diumenge, 4 de juliol del 2021

ENCARA HI HA INTEL·LIGÈNCIA...

 

Un nou article del sempre excel·lent Thomas Harrington, probablement la ment més lúcida del Vilaweb.

https://www.vilaweb.cat/noticies/cal-estudiar-tambe-les-estructures-de-la-ignorancia/


Un altre article molt destacable d’en Bernat Dedéu, jo fins i tot diria que és per emmarcar. M’estranya que la majordoma dels Dons de ‘La Màxia’ toleri els escrits d’en Bernat i que continuï obrint el seny dels babaus catalanets i les babaus catalanetes que tant s’esforça aquest paper higiènic a mantenir abduïts i idiotitzats. Almenys, avui la majordoma no ha publicat cap novetat de la Mozart dels nostres temps.

https://www.elnacional.cat/ca/opinio/bernat-dedeu-joventut-contagiosa_625961_102.html


ENTRE TANTS CRIMINALS,


Àudio de PlandemicPozkast sobre la dictadura sionista de Soroslàndia, la terrible dictadura que ens amenaça, dirigida pel gos de Soros, homosexual i amant del Begoño, el TRAÏDOR MÉS GRAN DE LA HISTÒRIA D’ESPANYA, escolteu l’àudio:

https://t.me/elinvestigador_org/3889

Ara pregunto, l’article que el Begoño i el govern dels sàtrapes dels israelians invoquen per a imposar el Comunisme, no és tot just l’autorització de la Constitució a la detenció i execució del ‘gobierno’ i el parlament en ple? El ciutadà té el dret i el deure de defensar Espanya, (Article 30 de la Constitució), el mateix que ells invoquen. El país està en perill per la colla de traïdors al servei d’interessos estrangers que amenacen la seguretat i representen la crisi més gran patida mai pel país. DESOBEDIÈNCIA I EXIGÈNCIA DEL LLIURAMENT DE TOTS ELS TRAÏDORS PER A UN JUDICI SUMARÍSSIM. Mantinc fermament, la imposició de la pena capital per a tots els màxims responsables (‘Gobierno’ sencer i alts càrrecs) i perpètua per a tot el Parlament i els dirigents de TOTS ELS PARTITS POLÍTICS. La cadena perpètua la podrien pagar i passar a les Illes Alcatraz, en alguns illots que la criminal ha estat preparant en el seu sistema totalitari. Ella, evidentment, no ha de ser condemnada a cadena perpètua. D E S O B E D I È N C I A A B S O L U T A.


L’altaveu jueu dels mitjans anuncia als goyim que la llibertat individual té límits: els que els marquin els jueus. Encara no és el moment d’anar per ells?

https://www.nytimes.com/es/2021/07/01/espanol/opinion/vacunacion-obligatoria.html


Contra els criminals, l’aplicació de la llei:

Minut 02:58

https://t.me/elinvestigador_org/3897


Les tergiversacions semàntiques amb què manipulen la percepció de la realitat:

Avui els psicòpates eugenèsics són denominats filantrops. Filantrop és un benefactor de la societat. Pregunta preliminar: Quan un filantrop és un megamultimilionari, hem de suposar que la megafortuna l’ha fet treballant honradament? Vosaltres, lectors, de ben segur que coneixeu gent treballadora, que ho ha fet tota la vida, i us pregunto: S’han convertit en megafortunes o pateixen perquè els lladres del govern no els furtin l’esforç de tants d’anys de treball honrat? Tots sabem que només robant, traficant o matant es pot fer una megafortuna. Fins i tot, els pocavergonyes com el ‘cuetes’, miserables sense escrúpols, gràcies a la perversió i a la mancança absoluta d’escrúpols aconsegueixen petites fortunes que els permeten de gaudir d’una vida de luxes, essent la seva vida un humor de putrefacció. El seu mèrit ha estat treballar? Senyoria, no tinc més preguntes. Tota immensa fortuna només s’edifica en el crim, oi, cau d’escurçons Rothschild ‘and company’? Un filantrop doncs, traint el significat etimològic, avui és sinònim de psicòpata eugènesic, paradoxalment, una de les maneres de ser un misantrop cruel i sense empatia.

Avui els insectes que fan política parlen d’educació. L’educació oficial no existeix. L’educació de la qual ens parlen és adoctrinament. La prova la tenim en com canvien els sistemes educatius d’acord als canvis de règim, per què? Perquè la finalitat de l’educació oficial és l’adoctrinament i el sotmetiment de la ciutadania. Al capdavall, educar ve del factitiu de ‘educere’ (que significa ‘treure de dins’, ‘fer sortir’), que és Educare i que en ser factitiu (causatiu, o sigui, que fa que el subjecte provoqui en un altre de fer una acció), per això significa: ‘fer treure de dins’, ‘fer fer sortir’, o sigui, que ‘educar’ implica una estimulació perquè el nen es manifesti. Per això, la tasca educativa, en qualsevol dels nivells, consisteix a excitar la manifestació més interior de l’alumne, i no, com pot semblar per l’educació d’avui, coartar-la, ensinistrar-la i aniquilar qualsevol pensament crític o intuïtiu.

Avui quan es parla de llibertat sexual es tergiversa el sentit original, que és el de ser lliure de compartir el teu cos amb qui desitgis de compartir-lo. Val a dir, per a cervells depauperats, que en la nostra cultura (la cristiana o blanca) la unió sexual va lligada a la unió afectiva. No són pocs els problemes de violència que això provoca! I, sí, és cert, que cada religió o comunitat té els seus costums, si bé no està de més de dir, que en les parelles heterosexuals ‘cristianes’ la dona té un reconeixement personal i social que és inexistent en aquelles cultures que la sotmeten a la ‘llibertat sexual’ de l’home. Dit això, la civilització cristiana i les grans filosofies religioses d’orient consideren el cos com un temple de la divinitat. Per això, hem de respectar-lo i tenir-ne cura. Quant al sexe, tothom és lliure de fer el que vulgui, no seré jo qui m’oposi a les relacions dels altres (mentre no ho facin amb nens o aprofitant una superioritat física, econòmica, social, política, etcètera), ara bé, la nostra cultura lliga l’afecte al sexe, o almenys, el lligava. No m’estenc més, només concloure que la tergiversació encisadora de la llibertat sexual, oculta l’interès antigoyim de provocar la descomposició de l’afecte, de desvincular l’acte de la persona i relacionar-lo amb un objecte. És el profund i maquiavèl·lic procés de deshumanització per als goyim que volen els nostres estimats representants de la raça superior. Per cert, com tracta la religió jueva les dones? Les dones no s’adonen que estan essent utilitzades per a la destrucció de l’espècie, almenys de la raça blanca. Al capdavall, negar la intrínseca ‘virtut’ de la maternitat en les dones, és renunciar a la pròpia naturalesa. La ignorància sempre ha estat molt agosarada.

Avui ens diuen que la veritat no existeix. Ja us dic jo que sí que existeix, per bé que ningú no pugui descriure’ns-la. Sense una veritat única tothom viuria en les seves mentides, i és la força centrípeta de la veritat que ens permet de viure. Tanmateix, els nassos us diuen que la veritat no existeix, perquè així poden imposar-vos les seves mentides. Molt de compte amb el parany! La veritat és l’única cosa que no es pot negar, com és l’única cosa que no es pot demostrar. La veritat és tot just el que et fa ser... o creus que ets una mentida? No us deixeu entabanar amb aquestes fal·làcies.

Avui els insectes del governs viuen dels impostos. Però, què és un impost? Un robatori legal i il·lícit. En una societat democràtica, els impostos els ha de posar el poble; no els il·luminats que el governa. L’impost és una contribució per a un bé comú o el manteniment del bé comú. Mai pot ser una subtracció per al manteniment d’una estructura parasitària. No paguem impostos per al bé comú, els paguem per a mantenir paràsits... o lladres, com és el cas de la FED als EUA. Sabíeu que l’impost sobre la renda (absolutament il·legal d’acord a la llei fundacional americana) ingressa íntegrament a la FED com a pagament del deute? Imagineu quina pot ser la recaptació als EUA, amb 300 milions de persones? Qui són els criminals de la FED? Sí, els que mataren Abraham Lincoln, James A.Garfield i J.F. Kennedy, i intentaren sense sort de fer-ho amb Andrew Jackson. Els he esmentat més amunt, i sí, com no!, són nassos. Us heu adonat que si la contribució mitjana a la renda és un terç del teu sou (un sou no pot ser sotmès a impostos, només els beneficis) i pagues altres impostos, significa que un terç del teu temps de treball és gratuït, d’esclau. I no oblideu el magnífic invent del robatori majúscul de l’IVA. Si feu càlculs del vostre sou o benefici brut i el net-net, vull dir, allò que no pagaràs en altres impostos, us adonareu que l’ESTAT US ROBA i es polítics, els paràsits, se’n beneficien, que aquest és l’acord entre els lladres suprems, els amos, els esclavitzadors, els jueus, i els insectes: ‘Calleu, oculteu i protegiu el meu robatori sistemàtic i teniu les portes obertes per escanyar el poble amb altres impostos per a vosaltres’. Així funciona l’esclavatge modern.

Avui la democràcia és un teatre dels més dolents. No m’hi estenc, i ho resumeixo: ‘Tu vota qui vulguis, que ells posen qui els dóna la gana’.

Avui, i amb la IMMENSA MENTIDA s’ha constatat que la ciència és una fe religiosa, un dogma sagrat i inqüestionable. Malauradament per a la ciència, la ciència és DUBTE. L’engany de fer-nos creure que la ciència és la ‘veritat’ -recordeu el que us deia de les mentides -, ha conduït a tant de ximple i babau que creu sense criteri el que li han ensenyat. I si la medecina moderna fos un muntatge del criminal Rockefeller per a fer-se ric? Investigueu a la xarxa el procés d’introducció de la química del petroli com indústria farmacèutica i què va passar amb la medicina tradicional. És molt interessant per acabar de conèixer qui són els serpents filantròpics. La ciència és una constant investigació sobre la incertesa. Aquesta és la seva virtut. Només en àmbits molt reduïts es pot constatar i demostrar la ‘veritat única’ de la ciència, i les més de les vegades, només de la ciència matemàtica. En un camp de treball complex, la ciència només podrà acostar-se a la veritat. O no ho veiem amb l’àtom? Cada volta que s’indaga més profund, més profunda i buida és la realitat. La ciència no és una qüestió de fe, és un saber que evoluciona quan és crític i es pregunta a si mateix. Coneixeu algun científic avui? Heu pensat que la ‘ciència’ necessita d’inversió? Potser qui inverteix guia o dirigeix la investigació? O no, com són tan filantrops!

I concloc aquestes tergiversacions, amb la tradició que hi havia a l’antiga Xina (la real i gran Xina, la que destruí fins a l’extinció el genocida Mao Zedong, que vés quines coses més curioses, era molt ‘amic’ dels nassos!), doncs, a la Xina tradicional els camperols pagaven el metge quan estaven sans (el mantenien amb productes del camp), i quan el camperol emmalaltia, el metge s’havia de fer càrrec de les despeses per guarir-lo. Això és medecina; l’actual, és negoci. La medecina és PREVENCIÓ, la medecina no és CURACIÓ, llevat, és clar, de traumatismes i accidents. Ara bé, això digueu-ho a la facultat de la Casa de Putes i veureu com s’enfilen per les parets les mones, esverades de tan immens sacrilegi. Ells, que estan per emmalaltir la gent! O no és veritat que com més metges hi ha, més malalties. No us adoneu que alguna cosa no quadra? Amb la higiene actual, les condicions de salubritat pública i una bona alimentació sana i equilibrada, com tenim a occident (llevat de l’última, que l’altre dia ja us exposava un nou verí de Nestlé... però no passa res!) la malaltia hauria d’estar pràcticament erradicada. I ben al contrari, fins els nens avui tenen càncer! Penseu-hi, no hi ha un negoci més rendible que la malaltia crònica.


I concloc, fent un incís sobre una altra qüestió que té a veure amb un nou enfrontament entre la dissidència. Ara, els nassos, que ho tenen tot infiltrat, que fins i tot jo penso si no estic parasitat sense saber-ho, han creat la disputa i l’enfrontament gruixut i vulgar entre els defensors de l’enverinament per la proteïna espiga i els defensors de l’enverinament per grafè, mentre uns altres dissidents muntaren un espectacle poc suggestiu a Sitges. La cosa està ben fotuda si et vols informar. Jo ja he manifestat que la intuïció em suggereix que al verí hi han posat totes les metzines que hi han cabut, sempre d’acord al propòsit, perquè és clar que si hi posen cicuta, la broma els duraria poc. No sé què hi ha en el verí, només sé que és un verí, perquè la insistència a vacunar tothom (tothom) contra un fantasma, una immensa mentida, contra una malaltia de fer riure (encara que s’endugui gent per davant: que és una grip, ni més ni menys), això només pot respondre a interessos ocults o no tant, que recordem que el CRIMINAL KLAUS SCHWAB, l’amo de la Gran Sacerdotessa Negra ‘Bor-da’ Leyden, ja unia la Covid amb el Gran Reset, i la resta de nassos no fan altra cosa que relacionar-ho amb la gran crisi ecològica que ens ha demostrat la Mozart del Nacional però en Climatologia, l’expertíssima i sapientíssima Tarada Thunberg. Sense dubte, la tirania NOM és l’objectiu i ho veiem en la insígnia de l’Agenda 2030 que ha substituït l’estel de David en la identificació dels servidors dels diables de l’Infern.

I quan a això, res més, només, que si cap dels youtubers em fa el pes, i segueixo les seves notícies perquè em permeten l’accés a notícies que no surten en els mitjans comprats, la qual cosa els agraeixo molt, no poso la mà al foc per cap d’ells. Que gairebé en tots, hi ha un punt en què els perds la confiança i credibilitat. Tot i això, sí que vull esmentar el doctor de poble José Luís Sevillano, que no sé si tindrà la raó de la raó mundial, però els seus raonaments i les explicacions de qui són els criminals que hi ha darrere de la cortina (tot i que mai els diu nassos) i l’agenda que tenen planejada des de fa molts de molts d’anys, són per a ser escoltades. Hi ha molta subtilitat intel·lectual i em fa la impressió que creu profundament el que diu. Cert que potser algun dia hauré de rectificar, però ara per ara, és dels dissidents que més confiança m’ha donat. Té la veritat, no; però em conformo amb el fet que veritablement la cerca. Les seves intervencions són assenyades i obren els ulls a gent que els té tancats o amb mala visió. Reconec que em resulta agradable escoltar-lo i des d’aquí li transmeto el meu afecte per l’honestedat i sinceritat. I si bé no és perfecte, perquè potser és massa esfereïdor sense allunyar-se de la realitat, pot espantar la gent, tanmateix, explicar la realitat d’aquesta immensa mentida històrica construïda pels jueus no és per espantar, és per sentir horror amb tots els sentits: que són així de generosos el nassos... i riallers... i venjatius.... i sense empatia... i immisericordes... i bona gent, molt bona gent, perseguida sempre injustament.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada