dissabte, 3 de juliol del 2021

GRANOTETES BULLIDETES


Doctor Scott Jensen sobre la vacunació dels joves:

https://t.me/elinvestigador_org/3871

No és l’únic que adverteix del CRIM DE VACUNAR JOVES I NENS, espero que els borregos que tenen fills saltin de l’olla quan vegin que els volen matar els fills, encara que tampoc no m’estranyaria que es posessin bé, ben còmodes dins del jacuzzi, i observessin satisfets com els jueus els els lliuren a Baphomet.


L’ESTAT CRIMINAL

ÉS EL VOSTRE ENEMIC MORTAL.

TOTS ELS SEUS SERVENTS

SÓN RETARDATS O PSICÒPATES.

Hi ha joves i nens morts, hi ha joves i nens ingressats en hospitals amb risc per a la seva vida, i mentrestant ELS ASSASSINS QUE FAN POLÍTICA, ELS COLPISTES I TRAÏDORS QUE HAN VENUT EL PAÍS ALS JUEUS, ELS GENOCIDES DELS GOVERNS continuen proposant l’enverinament dels joves i nens, com ho va dir l’escurçó criminal de la Celaá, que en un vídeo deia que acuitarien, no sé si el setembre o el desembre, els nens que no hagin estat enverinats abans. La criminal meuca dels jueus, els vol lliurar tants de nens per al sacrifici com pugui, que no oblideu que els jueus paguen a tant la peça, i ella s’ha compromès a caçar-los tots com si fossin conills. Que aquest serpent verinós sigui viu, és una prova manifesta de la degradació humana, perquè en qualsevol civilització avançada, ja no hi seria.

TINGUEU PRESENT QUE EL TRAÏDOR, COLPISTA, GENOCIDA, LLADRE I TERRORISTA, casat amb el Begoño per a fer més gràcia al seu amo Soros, està promovent tot un seguit de lleis que el converteixen en AMO I SENYOR DE LES ÀNIMES I DEL PATRIMONI DELS SEUS ESCLAUS: https://t.me/elinvestigador_org/3883 . Aquest criminal, el pitjor criminal que ha trepitjar la pell de brau mai (per damunt del criminal de guerra José María Aznar, que per alguna cosa el Begoño és socialista), ha de ser ajusticiat com més aviat millor. I no cal ni tan sols un judici; el seu paper de prostituta de Bill Gates (de meuca que a sobre paga el client amb els diners que roba als ciutadans!!!) i de gos de Soros, no admeten misericòrdia ni pietat. ÉS UN TRAÏDOR AL PAÍS I UN GENOCIDA, comparar-lo amb Hitler, i fins i tot amb Stalin, és convertir aquests dos monstres en homes de bé. Almenys el primer estimava Alemanya i el segon va fer gran l’URSS; en canvi, l’homosexual del Begoño, esclau de Soros i bagassa de Gates, traeix el seu poble i a més a més se satisfà de sacrificar-lo per a major glòria dels amos jueus, que per això dur el penjoll de colors que avui substitueix l’estel de David. No entenc com els espanyols, de pell tan fina quan se’ls toca la pàtria, no hagin pres les mesures necessàries per erradicar els traïdors i servents de la tirania dels sionistes. Si no es para aquest EXECRABLE CRIMINAL la sort dels habitants de la pell de brau està decidida, com el país, que aquest miserable entre els miserables, ha venut insolentment als jueus.

I amb tot això, pregunteu-vos: què fan els excrements amb toga? Pudor i fàstic. Per això, no esborrem els noms d’aquests còmplices necessaris per a l’Alta Traïció, com responsables de crims de terrorisme i contra la salut pública per inhibició, i a més a més, per participació activa en GENOCIDI, perquè el seu silenci els delata. No autoritzar i forçar autòpsies demostra sobradament, i sense necessitat que se’ls jutgi, la col·laboració per encobriment en aquest crim de lesa humanitat.

I aquí, no oblidem la solidaritat de la Genociditat de Soroslàndia. Que ahir llegia, no sé si serà veritat o no, que Puigdemont s’havia reunit amb el terrorista número 1 del món en un luxós hotel de Bèlgica. Si el MHP s’ha reunit amb aquest FGP, aleshores la comprensió pels seus errors s’esvaeix i es converteix en un pallasso més de l’espectacle del circ del terror.


Dr. Satoshi Omura, premi Nobel:

https://t.me/elinvestigador_org/3872

Censurat un premi Nobel per Google. Kary Mullis assassinat, i veurem què passarà amb Luc Montaigner, que està dient coses que als nassos no els agradaran. Mentrestant els còmplices de violació de la llibertat d’expressió i col·laboració activa amb GENOCIDI, GOOGLE, s’arroga el dret de prohibir de parlar un científic de renom mundial perquè fastigueja els interessos jueus. NO HO OBLIDEU MAI: DARRERE SEMPRE HI HA UN NAS JUEU ASQUENAZITA, la raça d’assassins més sanguinària de la història de la Humanitat. I si anem per ells, d’una punyetera vegada?


Eficàcia dels verins contra la Covid-19 segons la publicació ‘The Lancet’, abans revista de referència, avui dedicada a la desinformació, que per això avui publica una cosa i demà la contrària. Aquestes esfereïdores dades, almenys, estan contrastades per altres investigadors:

https://t.me/elinvestigador_org/3876

Ara que diguin que no ens ESTAN ENVERINANT.


Mentrestant, l’ànima del control mundial, Elon Musk, assegura que cap a mitjan d’agost ja tindrà tots els satèl·lits de control escampats per l’espai. D’aquest tarat psicòpata criminal hi ha un vídeo on amb reticències, però explica als entrevistadors el projecte de control de la Humanitat mitjançant la inoculació d’una substància en sang que posarà en contacte els goyim amb el gran ordinador, el Gran Germà. No puc posar l’enllaç perquè, ho sento, però estava enmig d’un altre vídeo i no he estat capaç de localitzar-lo. Tanmateix, investigar aquest psicòpata és descobrir el grau de maldat que dirigeix aquest món.


D’altra banda, la químic israeliana Tania Berhoff, en una entrevista de Youtube, que jo vaig veure a Telegram inserida en un altre programa, explica què passa a Israel i com creuen que entre el 80% o 90% de la substància que estan inoculant és òxid de grafè, que segons que sembla és el material que necessita el psicòpata de dalt i la resta d’assassins jueus per a sotmetre el món a les ordres de La Bèstia, l’ordinador que la Gran Sacerdotessa Negra comanda des de Brussel·les, l’eix del MAL.


Les granotetes ja estan gairebé bullidetes i es creuen gaudir d’un meravellós spa. Les granotetes més desobedients fa temps que hem saltat de l’olla. Sabem que els jueus ens caçaran amb totes les armes que tinguin al seu abast, però almenys encara ens podrem defensar; cosa que les granotetes felices no podran fer. Unes moriran, altres emmalaltiran per sempre, i unes poques seran esclaves i felices. Nosaltres lluitarem fins al final.


I per concloure, només una referència a Catalunya Radio. Els anuncis de propaganda covidiana són insultants per a qualsevol amb una ‘mínima’ intel·ligència. Un simi que escolti els anuncis se sentirà ofès. La infantilització i idiotització de la Genociditat de Soroslàndia demostren sense dubtes que els dirigents són retardats intel·lectuals profunds, esclaus fins a la medul·la i amb satisfacció, i mancats de qualsevol principi d’ètica o principis. Els Països Catalans, avui, SÓN UN FEMER INFECTE. LA CLAVEGUERA D’ISRAEL, la Mare de Déu! Quina merda de gent que som! Ni orgull, ni decència, ni dignitat, ni respecte, ni valors, ni amor a la terra! Som com tots els insectes que ens dirigeixen, com aquests paràsits venuts als diners i sense la mínima empatia per la gent que representen, i que ells veuen com a ‘caixa’. Els anormals de la Genociditat, dels partits repugnants de Soroslàndia i les paneroles de l’urinari del zoo, tots ells quan veuen gent, compten: un mort a tant... I fan càlculs.

Per cert, Soros, si ha parlat amb Puigdemont, és que hauran acordat l’espectacle d’entreteniment violent que ha de fer riure els nassos mentre es mengen les crispetes i xalen com a possessos. Hauré d’indagar si el MHP s’ha reunit amb el FGP, perquè essent així, caldrà una altra pira per al dia de l’alliberament de la Humanitat.

NO TRACTEM AMB ÉSSERS HUMANS.

SÓN DIMONIS I ESCLAUS DELS DIMONIS.

El món ja està dividit en tres espècies:

Uns pocs éssers humans.

Majoria de covidians: homínids amb ànsies de ser cíborgs idiotes,

I ELS DIMONIS.

CAL TENIR LA DIGNITAT DE MORIR

COM A ÉSSERS HUMANS.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada