dijous, 15 de juliol del 2021

EVIDÈNCIES IRREFUTABLES

 

LEGITIMITAT

https://t.me/RosselloCM/41048

George Washington


FALSEDAT

https://t.me/RosselloCM/41043

Dr. Juanjo Martínez (Metge cirurgià)


ENGANYS CONSTANTS

O.M.S

L’última d’aquesta organització dirigida per genocides i finançada per eugenistes i la farmàfia, ha estat concloure que no s’han de mesclar les vacunes. Sincerament, us penseu que s’ha de ser metge per a arribar a aquesta conclusió? Només amb el comú sentir, n’hi ha prou; però TOTA LA COLLA DE CRIMINALS de l’OMS i dels seus finançadors: BILL GATES, LA FARMÀFIA I TOTS ELS CAPS DE GOVERN, han dit avui A, demà B, i demà-passat AC, i l’endemà BA, perquè l’únic objectiu era enganyar la població mundial per al seu sotmetiment al genocidi i al control del NOM. L’única pena digna és la PENA DE MORT PER A TOTS I CADA UN D’ELLS. La metgessa en cap, el goril·la-mascota de Gates i els dos imbècils que sempre l’acompanyen, han de ser executats públicament i amb retransmissió en directe arreu del món: són responsables de més de 34 milions de morts (4 dels paranys de la IMMENSA MENTIDA i 30 de GANA). Han batut tots els rècords de Hitler, Stalin i Mao; que aquests assassins ho han fet en només any i mig! Deixar-los vius, i ja no dic en els seus càrrecs, significarà augmentar exponencialment els morts i els pobres, com desitgen el psicòpata BILL GATES i el tan pervers com anormal KLAUS SCHWAB; pels quals, no cal dir que cal una EXECUCIÓ ESTEL·LAR, amb música en directe, al meu gust, clàssica i jazz (en el moment de ‘l’acte’, però, jo proposaria reggae), i tot tipus d’espectacles de malabars, pallassos i números circenses per a fer la jornada amena als menuts.


COP D’ESTAT

https://odysee.com/@TROTAPOKER:0/XiaoYing_Video_1626299152023:6

Rafael Rosselló

Des del primer dia de l’estat d’alarma que tots els que sabem de què va això, que denunciem el cop d’estat de tots els criminals que detenen el poder que els ha atorgat George Soros, com a responsable de la Hispanitat que s’ha de sotmetre a la bota criminal dels jueus. L’ALTA TRAÏCIÓ no necessita de més proves. I no és només una alta traïció contra la legalitat vigent, sinó que comporta el lliurament del país a interessos estrangers. TOTS ELS POLÍTICS HAN DE SER CONDEMNATS A CADENA PERPÈTUA EN CONDICIONS COVID (per protegir-los) O A MORT, I EXPROPIATS FINS AL DARRER CÈNTIM. Tots els governs, tots els membres de l’urinari respectiu, tots els ajuntaments, tots els responsables de partits polítics i sindicats, llevat que, PÚBLICAMENT, hagin denunciat l’alta traïció i el genocidi.

En aquest vídeo, simplement, sentireu l’evidència que subscric en tots els punts.


GENOCIDI

Després que Anglaterra s’hagi manifestat en diverses ocasions i multitudinàriament contra l’obligatorietat del verí dels jueus, aquests dies ho han fet a França, a Irlanda i a Grècia, apart dels alçaments ‘populars (?)’ a Cuba i Sud-àfrica. Tanmateix, Espanya, Portugal i Argentina, gràcies sobretot als cagaguanos criminals, continuen sotmeses a la voluntat dels polítics genocides i als interessos dels nassos. En el següent vídeo ens parla Marcelo Martínez, genetista argentí, i ens demostra la indigència intel·lectual a la qual han aconseguit sotmetre els pobles, amb la manipulació social dirigida pels jueus: https://t.me/laquintacolumna/7966.

En aquest vídeo podreu veure com la bruixa boja d’Anglaterra ha estat admesa en la secta sionista dels Inferns: https://t.me/RosselloCM/41044.

Aquí, hi podreu veure la poupée putain, la cosa, que encara no entenc com els francesos no l’han guillotinat fent justícia. Mireu, perquè la puteta dels Rothschild s’explica tota sola:

https://t.me/RosselloCM/41091.

En aquest vídeo comprovareu les meravelles d’aquest verí jueu i fins a quin punt pot estar abduïda la gent, que veu el que passa i espera el seu torn. Ho veus i no t’ho creus!: https://t.me/RosselloCM/41075.

Finalment, en aquest apart dedicat al genocidi mundial de goyim executat pels sionisme internacional i els sicaris de TOTS ELS GOVERNS (i per tant, reus de crims contra la Humanitat, sense excepció), una compareixença oficial on ens expliquen com procedien al genocidi els sicaris criminals de bata-blanca: https://t.me/RosselloCM/41081.


COMPLICITAT MANIFESTA DELS CAGAGUANO

La premsa és responsable de TERRORISME SANITARI I COL·LABORACIÓ EN GENOCIDI I BLANQUEIG DE COP D’ESTAT. Els responsables, els directors, els consells de redacció i els financers són culpables de CRIMS CONTRA LA HUMANITAT.

ElMon.Cat, que ja us vaig explicar que censuraven els comentaris si estaven fonamentats, després d’uns dies que semblava que es feien a un costat en el suport als crims de lesa humanitat, hi han tornat i amb més força. Proveu d’escriure-hi un comentari ben fonamentat i amb referències a metges i documents, i veureu com els sicaris del sionisme obviaran el vostre comentari.

Vilaweb. Avui hi ha un tebi article del Partal quant a la IMMENSA MENTIDA, acovardit i dient-t’ho tot a mitges, per la qual cosa és fàcil de deduir que sap molt més del que diu. No val la pena llegir aquest escrit de temperatura molt tèbia, però sí que és interessant llegir-hi els comentaris a l’editorial, ja que entre catalanets i catalanetes que no s’assabenten de res (n’hi ha que lloen l’honradesa de l’Ameba que ha destruït Catalunya, l’ha convertit en un camp de concentració i l’ha rendit als interessos d’Israel, fixeu-vos!) hi ha diversos comentaris, sobretot de dones, que recriminen la parcialitat del diari i que no hagi donat veu a ‘especialistes’ que són contraris a la versió oficial i falsa. Sembla que hi ha més catalanetes que catalanets que s’assabenten de què va aquest procés controlat envers la TIRANIA MUNDIAL SOTA LA INDIGNITAT JUEVA. En el mateix diari, en l’espai d’Agustí Coromines, avui titulat «Torna Orwell», també més tebi que un pixat, que fins i tot és calentó, l’Agustí s’adona, ara!!!, que vejam si anem de pet a la distopia de George Orwell! Almenys, de mica en mica, sembla que hi ha gent que comença a obrir els ulls i a no empassar-se res d’aquest INSÒLIT CRIM CONTRA LA HUMANITAT.


Però, els jueus van a la seva, i no oblideu mai que faran tot el mal que els sigui possible, que això és inherent als fills de l’Infern: mentir, robar i matar sense pietat. Que per això tenim a la Gran Sacerdotessa Negra del Femer Europeu - la bruixa que haurà de cremar en un espectacle també molt recomanable - pronosticant la transició climàtica, l’altra IMMENSA MENTIDA del sionisme assassí. I us direu: els dius assassins, i com ho saps? Doncs, mireu, perquè al torturador homosexual del Ministeri d’Interior, el gos de Soros no l’ha tocat. I per què no l’ha tocat, doncs, perquè és homosexual i perquè és un torturador capaç de les més sofisticades infàmies, i les dues coses fascinen a les rates de l’Infern; la primera, perquè és el camí de la destrucció de la condició dels homes de la raça blanca, els seus enemics principals; la segona, perquè freturen d’un sicari capaç de dirigir un genocidi i matances a la carta, per assolir l’imperi del TERROR JUEU i la submissió dels goyim, i per a ambdues coses un CRIMINAL DE LESA HUMANITAT com l’homosexual torturador, els ve a la mida, que a més a més, si fos més curt no seria capaç ni de cordar-se les sabates. Oli en un llum.


CONCLUSIÓ

https://t.me/noticiasNOM/1132

Una clara explicació.

Esplèndids com sempre en els seus vídeos, en aquest podreu veure criminals de lesa humanitat com el gos de Soros i amant de Begoño, el travesti; però sobretot a Klaus Schwab, que ho diu tot com ho diuen ells, però que és ben fàcil de veure que tenen les crispetes preparades per a l’espectacle de l’horror goyim. No tinguem cap dubte, AQUEST CRIMINAL GENOCIDA ha de ser executat en acte públic i en un dia dedicat exclusivament a ell:

(Exemple de programa per a tan meravellós dia)

JORNADES D’ALLIBERAMENT DE LA HUMANITAT

Plaça de la Bastilla (París)

o en el seu defecte, davant de la Catedral de Notre Dame.

ESPECTACLE ÚNIC DEL DIA

Artista principal: Klaus Schwab.

Nom de l’espectacle: Forca.

PROGRAMA D’ACTIVITATS:

De 9 h. a 12 h. Gran mercat de productes naturals.

Espectacles Infantils.

Cançó protesta anys 60-70.

Cinema a l’aire lliure:

Il Padrino I.

                De 12h. a 16 h. Descans per a menjar.

Serveis de restaurant i bar.

Música clàssica de petit format.

                De 16h. a 19h. Vespres de festa.

Espectacles infantils.

Música jazz, pop i rock en distints indrets de la ciutat.

Cinema a l’aire lliure:

Il Padrino II.

                De 19h. a 20h. Presentació de l’artista del dia.

Rua a peu per diferents carrers perquè el públic li manifesti l’admiració.

                De 20h. a 20,30h. The Great Reset.

                De 20,30h. a 21h. Magnífics castells de focs artificials.

                De 21h. a 24h.:

                                      Espectacles infantils.

                                    Cinema a l’aire lliure:

                                            Il Padrino III.

                00h. La simfonia núm. 9 de Ludwig v. Beethoven

                                        Fins a la matinada:

                                        Música a tot arreu.


Aquest és un model d’espectacle, i caldrà idear-ne molts més, i de ben diversos, que hi ha artistes convidats per a fer celebracions durant dècades, per bé que jo sóc del parer que reservant uns dies per als més grans dels artistes, els secundaris poden ser homenatjats en grup, si bé que mai no hi faltin l’entreteniment de la quitxalla, menjar, beure i música de tots els estils per a tots els gustos, com també grans castells de focs artificials al final dels espectacles centrals de cada jornada. Poden ser gairebé un parell d’anys de festes populars, però compensaran els patiments d’aquests darrers dos anys.

«No és pecat robar a un lladre», diu la dita. Aleshores, preguntem-nos: Serà pecat d’enviar un genocida a execució?


Des que va començar aquest intent de tiranització del món i sotmetiment dels goyim als amos jueus, no m’he cansat de dir que els CRIMS DE LESA HUMANITAT que han estat comesos per polítics, sanitaris, cagaguanos, simis lobotomitzats i excrements amb toga, només es poden pagar amb PENA DE MORT. Cada dia les proves són més evidents i no les poden amagar ni darrere de les cortines que oculten els nassos jueus. Tot put. Tanmateix, no abaixeu la guàrdia que el sionisme no es rendirà així com així, que el Mal és el seu medi. I perquè comproveu la sofisticada estratègia de destrucció de la Humanitat, vegeu aquest simpàtic vídeo, on hi veureu un idiota que filma, una colla de dements amb estaborniment mental, i l’actitud d’un pare exemplar, segons el criteri jueu, d’un pare model, del tipus dels que lliuraran els fills a la vacunació perquè els jueus els destrueixin amb satisfacció paternal pel deure acomplert. Veieu aquest interessant document que demostra el grau actual de l’ESTUPIDESA HUMANA, i que si no fos perquè sembla que són humans, podia pertànyer a un documental sobre animals una mica babaus:

https://t.me/counterpropaganda20/5282



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada