dijous, 8 de juliol del 2021

TIRANIA A SOROSLÀNDIA


El gos de Soros, el marit del Begoño, ha rebut la llei de Seguretat Nacional que li ha redactat el terrorista i genocida més perillós del món, George Soros, junt amb les seves organitzacions del crim (Open Society i ISG), per tal d’imposar, quan l’amo ho decideixi, el Camp de Concentració a Soroslàndia, i procedir a la detenció i probable execució de la dissidència que lluita contra l’escòria jueva que està assassinant goyim arreu del món. Mentre això passa al Prostíbul de Madrid, les sangoneres i els insectes de la Genociditat de Soroslàndia protegeixen el criminal i les seves organitzacions per a l’extermini de la cultura blanca (Espai Societat Oberta) i la població blanca (ISG), mirant cap a un altre costat, mentre paren la mà per cobrar el percentatge o comissió per la peça catalana lliurada en sacrifici a les Potestats Infernals.

Davant d’aquesta situació criminal què podem fer? Tinguem present que els assassins de bata blanca, els que treballen en els Centres per a l’Extermini, abans dits Hospitals, es moren de ganes d’enverinar els joves i els nens. i ja han començat a injectar els verins que els reporten uns substanciosos beneficis. Per això, cal que la gent emparada en la LEGÍTIMA DEFENSA PRÒPIA protegeixi la vida contra els ASSASSINS que tracten de vendre-la als jueus:


1 - La incineració de la ‘Ciutat de la Injustícia i el Crim’ seria un bon començament, i val a dir que tampoc no cal que els incendiaris es preocupin gaire de què hi ha dins, ja que tots els excrements amb toga no són més que sicaris criminals que protegeixen els assassins i els emparen, tot negligint l’obligació jurada i, per tant, convertint-se en prevaricadors (el crim que obliga a l’execució del paràsit amb toga) i col·laboradors necessaris del crim i el cop d’estat contra les llibertats humanes que sostenen i protegeixen amb l’esperança que els nous dictadors els considerin goyim amb privilegis. Per això, el fet de calar foc als jutjats no pot ser un crim, ja que és una institució ABSOLUTAMENT CORRUPTA I DELINQÜENT, i menys encara essent els jutges els sicaris legals de la màfia asquenazita que podreixen la dignitat humana i la llibertat des dins del femer judicial.

I al solar de després, hi exhibirem una pancarta que digui:

ÉS DE JUSTÍCIA CREMAR ELS CATAUS DE LA INJUSTÍCIA.

(I no! No comptarem amb la col·laboració de l’Ameba per a la pancarteta. Més val que s’amagui, perquè si guanyem nosaltres, haurà de respondre de la venda de Catalunya als jueus i de la destrucció de la Institució de Govern, convertida per ell en la Genociditat. Molta pancarteta i encara més poca vergonya, gens honorable, aquesta és la seva petja institucional.)


2 - La protecció mútua de la gent contra els criminals armats i uniformats que formen part dels exèrcits dels genocides, és necessària per tal de mantenir i preservar la llibertat social, de manera que qualsevol agressió o intimidació d’aquests gossos ensinistrats per a la repressió i la violència, sigui resposta per la gent i se’ls doni el que mereixen els delinqüents que disfressats de policies imposen el terror; i ja no dic res dels goril·les i simis lobotomitzats antiavalots que, drogats i vestits com si fossin màquines de matar, sembren el terror i la violència allà on apareixen. Qualsevol actuació solidària de la gent contra aquestes bandes criminals, protegides, emparades i pagades per la Genociditat de Soroslàndia, és DEFENSA PRÒPIA, és DEFENSA DE LA INTEGRITAT PERSONAL CONTRA L’AGRESSIÓ VIOLENTA DE BANDES ARMADES SENSE ESCRÚPOLS NI LLEI. Una vegada estomacades aquestes escòries socials, a les quals se’ls haurà de prendre les armes per tal de garantir la defensa de la ciutadania, serà més fàcil d’atrapar els caps responsables d’aquests assassins i rere un breu judici, procedir a la immediata execució.


3 - Quant als lloros cagaguano i els assassins de bata blanca, de moment, no fer-los cas en absolut, ignorar-los, advertir-los que hauran de respondre amb la vida i la llibertat dels seus execrables crims, i esperar el moment de poder-los jutjar i segons el cas, executar (dels Col·legis de Mata-sans no se’n lliura ni un) o cloure’ls tota la vida en cel·les aïllades, sense socialització i amb morrió perpetu per tal de protegir-los del greu perill que ens deien que ens amenaçava.

4 - Els paràsits socials, els lladres dels partits polítics al servei del sionisme genocida, ous, pedres, verdures, insults i menysteniment són les respostes que se’ls ha de donar, i aquells que tinguin un establiment obert al públic i reservat el dret d’admissió, negar-los l’entrada a l’establiment perquè hi és prohibida l’entrada de gossos, microorganismes i rèptils. HAURÍEM DE FER LA VIDA ABSOLUTAMENT INSOFRIBLE ALS CRIMINALS QUE ES DEDIQUEN A LA POLÍTICA: A TOTS, que no us creieu que cap d’ells sigui digne, sinó que tots, avui sense la mínima excepció, almenys a casa nostra, són paneroles i probablement paneroles radioactives o infeccioses.


I amb això no crido a la violència, no siguem babaus; ni faig cap delicte d’odi, sinó tot just el contrari, crido a la pau i a la justícia. Assenyalar els criminals i demanar-los reparació no és altra cosa que l’obligació d’un home digne en una societat lliure. LA VIOLÈNCIA L’EXERCEIXEN ELLS (no hi ha violència més sàdica, cruel i insensible que la psicològica, la que practiquen els psicòpates) I ÉS LEGÍTIMA LA DEFENSA PRÒPIA CONTRA CRIMINALS SENSE ÀNIMA NI EMPATIA, LLADRES I GENOCIDES QUE SACRIFIQUEN EL POBLE PER UNA COMISSIÓ PER MORT https://t.me/RosselloCM/40449. I si hi ha algun criminal d’aquests que se sent ofès en la seva molt suposada’ dignitat, que ens MOSTRI L’EVIDÈNCIA DEL VIRUS i DEMOSTRI LA INEXISTÈNCIA DE MEDICAMENTS per a lluitar contra la grip comuna. SÓN TOTS UNA COLLA D’ASSASSINS SENSE REMORDIMENTS NI ESCRÚPOLS. O ELS DETENIM A TOTS O ENS ROBARAN LA VIDA, que és per a l’única cosa que serveixen els paràsits, per emmalaltir els cossos sans o matar-los. I tingueu present a tots els que han participat en el genocidi des del començament, i no només els imbècils que s’enriqueixen ara amb la inoculació de les metzines assassines dels jueus.


Més avall teniu la prova del sadisme i la procacitat criminal d’aquests sacs d’escombraries que dirigeixen la masia particular del terrorista a Soroslàndia. El pudent sac d’escombraries que ha escampat per tota la ciutat de Barcelona la seva brutícia i indigència moral i intel·lectual, la lluitadora contra els opressors! Sincerament us dic, que s’ha de ser molt poca cosa per ser tan insignificant perquè freturis que els criminals més abjectes et converteixin en ‘algú’. Aquesta és la indigna baixesa del pitjor batlle de Barcelona en tota la història de la ciutat: una tramposa, més falsa que Judes, i que és tan democràtica que es permet de guanyar les eleccions gràcies als nassos, als lladres criminals contra els quals fingia que lluitava quan era una revolucionària de pa sucat amb oli. Són tan repugnants com a persones que fins i tot l’escopinada a la cara resulta un malbaratament de saliva. Gentalla com aquesta és la que ens mana contra la nostra voluntat, que no oblideu que qui posa i treu paràsits, insectes i copròfags és el criminal número 1 del món. Colau, no vomites cada volta que et veus reflectida en un mirall? Saps, ets l’expressió manifestada en cos de la immundícia humana. Ni principis, ni moral, ni ètica, ni respecte, ni intel·ligència, ni capacitat, ni coratge, ni dignitat, ni vergonya; només el somriure tímid del violador violat. Poques coses en el món em repugnen tant com la teva perversa figura. El teu gran mèrit: Haver convertit una ciutat amb personalitat i història, en un clavegueram pestilent i obturat. I ara, què, t’excita la destrucció dels joves? Almenys, els tractes com als animals. No deus tenir ni una sola neurona, ni una de sola, perquè la naturalesa és molt llesta, i si la tinguessis, manaria la teva extinció ‘motu proprio’, per dignitat amb l’Harmonia de la creació. Si poguessis pensar, et recomanaria que t’ho pensessis. Si almenys actuessis en conseqüència, saps?, Barcelona seria lliure i gaudiria d’una jornada de gran felicitat. Entre els animals que has posat a la Guarida Inhumana (G.U.) i la fetor de l’Ajuntament, la Casa de les Comissions, no ho podries haver fet pitjor ni amb intenció. I el més lamentable de tot, és que ets tan poca cosa que tot t’ho ha hagut de fer el criminal de Soros, que si hagués depès de tu, ni el mal no hauries fet, perquè malauradament, tu sí que ets un dels estómacs inútils dels que parla el teu íntimament admirat Klaus Schwab.

https://www.totbarcelona.cat/societat/barcelona-reforca-el-dispositiu-nocturn-per-evitar-aglomeracions-a-les-platges-i-les-places-137679/

T’adones, avortament, que les immundícies socials una societat civilitzada les ha d’exterminar com ho fa amb les rates? I saps per què? Perquè no hi ha cap diferència, només aporteu sutzura, ràbia i vergonya.


AIXÒ ÉS EL QUE S’HA DE FER AMB TOTS I CADA UN DELS POLÍTICS, CIENTÍFICS, METGES, LLOROS CAGAGUANO, SIMIS LOBOTOMITZATS I SOBRETOT AMB ELS EXCREMENTS AMB TOGA.

https://lobservateur.info/article/100414

Les proves de GENOCIDI són indubtables. La dignitat humana exigeix l’extermini dels enemics de l’espècie humana, vejam si multarem qui mata un voltor i eximirem de responsabilitat qui assassina i emmalalteix milers d’humans amb plena consciència i per benefici personal. MAI LA HUMANITAT HAVIA CAIGUT TAN BAIXA, l’única manera de fer-la sortir a la superfície altra volta és ERRADICANT LA MALDAT.


Els ASSASSINS DELS GOVERNS ho saben:

https://t.me/elinvestigador_org/3978

Amb només un nen mort o amb problemes per a tota la vida, CAL EXECUTAR TOTA LA GENOCIDITAT DE SOROSLÀNDIA.

Els genocides infantils els volem morts, del Pétain de Pineda i el menja-senglars esclau de Soros a l’últim responsable del govern criminal de sant Jaume. I per aquesta causa, no oblidem els còmplices de l’urinari del zoo.

https://t.me/RosselloCM/40416

Algú, humà, necessita més proves de fins a on pot arribar l’abjecció de la maldat satànica?


LA GUERRA CONTÍNUA.

LA MASSACRE ESTÀ A LA VISTA.

NO ÉS QUE ENS VULGUIN MATAR,

VOLER MATAR EL FUTUR.


PELS NOSTRES FILLS

HEM DE DEIXAR FINS A L’ÚLTIMA GOTA DE SANG

PER ALLIBERAR-LOS

DE TOTS AQUESTS CRIMINALS

DIGNIFICATS PELS CÀRRECS

INSTITUCIONALS DE LES IMMUNDÍCIES

DELS INFERNS.

NI UN PAS ENRERE!

OBLIDEU INDEPENDÈNCIES AMB PALLASSOS,

AJORNEU REVOLUCIONS DE COLORS,

L’ÚNICA TASCA

ÉS LA DESTRUCCIÓ DEL SISTEMA

I

DE TOTS ELS SEUS PEONS.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada