dissabte, 24 de juliol del 2021

EL VIRUS DELS TIRANS

 

Avui hi ha manifestacions arreu del món contra el N.O.M. Podeu entendre-hi: manifestacions contra el passaport ‘verd’ (la perversió és fastigosa), contra la obligatorietat de l’enverinament, contra les mesures de confinament; podeu veure-ho com vulgueu, però la manifestació és contra els criminals del N.O.M. i els seus gossos sicaris. La gent comença a demostrar que no es rendirà sense lluitar pels seus drets i la seva llibertat. Aquest és el camí. Cal exigir la rendició de tots els genocides per tal que puguin ser tractats com a ‘penedits’, o en cas contrari, la guerra serà a mort sense cap altra excusa. I consti que quan dic que cal el penediment, amb això no els exonero de les responsabilitats i d’haver d’admetre els molts casos de presó a perpetuïtat. NO HI POT HAVER CAP CONCESSIÓ AMB GENOCIDES, CAP NI UNA. Se’ls ha de forçar a la rendició o a la demostració de les seves intencions. Si es penedeixen i molts dels criminals confessen la participació en el complot contra la Humanitat, podrem tractar-los com a ‘penedits’ perquè col·laboraran a la destrucció del sistema infernal. I si no es rendeixen i segueixen servint els circumcidats, aleshores, com hauran d’imposar-se per violència, de mica en mica, ells mateixos faran que les files de la resistència augmentin el nombre.

LA IMMENSA MENTIDA no s’aguanta per enlloc. Els genocides ho saben i els seus sicaris, comencen de tenir por. La peça clau continua essent la policia i l’exèrcit, els que teòricament haurien de servir la pàtria i la gent i s’han venut als traïdors i actuen criminalment contra la gent, convertint-se en protectors dels genocides. Si aquesta colla d’analfabets poden reconduir-se, la victòria seria a tocar. Tanmateix, no oblidem que els fills de l’Infern no es lliuraran mai i que faran la màxima destrucció possible perquè aquest és el seu tarannà. Això no obstant, el nombre fa la força i si la gent, el poble, s’adona que no hi ha cap rivalitat entre nacions, ni entre equips de futbol, ni entre posicions polítiques, sinó que tot és l’aplicació de la màxima de dividir per a vèncer, els circumcidats tindran problemes.

Ahir vam veure el gos de Soros (hi ha un vídeo a Internet molt interessant, d’una psicòloga que defineix el gos com el que és: pura escòria humana, un psicòpata perillós) demanant als amos ajut per impedir que la gent desperti a Espanya, potser el país més adormit d’Europa. Tanmateix, els jueus no li donaran cap ajut, l’estratègia consisteix en això: desestabilitzar absolutament el país i aconseguir matances entre el poble. I no dubteu que TOTS ELS POLÍTICS HI PARTICIPARAN ACTIVAMENT. Només allí on el poble està manifestant la decisió a resistir, els fills de l’Infern hauran d’aturar-se. Les manifestacions a França, a Anglaterra, a Itàlia, a Argentina, a Rumania, entre altres llocs, són multitudinàries, la qual cosa vol dir que el GOYIM HO SAP.

El cop final està a punt de dur-se a terme, però aquestes obertes declaracions d’oposició al N.O.M. els hauran de fer-s’ho pensar. Aviat la multitud de dades que confirmen que LA VACUNACIÓ DE LA POBLACIÓ ÉS UN ENVERINAMENT PERFECTAMENT ESTUDIAT, sortiran a la llum, i molts d’aquells que mentien i cobraven, veuran que la seva vida comença a estar en risc. La gent no pot defallir, nosaltres no volíem la guerra, ens hi han portat. Doncs, ara, una vegada que ens hi han portat, hem de vèncer i destruir per sempre el MAL que impulsa satànicament la destrucció sistemàtica de la vida i la llibertat.

NO HI HA ESCALFAMENT GLOBAL, NO HI HA CAP AMENAÇA PER AL PLANETA QUE VINGUI DELS HUMANS (llevat de la contaminació local), NO HI HA CAP NECESSITAT DE DEIXAR DE MENJAR CARN, NO HI HA CAP NECESSITAT D’INDÚSTRIES DE LA MALALTIA I L’EXTERMINI COM LES FARMÀFIES, NO HI HA CAP NECESSITAT DE MANTENIR PARÀSITS QUE ES DISFRESSEN DE POLÍTICS, NI CIENTÍFICS QUE NO SABEN NI DE QUÈ VA LA CIÈNCIA QUE HAN ESTUDIAT. NO HI HA UNA SOLA VERITAT EN TOTA AQUESTA MENTIDA: LA GENT VOL VIURE I PER A AIXÒ NO NECESSITEM NI ESTATS NI PARES PROTECTORS.

ÉS EL MOMENT DE DESTRUIR EL RÈGIM JUEU.

PROU D’IDEOLOGIES MANIPULADES,

PROU CONTROL ESTATAL,

PROU DE BANCARITZACIÓ DE LA SOCIETAT,

PROU DE GOVERN PIRAMIDAL.

ÉS L’HORA DE LA LLIBERTAT I LA DIGNITAT:

LA COL·LABORACIÓ LOCAL,

LA DEFENSA DELS INTERESSOS COMUNS,

LA PROTECCIÓ DE LA SOCIETAT,

L’AUTORITAT CEDIDA I CONTROLADA.

SI DESTRUÏM EL MALSON DELS SOMNIS,

PÈRFIDAMENT CONSTRUÏTS

AMB EL SOTMETIMENT AL PODER I ALS DINERS,

ASSOLIREM EL SOMNI DE LA REALITAT,

CONSTRUINT ENTRE TOTS

LA RECERCA DE LA VERITAT:

VIURE EN LLIBERTAT

AMB RESPECTE PER LA DIGNITAT DE TOTHOM.


NO HAS DE SER EL MILLOR,

no creguis aquesta ignominiosa mentida,

HAS DE SER TU.


O ELLS O NOSALTRES.

CADA VOLTA SOM MÉS

I

NO ENS RENDIREM !!!


Et serveixen d’alguna cosa un milió d’euros si no reps mai una sincera abraçada?

Et serveix la sincera abraçada en els mals moments de la vida?

Ells volen que vulguis els euros que fan ells, mentre l’amputen els braços.

Alça els braços i estreny qui estimes

i crida amb tota la teva veu:

els euros no es mengen i són incapaços de portar felicitat,

perquè la felicitat no és la satisfacció d’un caprici,

que això és creença de nen mal educat,

perquè els capricis mai no se satisfan,

sempre es reprodueixen,

en canvi, la felicitat és saber

compartir, cercar i ser,

i, com mai no pot ser assolida,

és el camí a recórrer,

perquè el camí és el camí i no el destí.

EL FET DE VOLER TENIR ESCLAVITZA,

ELLS HO SABEN;

EL FET DE VOLER SER T’ALLIBERA,

ELLS HO SABEN...

I HO TEMEN,

PERQUÈ SI NO VOLS TENIR

T’ESCAPOLEIXES DE LA SEVA PRESÓ.


EL GOYIM HO SAP !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada