTITUCIONALS I DEL DRET INTERNACIONAL, per la qual cosa, a tota aquesta abjecció de criminals se’ls ha de dir pel seu nom: PSICÒPATES ASSASSINS. I si la classe urinària dels polítics no fos prou, la majordoma dels Dons de ‘La Màxia’, la sucursal criminal dels jueus, en el paper higiènic que embruta, hi ha deixat un guano pestilent i repugnant, en una notícia que pretén posar contra les cordes els excrements del Tribunal Constitucional, quan diu: «Com justifica el TC la inconstitucionalitat del confinament total? (!)». Heu llegit bé, la rata miserable que caga guano en aquest pamflet sionista, se sorprèn del confinament total, es veu que la majordoma no sap què és un confinament total, i menys encara sap que aquestes mesures només es prenen en una presó, en la PRESÓ QUE AQUEST CAGAGUANO MISERABLE ESTÀ CONTRIBUINT A EDIFICAR. No els oblideu, TOTS HAN DE PAGAR ELS CRIMS MÉS HORRIPILANTS VISCUTS PER LA HUMANITAT AMB LA VIDA, sense cap dubte. El Tribunal no podia fer una altra cosa, si no volia sortir-ne retratat i demostrar que ja no hi ha cap principi de dret en aquesta merda de país sota la tirania sàdica dels jueus. Tanmateix, no oblideu que amb aquesta sentència TOTS ELS POLICIES SÓN CRIMINALS I REUS D’UN DELICTE GRAVÍSSIM CONTRA LLIBERTAT DE LES PERSONES, PER PREVARICACIÓ, COACCIONS I AMENACES. Tots haurien d’ingressar immediatament a la presó per delinqüents, perquè avui no són més que bandes criminals armades i amb llicència per a qualsevol violació de la llei, gràcies a insectes com el Buida-ulls, el paraplègic porter de discoteca; el Samper, el pinxo de casa de putes i l’idiota menja-subvencions polítiques que hi ha ara, i que vol canviar el gossos de quadra per gosses. Si és que allí on no n’hi ha, no en rajarà mai!


EL CONFINAMENT ÉS UNA VIOLACIÓ DE L’ESTAT DE DRET,

ELS QUI PERMETEN DE LEGITIMAR-LO SÓN REUS D’UN GRAVÍSSIM CRIM CONTRA LA LLIBERTAT.

Què us penseu, que les rates no saben que delinqueixen?


I conclouré amb un apart dedicat al doctor José Luís Sevillano, el metge del sud de França que al canal de La Quinta Columna cada dia dóna una lliçó de seny. Ahir féu un notable resum de què són les Cases de Putes, tot dient que són centres on es formen robots que obeeixen i prou, perquè tampoc no saben res del que han estudiat, ja que se’ls ensenya a ‘actuar’ com a metges, com si la Casa de Putes de Medecina fos un centre d’arts dramàtiques. Memorable l’exposició del doctor, que podeu trobar al canal de Telegram, en el programa d’ahir, 15 de juliol, a partir del minut 50, aproximadament. El meu reconeixement al doctor, que independentment de si certament hi ha grafè o un material similar a les vacunes enverinadores i a tota la teoria ambiental de la malaltia, és de molt agrair les reflexions que fa, i que per bé que mai no esmenta la raça superior vinguda dels Inferns, la posa en evidència. Les consideracions del comú sentir que exposa quant a la barbaritat que patim són molt d’agrair, perquè poques veus són tan agosarades alhora de denunciar el frau que és TOT L’ENSENYAMENT I LA CIÈNCIA, que les arts ja... si a la tarada satànica de la boja d’Abramovic li van donar el premi Princesa d’Astúries de les Arts!, ja no cal tornar a parlar d’aquesta manifestació del coneixement i del saber que els JUEUS, COM SEMPRE, HAN DESTRUÏT.

O ELLS O NOSALTRES.

ELLS VAN A TOTES.

AJUPIREM EL CAP

O ELS DIREM EL NOM DEL PORC,

EL NOM QUE ELS DÓNA DÉU,

EL NOM QUE ELS DÓNA LA DIGNITAT,

LA LLIBERTAT,

EL CONEIXEMENT I EL SABER.

ELS JUEUS SÓN ELS ENEMICS DE LA HUMANITAT.

Fins que no comprenguem això, ells guanyaran.

Fins avui, encara es podien admetre dubtes enraonats,

avui,

ja no.


Informació, per a desinformats, quant al psicòpata número 1: https://t.me/elinvestigador_org/4189

El dia de la llibertat, a aquest tarat, jo, personalment, sí que li injectava algun verí que el fes durar tres dies amb el ball de sant Vito, per exemple. Sol i amb morrió al mig del centre d’un camp de futbol degudament encerclat amb un tanca elèctrica, i retransmès les 24 hores (Gran Germà) arreu del món, amb intervals de descans per a focs artificials i amb amenitzadores actuacions musicals per gaudir del plaer de veure com el psicòpata balla; sobretot: que no li manqui la música!


FINS ARA A EUROPA

(no a la península de Soros)

LA GENT S’HA MANIFESTAT,

ARA CAL DEMANAR CAPS.

SI ENS ELS DONEN, BÉ,

SI NO,

CALDRÀ ANAR A CERCAR-LOS.

AIXÒ ÉS UNA GUERRA A MORT,

TINGUEU-HO SEMPRE PRESENT:

N.O.M.

O

HUMANITAT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada