dimecres, 20 d’octubre del 2021

CASUALITATS, NO SIGUEU MALPENSATS !

 

Uns breus fragments del llibre ‘Breu història del futur’, de 2006, escrit per Jacques Attali, qui fou assessor del delinqüent comú i socialista François Mitterrand, el començ del final de la França lliure. Potser és casualitat que l’assessor del lladre francès, apujat per a dur les brides del país veí fins a descompondre’l, fos argelí, d’ascendència franc-jueva, i que escrivís aquestes entendridores frases:

https://t.me/RosselloCM/50928


Després, comprovem com tots els que s’encarreguen de la salut dels goyim tenen una cosa en comú:

https://t.me/RosselloCM/50922

Ves, casualitats. Quan penseu en un jueu, sempre els heu de veure escanyolits i amb fam, carn i os, en els camps de concentració nazi, on morien no de tifus, https://t.me/RosselloCM/24670, sinó per les càmeres de gas. Un jueu mai no és un senyor que roba, fabrica bitllets falsos, enganya, traeix, suborna, assassina, extorsiona, imposa i té deixos tirànics i odi a tota la resta humans, no, no senyor! Esteu tots fets una colla de nazis sense vergonya! Els jueus són escanyolits de mena, bona gent, amics dels seus amics i d’aquells a qui els ocupen les cases i el territori, amics fraternals amb tots els seus veïns, fanàtics del diàleg, la democràcia, la llibertat i la igualtat d’oportunitats. I sí, ja sé que tota aquesta escòria (ui!) és dalt de tot de dalt de tot on es pot estar dalt de tot, però això és perquè els jueus són més intel·ligents, més nobles, més savis, més ètics i més solidaris que la resta, o, per què us penseu que ens importen tant d’africà? Perquè ells no els volen veure morir al mar! No és el Pla Kalergi, ideat per un jueu, no, són casualitats sense importància, encara que el NOM europeu, la C.E., la Corrupció més vergonyosa de la història del planeta, tingui un premi en el seu honor; això són errades, el cas és que per no tornar a imprimir un munt de documents i les bases, van decidir que per estalvi, valia la pena de deixar el nom del bon home, un jueu bo, encara que fos dolent, perquè els jueus tots són bons, encara que matin nens, perquè si maten nens ho fan sense voler, se’ls dispara l’arma quan el nen passava per davant. I res, nois, després d’això, mudeu-vos, poseu-vos la cassoleta al cap i de pet a la sinagoga, on només sentireu les bondats del poble elegit i com Déu els estima pel damunt de tots els altres pobles, ple d’ufana, des del tron compartit amb les altres 6 potestats.

No cregueu els difamadors! Attali és bona persona a més de jueu, i els que fabriquen les metzines ho fan perquè confonen metzina amb medecina, que els jueus són molt amants de la poètica. S’erren com qualsevol humà, però només pot sortir d’ells l’interès desinteressat per l’interès dels altres, que potser per això s’han fet un embolic i cobren interès només per respirar així que entres a les sinagogues laiques, o sigui, als bancs, seus de la bondat humana, la solidaritat i la col·laboració econòmica en totes les bondats socials i humanistes que qualsevol els plantegi.

Són casualitats, no sigueu malpensats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada